Magnezyum değilde kalsiyum eksik çıkmasın?Gunaydinnn
kizlar magnezyum kullaniyorum sabah aksam ayriyeten magnezyum kalsiyum falan karisik ilac iciyorum soda da iciyorum ama 3 gecedir bacagima kramp giriyoryetmiyo mu acaba aldigim magnezyum
Onun icinde ilac iciyorum iste canim yetmiyomu ki ilacMagnezyum değilde kalsiyum eksik çıkmasın?
Bacak krampları genelde kalsiyum azlığımda oluyordu canım. Hay allahOnun icinde ilac iciyorum iste canim yetmiyomu ki ilacsut peynir falan da cok tuketirim oysa
Persembe randevum var insallah unutmam sorarim doktora canimBacak krampları genelde kalsiyum azlığımda oluyordu canım. Hay allah
Benim de kramplarım oluyor bacaklarımda doktor onun icin kalsiyum ilacı verdi ayrıyetten kalsiyum ilacı Alman gerekebilir belkiGunaydinnn
kizlar magnezyum kullaniyorum sabah aksam ayriyeten magnezyum kalsiyum falan karisik ilac iciyorum soda da iciyorum ama 3 gecedir bacagima kramp giriyoryetmiyo mu acaba aldigim magnezyum
Ayy zaten bi ton para verdirdi kalsiyum magnezyum kasirik ilac almistim. Kalsiyuma ayri magnezyuma ayri bi de bu karisik ilac mi olacak yoksa. nidicard vitamin derken vallahi gozumu aciyorum ilac kapatiyorum ilac oldum resmenBenim de kramplarım oluyor bacaklarımda doktor onun icin kalsiyum ilacı verdi ayrıyetten kalsiyum ilacı Alman gerekebilir belki
Allah yardımcın olsun canım az kaldı sabret rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sonra hepsi unutulurAyy zaten bi ton para verdirdi kalsiyum magnezyum kasirik ilac almistim. Kalsiyuma ayri magnezyuma ayri bi de bu karisik ilac mi olacak yoksa. nidicard vitamin derken vallahi gozumu aciyorum ilac kapatiyorum ilac oldum resmen
Amin canim cumlemiz saglikla kucagimiza alalimAllah yardımcın olsun canım az kaldı sabret rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sonra hepsi unutulur
Eminim harika seyler yaparsın canımTeyzeleri bebislere de biseyler basladim bakalim sonunda ne cikicakkotu olursa paylasmam
Malesef canım bende aynıyım ilaçlarda bıkmış durumdayım ama napalım bebişler icin mecbur katlanıcaz neyseki senin pek bisey kalmamış benim daha çok var su erken doğum riskimde çıktı ya artık zaman nasıl geçecek bilmiyorum gözüme daha bi uzun geldiAyy zaten bi ton para verdirdi kalsiyum magnezyum kasirik ilac almistim. Kalsiyuma ayri magnezyuma ayri bi de bu karisik ilac mi olacak yoksa. nidicard vitamin derken vallahi gozumu aciyorum ilac kapatiyorum ilac oldum resmen
Ayyy valla yatmaktan iyi geliyor canim bazen karnimin zorlandigini hissediyorum hemen uzaniyorum boyle boyle bitiriyorumEminim harika seyler yaparsın canım
Kapı süsün gerçekten cok güzeldi
Maşallah sana 3 canla yapabiliyosun
Geçen ben bi takı yastigi yapıyım dedim belim koptu valla
Istediğim gibi bile olmadı
Baştan sağma yaptım
Sana da gecmis olsun canim. Aynen erken dogum riski cikinca insana zaman gecmiyo gibi geliyo ama her dakikamiza sukurler olsun bebisler hala bizimle duruyorMalesef canım bende aynıyım ilaçlarda bıkmış durumdayım ama napalım bebişler icin mecbur katlanıcaz neyseki senin pek bisey kalmamış benim daha çok var su erken doğum riskimde çıktı ya artık zaman nasıl geçecek bilmiyorum gözüme daha bi uzun geldi
Oyy masallahhh canim darisi biz ikiz annislerine insallahhhh o haftalarimizi da gorelimmmKızlar 36. Haftaya adım attık bugün kizcemle az kaldı doğuma umarım kilo aliyodur benim minnak72 kilodaym 14 kilo almsm çok şişkinliğm yok sabahlari davul gibi oluyorum benimki hala dönmedi kafası falan sağ kaburgamn altnda hissediyorm hayırlısı bakalım ne olacak son muayeneye kadar.
Aminnn inşallah canım dayanicaksnz sizde bence kritik dönemler geçti bebislerinizin gelisimide iyi Maşallah sağlıkla gelsinler inşallah son zamanlarn geçmesi daha zormuş bi an önce doğsun istiyorumOyy masallahhh canim darisi biz ikiz annislerine insallahhhh o haftalarimizi da gorelimmmbu arada sabah tartildim bende 72.5 olmusum
Meraklandm kız iyice bitirde at bariAyyy valla yatmaktan iyi geliyor canim bazen karnimin zorlandigini hissediyorum hemen uzaniyorum boyle boyle bitiriyorumama bebislerinkini hemen bugun bitiricem hatta cogu bitti bile yapistirmalari kaldi. Begenirseniz kac tlye màl ettigimi anlatirim
Bende bir an once 36yi gormek istiyorumAminnn inşallah canım dayanicaksnz sizde bence kritik dönemler geçti bebislerinizin gelisimide iyi Maşallah sağlıkla gelsinler inşallah son zamanlarn geçmesi daha zormuş bi an önce doğsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?