2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar çatladınız mı

Valla bende taaa 14 yasimdan beri çatlak var.. Belimde beyaz vardi.. Zayifladigimda daha cok artmisti universitede.. Şimdi kiloluyumm.. Gobegimde zaten kirmizilar vardi.. Simdi karnim büyüdüğü için onlarda büyüyor.. Artış göremiyorum

Ay ben şu an istirahat zorunlu olmasa bir sürü iş yaparım.. Kendimi bırakmayi sevmiyorum.. Şu an bile kafamda yer kaplıyor çoğu şey.. Gene Allah anamdan razı olsun.. Haftaya gelcek toparlicaz evi insallah

Uyku çok önemli ve bende uyuyamiyorum anne ne kadar uyursa bebek de kilo alırmış ama hareketlwrinden bir turlu uyku yok bana bu hamilelikte

Keske gece bende uyuyamasam bunu isteyeceğimi hiç düşünmezdim sanrm kolestaz uyku yapiyo geceleri.. 12Ye doğru artik bastiriyor uyku.. Gece bi kere zorla çişe kalkıyorum, bisey atiyorum ağzıma.. Uykum kacmazsa tekrar yatiyorum.. Kaçarsa oturuyorum ve 7ye doğru tekrar uyuyakaliyorum koltukta bu zmnlarda uykum az olmasi gerekirken ben hamile olmadgm zmnlardaki gibi top patlasa uyanmicak modda uyuyorum

Uyku demişken son bir kaç haftadır saat 8 oldu mu gözlerim fal taşı gibi açılıyordu. Normalde 11-12ye kadar yatarız. Bugün itibariyle saat 5de uyandım ve uyuyamadım kalktım kahvaltı yapıyorum, vücudum beni kızçeme hazırlıyor sanırım bundan sonra böyle olacak demek ki napalım

Bende tam bunu paylasacaktim. Sanirim @nehirnil111 kardeşine hediye alacaktı. Bilmeden bazı yanlışları doğru biliyoruz.
Faydası olduğuna da pek inanmıyorum ben işin doğrusu. Bebekten bebeğe değişen bir durum. Oğlumda diş çıkarma dönemi çok rahattı, salyası falan da akmazdı hiç. Kehribar kullansam bende Aaa kesin bundandır derdim.

Off bende de var bu durum. Gerginim, evin düzenini zor sağlıyorum ve bozulunca çok sinirleniyorum. Yapmam gereken çok şey var ama yetişemiyorum

gece uykularım düzenli aslında benim uyuyabilirsem gece 2 saatte bir gözümü açıyorum sonra geri uyuyorum bebeğim hiç hareket etmiyor gibi geliyo geceleri ama sabah 7.30 da başlıyo acıkıyor sanırım tüm gün tekmeler taklalar falan devam ediyor. inşallah doğunca da gece böyle uyur diyorum

bende de ara ara oluyor çok yorduğum günün ertesi sabahı oluyor. muhtemelen yorgunluktan kaynaklanıyordur

Baş çevresi 34,karın 35. Normalde 33. Haftam canım.

Oyy ne güzel maşallah

Bende yamuna korse düşündüm ama Doğum sonrası kaç beden nasıl olur diye bilemediğim icin Doğum sonrası mı alsan diyorum kaç beden aldınız siz?

Kizlarrr biberon ve emzik alacağım ama kafam karıştı dr brown mu yoksa pilips avent mi birde pilips aventin hangisi anne gogsune birebir esti bu konuda yardimci olabilir misiniz

Ben avent naturel başlık olandan aldım

Hay maşallah ananeye eski toprak boşuna demiyorlar ben bi Doğum yaptım avaz avaz bütün hastane dinledi

Kızlar çatladınız mı

Ben oğlumda iç bacaklarımdan çatladım bunda da karnımdan. Evlatlar sagolsun

Açıkcası bana bir dönem furyası gibi geliyor sadece gerçekliği yok isimli emzik askısı gibi

Normal bedenim m ama ne olur ne olmaz l aldim. Su an olmaz ama dogumdan sonra olur insallah.

Ya bende de catlak yok kiloda cok almadm simdiye kadar 7 aldm ama selulit bende fark ettim sok gecirdim. Resmen diz kapaklarma kadar selulit var nasl bisey anlamadm

Selülit bende de oldu hiç yoktu hamilelik öncesi ve ara ara sacmalasam da genel olarak sağlıklı beslendiğim bi hamilelikti sanırım hormonlardan kaynaklanıyor

Bende senin gibi hissediyorum. Kimse beni anlamıyor ve bende etrafımda ki çoğu insan çok bencil ben düzen tertip seviyorum ve olmayınca içim sıkılıyor eşyalar üstüme üstüme geliyor fakat böyle olduğunu bilindiği halde bardağını bile kaldırmaya yediği şeyin ambalajını atmaya üşenen insanlar ile yasıyorum.

Bende dün gece yaptım 1 kasa domates menemen 15 kg kadar bugün isteyim çok yorgun mutsuz

evet çünkühic bisi kullanmıyorum. unutuyorum acikcasi zaten var ilk gebelikten çatlaklar. aman bee diyorum suan

Ben yaz günü yağa kreme katlanamadıgım icin sürmüyorum vıcık vıcık. Başta Hindistan cevizi yağı kullanıyordum onu da bıraktım

Bence kıymetini bil uyu cnm bende uyuyup dinlenmek istiyorummm. Gece iş bitip yatılmıyor sabah Oğlum 5 de geliyor 7 de zaten is

Bende de var o durum is göstermek de zor ve sinir bozucu olabiliyor kendin 2 dk da yapacağına yarım saat izliyorsun olmuyor baştan olmuyor baştan :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…