İnsan her gece rüyasında doğurur muCanım gittim bayağı aşağıda 1 2 haftaya kalmaz gibi ondan acilma varmı bakalım dedi yada nst cekelim dedi nst çektik hafifvsancilarim var artık bekliycezbakalım bizim küçük bey ne zamn gelmek isteyecek heycanlı birazda korkutucu zaman dilimi hakkımızda hayırlısı olsun
Evet canm yatak şart ben joker den aldım park yatak için üretilen yataklardan baby jem di galiba markası.Kizlar bugun park yatak geldi. Biraz once kurdum. Hosuma gitti. Gayet guzel. Ara kat icin ayrica yatak aldiniz mı?
Gece uyandım elim gayri ihtiyari yüzüme gitti . Ağladım sandımBana ağlama de en sevdiğim şeySeve seve ağlarım
İhbar süreleri yok mu?Öyle tabi ama insan bu kadar haksızlığa uğradığında da nasıl olur diyorsun yaaa hamile bir insana bari yapma, bırak işe döneyim 1 ay sonra söyle bana bunu, ben gidiyorum de.
Resmen içlerinde ki pislik fesatlıkla bu zamana kadar beklemişler sanki.
Saat başı özel ders veriyoruz, 2çalışanın aynı anda işten ayrılmak istiyoruz demesi ne demek
ard arda 5-6 saat... Saatte 2 kişi kayıp demek. gelen insanlara m açıklama yapayım, yeni birini nasıl bulup güveneyim bilemiyorum.
Hamile hamile bana bunları yaşayanların yanına kalmaz diyorum. Yazık...
Dertleri neymiş.kimse iyi işinden bu dönemde ayrilmaz bi karsina alip konuşsan mi acaba belkide sartlarda iyileştirme istiyorlar.biraz senden biraz onlardan orta yolda bulusabilirsiniz belki.Bugün o kadar çok sinirlerim bozuldu ki saatlerce nefes bile almakta zorlandım ağlamaktan. En sonunda mideme kramplar girdi ve kustum
İş yerimizde 2 senedir beraber çalıştığımız ve benim doğumda güvenip onlara emanet edeceğimi bildiğim insanlar ayrılacaklarını söylediler.
Doğuma kalmış 2 hafta ben iş düzenimi nasıl oluştururum yeniden, bu kadar düşüncesiz nasıl olur bir insan. Ben çocuk m doğurayım yoksa işe mi gideyim. Eşim benden bağımsız başka bir iş yerinde çalışıyor, her şey mahvoldu
İnsanlara ne açıklama yapacağım nasıl toparlayacağım bilmiyorum, yediğim şu haksızlıkla Allaha havale ediyorum....
Güle güle kullansin minnosun.Kizlar bugun park yatak geldi. Biraz once kurdum. Hosuma gitti. Gayet guzel. Ara kat icin ayrica yatak aldiniz mı?
Bogazin ilerlemeden elma yada üzüm sirkesi ile gargara yaparsan gün içinde rahatlatsin.varsa bir enfeksiyon mikrobu kirar.şu dönem içmek iyi olmayabilir yoksa ben bir yudumda iciyordum ama başındaysan gargara işini görür.Gece uyandım elim gayri ihtiyari yüzüme gitti . Ağladım sandımkendimden haberim yok meğer burnum akmış . Boğazım da sızlıyo inşallah ilerlemez
Gerçekten bu emzirme işi tamamen nasip işi. Nasıl normal hayatta diyoruz rızkı Allah verio kimine yürü ya kulum diyo. Kimine kanaat et. Öyle yani. Ama tecrübe ettiğim şey insanlardan ve sitresten uzak kalıp huzurlu emzirme olunca bebek te daha güzel emio annenin de sütü daha verimli oluo. Sitres olmucak anne aç kalmicak bol su icicek. Gerisi gelir Allah'ın izniyle
Maşallah boyuda baya uzunmuş benimki 47 cm dedi doktor,biraz kısa gibi geldi ama normal dedi bilemiyorum kibirde göğüsten süt gelme olayından bahsediyo bazıları sende öyle bişey varmı ? Bende tık yok kupkuru
canım maaş sebebiyle seni zor durumda bırakmak istemiş olabilirler mi ? insanlar bu tip şeyleri fırsat bilir maaşı yükseltmek için kullanır.Bugün o kadar çok sinirlerim bozuldu ki saatlerce nefes bile almakta zorlandım ağlamaktan. En sonunda mideme kramplar girdi ve kustum
İş yerimizde 2 senedir beraber çalıştığımız ve benim doğumda güvenip onlara emanet edeceğimi bildiğim insanlar ayrılacaklarını söylediler.
