Teşekkürler canımCanım direk elindeki istem belgesi ile genetik laboratuvarına gitmiyormusun? İstersen yarın ara genetik lab kayıtı bağlat ordan sor proseduru
Minoset ve parol aynı. İkiside 500mg parasetamol içeriyor. Plus olanlarını içmek yasak çünkü onlar kafein içeriyorMinoset değilde Parol kullanılabilir diye biliyorum
Parol yada minoset içeriği aynı canım, ikiside gebelikte içilebiliyor. Geçmiş olsun.Minoset değilde Parol kullanılabilir diye biliyorum
Canim kusura bakma da eski kafaya ne desen bos. Sen duymamazliktan gelicen. Eli ayagi duzgun olsun. saglikli evlatlar dilemek yerine maalesef cinsiyete takiliyorlar. Uzme kendini kiz evladin yeri her zaman baskadir ben buna inaniyorum.o yuzden birine kiz dediginde doktor icimde ki sevincin tarifi yoktu. Rabbim saglikli sekilde dogmak dogurmak nasip etsin.Kafa kafaya vermsler diyo doktor gecenkinde ayak ayagaydi sorkli degisiyo aynen canim agirlasp altust oldumu isimiz zor:) onlari tuketiyorsan super canim yarasin kuzularabi ihtimal cinsiyeti sorduk yine bisiler alirken gerekiyor soncta%100 kiz dedi:) daha bunlari dogrmadn kaynanam falan bidahaki erkek olur bida olur diyo ben calisan bi kadinim ikiz bakmak zaten kolay degil bakimi masrafi vs. Olduguna sukrediyoruz zatn tedaviyle olms cinsiyt takintisinin yapilmayacagi son kisileriz bizler bence :s
Canım ben yaptırdım. Drunun istem kağıdıyla üniversite yada araştırma hastanesinin genetik bölümüne gidiyorsun. Onlar senden ve eşinden kan alıyor sonuçlar bir aya çıkıyor hemen hemen. Daha sonra genetik uzmanı bunları yorumluyor. Bana bir ay sonraya randevu vermişlerdi bende üniversitede ki genetik hocasından özel muayene randevusu aldım daha erken oldu aklında bulunsunSelam arkadaşlar ben size birşey danışmak istiyorum bana doktor bazı genetik testler verdi bunları üniversite hastanelerinde hangi bölümde yaptırmam gerekiyor bilmiyorum kadın doğumamı gitmem lazım yoksa dahiliyemi gönderecek bana genetik test yaptıranlar bilgi verirse sevinirim
Hiç sormadım canım uzunluğu heyecandan sadece normal dedi ;( unuttumRahim ağzı uzunluğun kaç çıktı acaba benim sürekli kısalma var dün 32 mm ye düşdüğünü öğrendim
Canım bende de büyüme ve değişiklik var ama süt gelmiyorIyi geceler kizlar cok afedersiniz ama bisey soracagim. Biliyosunuz ben bebisleri ogrenmeden once goguslerimde ki degisimi hissetmistim. O zamandan beri de bayagi buyuduler. Bir iki haftadirda goguslerimden o ilk agiz sutu denilen sivi geliyor. Sutyende duzetlerken falan damla damla cikiyor. Cok erken gelmeye basladi telaslandiriyor beni. Sizlerde de olan var mi bu kadar erken.
Valla hiç bilmiyorum canım, sertleşme ve kaşıntı oluyor bende de. Birde oglumdan sonra sütüm tam kesilmedi. Hala sıksam 2 damla falan çıkıyor.Iyi geceler kizlar cok afedersiniz ama bisey soracagim. Biliyosunuz ben bebisleri ogrenmeden once goguslerimde ki degisimi hissetmistim. O zamandan beri de bayagi buyuduler. Bir iki haftadirda goguslerimden o ilk agiz sutu denilen sivi geliyor. Sutyende duzetlerken falan damla damla cikiyor. Cok erken gelmeye basladi telaslandiriyor beni. Sizlerde de olan var mi bu kadar erken.
Benimde riskli çıkmıştı oğlumda. Doktor amniyosentez önermiştiKizlar ikili testimde risk 1/8 cikti soktayimm napcam ben ???
Canım geçmiş olsun drun başka bir şey önerir belkiKizlar ikili testimde risk 1/8 cikti soktayimm napcam ben ???
