Kilosu cok da geri gorunmuyorDönerse normal alırız dönmezse sezeryan dedi işte canım bakalım kiloyu çok şey yapmadım sağlıklı olsun yeter bana eşimde bende küçük doğmuşz zaten dönmemesi gerdi beni2 aydr gidiyorum aynı pozisyonda zaten
Gecmis olsun canim. Kordon da damar eksikligini ayrintilida mi soylemislerdi?Selam kzlar kontrole gidenlere masallah kuzular iyihepsini okuyamadim. Bugun yine kontroldeydm bnde bir bebegim geri kaliyo 2 3 haftadir bu sorun basladi kordonda bi damar eksik oldgundan ileriki haftalarda gelisimi etkilr yaziyordu. Dr yine normal gordu minik olan 1 hfta geri kiloda ckti obur bebekde onden gidiyo zilli 2 ve 1.5 kilo olmslar nst iyi ckti cok sukur benim kaslmalar aksam oluyo genelde gerci haftaya yine kan verckmsm karacigri takp icin
Korkma Allahın izniyle saglıkla geleceklerSelam kzlar kontrole gidenlere masallah kuzular iyihepsini okuyamadim. Bugun yine kontroldeydm bnde bir bebegim geri kaliyo 2 3 haftadir bu sorun basladi kordonda bi damar eksik oldgundan ileriki haftalarda gelisimi etkilr yaziyordu. Dr yine normal gordu minik olan 1 hfta geri kiloda ckti obur bebekde onden gidiyo zilli 2 ve 1.5 kilo olmslar nst iyi ckti cok sukur benim kaslmalar aksam oluyo genelde gerci haftaya yine kan verckmsm karacigri takp icin
bencede çok da geriden gelmiyor. İnşallah saglıkla kucağına alırsın iki cimcimeyide :)Selam kzlar kontrole gidenlere masallah kuzular iyihepsini okuyamadim. Bugun yine kontroldeydm bnde bir bebegim geri kaliyo 2 3 haftadir bu sorun basladi kordonda bi damar eksik oldgundan ileriki haftalarda gelisimi etkilr yaziyordu. Dr yine normal gordu minik olan 1 hfta geri kiloda ckti obur bebekde onden gidiyo zilli 2 ve 1.5 kilo olmslar nst iyi ckti cok sukur benim kaslmalar aksam oluyo genelde gerci haftaya yine kan verckmsm karacigri takp icin
Kızlar biraz daha cazgır oluyor, ondan olsa gerekGunaydin kizlarrr. Sabah ilacim icin alarm caldi solumdan sagima zorlada olsa dondum ilacimi icmek icin kalkicaktim oyalaniyodum. Bizim hanim rahatsiz oldu galiba bildiginiz sarsilacak sekilde tekme yedim ve bunu 2 kere yapti. Anam bu rahatina cok duskun olacak kesinnn. Yazik butun gece oglusumdan tarafa yatarim giki cikmaz...
Ama bu hanim herseyden rahatsiz oluyorbencede çok da geriden gelmiyor. İnşallah saglıkla kucağına alırsın iki cimcimeyide :)
Kızlar biraz daha cazgır oluyor, ondan olsa gerekşaka bi yana benim tek oldugu halde yatış pozisyonumdan rahatsız olunca tekmeyi basıyor. Çok normal :)
Canım sağlıkla gelsinler inşallah bir hafta çok değil ilerleyen dönemlerde yakalar belki de diğerini. Sağlıklı olsunlardaSelam kzlar kontrole gidenlere masallah kuzular iyihepsini okuyamadim. Bugun yine kontroldeydm bnde bir bebegim geri kaliyo 2 3 haftadir bu sorun basladi kordonda bi damar eksik oldgundan ileriki haftalarda gelisimi etkilr yaziyordu. Dr yine normal gordu minik olan 1 hfta geri kiloda ckti obur bebekde onden gidiyo zilli 2 ve 1.5 kilo olmslar nst iyi ckti cok sukur benim kaslmalar aksam oluyo genelde gerci haftaya yine kan verckmsm karacigri takp icin
Benim hemşire yanlış yazmış bence transfer tarihini çünkü ultrason kağıdında 2 hafta 3 günlük yazıyor Dr da onun üstüne iki hafta koyduysa onun için yanlış çıktı bir daha ki kontrol de düzeltirimBenim dölledikleri günden 14 çıkardılar sanki adetimin 14. Günü birleşme olmuşta ogün döllenmiş gibi.