Doğuma kalmış 2 hafta ben iş düzenimi nasıl oluştururum yeniden, bu kadar düşüncesiz nasıl olur bir insan. Ben çocuk m doğurayım yoksa işe mi gideyim. Eşim benden bağımsız başka bir iş yerinde çalışıyor, her şey mahvoldu
İnsanlara ne açıklama yapacağım nasıl toparlayacağım bilmiyorum, yediğim şu haksızlıkla Allaha havale ediyorum....
Visco yatak mıEvet canm yatak şart ben joker den aldım park yatak için üretilen yataklardan baby jem di galiba markası.
Sağol canım. Aslinda kizimdan kalma 80×130cm visco yatak var. Ama aldığımız beşik 70x120cm acaba yanlara pay etsem olur muDertleri neymiş.kimse iyi işinden bu dönemde ayrilmaz bi karsina alip konuşsan mi acaba belkide sartlarda iyileştirme istiyorlar.biraz senden biraz onlardan orta yolda bulusabilirsiniz belki.
Güle güle kullansin minnosun.
Alt kat için olan yatağı ara kata koyuyorsun ara kat için 2.bir yatak soruyorsan gerek yok tek yatak aldik biz.
Bogazin ilerlemeden elma yada üzüm sirkesi ile gargara yaparsan gün içinde rahatlatsin.varsa bir enfeksiyon mikrobu kirar.şu dönem içmek iyi olmayabilir yoksa ben bir yudumda iciyordum ama başındaysan gargara işini görür.
Ben de normal dogum. 36 haftalık olduk 2950 gram, benim doktorum boyunu söylemiyor nedense. Bakalım şimdi her hafta nst var ama suyu falan yerindeymiş, erken doğum riski yok zamanında gelir dedi. 19 ekimi bekliyoruz bakalım. Ben epidural alıcam. Yurtdışındayım, burada epidural öyle son anda takılmıyor. Hastaneye yatış olan andan itibaren takıp doz doz veriyorlar açılmayı takip ederek. Bakalım nasıl olacak, nasıl bir macera bizi bekliyor çok merak ediyorum :)Kızlar kimler normal doğum yapıcak doktorunuz ne diyo birde bebişlerinizin kilo ve boyu nasıl?
her ikisindede ayni var böyleleri. fazla acı çekmek marifetmi acaba
Visco yatak mı
Sağol canım. Aslinda kizimdan kalma 80×130cm visco yatak var. Ama aldığımız beşik 70x120cm acaba yanlara pay etsem olur mu
Ben bu sefer evdemi tutsam diyorum kizinkini yurt dışında üniversite bahçesine gönderdim kizi eve sokamiyorum sürekli dışarda gezme derdinde.oglan evdemi kalsa iyi bilemedimOglumunki düşmüş.. Bugun gömcem bi yere.. Gömünce bisey olma heralde de inanış işte
Evet camiye göm okula göm hastaneye göm diyenler oldu kızımda. Ben gömmedim. Bir peceye sardım. Hala evde saklıyorum. Dursun büyünce kendine veririm.Oglumunki düşmüş.. Bugun gömcem bi yere.. Gömünce bisey olma heralde de inanış işte
Yeni bide. Kızımın büyüyen beşiği var. Kizim ayaklaninca sarkıyordu. Yatak derinlessin diye değişip visco yatak almistim. Şimdide begisi yataga cevirdim. 80×180cm yatak oldu. 2 yatak bosa cıktı. Deneyim uyarsa bosuna almaya gerek yok dedigin gibiDene bence oluyorsa uydurabiliyorsan ne gerek var yenisine ,park beşiğin onerilen yatagida visco yatak.inceyse ve yanindan kestirebilirsan süper uzun olan tarafi ayak kismina alirsin.