O ne canim ne anlama geliyomus.Kizlar ikili testimde risk 1/8 cikti soktayimm napcam ben ???
Benim ikinci olduklari icin sut kanallari erken mi genisledi acaba. Oglumda buyume vardi ama boyle akinti olmazdiCanım bende de büyüme ve değişiklik var ama süt gelmiyor
Ayni benimde tam kesilmemisti hata sutum varken birakmisti oglumValla hiç bilmiyorum canım, sertleşme ve kaşıntı oluyor bende de. Birde oglumdan sonra sütüm tam kesilmedi. Hala sıksam 2 damla falan çıkıyor.
Benimde riskli çıkmıştı oğlumda. Doktor amniyosentez önermiştiben yaptırmadım. Doktorun ne diyor? Çok geçmiş olsun canım. Üçlü testi de yaptır bakalım onda ne çıkacak. Bazen yanıltıcı sonuclar cıkabiliyor
Belkide olabilir dediğin gibi. Temmuz anneleri topiğinde de bu durumu yaşayanlar var canım. Sen çok sıkı sütyen falan giyme birde yağ falan sürerken çok oynamamaya dikkat etBenim ikinci olduklari icin sut kanallari erken mi genisledi acaba. Oglumda buyume vardi ama boyle akinti olmazdi
Canım fetal dna testi istiyorlar ilk önce. Ben 2850 gibi bi rakama yaptırdım. Ondada risk çıkarsa ozaman amniyosentez diye biliyorum.Kizlar ikili testimde risk 1/8 cikti soktayimm napcam ben ???
Bende yok canım sadece dolgunluk oluyorAyni benimde tam kesilmemisti hata sutum varken birakmisti oglum
Sutyenlerimi buyuk bedenlerle degistirdim canim evde zaten takmiyorum. Iyi hatirlattin gobuse suruyorum da orayla arkasini hep unutuyorum surmuyorum yoksa arkam yine catlicakBelkide olabilir dediğin gibi. Temmuz anneleri topiğinde de bu durumu yaşayanlar var canım. Sen çok sıkı sütyen falan giyme birde yağ falan sürerken çok oynamamaya dikkat et
Bende güreşçiler gibi yağlanıyorumSutyenlerimi buyuk bedenlerle degistirdim canim evde zaten takmiyorum. Iyi hatirlattin gobuse suruyorum da orayla arkasini hep unutuyorum surmuyorum yoksa arkam yine catlicakben oynamiyorum da bazilarinin dikkatini fazla cekti buyuyunce
Aa o nasil oluyo canimmm. Kiyafetlerinden sen anlarsinBende güreşçiler gibi yağlanıyorumtahmin edebiliyorum bizde de durum aynı benim popom küçülmüş bu arada ya herkes öyle söylüyor
Kac cikmisti canim orani?Valla hiç bilmiyorum canım, sertleşme ve kaşıntı oluyor bende de. Birde oglumdan sonra sütüm tam kesilmedi. Hala sıksam 2 damla falan çıkıyor.
Benimde riskli çıkmıştı oğlumda. Doktor amniyosentez önermiştiben yaptırmadım. Doktorun ne diyor? Çok geçmiş olsun canım. Üçlü testi de yaptır bakalım onda ne çıkacak. Bazen yanıltıcı sonuclar cıkabiliyor
Yarin konuscam canim doktorlaCanım geçmiş olsun drun başka bir şey önerir belki
Bu degerlere sahip 8 kadindan birinin bebegi down sendromlu oluyormusO ne canim ne anlama geliyomus.
hic bilmiyorum ya nasil kotu oldum bi anda. Yarin konuscam ne derse artik bilmiyorumm.Canım fetal dna testi istiyorlar ilk önce. Ben 2850 gibi bi rakama yaptırdım. Ondada risk çıkarsa ozaman amniyosentez diye biliyorum.
Bende yok canım sadece dolgunluk oluyor
Tam hatırlamıyorum canım oranı. 4 seneyi geçtiKac cikmisti canim orani?
Yarin konuscam canim doktorla
Bu degerlere sahip 8 kadindan birinin bebegi down sendromlu oluyormus
hic bilmiyorum ya nasil kotu oldum bi anda. Yarin konuscam ne derse artik bilmiyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?