Büyük oğlum Eylül'de tam dört yaşında olcak iki bebeğin arası tam dört yaş yani. Ama her gebelikte vücut daha zayıf düşüyor bunu anladm spor falan hak getire yemek bulaşık çamaşır döngüsü düzgün dönsün yeter benceAmin...sen de iyiymişin, şimdi kaç yaşındasın ki çok mu zaman geçti diğer hamileliğin üzerinden?
Hamilelikte bir yaş bile farkediyor sanırım..ben kızımda 9 aylıkken halı yıkamıştım, ne manyakmışım:/ o zaman spor yapıyordum ama son ana kadar, yapmadığım gün şimdiki halim gibiydim..keşke bunda da başlayabilsem, sırt ve kol kasları için çalışıyordum..sırt kasları güçlenince ağrı da fazla olmuyordu..şimdi kilodan ayak kemiklerim ağrıyor, vücudum taşıyamıyor artık:/
Bizi bitek biz anlariz normalde herkesin iyi yönlerini gören ben. Kimseye tahammül edemez oldum. Birde senin bebeğin küçük . Allah hepimizin yardımcısı olsunBende senin gibiyim. Hiç bu kadar zor geçmemişti ilk gebeligimde. Gercekten 2 ayi nasil geçireceğim bilmiyorum. Burada kimsem yok. Eşim yardımcı degil. 1 kere evi süpürdü fitik cikti belinde. Ramazandan beri onla ugrasiyor. Kizimizi bile kucaklamiyor. Anlayacagin yükümü alacak kimse yok. Biraz öncebu sicakta camlari kapatmış. Beline vuruyormus. Vucut ısım zaten yüksek hava sıcak birde cam kapatıyor boğulmak uzereyim. Allahim bana güç ver 2 ayi birşey olmadan atlatayim diye dua ediyorum. Ama kotuyum iyi değilim. En kotusu de bunu kimse anlamıyor
Allah kolaylık versin, 4 yaş ta en hareketli dönemlerden.. Benim o döngü eşimin desteğiyle dönüyordu, şimdi 1 ay kızımla yalnız kalacağım..inşallah sağ salim atlatırız.Büyük oğlum Eylül'de tam dört yaşında olcak iki bebeğin arası tam dört yaş yani. Ama her gebelikte vücut daha zayıf düşüyor bunu anladm spor falan hak getire yemek bulaşık çamaşır döngüsü düzgün dönsün yeter bence
Offf senin durumun da çok zormuş:/ senin kız da 2 yaşında değildi henüz değil mi? Tam kucak bebeği. Allah yardımcın olsunBende senin gibiyim. Hiç bu kadar zor geçmemişti ilk gebeligimde. Gercekten 2 ayi nasil geçireceğim bilmiyorum. Burada kimsem yok. Eşim yardımcı degil. 1 kere evi süpürdü fitik cikti belinde. Ramazandan beri onla ugrasiyor. Kizimizi bile kucaklamiyor. Anlayacagin yükümü alacak kimse yok. Biraz öncebu sicakta camlari kapatmış. Beline vuruyormus. Vucut ısım zaten yüksek hava sıcak birde cam kapatıyor boğulmak uzereyim. Allahim bana güç ver 2 ayi birşey olmadan atlatayim diye dua ediyorum. Ama kotuyum iyi değilim. En kotusu de bunu kimse anlamıyor
Evde tansiyon aletin varsa takipte ol insalah bir sorun yaşamadan alirsin kucağına . bide idrar tahlili yaptıran aklında bisi kalmazdı hic :)Kızlar sabh bulantı ula kalktım öğürerek tansiyonum 13 9 sanki 1 tık yüksek. Oğlumda tansiyon yüzünden 30dan sonra erken dogum sorunu yaşadım 37 de dogdu. Bunda yeni yeni yükselmeye başladı galiba acayip tırstım çünkü ilk dogumdan sonra tam 2 sene yüksek tansiyonla uğraştım
O tahammulsuzluk bu ara bende de var. Bazen kizima bile tahammulum olmuyor. Kendimk tutuyorum onu uzmemek icin. Daha cok küçük 2 yasina bile girmedi.Bizi bitek biz anlariz normalde herkesin iyi yönlerini gören ben. Kimseye tahammül edemez oldum. Birde senin bebeğin küçük . Allah hepimizin yardımcısı olsun
22 aylik canim. AminOfff senin durumun da çok zormuş:/ senin kız da 2 yaşında değildi henüz değil mi? Tam kucak bebeği. Allah yardımcın olsun
Benimde karın çevresi 2 hafta önde canımBaş çevresi 34,karın 35. Normalde 33. Haftam canım.
