Valla ben artik o bolumde yorum yapmicam artik konulara diyorum yine yapiyorum..Gecen gun kayinvalidem beni eziyor diye bir konuya hormonlarin etkisiyle agir yazmisim banlandim tutamadim ama kendimi napayim.Bu konuyu da okuyorum dunden beri.Allah kolaylik versin.
Valla ben artik o bolumde yorum yapmicam artik konulara diyorum yine yapiyorum..Gecen gun kayinvalidem beni eziyor diye bir konuya hormonlarin etkisiyle agir yazmisim banlandim tutamadim ama kendimi napayim.Bu konuyu da okuyorum dunden beri.Allah kolaylik versin.
OOZSER0801
valla anlatacak o kadar şey var ki işle ilgili beynim hıza dayanmıyor, bi yandan kendi işlerim bi yandan anlatma derken kafa gitti bende de.
Herkes uykudan muzdarip ben de aynen oyle Her 2-3 saatte bir aksamadan uyaniyorum lavabo seanslari... kesinlikle vucudumuz dogum sonrasina hazirliyor bizi artik eminim
Gerilim filmi izler gibi okudum . Aman allahım .. Hiç bir erkeğe güvenmemek lazım bence,güveniyormuş gibi yapıp takipte kalmak gerek . Ahlaksız pis sapık
OOZSER0801
valla anlatacak o kadar şey var ki işle ilgili beynim hıza dayanmıyor, bi yandan kendi işlerim bi yandan anlatma derken kafa gitti bende de.
Bugün 32 raporumu aldım, izin başlangıç tarihi 28 eylük gözüküyor, sıcaklardan o kadar bunalmış durumdayım ki o kadar dayanbilir miyim kestiremiyorum, belki 13ünde falan bozdururum iş yeriyle hep o şekil konuştum dayanabildiğim kadar diye. Siz ne kadar daha?
Bende aynı şekilde çok yoruluyorum çok sinirleniyorum geriliyorum . Ne kadar az iş yapıyorum desemde hem çok yorgun ve agrilarim oluyor hemde hiç biseye yetişemiyorum. Sinirlerim çok bozuk. Bu aralar herkesin çok bencil olduğunu düşünmeye başladım.
Keske gece bende uyuyamasam bunu isteyeceğimi hiç düşünmezdim sanrm kolestaz uyku yapiyo geceleri.. 12Ye doğru artik bastiriyor uyku.. Gece bi kere zorla çişe kalkıyorum, bisey atiyorum ağzıma.. Uykum kacmazsa tekrar yatiyorum.. Kaçarsa oturuyorum ve 7ye doğru tekrar uyuyakaliyorum koltukta bu zmnlarda uykum az olmasi gerekirken ben hamile olmadgm zmnlardaki gibi top patlasa uyanmicak modda uyuyorum