2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bende haftam dolduğu icin planlı normal Doğum oldu. Doğumdan bi gün önce beslenmeyi kestim belki sezeryan olur diye gittim lavma yapacağız dedi bende gerek yok yemek yemedim dedim inanmadı yaptı birsey çıkmayınca bu kez aç aç doğuramazsın dedi kahvaltı söyledi yedirdi ama bidaha su bile vermedi akşam 6:30 da Doğum oldu tamamen suni sancı ile

bayıldım çok güzel olmuş

Teşekkür ederim

Valla ne kadar rahat olsak ta ayaklarımız bile isyan ediyor benim bacaklar kütük gibi sisiyor maalesef

Canım tırnaklaması imkansız öyle bir plesanta içinde ki tırnaklasa patlar belki kuruluktan oluyordur yada büyüyen göbek gerildikçe batıyordur

Ohh ellerinize sağlık sizde ne çok iş halletmişsiniz insanın kafası rahatlıyor valla

hep haftasında gidiyor bizimkisi hatta bacaklar kısa bile 29+0 uyumluydu . yani bnde cok iri olsun istemem acikcasi hem dogum icin hemde milletin agzi durmuyor ki 4 kilo bebek gorunce ooo faln yapılıyo hemen yazik yani bebelere :) ama seninki normal olan bence kizimda 30.haftada 1500 kiloydu 3300 doğdu seninki de hızlı almazsa kiloyu 3500 faln dogar ki bence çok ideal :)

[/QUOTE]
Benim persembe kontrolum var. 1700 olmustur diyorum. Bakalim ne kadar gelecek.

Derimiz cok inceldi hassaslasti kiyafetin dar veya yakacak naylon gibi birseyse oda yapmis olabilir kirmizilim varmi yuzeyde
Hayır canm kırmızılık yok . Belkide bebek ağırlaştıkça deri aşağı doğru çekilip geriliyor , işten sonra eve gidip hindistan cevizi yağıyla masaj yapacağım biraz ..

umarim kendiliğinden gelir sancinizbu kez . yürüyüş yapiyormusunuz ? bn bi hafta yaptm geçenlerde sonra biraktm yani su ara gerçekten çok is var anca baş ediyorum kizla ugras kislik hazırlıkları misafir faln bi rahatlasam tekrar baslardm

Benimki 26. Haftadan beri doğum pozisyonunda ama her zaman ters de dönebilir . Bebekler gebeliğin her evresinde doğum pozisyonuna geçebilir. Bazı bebekler doğum sancilariyla birlikte baş aşağı dönüyor. Çok stres yapmamak lazım 35 i tamamladıktan sonra bebeğin dönmesini kolaylaştıracak bazı hareketler ve oturma pozisyonları var onları deneyebilirsiniz. İnşallah saglikla sıhhatle gelirler

Maşallah kızına
Ya bende öyke doğum kolay olsun minik olsun istiyorum ama neyse bakalım sağlıkla gelsinler de dünyaya bi şekilde doğacaklar 4kiloya çıkmaz umarım

Ben basından itibaren haftada en az 2 3 gün 40 45 dk yürüdüm ama son 2 haftadır maalesef bitti denecek kadar az. Hem son hazırlıkları tamamlama telaşına girdim bende vajinal varis sebebiyle çok ayakta kalınca sisiyor zaten şişken bide yürüyüş yapmak çok zorlaşıyor. Balon gibi oluyor değdikçe çok sızlıyor ama fırsat buldukça hareketi artıyorum mesela 8. Katta oturuyorum otopark katına kadar 10 kat var yürüyerek iniyorum. İş yerinde 4 kat yürüyerek iniyorum. Ama günlük 3000 adımı geçmiyor yürüyüş yaparken 10000 adımlar oluyordu hep. Çok da sıcak hava dayanılmıyor ki. İnsallah kendi sancın gelir normal olur ama varis sebebiyle tedirginiz

Sizin hazirliklari gordukce bana bir daral geliyor hicbir hazirlik yapmadim. Gerci hayatimda hic konserve menemen yapmisligim da yok kayinvalide biraz yapip verdi. Ben sadece 3-4 poset bezelye barbunya falan attim dolaba. Biraz da visne. Sadece gucumu bulabilirsem biraz sarma sarip dolaba atmak istiyorum. Bakalim

Canım büyük ihtimal baş aşağı döndü bende sağ tarafta bazen öyle yumruklar hissediyorum ayakları sanırım minnaklar kardeşim bildiğinden abla dönmüş bence doğru pozisyon doktor söyleyecektir dedi bu perşembe benimde nasipse randevum
Ohh ellerinize sağlık sizde ne çok iş halletmişsiniz insanın kafası rahatlıyor valla
Vallahi rahatladım ne çok iş varmış yap yap bitmiyor pislik içindeymişim gibi nasipse bu hafta sonu kız kardeşim doğurmazsa tabi yorganları falan havalandıracağız diğer camlar silinecek perdeler yıkanacak falan

Son düzenleme:
Vallahi bende hiç yapmazdım canım her şey ilk zamanlar rahat olmak için Yer açabilirsem erikleri falan çıkarıp az poğaça falan atacağım daha çok az geliyor gözüme her şey o börekler falan bir kaç kere pişirmelik

Inşallah:) hakkımızda hayırlısı olsun kendimi sartlamiyorum dogum icin . aynen dediginiz gbi dogum sancisi başlayınca bile dönenler var bebek nasil doğmak isterse öyle doğuyor o yüzden hayirlisi diyelm :)

Ben yorulunca kasiklarimda acayip bi ağrı oluyor.. Bir de geceleri.. Ama adet ağrısı pek yasamadgm için bu ağrı zor geliyor bana.. Kasilma sanrm bi kere yaşadım.. Gebe okulundaki ebenin tarifine uyan bi kasilmaydi

Nasıl bir kasılma bendi anlar mıyım diye merak ediyorum ilk hamileliğim merak içindeyim

Maşallah kızına
Ya bende öyke doğum kolay olsun minik olsun istiyorum ama neyse bakalım sağlıkla gelsinler de dünyaya bi şekilde doğacaklar 4kiloya çıkmaz umarım
aslinda dogumda kilodan daha önemlisi bas çevresi sanirm koca kafa olursa sıkıntı tabi gene annenin çatısına gore hareket ediliyor :)

anlıyorum gecmis olsun . hava sıcak gerçekten birz serinlese havalar .

Gecmis olsun. Bir bilgim yok ama dogumu durdurabilirler umarim. Eger durmazsa da insallah sag saglim alabilirsin kucagina 32. Haftalardan sonra risk azaliyor kuveze girse bile kisa surede alirsin kucagina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…