Ben bu sefer evdemi tutsam diyorum kizinkini yurt dışında üniversite bahçesine gönderdim kizi eve sokamiyorum sürekli dışarda gezme derdinde.oglan evdemi kalsa iyi bilemedim
Benimki evde halaDene bence oluyorsa uydurabiliyorsan ne gerek var yenisine ,park beşiğin onerilen yatagida visco yatak.inceyse ve yanindan kestirebilirsan süper uzun olan tarafi ayak kismina alirsin.
Ben bu sefer evdemi tutsam diyorum kizinkini yurt dışında üniversite bahçesine gönderdim kizi eve sokamiyorum sürekli dışarda gezme derdinde.oglan evdemi kalsa iyi bilemedim
şimdilik normal görünüyor 3 kg mı gördük çok şükür boyunu doktorum hiç söylemiyor artık her an gelebilecekmiş gibi düşünüyorum. ama hala işe gidiyorum arabaylaKızlar kimler normal doğum yapıcak doktorunuz ne diyo birde bebişlerinizin kilo ve boyu nasıl?
bende de başladı burun akıntısı falan nane limon başlayacağımGece uyandım elim gayri ihtiyari yüzüme gitti . Ağladım sandımkendimden haberim yok meğer burnum akmış . Boğazım da sızlıyo inşallah ilerlemez
Baby jem park yatağı diye aldım. Aylar oldu alalı unuttum valla ama visco olması lazım. Henüz indirmedik gardlobun üstünde duruo halaVisco yatak mı
Sağol canım. Aslinda kizimdan kalma 80×130cm visco yatak var. Ama aldığımız beşik 70x120cm acaba yanlara pay etsem olur mu
Dene bence oluyorsa uydurabiliyorsan ne gerek var yenisine ,park beşiğin onerilen yatagida visco yatak.inceyse ve yanindan kestirebilirsan süper uzun olan tarafi ayak kismina alirsin.
5 6 tane yede dememiş 9 diye sayı vermeside ilginç.Herkese günaydınnnuzun zamandır baya geriden takip ediyorum yazılanlara yetişemedim de yazamadım da dün kontrolüm vardı kızım 2850gr olmuş nstye girdim karnımın ortasında toplanma gibi his oluyordu meğer onlar kasılmaymış nstde de 2 kere çıktı ama doktorum doğuma hazırlık kasılmaları olduğunu söyledi endişelenecek birşey yokmuş. Bebeğim uzun zamandır başaşağı ama yüzünü de doğum pozisyonuna dönmesi için egzersiz verdi günde 9 tane falan hurma yiyecekmişim ebeyle perine masajını falan konuştuk baya yaklaştı doğumlarımız sanki hiç doğmayacakmış gibi geliyor hala ama ciddi ciddi doğum konuşmaya başladık çok heyecanlandım ama günde 9 hurma yemek için daha erken değilmi sizce ya bana fazla gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz
Ben 2 haftadir evdeyim geçen hafta araba ile hst kontrolüne ordan kizin okuluna toplantiya gittim ama emniyet kemeri beni mahvetti karnimin alti dehşet ağrıdı.simdide aralarda kullanmam gerekiyor kullanıyorum ama riskli de iş yapıyorum 9 aylık oldum halen direksiyon tepesindeyim.şimdilik normal görünüyor 3 kg mı gördük çok şükür boyunu doktorum hiç söylemiyor artık her an gelebilecekmiş gibi düşünüyorum. ama hala işe gidiyorum arabaylabugünü de atlatırsam sonrasında evdeyim
bende de başladı burun akıntısı falan nane limon başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?