Yok sakin kalmaya çalışmamız lazım ama tedbirli olmakta da yarar varGeçen gün sağlık ocağında bakıldı,normaldi.ben de takip ediyorum.doktorum da tüp bebek doktorum hala,şehir dışında.aynı yerde olsam habire darlarım insanları.herşeye takar oldum çünkü:) evet tuzu kesicem dediğin gibi canım.su içmeyi de arttırırsam belki böyle hafif olur şişlik uzun süre.benim de aşırı değil ama dediğim gibi dışarda olunca,yürüdükçe şişiyor.evdeyken de hafif bir şişlik var işte.umarım sorun olmaz.
Sağol arkadaşım yardımın için :) durum rahatsız edici olursa o zaman gereken yapılır,herşeyi düşünmemem lazım.hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görelim,daha güzel şeylerden konuşalım inşallahYok sakin kalmaya çalışmamız lazım ama tedbirli olmakta da yarar vartansiyonun normalmiş zaten, tuzu kesip proteini arttır sende ona rağmen aşırı şişlik olursa doktoruna bu şüpheniz söylersin
Canım peki sen nelere dikkat ederek bu haftalara kadar gelebildin yani sürekli yatarak mıCanım bende yaşadım o haftalarda çok şükür atlattım dinlenme ve ilaçlarımı düzenli kullanmakla.
Bende 23 den beri yatıyorum rahim ağzından dolayı. Dinlen yorma kendini ilaçlarını kullan. Yolculuk konusunu mutlaka druna danış onun söylediğine göre hareket et
Bulutun büyük olması daha güzel olmuş canım bence ismide gayet güzel sigdrmssnEki Görüntüle 2273331 evet teyzeleri sonunda bitti kapi susumuz. Isimden dolayi bulut cok buyuk oldu ama olsun
Canım Ramazan başına kadar annem hep yanımdaydı yemeğimi bile yatakta yedim, namzı oturarak kuldum eğil doğrul yapmadım. Günde 3 defa Progesteron 200 mg vajinal, iki defa adalat ağızdan, iki kere magnezyum aldım. Haftada bir proluton depot kalçadan yapıldı. İlk öğrendiğimde iki gün üst üste akciğer gelişimi için steroid yapıldı. Ramazan başından beri annen köye gitti ev işini eşim yapıyor. Bende ufak tefek kahvaltımı vs yapıyorum. 35 e kadar böyle devam edeceğiz nasipseCanım peki sen nelere dikkat ederek bu haftalara kadar gelebildin yani sürekli yatarak mı
Maşallah canım ellerine sağlıkEki Görüntüle 2273331 evet teyzeleri sonunda bitti kapi susumuz. Isimden dolayi bulut cok buyuk oldu ama olsun
Anladım canım sen baya dikkat etmişsin galiba benimde çok dikkatli olmam gerekiyor rahim ağzı uzunluğu 27 civarı dedi doktor 25 in altına düşmesi erken doğum riskiymiş senin kaçtı uzunluk bende günde iki defa vajinal progestan 200 lük kullanıyorum magnezyum kullanıyordum zaten ama değiştirdi magnezyum ilacımı ve günde iki ye çıkardı bir hafta sonra tekrar çağırdı yolculuk işine de o zaman ki duruma göre karar veririz dediCanım Ramazan başına kadar annem hep yanımdaydı yemeğimi bile yatakta yedim, namzı oturarak kuldum eğil doğrul yapmadım. Günde 3 defa Progesteron 200 mg vajinal, iki defa adalat ağızdan, iki kere magnezyum aldım. Haftada bir proluton depot kalçadan yapıldı. İlk öğrendiğimde iki gün üst üste akciğer gelişimi için steroid yapıldı. Ramazan başından beri annen köye gitti ev işini eşim yapıyor. Bende ufak tefek kahvaltımı vs yapıyorum. 35 e kadar böyle devam edeceğiz nasipse
Maşallah canım ellerine sağlık
Tesekkur ederim canimBulutun büyük olması daha güzel olmuş canım bence ismide gayet güzel sigdrmssngüle güle kullanın inşallah
Tesekkur ederim canim basladin mi sendeCanım Ramazan başına kadar annem hep yanımdaydı yemeğimi bile yatakta yedim, namzı oturarak kuldum eğil doğrul yapmadım. Günde 3 defa Progesteron 200 mg vajinal, iki defa adalat ağızdan, iki kere magnezyum aldım. Haftada bir proluton depot kalçadan yapıldı. İlk öğrendiğimde iki gün üst üste akciğer gelişimi için steroid yapıldı. Ramazan başından beri annen köye gitti ev işini eşim yapıyor. Bende ufak tefek kahvaltımı vs yapıyorum. 35 e kadar böyle devam edeceğiz nasipse
Maşallah canım ellerine sağlık
Canım sana uzun süre açlık yaramaz. Sen 2-3 saatte 1 atıştırmalısın. Hipoglisemide 3 ana 3 ara öğün yapılıyor diye biliyorum. Yüksekliği kadar düşüklüğüde önemli.Benim en başından beri nabzım yüksek 100 ün altına hiç düşmüyor gün içinde 5-6 defa da 110nun üstüne çıkıyor. Doktor ilk başlarda bazı hamilelerde olan normal bir durum dedi, şuan da açlık şekerim düşük olduğu için hipoglisemi kaynaklı olabilir diyor. Kansızlık varsa o da etkileyebilir.
