Kızlar ben galiba grip oldm bi ilaç icmeyede korkuyirm ne yapabilrm
Hemen bence acile gitmelisin serum taktir bende öyle bir kırgınlik geldi doktorum hemen vitamin takviyesi yapti cok sukur hemen atlatim öksuruk karin kaslarimi yorunca korkmaya baslmistim bitki cayida cok tuketince malesef ki mideni bozuyorsun direncsiz kaliyoruz bu donemlerde

Selam kızlar, ben de tüp bebek ile çok şükür ki hamileyim. 29 ocakta 5.gün embriyosu transfer edildi. 10.gün betahcg 52 çıktı. Dün transferden sonra 23.günümdü ilk doktor muayenem oldu. Sadece kese ve içinde beyaz bişey gördük bu bebeğin oluşmaya başladığını gösterir gibi bişey dedi doktorum. İlk beta değerim 50 lerde olduğu için gebeliğin devam etme şansı %50 dedi 12. Haftaya kadar kontrol edeceğiz ama yine de pozitif düşünelim dedi. Ben de inşallah devam edeceğine inanıyorum. 15 gün sonraya randevu verdi kalp atışı için. Sizce durumum normal mi ? Keseyi falan da ölçmedi ama hemşireye sordum 6+1 günlük ama biraz küçük dedi. Başka doktora da gitmeli miyim sizce? Böyle olup da gebeliği sağlıklı devam eden vardır diye umuyorum :)

Selam arkadaşlar ben size birşey danışmak istiyorum bana doktor bazı genetik testler verdi bunları üniversite hastanelerinde hangi bölümde yaptırmam gerekiyor bilmiyorum kadın doğumamı gitmem lazım yoksa dahiliyemi gönderecek bana genetik test yaptıranlar bilgi verirse sevinirim

Öncelikle hayırlı olsun alllahm sağlıkla devamını getirsn benim de 12. Gün değerim 65 ti öğrendkten 2 hafta sonra kontrolde kese ve yolk saç görülmüştü yani kesenin içi dolu ise bebeğin büyümeye çalışıyor orada oluşmuş yerleşmiş 12. Haftaya kadar herkes bi diken üstünde oluyor zaten sen olumlu düşün şuan en ihtiyacın olan şey o bence tamamına erdrsn rabbim

Canım direk elindeki istem belgesi ile genetik laboratuvarına gitmiyormusun? İstersen yarın ara genetik lab kayıtı bağlat ordan sor proseduru

Ayy sen bana çok güzel örnek ve moral oldun canım iyiki yazdın çok teşekkür ederim bunu belirtmem gerekiyor dedi doktorum sanırım söylemek zorunda olduğu için söyledi ama pozitif düşünelim dedi :) çok mutlu oldum ya inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Rica ederm canım aylar önce bende aynı şekildeydm daha öncede kayıplar olduysa ondan demiştir belki değerlerin artmş boş gebelik değil kimyasal değil ohh daha ne olsun işte kendine ve beslenmene dikkat et dua et bol bol gerisi rabbimde

Gayet normal canım gidişatın. Bebiş başta biraz geriden gelebilir sonra arayı kapatır hiç merak etme. Değerin de çok vasat değilmiş bence, kese görülmüş bebiş oluşmaya başlamış daha ne olsun

Bu benim ilk hamileliğim 3 sene sonunda tüp bebekle nasip oldu çok şükür ama dediğin gibi kimyasal değil dış gebelik değil o yüzden bi ohh çektim ben de :) içinde o beyaz şey görününce boş gebelik olma ihtimali kalmıyor mu bunu bilmiyordum. Buna da çok sevindim :)

Öyle çok kötü değilim aslında hafif burun tıkanıklığı var okadr biraz da baş ağrısı dinlenerek atlatsam iyi olur zaten 2 gün sonra hastaneye gidecegm

Icini ferah tut canim görünmüş mucizen şuanda cok küçük annesi ancak bukadar görünmeye gücü yetiyor benimde kesem 6 haftada görünmüstü son regli gününden tarihini takip edebilirsin haftanı benimde ikizlerimin arasinda 3 gün var sen guzelce beslen dua et bol bol ALLAHIn izniyle hiç birsey olmaz.

Ben de ilk defa 6+1 de gittim dün keseyi gördük çok şükür içinde de beyaz bi çizgi vardı :) ayy ikizler mi çok güzel ya maşallah :) kalp atışını ne zaman duydunuz? inşallah sağlıkla gelişsin büyüsünler anne karnında Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Kızlar bu arada bu rahim ağzı uzunluğu beni de düşündürüyor. Perinatalog normal dedi yalnız 6 hafta sonra çağırdı. Benim normal kadın Doğuma da gitmeme bir ay var arada gitsem mi acaba
Rahim ağzı uzunluğun kaç çıktı acaba benim sürekli kısalma var dün 32 mm ye düşdüğünü öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…