Amin canım inşallah Allah razı olsun transfer 26 mayıs 10.gün 286.75Ay ne güzel rabbim kucağına almayi da nasip etsin transfer tarihin ve ilk betan kacti
Canım bu yazıyı okudum zaten bundan beri rahatım bebeğin kuvez durumu dahi olmamış maşallahKilosu cok da geri gorunmuyor
Yazıyı okur musun baya için rahatlicak
Allah saglıkla kavusmamızı nasip etsin
Benimkide transfer gnüyle hesaplandıWalla bende tam anlamadım canım ekledi sanırım ben ekrana bakmaktan hiç bişey soramadım bir dahaki kontrolümde sorarım ben adete göre hesapladım öyle devam edicem şimdilik
Cnm gözünaydın maşallah kuzularaSelam kzlar kontrole gidenlere masallah kuzular iyihepsini okuyamadim. Bugun yine kontroldeydm bnde bir bebegim geri kaliyo 2 3 haftadir bu sorun basladi kordonda bi damar eksik oldgundan ileriki haftalarda gelisimi etkilr yaziyordu. Dr yine normal gordu minik olan 1 hfta geri kiloda ckti obur bebekde onden gidiyo zilli 2 ve 1.5 kilo olmslar nst iyi ckti cok sukur benim kaslmalar aksam oluyo genelde gerci haftaya yine kan verckmsm karacigri takp icin
Hayırlı olsun inşallah hakkınızda böyle artıp sonradan düşenler olabiliyıe diye daha önce duymuştum fetal dna testi yaptırabilirsiniz hiçbir riski yok kanla bakılıyor benimde şüpheli bir durumum vardı bu testi yaptırdımMerhaba Arkadaşlar. Ben de ikiz bebeklere hamileyim tüp bebek tedavisi ile. 11. haftada ikili tarama kan testi sonucumuz iyi, ıkısınınde ense kalınlığı ölçümü iyi cıkmıştı. Dün 13.haftadaki kontrolde ıkızlerden birinin ense kalınlığının 2.11 yani sınırın bir tık üstünde olduğunu söyledi dr ultrason ölçümüne göre riskli diyor birine. Amniyosentez önerdi ama biz istemiyoruz. 4.tup bebek denememizde kavuşmuştuk cok üzgünüm bu tarz bir durum yaşayan var mı. Cok üzgünüm iki haftada aniden kalınlık normalken artmiş
Amin cok sağolun. Dr ıkız olduğu için kanla yapılan hiçbir testi güvenilir bulmuyor. En güvenilir amnıyosentez dıyor o da tehlikeli bir uygulama istemiyoruz. Cok uğraştık bu bebekler için çok şimdi aniden böyle olduHayırlı olsun inşallah hakkınızda böyle artıp sonradan düşenler olabiliyıe diye daha önce duymuştum fetal dna testi yaptırabilirsiniz hiçbir riski yok kanla bakılıyor benimde şüpheli bir durumum vardı bu testi yaptırdım
Gunaydin kizlarrr. Sabah ilacim icin alarm caldi solumdan sagima zorlada olsa dondum ilacimi icmek icin kalkicaktim oyalaniyodum. Bizim hanim rahatsiz oldu galiba bildiginiz sarsilacak sekilde tekme yedim ve bunu 2 kere yapti. Anam bu rahatina cok duskun olacak kesinnn. Yazik butun gece oglusumdan tarafa yatarim giki cikmaz...
Kardeşleri ile geçinmeyecek demek kiAma bu hanim herseyden rahatsiz oluyorkardesi hickirir tekmeler. Soluma yatarim tekmeler. Abisi dun konustu karnima baslarda yavas vurdu bakti ki susmuyo karnimi delicek sandim cocuk bile korktu yanimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?