Canım kanama lekelenme hepimizde oldu kırmızı olmadığı sürece önemseme. Çok geçmiş olsun bol bol dinlen sen 4 canlısınTransferin 8.günü kırmızı kanamam olmuştu üç gün sonra kesilmişti şimdi kahverengi lekelenme tarzında oldu canım korktum hemde çok inşallah bir daha olmaz
İlk başlarda tansiyon yükselmeyelir gebelik ilerledikçe ödem ve tansiyon çıkabilir. Sen tedbiri bırakma bende ikizlerdeyken perinatolog herşey yolunda gitmesine rağmen preeklemsi riskine karşı coraspirin vermiştiKızlar ya benim de el ayak erken şişmeye başladı diye 24 saatlik idrarda protein baktırdık, yüksek protein kaçağı çıkmışgebelik zehirlenmesi belirtisiymiş ama onun en önemli belirtisi tansiyon yüksekliği benim tansiyonum çoğunlukla normal sadece doktorumda dijital bi cihaz var ne hikmetse sadece ondaki ölçümde yüksek çıkıyor. Bol proteinli beslenme önerdi doktor, daha olmadı tansiyon ilacı başlayacakmışız
Canım Allah razı olsun çok şükür bir daha olmadı hastaneye gidip gelmek dışında başka birşey yapmıyorum sürekli dinleniyorum inşallah kötü bir şey olmazCanım sana uzun süre açlık yaramaz. Sen 2-3 saatte 1 atıştırmalısın. Hipoglisemide 3 ana 3 ara öğün yapılıyor diye biliyorum. Yüksekliği kadar düşüklüğüde önemli.
Canım kanama lekelenme hepimizde oldu kırmızı olmadığı sürece önemseme. Çok geçmiş olsun bol bol dinlen sen 4 canlısın
İlk başlarda tansiyon yükselmeyelir gebelik ilerledikçe ödem ve tansiyon çıkabilir. Sen tedbiri bırakma bende ikizlerdeyken perinatolog herşey yolunda gitmesine rağmen preeklemsi riskine karşı coraspirin vermişti
Canım seninki zaten üçüz riskli gebelik, sen 3 katı dikkat edeceksin kendne, gerisi Allah’a kalmışCanım Allah razı olsun çok şükür bir daha olmadı hastaneye gidip gelmek dışında başka birşey yapmıyorum sürekli dinleniyorum inşallah kötü bir şey olmaz
Zaten çok çabuk acıkıyorum canım o yüzden mecburen ara öğün yapıyorum. Hipoglisemi için de doktor ama şekeri ani yükselten şeyler yeme dedi. Tuz şişlikten dolayı yasak. Daha şeker yüklemesi yaptırmadan o yasak bu yasak başladıkCanım sana uzun süre açlık yaramaz. Sen 2-3 saatte 1 atıştırmalısın. Hipoglisemide 3 ana 3 ara öğün yapılıyor diye biliyorum. Yüksekliği kadar düşüklüğüde önemli.
