Kızlar az önce kahverengi lekelenmeler olmaya başladı Dr aradım normal olabilir çoğalırsa ara beni tekrar dedi çok korkuyorum yaşayanınız oldumu bugün 7+1 deyim sabah progestan iğnemide vuruldum
Endiselenme canim burda bende dahil bir cok kisi o donemde kanama gecirdi cogalmadikca endiselenme. Aktif kirmizi olmadikca korkma uzan ayaklarini hafif kaldir

Ahh canim sende mi katildin bu kervana. Sonuclarin insallah guzel cikar yormucaksin kendini uzun sure ayakta kalmicaksin. Uzun araba yolculuguysa seni cok yorar gitmemende fayda var uzaksa

Kızlar nabız yüksekligi yaşayan varmı bu haftalarda özellikle sarsıyor beni normal mi acaba neden böyle oluyor ? Demin ölçtm 114 nabız
Benim en başından beri nabzım yüksek 100 ün altına hiç düşmüyor gün içinde 5-6 defa da 110nun üstüne çıkıyor. Doktor ilk başlarda bazı hamilelerde olan normal bir durum dedi, şuan da açlık şekerim düşük olduğu için hipoglisemi kaynaklı olabilir diyor. Kansızlık varsa o da etkileyebilir.

Endiselenme canim burda bende dahil bir cok kisi o donemde kanama gecirdi cogalmadikca endiselenme. Aktif kirmizi olmadikca korkma uzan ayaklarini hafif kaldir
İnsan ister istemez korkuyor herşey gayet iyiyken birden bunu görmek şok etkisi oldu bende inşallah rabbim koruyacak yavrularımızı

Kızlar az önce kahverengi lekelenmeler olmaya başladı Dr aradım normal olabilir çoğalırsa ara beni tekrar dedi çok korkuyorum yaşayanınız oldumu bugün 7+1 deyim sabah progestan iğnemide vuruldum
Ben sadece 1 kere kırmızı kanama şeklinde yaşadım ama kahve lekelenme yaşayan çok oluyor Hele ki çoğul gebeliklerde. Bol bol dinlen ilaçlarını düzenli kullan canım ağrı eşlik ederse, miktarı artar veya kırmızıya dönerse doktoruna hemen haber ver

Transferin 8.günü kırmızı kanamam olmuştu üç gün sonra kesilmişti şimdi kahverengi lekelenme tarzında oldu canım korktum hemde çok inşallah bir daha olmaz

Kızlar ya benim de el ayak erken şişmeye başladı diye 24 saatlik idrarda protein baktırdık, yüksek protein kaçağı çıkmış gebelik zehirlenmesi belirtisiymiş ama onun en önemli belirtisi tansiyon yüksekliği benim tansiyonum çoğunlukla normal sadece doktorumda dijital bi cihaz var ne hikmetse sadece ondaki ölçümde yüksek çıkıyor. Bol proteinli beslenme önerdi doktor, daha olmadı tansiyon ilacı başlayacakmışız

İnsan ister istemez korkuyor herşey gayet iyiyken birden bunu görmek şok etkisi oldu bende inşallah rabbim koruyacak yavrularımızı
Aynen canim cok iyi anliyorum seni bende o şoku yasadim telaslandim. Gece 12ydi doktoru aradim progestan fitili kullan uzan ayaklarinin altina bisey koy dedi. Sabahtan proluton igneni ol ertesi gun gel demisti dusun. Tabi ben dururmuyum ignemi olmaya doktoruma gittim kizdi bana ben sana yat diyorum sen araba yolculugu yapiyosun dedi ama zaten o gece kanama gecmisti fitille. Insallah sizede bisey olmayacak korkma

Transferin 8.günü kırmızı kanamam olmuştu üç gün sonra kesilmişti şimdi kahverengi lekelenme tarzında oldu canım korktum hemde çok inşallah bir daha olmaz
Korkmamak elde değil tabiki ama şöyle düşün sadece 1 bebeği taşımaya uygun olan rahmin şuan 3 bebeğe birden yer açmaya çalışıyor bu yüzden hızla büyüyor haliyle büyüdükçe kılcal damarlarda vs çatlama oluyordur.

Ayy Allah korusun canim sen baska cihazla da olctur. Zaten senden takip etmeni istemistir eve cihaz al bi de onunla olc. Nidicard kalp ve tansiyon hapiymis ben kullaniyorum

Ayy Allah korusun canim sen baska cihazla da olctur. Zaten senden takip etmeni istemistir eve cihaz al bi de onunla olc. Nidicard kalp ve tansiyon hapiymis ben kullaniyorum
Evde o ucuz olan dijital tansiyon aletlerinden var hep ölçmüyorum normal, sağlık ocağında defalarca takip yapıldı normal çıkıyor hatta doktorda eski usul ölçüm yapıldı o da normal ben bu işten bişey anlamadım. Evet medicart mı nidicart mı öyle bişey dedi ilaç ismi. Allahım sen şu yavrucakları sağlıkla kucağımıza almayı nasip et

Ahh canim sende mi katildin bu kervana. Sonuclarin insallah guzel cikar yormucaksin kendini uzun sure ayakta kalmicaksin. Uzun araba yolculuguysa seni cok yorar gitmemende fayda var uzaksa
İnsallah canım nst ye de bağlandım cok şükür ordan sancı çıkmadı fazla uzak değil aslında 1.5 saatlik yol bakalım sonuçlara göre doktor ilaç vericek insallah ilaç fayda ederde bi sıkıntı çıkmaz

Canım bende kızımda yaşamıştım o durumu benimde tansiyonum normal çıkıyordu ama ona rağmen Dr tansiyon hapına başlatmıştı oda iyi gelmişti 35. Haftaya kadar dayanmıştı vücut inşallah sende dayanırsın rabbim korusun hepimizi

İnşallah canım Allah razı olsun

İnşallah öyledir canım çok emek verdik rabbim acılarını göstermesin

Amin insallah canim. Ama boyle bi cok cihazda normal cikip 1 tanesinde yuksek cikti diye ilac vermemeliydi

Insallah canim. Yol sarsici degilse koy yolu gibi belki sorun olmaz ama arkada ayaklarini uzatarak yolculuk yapman lazim

Sende ne gibi sıkıntılar vardı canım? İdrarda protein kaçağı ve şişlik mi vardı? Benim şişliğim hafif derecede yani öyle bacağa bastırınca çukur olur kalır filan ya hiç öyle bişey yok ama sabah uyandığımda ellerim şiş oluyor yüzüğümğ takmıyorum gün içinde iniyor, ayaklarım hafif hep şiş ayakkabılarım sıkıyor. Demek tansiyon yükselmese de riskli bir durum

Anladım canim kanszlktan olabilir doktor olabilir son aydasn dedi aradm prebiyotik ayran iç dedi ev yapımı ekşi yoğurt tan içtim 10 dk sorma nabzm da tansiyonumda normale döndü her sabah kahvaltıdan sonra içicekmsm tokluk şekerim düşmüş sanırım son 1 ay da böyle geçer artk Allah beternden korusun

Amin insallah canim. Ama boyle bi cok cihazda normal cikip 1 tanesinde yuksek cikti diye ilac vermemeliydi
Yok ilaç başlamadı zaten bu hafta yine tansiyon takibi istedi ve yüksek protein diyeti, sıfır tuz. Daha olmadı tansiyon ilacı başlarız dedi ama neye göre karar verecek anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…