2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bamyayı 8-10 dk limonlu suda haşlayıp soğuyunca buzluğa atabilirsin..ya da kurutabilirsin..etle ya da kıymayla sulu yemeği çok güzel oluyor..

Ay bende kıymalı bayılırım sağol cnm

Ben yıkayıp, temizleyip direk buzluğa atıyorum. Çıkarınca normal pişiriyorum tazesi gibi oluyor

Akşam deneyeceğim kısmetse teşekkürler

Bende bugün kontrole gittim. Göbek çevresi on gün kadar önden gidiyormuş. Şeker çıkmadığı için sorun değil dedi. Sezeryan olacağım içinde sıkıntı olmazmış

Sadece göbek mi ilerde yoksa dengeli mi cnm boy bas cevresi vs

Ooo neler saydın sen öyle. Hepsini alıp taşımak bile is tebrik ediyorum seni. Yarına perişansın yanlız tatil sana şimdiden külfet olmuş

Benim çalışabilir raporu alacağım zaman hastanem özel sigortadan kayıt actirmadi sgkdan kayit actirdi. Sizdede oyle oldumu anlayamadim neden böyle olduğunu

Evet cnm SGK dan kayıt açılması gerekiyor

Kolay gelsin bende o islerle ugrasiyorum simdi bamya yi daha yapmadim ilk defa yapacagim bende domatesle az kavurup buzluguna atmayi dusunuyorum daha iyi bi fikri olan varsa faydalanabiliriz☺

Ohh size de afiyet olsun şimdiden mis gibi yapıp koyalım kısın yeriz pratik pratik

kızlar sonunda beşiği alabildim eşimi beklemedim netten sipariş verdim

Güle güle kullanın iyi yapmışsınız valla

ahh sen yazdın ben yoruldum .
senin derin dondurucu 4 kapılı falan mı benimkinde 1 bardak su koyacak yer yok nerdeysebaktığında 5-6 poşet et nohut fasulye var başkada birşey yok .
Canım bosch xl en buyuk olandan. Buzluk ve derin dondurucu altta olandan.. Valla ben de yorul um ev cok battı hızlı yapcam diye ama eşim anlamadı. Herseyı görseydi evde kıyamet kopardı normalde pazara gitmeme kızıyor

Ben hıc tasırmıyım hamulelıgımı kullandım. Pazar arabasını herseyı paxarcılar arabaya tasıdı sagolsunlar. Apartman görevlisi de eve cıkardı. Ben bır araba surdum

Park besigin icine hangi yatagi aldiniz?
Ortopedk ya da yumusak olmamasi gerekiyormus
Kemik omurga gelisimi icn sert olmaliymis
Cogu kisi bunu onermis ama pahali geldi biraz

Eklentiler

• Screenshot_20190823-175611.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 37
O konuda haklısınız bazen beğendiğim bir ürüne bakıyorum sadece pembe ve mavi üretilmiş oluyo . Açıkçası cinsiyeti bildiğim için çok beğendiğim şeyleri ona göre alıyorum .bebeğim erkek ama ben kendim de pembe pek sevmiyorum. Yani bir de renk konusu insanların ortaya çıkardığı bir şey çok da önemli değil . Süslü puslu taşlı vs olmadıkça sorun yok

Iyi ettin ben de boyle bir cilginlik yapicam az kaldi
en güzeli çünkü sonunda hiç bişe alamadan kalacak
Hayirli olsun canim
Ne aldin
Ben de bugun siparis verdim şunu

bunu aldım canım gelince tam foto çekerim
aynen ya ama yok ki o gün kıyafetleri ütülediğimde farkettim herşey pembe olmuş arada bi kahve var bi de mor geri kalan herşeyi pembe ki ben de hiç hoşlanmam bu renk olaylarından

Park besigin icine hangi yatagi aldiniz?
Ortopedk ya da yumusak olmamasi gerekiyormus
Kemik omurga gelisimi icn sert olmaliymis
Cogu kisi bunu onermis ama pahali geldi biraz
Canım ben araştırdım uzmanlar pamuk ya da yün öneriyo ama eğer aslım falan varsa bir kaç tane kılıf geçirmek gerekli olur. Ben alicaktim baz geçtim . Annem bir büyük bir de küçük yumuşacık yün yastık yapmış, yorgan yapmış, döşek yapmış sağ olsun. Yün olduğu için öncesinde yıkamışlar. Ayrıca döşeğin altına bir sünger almışlar. Her şey çok iyi ve güzel oldu .

Dun ve bugun ben de alisverisin dibine vurdum yine ama eksikler bitmiyor korse olarak yamuna korse aldim bir tane de sıkılastırıcı tayt. 2. Urune %50 indirim vardi. Yine de cok ucuza gelmedi tabi.
Simdi kanguru arastiriyorum. Alan veya onerisi olan var mi? Bir de titresimli ya da sallanan ev tipi ana kucaklarindan alan var mi?

Canım ben kanguru almayı düşündüm ama sonra vazgeçtim çünkü Ekim ayında öyle bebeği önüme takmak istedim . Havalar isindiginda da zaten 8-9 aylık olmuş olacak o yüzden almadım. Hem oto koltuğu olan hem de sallanan bir puset aldım ve ev tipi Ana kucağı da aldık çok küçük hareketle sallanıyor ama ne kadar gerekli bilmiyorum. Açıkçası eşim gaza gelip aldı ama baktım puset daha aktif sallanıyor bana o yeterli geldi

Sling aldim henuz gelmedi. Evde baska islerle ilgilenirken durmazsa takarim diye dusunuyorum. Kanguruyu da disarisi icin dusundum ama kis bebegi olacaklar aslinda ne kadar kullanilabilir onu da bilmiyorum
Elektrikli mi ev tipi ana kucagi? Yoksa siz salladikca sallananlardan mi?

Bu yogunlukta kuaföre de geldım. Valla burda sıra beklerken dinleneyim... Her yerim domates biber patlıcan Chicco kanguru 2 cocuk buyuttu hala taş.... O zaman eşim bır yere gitmeyeyim dıye arabayı goturuyordu o zaman tek araba vardı. Ben de koyuyorum kanguruya markete gezmeye her yere gidiyordum. Cok rahatlık

Sagol canim bakayim bir.

Ben kış bebegi olduğu için kanguru tarzı şeyleri kullanacağımı sanmıyorum . Aldığımız ana kucağı elektrikli titreşimli falan değil bebek içinde hareket ettikçe kızak gibi ayakları var öne arkaya hafifçe hareket ediyor. İşimi göreceğini düşünüyorum . Ayrıca katlanıyor her yere götürülebilir ama ben oto koltuğu da olabilen bir puset aldığım için onu başka yerlere götürme ihtiyacı hissetmeyecegimi düşünüyorum çünkü o puset de sallanıyor. Yani pikniğe misafirliğe vs vs her yerde puseti kullanırım evde o anakucagini kullanırım

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-23-19-53-03-397_com.android.chrome.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 46
Bende park yatağı olarak buna benzer aldım. Eşim de hamile kaldığım günden beri sözde oda yaptıracaktık ki annem yaptıracak eşime söyledi mobilyacına yaptır dedi ve her gün diyorum tamam tamam diyor hala ortada birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…