2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Büyük oğlum Eylül'de tam dört yaşında olcak iki bebeğin arası tam dört yaş yani. Ama her gebelikte vücut daha zayıf düşüyor bunu anladm spor falan hak getire yemek bulaşık çamaşır döngüsü düzgün dönsün yeter bence

Bizi bitek biz anlariz normalde herkesin iyi yönlerini gören ben. Kimseye tahammül edemez oldum. Birde senin bebeğin küçük . Allah hepimizin yardımcısı olsun

Allah kolaylık versin, 4 yaş ta en hareketli dönemlerden.. Benim o döngü eşimin desteğiyle dönüyordu, şimdi 1 ay kızımla yalnız kalacağım..inşallah sağ salim atlatırız.

Offf senin durumun da çok zormuş:/ senin kız da 2 yaşında değildi henüz değil mi? Tam kucak bebeği. Allah yardımcın olsun

Evde tansiyon aletin varsa takipte ol insalah bir sorun yaşamadan alirsin kucağına . bide idrar tahlili yaptıran aklında bisi kalmazdı hic :)

Bizi bitek biz anlariz normalde herkesin iyi yönlerini gören ben. Kimseye tahammül edemez oldum. Birde senin bebeğin küçük . Allah hepimizin yardımcısı olsun
O tahammulsuzluk bu ara bende de var. Bazen kizima bile tahammulum olmuyor. Kendimk tutuyorum onu uzmemek icin. Daha cok küçük 2 yasina bile girmedi.

Ay bi tek ben boyleyim saniyorum su an okuduklarim beni rahatlatti. Ben mi fazla nazliyim diye dusunuyordum ama her yanim agriyor nefes alamiyorum yemek yapmak bulasik yikamak fazla bir si gibi yoruluyorum. En rahat pozisyonum yatarak ki yatarken bile dogru pozisyonu zor buluyorum. Gece de uyuyamiyorum dr a da soyledim normal gebelikte oluyor oyle seyler dedi

22 aylik canim. Amin
Yaslar yakin zor oluyor belki ama inanin yas arasi farki ne kadar acilirsa sorundaha da büyüyor kızım 8 yaşın da tek çocuk tek torun bebise alışamadı hala aralardınsa tam 8 yaş fark olacak ilk öğrendiğimiz günden beri kan kusturuyor evde o sebeple belki anne cok yoruluyor ama yaş farkı ne kadar az o kadar iyi

İnsan Bi kendi sanıyor ama korkma yalnız degilsin

Uyku çok önemli ve bende uyuyamiyorum anne ne kadar uyursa bebek de kilo alırmış ama hareketlwrinden bir turlu uyku yok bana bu hamilelikte

Uyku çok önemli ve bende uyuyamiyorum anne ne kadar uyursa bebek de kilo alırmış ama hareketlwrinden bir turlu uyku yok bana bu hamilelikte
Uyku falan yaln oldu hva su ara serin memlekette en azından ateş basmıyorda sabaha kadar nette dogum sonrası alışveriş için kıyafet bakıyorum

O acıdan bir sıkıntım yok. Bebekten bir haber. Anlamiyor birsey. Bebek dedigimizde bebek diyo. Hepsi o. Ama kucak istiyor. Hep ayakta benimde elimden tutup pesinden gezdiriyor. Hep ayakta oldugum icin yoruluyorum. Dogum sonrasi en azindan vücudum rahat olur bir düzen kurarim

Uzun bi süre domates görmek istemiyorm kaç gün ugrastm ya 28 sise domates konserve yaptm. Ve daha bir sürü bisiler var turşusu salçası fasulyesi biberi bu hamileliklerm oyle bi zamana geliyor ki tam kış hazırlıkları vakti son aylardayım kızımdada oyle olmustu :/ Bamyaya gelince biz tepesini ayiklar kuruturuz. baska fikri olan varsa bnde dinleyebilirim :)

Hahhah valla çok iyi denk gelmiş tatil sürprizi böylece işleri de hemencecik halletmiş oldun :) son Haftalarda tatilde dikkatli ol aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…