Bende öyleyim rahatı bozulsun istemiyor hanfendi sağa donsem sorun sola donsem yine aynı durmuyor hiç nasıl nereme yatacağım şaştm garip şekillere giriyorum
Benim ki sizinkilerden minik ama benimki bile aynı durumda. Koca alan neyine yetmiyorsa sağa dönsem sağı tepikliyor, sola dönsem solu... Sırt üstü ben yatamaz oldum zaten

Ben onu duymadım canım, ama ikizlerde anne kanında fetal dna bakılıyor, bana geçen sene doktorum önermişti. Onun sonucuna göre gerekli görürsek eğer bebeği aldırmak istersen amniosentez dedi. Yani sen fetal dna yaptırıp %98-99 sonuç elde edebilirsin. Sanırım hangi bebekte olduğuna dair bilgi vermiyor ozaman amniyosentez yapılıyor.
Evet ne güzel sizlerin az kaldı, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben daha yarı yolu yeni geçtim
Sende detaylı zamanına gelmişsin inşallah herşey yolundadır

Tevekkül edin dua edin Rabbim saglikla kavuştursun... iş arkadaşımda da aynı durum olmuş hatta burun kemiği ile ilgili de sıkıntı var demişler gel gör ki çocuk şimdi 8 yaşında gayet sağlıklı. Herşeyin en iyisini bilen Allah... o kadar zaman beklemişsiniz bununla kendinizi strese sokup bebekleri de kendinizi de üzmeyin.
Benim 3 lü testimde risk oranı biraz yüksek çıktı ve aynı önerileri doktorum bana da yaptı ama ne ense kalınlığı ne de ayrıntılı ultrasonda bi aksilik çıkmadı. Buna rağmen o testleri önerdiler. Ben de şunu dedim bunu tespit ettiğinizde erken tedavi olanağı var mı? Cevap tabiki hayır. Peki ben bu bebeği öyle ya da böyle dünyaya getirecek miyim? Cevap evet... o zaman kendime de bebeğime de bu stresi yaşatmama gerek yok diye düşündüm.
Biraz uzun oldu ama içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın ama kendinizi lütfen yıpratmayın.

Detaylı salı günü inşallah onuda sorunsuz atlatırız

Gunaydin kizlar sabah sabah canim skildi. Gecende demistim cocuk gozune kalem ittirmis kendi kendine beyazini ve irisini yuzeysel cizmis birde kirli elleriyle kasidigi icin mikropta kapmis biraz. Goz hastanesi aciline goturmustuk ondan once saglikocagina falan da goturdum. Ikiside birer damla yazdi ama doktorun yazdigi damlada cocuklarda kullanmayin yaziyor bu yuzden saglikocaginin verdigi antibiyotikli olani kullaniyodum. Kirmizilik vardi ama 2 gundur kasiniyo aciyo demiyodu normal bakiyodu. Dun aksam damladan sonra kasiniyo demeye basladi bi sure kasidim sonra uyudu bu sabahta az erken kaldirdim nasil gozu diye aciyo batiyo demeye basladi. Babasi da kizdi gunlerdir biseyin yoktu okul vakti mi oldu diye. babasi oyle diyince zoruna da gitti galiba aglamaya basladi. Gozu oyle kasimaya calisiyo agliyo falan zorla yollamis gibi oldum. Simdi aradim esimi agliyomuydu napti diye normaldi dedi. Babasinin yaninda bisey mi demedi. serviste aglar mi acir mi gozu bilmiyorum. Beni mi kandirmaya calisti okula mi gitmek istemedi yoksa gercekten aciyomuydu anlayamadim ama zorla yollamis gibi oldugum icin kendimi kotu hissediyorum aglicam resmen.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım okula giderken bazen öyle yapar cocuklar bence bi öğretmeniyle konuş okulda nasılmış
kaşıntısı devam ederse tekrar göz doktoruna götür bence

geçmiş olsun canım okula giderken bazen öyle yapar cocuklar bence bi öğretmeniyle konuş okulda nasılmış
kaşıntısı devam ederse tekrar göz doktoruna götür bence
Mesaj atmistim canim daha servis okula varmamis. Cocuk varinca aricak ogretmeni beni. Insallah duzelmistir okula gitmemek icin yapmistir. zaten gunlerdir gozu canimi skti bi de giderken aglamasi falan ustune tuzu biberi oldu.

Canım geçmiş olsun. Öğretmeniyle irtibata geçmişsin zaten o takip edip seni daha iyi yönlendirebilir, duruma göre tekrar göz druna gösterirsin.

Canım geçmiş olsun. Öğretmeniyle irtibata geçmişsin zaten o takip edip seni daha iyi yönlendirebilir, duruma göre tekrar göz druna gösterirsin.
Simdi mesaj atti ogretmeni canim durumu iyi dedi ama nedense icim hic rahat degil. Gunes gozluguyle yolladim insallah takar bahceye falan cikarlarsa

Simdi mesaj atti ogretmeni canim durumu iyi dedi ama nedense icim hic rahat degil. Gunes gozluguyle yolladim insallah takar bahceye falan cikarlarsa
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…