Selam kzlar kontrole gidenlere masallah kuzular iyi hepsini okuyamadim. Bugun yine kontroldeydm bnde bir bebegim geri kaliyo 2 3 haftadir bu sorun basladi kordonda bi damar eksik oldgundan ileriki haftalarda gelisimi etkilr yaziyordu. Dr yine normal gordu minik olan 1 hfta geri kiloda ckti obur bebekde onden gidiyo zilli 2 ve 1.5 kilo olmslar nst iyi ckti cok sukur benim kaslmalar aksam oluyo genelde gercihaftaya yine kan verckmsm karacigri takp icin

Kilosu cok da geri gorunmuyor

Yazıyı okur musun baya için rahatlicak

Allah saglıkla kavusmamızı nasip etsin

Gecmis olsun canim. Kordon da damar eksikligini ayrintilida mi soylemislerdi?
Cok bi gerilik degilmis canim 1 hafta normal bence

Korkma Allahın izniyle saglıkla gelecekler anne sütünün sonu daha yaglı oluyormuş küçüğünü en son emzirirsin belki

Gunaydin kizlarrr. Sabah ilacim icin alarm caldi solumdan sagima zorlada olsa dondum ilacimi icmek icin kalkicaktim oyalaniyodum. Bizim hanim rahatsiz oldu galiba bildiginiz sarsilacak sekilde tekme yedim ve bunu 2 kere yapti. Anam bu rahatina cok duskun olacak kesinnn. Yazik butun gece oglusumdan tarafa yatarim giki cikmaz...

bencede çok da geriden gelmiyor. İnşallah saglıkla kucağına alırsın iki cimcimeyide :)
Kızlar biraz daha cazgır oluyor, ondan olsa gerek şaka bi yana benim tek oldugu halde yatış pozisyonumdan rahatsız olunca tekmeyi basıyor. Çok normal :)

Ama bu hanim herseyden rahatsiz oluyor kardesi hickirir tekmeler. Soluma yatarim tekmeler. Abisi dun konustu karnima baslarda yavas vurdu bakti ki susmuyo karnimi delicek sandim cocuk bile korktu yanimda

Canım sağlıkla gelsinler inşallah bir hafta çok değil ilerleyen dönemlerde yakalar belki de diğerini. Sağlıklı olsunlarda

Benim dölledikleri günden 14 çıkardılar sanki adetimin 14. Günü birleşme olmuşta ogün döllenmiş gibi.
Benim hemşire yanlış yazmış bence transfer tarihini çünkü ultrason kağıdında 2 hafta 3 günlük yazıyor Dr da onun üstüne iki hafta koyduysa onun için yanlış çıktı bir daha ki kontrol de düzeltirim

Kilosu cok da geri gorunmuyor

Yazıyı okur musun baya için rahatlicak

Allah saglıkla kavusmamızı nasip etsin
Canım bu yazıyı okudum zaten bundan beri rahatım bebeğin kuvez durumu dahi olmamış maşallah her gitmememde gerilik çıkıyordu ilk defa bu kadar az kilo almis ama rahatm artk içimde kıpır kıpır hareket ediyor ya

Cnm gözünaydın maşallah kuzulara
Karaciğer için hangi testleri istediler

Merhaba Arkadaşlar. Ben de ikiz bebeklere hamileyim tüp bebek tedavisi ile. 11. haftada ikili tarama kan testi sonucumuz iyi, ıkısınınde ense kalınlığı ölçümü iyi cıkmıştı. Dün 13.haftadaki kontrolde ıkızlerden birinin ense kalınlığının 2.11 yani sınırın bir tık üstünde olduğunu söyledi dr ultrason ölçümüne göre riskli diyor birine. Amniyosentez önerdi ama biz istemiyoruz. 4.tup bebek denememizde kavuşmuştuk cok üzgünüm bu tarz bir durum yaşayan var mı. Cok üzgünüm iki haftada aniden kalınlık normalken artmiş

Hayırlı olsun inşallah hakkınızda böyle artıp sonradan düşenler olabiliyıe diye daha önce duymuştum fetal dna testi yaptırabilirsiniz hiçbir riski yok kanla bakılıyor benimde şüpheli bir durumum vardı bu testi yaptırdım

Amin cok sağolun. Dr ıkız olduğu için kanla yapılan hiçbir testi güvenilir bulmuyor. En güvenilir amnıyosentez dıyor o da tehlikeli bir uygulama istemiyoruz. Cok uğraştık bu bebekler için çok şimdi aniden böyle oldu

Bende öyleyim rahatı bozulsun istemiyor hanfendi sağa donsem sorun sola donsem yine aynı durmuyor hiç nasıl nereme yatacağım şaştm garip şekillere giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…