Benim ki sizinkilerden minik ama benimki bile aynı durumda. Koca alan neyine yetmiyorsaBende öyleyim rahatı bozulsun istemiyor hanfendi sağa donsem sorun sola donsem yine aynı durmuyor hiç nasıl nereme yatacağım şaştm garip şekillere giriyorum
Ben yüz üstü yatmayı özledim en çok yan yatarken kaburgalarm ağrıyor az kaldı inşallahBenim ki sizinkilerden minik ama benimki bile aynı durumda. Koca alan neyine yetmiyorsasağa dönsem sağı tepikliyor, sola dönsem solu... Sırt üstü ben yatamaz oldum zaten
Evet ne güzel sizlerin az kaldı, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben daha yarı yolu yeni geçtimBen yüz üstü yatmayı özledim en çok yan yatarken kaburgalarm ağrıyor az kaldı inşallah
Ben onu duymadım canım, ama ikizlerde anne kanında fetal dna bakılıyor, bana geçen sene doktorum önermişti. Onun sonucuna göre gerekli görürsek eğer bebeği aldırmak istersen amniosentez dedi. Yani sen fetal dna yaptırıp %98-99 sonuç elde edebilirsin. Sanırım hangi bebekte olduğuna dair bilgi vermiyor ozaman amniyosentez yapılıyor.Merhaba Arkadaşlar. Ben de ikiz bebeklere hamileyim tüp bebek tedavisi ile. 11. haftada ikili tarama kan testi sonucumuz iyi, ıkısınınde ense kalınlığı ölçümü iyi cıkmıştı. Dün 13.haftadaki kontrolde ıkızlerden birinin ense kalınlığının 2.11 yani sınırın bir tık üstünde olduğunu söyledi dr ultrason ölçümüne göre riskli diyor birine. Amniyosentez önerdi ama biz istemiyoruz. 4.tup bebek denememizde kavuşmuştuk cok üzgünüm bu tarz bir durum yaşayan var mı. Cok üzgünüm iki haftada aniden kalınlık normalken artmiş
Sende detaylı zamanına gelmişsin inşallah herşey yolundadırEvet ne güzel sizlerin az kaldı, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben daha yarı yolu yeni geçtim
Tevekkül edin dua edin Rabbim saglikla kavuştursun... iş arkadaşımda da aynı durum olmuş hatta burun kemiği ile ilgili de sıkıntı var demişler gel gör ki çocuk şimdi 8 yaşında gayet sağlıklı. Herşeyin en iyisini bilen Allah... o kadar zaman beklemişsiniz bununla kendinizi strese sokup bebekleri de kendinizi de üzmeyin.Amin cok sağolun. Dr ıkız olduğu için kanla yapılan hiçbir testi güvenilir bulmuyor. En güvenilir amnıyosentez dıyor o da tehlikeli bir uygulama istemiyoruz. Cok uğraştık bu bebekler için çok şimdi aniden böyle oldu
Detaylı salı günü inşallah onuda sorunsuz atlatırızBen onu duymadım canım, ama ikizlerde anne kanında fetal dna bakılıyor, bana geçen sene doktorum önermişti. Onun sonucuna göre gerekli görürsek eğer bebeği aldırmak istersen amniosentez dedi. Yani sen fetal dna yaptırıp %98-99 sonuç elde edebilirsin. Sanırım hangi bebekte olduğuna dair bilgi vermiyor ozaman amniyosentez yapılıyor.
Sende detaylı zamanına gelmişsin inşallah herşey yolundadır
Hayırlısıyla güzel geçer inşallah canımDetaylı salı günü inşallah onuda sorunsuz atlatırız
Çok şükür bugünlere deCanım bu yazıyı okudum zaten bundan beri rahatım bebeğin kuvez durumu dahi olmamış maşallahher gitmememde gerilik çıkıyordu ilk defa bu kadar az kilo almis ama rahatm artk içimde kıpır kıpır hareket ediyor ya
Günaydın canım inşallahGünaydın
Kazasız belasız güzel bir hafta geçiririz inşallah
Günaydın inşallahGünaydın
Gunaydin kizlar sabah sabah canim skildi. Gecende demistim cocuk gozune kalem ittirmis kendi kendine beyazini ve irisini yuzeysel cizmis birde kirli elleriyle kasidigi icin mikropta kapmis biraz. Goz hastanesi aciline goturmustuk ondan once saglikocagina falan da goturdum. Ikiside birer damla yazdi ama doktorun yazdigi damlada cocuklarda kullanmayin yaziyor bu yuzden saglikocaginin verdigi antibiyotikli olani kullaniyodum. Kirmizilik vardi ama 2 gundur kasiniyo aciyo demiyodu normal bakiyodu. Dun aksam damladan sonra kasiniyo demeye basladi bi sure kasidim sonra uyudu bu sabahta az erken kaldirdim nasil gozu diye aciyo batiyo demeye basladi. Babasi da kizdi gunlerdir biseyin yoktu okul vakti mi oldu diye. babasi oyle diyince zoruna da gitti galiba aglamaya basladi. Gozu oyle kasimaya calisiyo agliyo falan zorla yollamis gibi oldum. Simdi aradim esimi agliyomuydu napti diye normaldi dedi. Babasinin yaninda bisey mi demedi. serviste aglar mi acir mi gozu bilmiyorum. Beni mi kandirmaya calisti okula mi gitmek istemedi yoksa gercekten aciyomuydu anlayamadim ama zorla yollamis gibi oldugum icin kendimi kotu hissediyorum aglicam resmen.
