Yok sakin kalmaya çalışmamız lazım ama tedbirli olmakta da yarar var tansiyonun normalmiş zaten, tuzu kesip proteini arttır sende ona rağmen aşırı şişlik olursa doktoruna bu şüpheniz söylersin

Yok sakin kalmaya çalışmamız lazım ama tedbirli olmakta da yarar var tansiyonun normalmiş zaten, tuzu kesip proteini arttır sende ona rağmen aşırı şişlik olursa doktoruna bu şüpheniz söylersin
Sağol arkadaşım yardımın için :) durum rahatsız edici olursa o zaman gereken yapılır,herşeyi düşünmemem lazım.hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görelim,daha güzel şeylerden konuşalım inşallah

Canım peki sen nelere dikkat ederek bu haftalara kadar gelebildin yani sürekli yatarak mı

Canım peki sen nelere dikkat ederek bu haftalara kadar gelebildin yani sürekli yatarak mı
Canım Ramazan başına kadar annem hep yanımdaydı yemeğimi bile yatakta yedim, namzı oturarak kuldum eğil doğrul yapmadım. Günde 3 defa Progesteron 200 mg vajinal, iki defa adalat ağızdan, iki kere magnezyum aldım. Haftada bir proluton depot kalçadan yapıldı. İlk öğrendiğimde iki gün üst üste akciğer gelişimi için steroid yapıldı. Ramazan başından beri annen köye gitti ev işini eşim yapıyor. Bende ufak tefek kahvaltımı vs yapıyorum. 35 e kadar böyle devam edeceğiz nasipse
Eki Görüntüle 2273331 evet teyzeleri sonunda bitti kapi susumuz. Isimden dolayi bulut cok buyuk oldu ama olsun
Maşallah canım ellerine sağlık

Anladım canım sen baya dikkat etmişsin galiba benimde çok dikkatli olmam gerekiyor rahim ağzı uzunluğu 27 civarı dedi doktor 25 in altına düşmesi erken doğum riskiymiş senin kaçtı uzunluk bende günde iki defa vajinal progestan 200 lük kullanıyorum magnezyum kullanıyordum zaten ama değiştirdi magnezyum ilacımı ve günde iki ye çıkardı bir hafta sonra tekrar çağırdı yolculuk işine de o zaman ki duruma göre karar veririz dedi

Tesekkur ederim canim basladin mi sende

Canım sana uzun süre açlık yaramaz. Sen 2-3 saatte 1 atıştırmalısın. Hipoglisemide 3 ana 3 ara öğün yapılıyor diye biliyorum. Yüksekliği kadar düşüklüğüde önemli.

Transferin 8.günü kırmızı kanamam olmuştu üç gün sonra kesilmişti şimdi kahverengi lekelenme tarzında oldu canım korktum hemde çok inşallah bir daha olmaz
Canım kanama lekelenme hepimizde oldu kırmızı olmadığı sürece önemseme. Çok geçmiş olsun bol bol dinlen sen 4 canlısın

İlk başlarda tansiyon yükselmeyelir gebelik ilerledikçe ödem ve tansiyon çıkabilir. Sen tedbiri bırakma bende ikizlerdeyken perinatolog herşey yolunda gitmesine rağmen preeklemsi riskine karşı coraspirin vermişti

Canım Allah razı olsun çok şükür bir daha olmadı hastaneye gidip gelmek dışında başka birşey yapmıyorum sürekli dinleniyorum inşallah kötü bir şey olmaz

Canım Allah razı olsun çok şükür bir daha olmadı hastaneye gidip gelmek dışında başka birşey yapmıyorum sürekli dinleniyorum inşallah kötü bir şey olmaz
Canım seninki zaten üçüz riskli gebelik, sen 3 katı dikkat edeceksin kendne, gerisi Allah’a kalmış inş yakınlarında ailen vardır sana destek olurlar

Zaten çok çabuk acıkıyorum canım o yüzden mecburen ara öğün yapıyorum. Hipoglisemi için de doktor ama şekeri ani yükselten şeyler yeme dedi. Tuz şişlikten dolayı yasak. Daha şeker yüklemesi yaptırmadan o yasak bu yasak başladık gerçi bebişim sağlıklı olsun da... Demek tansiyon sonradan çıkabiliyor, erken fark edip tedbir almamız iyi oldu o zaman

Var canım karşımda ablam var sağolsun onda yiyip içiyoruz evde de hiç birşey yapmıyorum
Ben tek olduğu halde ilk 4 ay hiç bişey yapmadım nerdeyse. Zaten bulantılardan mutfağa giremiyordum, sağolsun herşeyi yapabildiği kadar eşim halletti. Sen de ilk 3-4 ay çooook dikkat et, kendini iyi hissedip ev işlerine filan dalma.

Kızlar nabız yüksekligi yaşayan varmı bu haftalarda özellikle sarsıyor beni normal mi acaba neden böyle oluyor ? Demin ölçtm 114 nabız
Benimde yükseliyor, hatta geçende doktor kardiyolojiye yönlendirdi ne olur ne olmaz diye bişey çıkmadı, hamileliktenmiş çok şükür
çok geçmiş olsun canım, rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin
Sanada çok geçmiş olsun canım benim

Canım benimki çok kısaydı 2.2 mm. Seninki gene iyi dinlenerek çok iyi haftaları görürsün. Benim en son 2 mm idi belki de daha da kısaldı
Tesekkur ederim canim basladin mi sende
Yok canım misafirim var henüz. Dayım da geldi yurt dışından bu hafta hep böyle geçecek

Aminnn canımm insallah hepimiz zamanında sağ sağlam alalım kucağımıza bebeklerimizi

Gunaydinnn
kizlar magnezyum kullaniyorum sabah aksam ayriyeten magnezyum kalsiyum falan karisik ilac iciyorum soda da iciyorum ama 3 gecedir bacagima kramp giriyor yetmiyo mu acaba aldigim magnezyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…