2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Arkadaşlar hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz galiba. Bende aşırı yorgunluk gerginlik hissediyorum.. etrafımdaki herkes anlayissiz sanki gözüme batıyor. Kasılmalarım sancılarım var uykusuzluk zaten aldı başını gidiyor 1 gibi yatağa anca giriyorum 2 saatte zor uyuyorum sonra da tuvalet seansları sabaha kadar sabah yorgunluktan uyuyasim geliyor ama o zamanda kızım uyanıyor günlük.tempo başlıyor..

Benimde 12 eylülde bitiyor ama perşembe günü bozduracagim o kadar dayanamam

Herkese merhaba ben sessizce takip ediyorum sizleri herkes bebeğine isim buldu mu acaba ben hala kızıma bir isim bulamadım önerilere açığım
ben de aynı dertten mustaribim. Çok zormuş. benim bir de erkek ismi bulmam lazım. ama kız ismi olarak Gökçe, Beren, Gülce arasında gidip geliyoruz. fikir olur sana da canım

Kızlar, 32.hafta için rapor alacağım ben de haftaya. Tek doktor mu yazıp veriyor, hemen alınabiliyor mu? Bir de ben ilk defa gideceğim rapor almak istediğim hastaneye, vakit alır mı acaba raporu almak. Başka bir ilçeye gitmek zorundayım, orası da çok sıcak, yol da var biraz.. kızımı da yanımda götüreceğim de ona göre önlem almak istiyorum.

Beni anlattınn yeminle kimse beni anlamıyor gbii geliyor zaman geçmiyor gibi gece olmasın istiyorum

Tek doktor yazıp veriyor canım. Vakit almıyor hiç. Bazı arkadaşlarım rapor birimi diye bi kısımdan raporu yazdırmış, doktorları da imzalamış ama o da hemen olan bişeymiş.

Beni anlattınn yeminle kimse beni anlamıyor gbii geliyor zaman geçmiyor gibi gece olmasın istiyorum

Ben yine de gece olsun da bari herkes uyusun kimseyi gözüm görmesin istiyorum tahammülüm de kalmadı. Anlayışsızlıktan başka bise yok etrafimda ben idare edici olmaktan yoruldum şu halimde çekemiyorum

Yarın evime döncem memleketteyim ohh bitti şükür suan Bile bogularak msj yazıyorum ev kalabalık arada kacıyorum sakin yerlere

Son düzenleme:
Kızlar bugün deterjan alıp bebek.kiyafetlerininyikayim diyorum erkenmi olur ki 30.hafta
Asla erken olmaz ben şuan 32+4 teyim her hafta daha da agirlasiyorum ve hala melegimin çamaşırlarını yıkamadım ,hastane cantalarimizi hazirlamadim. Her gün tamam o gün bugün diyorum sonra hava durumuna bakıyorum ve yarında hava güzel çamaşırları yikayabilirim diyorum. Sonuç ne mi bugün ki yarını da dün yapmayı başardım.
Şu anki niyetim yarın çamaşırları yıkamak

Çok güzel olmuş
Teşekkür ederim
Bayıldım çok güzel olmuş
Teşekkür ederim
Kızlar bugün deterjan alıp bebek.kiyafetlerininyikayim diyorum erkenmi olur ki 30.hafta
Ben yikamaya basladim.
ben de aynı dertten mustaribim. Çok zormuş. benim bir de erkek ismi bulmam lazım. ama kız ismi olarak Gökçe, Beren, Gülce arasında gidip geliyoruz. fikir olur sana da canım
Kizimin adi Meyra Beren. Berenin anlami guzel ve karakterine yansıyor. Beren koyun

Yarın evime döncem memleketteyim ohh bitti şükür suan Bile bogularak msj yazıyorum ev kalabalık arada kacıyorum sakin yerlere

Bende de misafir bi kaç günleri var daha yaa sabır çekiyorum bi bitse de gitseler diye misafir olunca kacilmiyo da ilgilenmek durumundayım

Benimde 20 Eylül’e kadar zamanım aslında dayanmak çok istiyorum ilk hedefim 5 6 Eylül orayı görürsem 20 Eylül’ü de görürüm herhalde diyorum doktor randevusunu iple cekiyorum. 2 Eylül demişti doktor ama oğlumun okulu başlayınca hem okul hem hastane bir izin alayım diyorum ama geç mi olur bilemedim

Yıka canım yıka. Yıkanınca yavaş yavaş ütülemeye de başlarsın hepsi bi anda olmuyor zaman alıyor ağırlaşmadan gücün yeterken başla

Kolay oluyor cnm zor zaman alan bi işlem değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…