Benimkinin de oynayası tutuGece gece benim minigi hıçkırık tutdu
Kızlar çatladınız mı
İlk gebeligimde ne kadar rahatmisim diyorum bunda bı mutfağı toplayim iflahim kesiliyor sancim oluyor kibraniyorum resmen hemen hemen hepimiz aynı şikayetleri yaşıyoruz demek ki ne kadar cansız kansız bı nesiliz biz . Annanem bi çocuğunu tarlada kendi başına doğurmuş göbek bağını tirpanla kesmiş çocuğu bı beze sarmış işi bitene kadar çalışmış akşam bebek kucaginda eve gitmiş bide yemek yapmış.
Uyku çok önemli ve bende uyuyamiyorum anne ne kadar uyursa bebek de kilo alırmış ama hareketlwrinden bir turlu uyku yok bana bu hamilelikte
Benimkine de öyle oluyo ama bugün iyi uyudum dün aldığım demir serumu ben aşırı iştah ve uyku yaptı . Sık sık dönerim ve dönerken uyanıp uykuya gecemezdim şimdi döndüm döndüm yattımGece gece benim minigi hıçkırık tutdu
Göbekli olacaklar demekki canımBenimde karın çevresi 2 hafta önde canım
Faydası olduğuna da pek inanmıyorum ben işin doğrusu. Bebekten bebeğe değişen bir durum. Oğlumda diş çıkarma dönemi çok rahattı, salyası falan da akmazdı hiç. Kehribar kullansam bende Aaa kesin bundandır derdim.Bende tam bunu paylasacaktim. Sanirim @nehirnil111 kardeşine hediye alacaktı. Bilmeden bazı yanlışları doğru biliyoruz.
Off bende de var bu durum. Gerginim, evin düzenini zor sağlıyorum ve bozulunca çok sinirleniyorum. Yapmam gereken çok şey var ama yetişemiyorumBende aynı şekilde çok yoruluyorum çok sinirleniyorum geriliyorum . Ne kadar az iş yapıyorum desemde hem çok yorgun ve agrilarim oluyor hemde hiç biseye yetişemiyorum. Sinirlerim çok bozuk. Bu aralar herkesin çok bencil olduğunu düşünmeye başladım.
bende de ara ara oluyor çok yorduğum günün ertesi sabahı oluyor. muhtemelen yorgunluktan kaynaklanıyordurHerkese günaydııın, bende de bu ara her sabah baş ağrısı var, aklıma ilk tansiyon geldi ama normal değerler, var mı yaşayan? İş yerinde yerime başlayacak arkadaşa iş öğretiyorum biraz yoruluyorum ondan mı acaba bilemedim
Evet canımGöbekli olacaklar demekki canım
Baş çevresi 34,karın 35. Normalde 33. Haftam canım.
Dun ve bugun ben de alisverisin dibine vurdum yine ama eksikler bitmiyorkorse olarak yamuna korse aldim bir tane de sıkılastırıcı tayt. 2. Urune %50 indirim vardi. Yine de cok ucuza gelmedi tabi.
Simdi kanguru arastiriyorum. Alan veya onerisi olan var mi? Bir de titresimli ya da sallanan ev tipi ana kucaklarindan alan var mi?
Kizlarrr biberon ve emzik alacağım ama kafam karıştı dr brown mu yoksa pilips avent mi birde pilips aventin hangisi anne gogsune birebir esti bu konuda yardimci olabilir misiniz
İlk gebeligimde ne kadar rahatmisim diyorum bunda bı mutfağı toplayim iflahim kesiliyor sancim oluyor kibraniyorum resmen hemen hemen hepimiz aynı şikayetleri yaşıyoruz demek ki ne kadar cansız kansız bı nesiliz biz . Annanem bi çocuğunu tarlada kendi başına doğurmuş göbek bağını tirpanla kesmiş çocuğu bı beze sarmış işi bitene kadar çalışmış akşam bebek kucaginda eve gitmiş bide yemek yapmış.
Kızlar çatladınız mı
Eki Görüntüle 2301138
Kehribar kolye ile ilgili
Oyy ne güzel maşallah
Bende yamuna korse düşündüm ama Doğum sonrası kaç beden nasıl olur diye bilemediğim icin Doğum sonrası mı alsan diyorum kaç beden aldınız siz?
Ben avent naturel başlık olandan aldım
Hay maşallah ananeye eski toprak boşuna demiyorlar ben bi Doğum yaptım avaz avaz bütün hastane dinledi
Ben oğlumda iç bacaklarımdan çatladım bunda da karnımdan. Evlatlar sagolsun
Açıkcası bana bir dönem furyası gibi geliyor sadece gerçekliği yok isimli emzik askısı gibi
Ya bende de catlak yok kiloda cok almadm simdiye kadar 7 aldm ama selulit bende fark ettim sok gecirdim. Resmen diz kapaklarma kadar selulit var nasl bisey anlamadm
Bende senin gibiyim. Hiç bu kadar zor geçmemişti ilk gebeligimde. Gercekten 2 ayi nasil geçireceğim bilmiyorum. Burada kimsem yok. Eşim yardımcı degil. 1 kere evi süpürdü fitik cikti belinde. Ramazandan beri onla ugrasiyor. Kizimizi bile kucaklamiyor. Anlayacagin yükümü alacak kimse yok. Biraz öncebu sicakta camlari kapatmış. Beline vuruyormus. Vucut ısım zaten yüksek hava sıcak birde cam kapatıyor boğulmak uzereyim. Allahim bana güç ver 2 ayi birşey olmadan atlatayim diye dua ediyorum. Ama kotuyum iyi değilim. En kotusu de bunu kimse anlamıyor
Uzun bi süre domates görmek istemiyormkaç gün ugrastm ya 28 sise domates konserve yaptm. Ve daha bir sürü bisiler var turşusu salçası fasulyesi biberi bu hamileliklerm oyle bi zamana geliyor ki tam kış hazırlıkları vakti son aylardayım kızımdada oyle olmustu :/ Bamyaya gelince biz tepesini ayiklar kuruturuz. baska fikri olan varsa bnde dinleyebilirim :)
evet çünkühic bisi kullanmıyorum. unutuyorum acikcasi zaten var ilk gebelikten çatlaklar. aman bee diyorum suan
Keske gece bende uyuyamasambunu isteyeceğimi hiç düşünmezdim sanrm kolestaz uyku yapiyo geceleri.. 12Ye doğru artik bastiriyor uyku.. Gece bi kere zorla çişe kalkıyorum, bisey atiyorum ağzıma.. Uykum kacmazsa tekrar yatiyorum.. Kaçarsa oturuyorum ve 7ye doğru tekrar uyuyakaliyorum koltukta bu zmnlarda uykum az olmasi gerekirken ben hamile olmadgm zmnlardaki gibi top patlasa uyanmicak modda uyuyorum
Herkese günaydııın, bende de bu ara her sabah baş ağrısı var, aklıma ilk tansiyon geldi ama normal değerler, var mı yaşayan? İş yerinde yerime başlayacak arkadaşa iş öğretiyorum biraz yoruluyorum ondan mı acaba bilemedim
Bacaklarim belim catladi hepKızlar çatladınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?