Canım kanama lekelenme hepimizde oldu kırmızı olmadığı sürece önemseme. Çok geçmiş olsun bol bol dinlen sen 4 canlısın
İlk başlarda tansiyon yükselmeyelir gebelik ilerledikçe ödem ve tansiyon çıkabilir. Sen tedbiri bırakma bende ikizlerdeyken perinatolog herşey yolunda gitmesine rağmen preeklemsi riskine karşı coraspirin vermişti
Var canım karşımda ablam var sağolsun onda yiyip içiyoruz evde de hiç birşey yapmıyorumCanım seninki zaten üçüz riskli gebelik, sen 3 katı dikkat edeceksin kendne, gerisi Allah’a kalmışinş yakınlarında ailen vardır sana destek olurlar
Ben tek olduğu halde ilk 4 ay hiç bişey yapmadım nerdeyse. Zaten bulantılardan mutfağa giremiyordum, sağolsun herşeyi yapabildiği kadar eşim halletti. Sen de ilk 3-4 ay çooook dikkat et, kendini iyi hissedip ev işlerine filan dalma.Var canım karşımda ablam var sağolsun onda yiyip içiyoruz evde de hiç birşey yapmıyorum
Benimde yükseliyor, hatta geçende doktor kardiyolojiye yönlendirdi ne olur ne olmaz diyeKızlar nabız yüksekligi yaşayan varmıbu haftalarda özellikle sarsıyor beni normal mi acaba neden böyle oluyor ? Demin ölçtm 114 nabız
çok geçmiş olsun canım, rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar bugun kontrol vardı şimdi geldim bebeğimin durumu iyiymiş fakat doktor rahim ağzı biraz incelmiş erken doğum riski olabilir dedi aç karna ve tok karna kan istedi öğlenden sonra sonuçlar icin tekrar gidicem o üzüntüyle rahim agzının kaç mm olduğu sormayı unuttum doktor dinlen bol bol dedi zaten sürekli dinleniyorum agır bi iş yapmıyorum birde bayramın 4. Günü abimin dügünü var gitsem birsey olur diye korkuyorum gitmesem cok üzülücem napıcam bilmiyorum moralim çok bozuldu öğlenden sonra doktora bi sorayım bakalım o ne diycek
Sanada çok geçmiş olsun canım benimKızlar ya benim de el ayak erken şişmeye başladı diye 24 saatlik idrarda protein baktırdık, yüksek protein kaçağı çıkmışgebelik zehirlenmesi belirtisiymiş ama onun en önemli belirtisi tansiyon yüksekliği benim tansiyonum çoğunlukla normal sadece doktorumda dijital bi cihaz var ne hikmetse sadece ondaki ölçümde yüksek çıkıyor. Bol proteinli beslenme önerdi doktor, daha olmadı tansiyon ilacı başlayacakmışız
Canım benimki çok kısaydı 2.2 mm. Seninki gene iyi dinlenerek çok iyi haftaları görürsün. Benim en son 2 mm idi belki de daha da kısaldıAnladım canım sen baya dikkat etmişsin galiba benimde çok dikkatli olmam gerekiyor rahim ağzı uzunluğu 27 civarı dedi doktor 25 in altına düşmesi erken doğum riskiymiş senin kaçtı uzunluk bende günde iki defa vajinal progestan 200 lük kullanıyorum magnezyum kullanıyordum zaten ama değiştirdi magnezyum ilacımı ve günde iki ye çıkardı bir hafta sonra tekrar çağırdı yolculuk işine de o zaman ki duruma göre karar veririz dedi
Yok canım misafirim var henüz. Dayım da geldi yurt dışından bu hafta hep böyle geçecekTesekkur ederim canim basladin mi sende
İnsallahh canım umarım öyle olurCanım benimki çok kısaydı 2.2 mm. Seninki gene iyi dinlenerek çok iyi haftaları görürsün. Benim en son 2 mm idi belki de daha da kısaldı
Yok canım misafirim var henüz. Dayım da geldi yurt dışından bu hafta hep böyle geçecek
Aminnn canımm insallah hepimiz zamanında sağ sağlam alalım kucağımıza bebeklerimiziBenimde yükseliyor, hatta geçende doktor kardiyolojiye yönlendirdi ne olur ne olmaz diyebişey çıkmadı, hamileliktenmiş çok şükür
çok geçmiş olsun canım, rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin
Sanada çok geçmiş olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?