Yaslar yakin zor oluyor belki ama inanin yas arasi farki ne kadar acilirsa sorundaha da büyüyor kızım 8 yaşın da tek çocuk tek torun bebise alışamadı hala aralardınsa tam 8 yaş fark olacak ilk öğrendiğimiz günden beri kan kusturuyor evde o sebeple belki anne cok yoruluyor ama yaş farkı ne kadar az o kadar iyi22 aylik canim. Amin
Gideyim yaptıracam canım inşallahEvde tansiyon aletin varsa takipte ol insalah bir sorun yaşamadan alirsin kucağına . bide idrar tahlili yaptıran aklında bisi kalmazdı hic :)
İnsan Bi kendi sanıyor ama korkma yalnız degilsinAy bi tek ben boyleyim saniyorumsu an okuduklarim beni rahatlatti. Ben mi fazla nazliyim diye dusunuyordum ama her yanim agriyor nefes alamiyorum yemek yapmak bulasik yikamak fazla bir si gibi yoruluyorum. En rahat pozisyonum yatarak ki yatarken bile dogru pozisyonu zor buluyorum. Gece de uyuyamiyorum dr a da soyledim normal gebelikte oluyor oyle seyler dedi
Uyku çok önemli ve bende uyuyamiyorum anne ne kadar uyursa bebek de kilo alırmış ama hareketlwrinden bir turlu uyku yok bana bu hamilelikteAy bi tek ben boyleyim saniyorumsu an okuduklarim beni rahatlatti. Ben mi fazla nazliyim diye dusunuyordum ama her yanim agriyor nefes alamiyorum yemek yapmak bulasik yikamak fazla bir si gibi yoruluyorum. En rahat pozisyonum yatarak ki yatarken bile dogru pozisyonu zor buluyorum. Gece de uyuyamiyorum dr a da soyledim normal gebelikte oluyor oyle seyler dedi
Uyku falan yaln oldu hva su ara serin memlekette en azından ateş basmıyorda sabaha kadar nette dogum sonrası alışveriş için kıyafet bakıyorumUyku çok önemli ve bende uyuyamiyorum anne ne kadar uyursa bebek de kilo alırmış ama hareketlwrinden bir turlu uyku yok bana bu hamilelikte
O acıdan bir sıkıntım yok. Bebekten bir haber. Anlamiyor birsey. Bebek dedigimizde bebek diyo. Hepsi o. Ama kucak istiyor. Hep ayakta benimde elimden tutup pesinden gezdiriyor. Hep ayakta oldugum icin yoruluyorum. Dogum sonrasi en azindan vücudum rahat olur bir düzen kurarimYaslar yakin zor oluyor belki ama inanin yas arasi farki ne kadar acilirsa sorundaha da büyüyor kızım 8 yaşın da tek çocuk tek torun bebise alışamadı hala aralardınsa tam 8 yaş fark olacak ilk öğrendiğimiz günden beri kan kusturuyor evde o sebeple belki anne cok yoruluyor ama yaş farkı ne kadar az o kadar iyi
Uzun bi süre domates görmek istemiyormKızlar eşimin arkadası sebze haline gidiyormuş eşim bize de al demiş 1 kasa domates 8 kg kadar kırmıxı biber almış akşam onları yapmaya çalışacağım gözümde büyüyor. Memleketten de koli gelecekmiş oradan da bamya gelecek onları ayarlayacağım ve yarın iş var umarım yetiştiririm. Bamya icin önerisi olan var mı?
evet çünkühic bisi kullanmıyorum. unutuyorum acikcasi zaten var ilk gebelikten çatlaklar. aman bee diyorum suanKızlar çatladınız mı
Ben valiz duzenleyici aldim. English home da tekli satılıyor. Fiyat yönünden de uygun. Bebegin esyasini ona koydum. 2 tane yetiyor zaten.
Eki Görüntüle 2301005 Eki Görüntüle 2301006
Ben. Ugun ıyı hıssettım pazara 2 oğlumla gıttım. 5 kg kırmızı biber 4 kg patlıcan 3 kg yesıl fasulye 10 kg domates, 3 kg dolma bıber ve 10 demet nane aldım. Son seyleri de yapayım dıye.. Eve geldım fasulye ayıklarken esim aradı sabah tatıle gıdıyoruz yer ayırttım supriz yapayım dedim valizler hazırla.. Allahım ben ne yaocam dedım. Fasulyelerı hemen attımtencereye domates bolca dogradım. Ama nasıl makineli tufek gıbı yaptım. Biberleri yıkayım oydum hemen buzluga attım. Ortada delil bırakamam lazım yoksa cok kızar.. Biberler közlendı.sımdınpatlıcanlar oluyor... Bır nane temizlemek gözune buyuyot. Ama hepsını otura k yaptım... Evı b... Gotıruyo. Supriz yapcagı bugune mı denk geldi. Neyse llahtan cogu u hallettim..... Ama 10 demet nane offff... Neyse oturarak yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?