Mesaj atmistim canim daha servis okula varmamis. Cocuk varinca aricak ogretmeni beni. Insallah duzelmistir okula gitmemek icin yapmistir. zaten gunlerdir gozu canimi skti bi de giderken aglamasi falan ustune tuzu biberi oldu.geçmiş olsun canım okula giderken bazen öyle yapar cocuklar bence bi öğretmeniyle konuş okulda nasılmış
kaşıntısı devam ederse tekrar göz doktoruna götür bence
Canım geçmiş olsun. Öğretmeniyle irtibata geçmişsin zaten o takip edip seni daha iyi yönlendirebilir, duruma göre tekrar göz druna gösterirsin.Gunaydin kizlar sabah sabah canim skildi. Gecende demistim cocuk gozune kalem ittirmis kendi kendine beyazini ve irisini yuzeysel cizmis birde kirli elleriyle kasidigi icin mikropta kapmis biraz. Goz hastanesi aciline goturmustuk ondan once saglikocagina falan da goturdum. Ikiside birer damla yazdi ama doktorun yazdigi damlada cocuklarda kullanmayin yaziyor bu yuzden saglikocaginin verdigi antibiyotikli olani kullaniyodum. Kirmizilik vardi ama 2 gundur kasiniyo aciyo demiyodu normal bakiyodu. Dun aksam damladan sonra kasiniyo demeye basladi bi sure kasidim sonra uyudu bu sabahta az erken kaldirdim nasil gozu diye aciyo batiyo demeye basladi. Babasi da kizdi gunlerdir biseyin yoktu okul vakti mi oldu diye. babasi oyle diyince zoruna da gitti galiba aglamaya basladi. Gozu oyle kasimaya calisiyo agliyo falan zorla yollamis gibi oldum. Simdi aradim esimi agliyomuydu napti diye normaldi dedi. Babasinin yaninda bisey mi demedi. serviste aglar mi acir mi gozu bilmiyorum. Beni mi kandirmaya calisti okula mi gitmek istemedi yoksa gercekten aciyomuydu anlayamadim ama zorla yollamis gibi oldugum icin kendimi kotu hissediyorum aglicam resmen.
Simdi mesaj atti ogretmeni canim durumu iyi dedi ama nedense icim hic rahat degil. Gunes gozluguyle yolladim insallah takar bahceye falan cikarlarsaCanım geçmiş olsun. Öğretmeniyle irtibata geçmişsin zaten o takip edip seni daha iyi yönlendirebilir, duruma göre tekrar göz druna gösterirsin.
Gunaydin kizlar sabah sabah canim skildi. Gecende demistim cocuk gozune kalem ittirmis kendi kendine beyazini ve irisini yuzeysel cizmis birde kirli elleriyle kasidigi icin mikropta kapmis biraz. Goz hastanesi aciline goturmustuk ondan once saglikocagina falan da goturdum. Ikiside birer damla yazdi ama doktorun yazdigi damlada cocuklarda kullanmayin yaziyor bu yuzden saglikocaginin verdigi antibiyotikli olani kullaniyodum. Kirmizilik vardi ama 2 gundur kasiniyo aciyo demiyodu normal bakiyodu. Dun aksam damladan sonra kasiniyo demeye basladi bi sure kasidim sonra uyudu bu sabahta az erken kaldirdim nasil gozu diye aciyo batiyo demeye basladi. Babasi da kizdi gunlerdir biseyin yoktu okul vakti mi oldu diye. babasi oyle diyince zoruna da gitti galiba aglamaya basladi. Gozu oyle kasimaya calisiyo agliyo falan zorla yollamis gibi oldum. Simdi aradim esimi agliyomuydu napti diye normaldi dedi. Babasinin yaninda bisey mi demedi. serviste aglar mi acir mi gozu bilmiyorum. Beni mi kandirmaya calisti okula mi gitmek istemedi yoksa gercekten aciyomuydu anlayamadim ama zorla yollamis gibi oldugum icin kendimi kotu hissediyorum aglicam resmen.
Geçmiş olsun canımSimdi mesaj atti ogretmeni canim durumu iyi dedi ama nedense icim hic rahat degil. Gunes gozluguyle yolladim insallah takar bahceye falan cikarlarsa
Aminn inşallah canımGünaydın
İnşaallah canım sorun çıkmaz. Hepsi temiz çıkar :)Aminn inşallah canımsağlık ocağındaym şuan kan idrar troid bakılacak sanırım son kez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?