2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İnsan her gece rüyasında doğurur mu ben doguruyorum. Görende kedi gibi beş tane dogurcam zanneder kediler bu kadar sitres yapmiodur. Tabi kedilerde anne kaynana etraf faktörü yok rahat onlar bi kedi kadar olamadık.

İhbar süreleri yok mu?

Dertleri neymiş.kimse iyi işinden bu dönemde ayrilmaz bi karsina alip konuşsan mi acaba belkide sartlarda iyileştirme istiyorlar.biraz senden biraz onlardan orta yolda bulusabilirsiniz belki.
Kizlar bugun park yatak geldi. Biraz once kurdum. Hosuma gitti. Gayet guzel. Ara kat icin ayrica yatak aldiniz mı?
Güle güle kullansin minnosun.
Alt kat için olan yatağı ara kata koyuyorsun ara kat için 2.bir yatak soruyorsan gerek yok tek yatak aldik biz.
Gece uyandım elim gayri ihtiyari yüzüme gitti . Ağladım sandım kendimden haberim yok meğer burnum akmış . Boğazım da sızlıyo inşallah ilerlemez
Bogazin ilerlemeden elma yada üzüm sirkesi ile gargara yaparsan gün içinde rahatlatsin.varsa bir enfeksiyon mikrobu kirar.şu dönem içmek iyi olmayabilir yoksa ben bir yudumda iciyordum ama başındaysan gargara işini görür.

Herşeyde bu böyle aslnda.. Hastaliklarin hepsi stresten besleniyor.. Ne menem bisey bu stres.. Herseyi etkiliyor.. Ama dedigin gibi süt nasip meselesi bencede.. Bakalim bi gelsin mis kokulum hersey yoluna girer insallah

Benimde oyleydi hassasiyet bile yoktu.. Sadece ucu koyulasmisti.. Erken dogum yaptim 33.haftada.. Sezeryan.. Ona ragmen gecesinde süt geldi.. Sağdıkça çoğaldı.. Şu ara yetmiyor süt ama var allaha şükür.. Dogumdan sonra geliyor süt canını sıkma

canım maaş sebebiyle seni zor durumda bırakmak istemiş olabilirler mi ? insanlar bu tip şeyleri fırsat bilir maaşı yükseltmek için kullanır.

Evet canm yatak şart ben joker den aldım park yatak için üretilen yataklardan baby jem di galiba markası.
Visco yatak mı
Sağol canım. Aslinda kizimdan kalma 80×130cm visco yatak var. Ama aldığımız beşik 70x120cm acaba yanlara pay etsem olur mu

Kızlar kimler normal doğum yapıcak doktorunuz ne diyo birde bebişlerinizin kilo ve boyu nasıl?
Ben de normal dogum. 36 haftalık olduk 2950 gram, benim doktorum boyunu söylemiyor nedense. Bakalım şimdi her hafta nst var ama suyu falan yerindeymiş, erken doğum riski yok zamanında gelir dedi. 19 ekimi bekliyoruz bakalım. Ben epidural alıcam. Yurtdışındayım, burada epidural öyle son anda takılmıyor. Hastaneye yatış olan andan itibaren takıp doz doz veriyorlar açılmayı takip ederek. Bakalım nasıl olacak, nasıl bir macera bizi bekliyor çok merak ediyorum :)

her ikisindede ayni var böyleleri. fazla acı çekmek marifetmi acaba

Olur mu bak ne meşakatler atlatmislar.. Anne olmak nasil zor bisey.. Onlara ragmen sabredip evlatlarini almışlar.. Acı çekince anneligi daha çok hakediyorlar galiba.. Enteresan.. Bencede tam tersi cabucak kendini toplayan dirayetli olan kadinlar anne gibi anne bence

Visco yatak mı

Sağol canım. Aslinda kizimdan kalma 80×130cm visco yatak var. Ama aldığımız beşik 70x120cm acaba yanlara pay etsem olur mu

Dene bence oluyorsa uydurabiliyorsan ne gerek var yenisine ,park beşiğin onerilen yatagida visco yatak.inceyse ve yanindan kestirebilirsan süper uzun olan tarafi ayak kismina alirsin.
Oglumunki düşmüş.. Bugun gömcem bi yere.. Gömünce bisey olma heralde de inanış işte
Ben bu sefer evdemi tutsam diyorum kizinkini yurt dışında üniversite bahçesine gönderdim kizi eve sokamiyorum sürekli dışarda gezme derdinde.oglan evdemi kalsa iyi bilemedim

Herkese günaydınnn uzun zamandır baya geriden takip ediyorum yazılanlara yetişemedim de yazamadım da dün kontrolüm vardı kızım 2850gr olmuş nstye girdim karnımın ortasında toplanma gibi his oluyordu meğer onlar kasılmaymış nstde de 2 kere çıktı ama doktorum doğuma hazırlık kasılmaları olduğunu söyledi endişelenecek birşey yokmuş. Bebeğim uzun zamandır başaşağı ama yüzünü de doğum pozisyonuna dönmesi için egzersiz verdi günde 9 tane falan hurma yiyecekmişim ebeyle perine masajını falan konuştuk baya yaklaştı doğumlarımız sanki hiç doğmayacakmış gibi geliyor hala ama ciddi ciddi doğum konuşmaya başladık çok heyecanlandım ama günde 9 hurma yemek için daha erken değilmi sizce ya bana fazla gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz

Oglumunki düşmüş.. Bugun gömcem bi yere.. Gömünce bisey olma heralde de inanış işte
Evet camiye göm okula göm hastaneye göm diyenler oldu kızımda. Ben gömmedim. Bir peceye sardım. Hala evde saklıyorum. Dursun büyünce kendine veririm.
Yeni bide. Kızımın büyüyen beşiği var. Kizim ayaklaninca sarkıyordu. Yatak derinlessin diye değişip visco yatak almistim. Şimdide begisi yataga cevirdim. 80×180cm yatak oldu. 2 yatak bosa cıktı. Deneyim uyarsa bosuna almaya gerek yok dedigin gibi

Benimki evde hala

Kızlar kimler normal doğum yapıcak doktorunuz ne diyo birde bebişlerinizin kilo ve boyu nasıl?
şimdilik normal görünüyor 3 kg mı gördük çok şükür boyunu doktorum hiç söylemiyor artık her an gelebilecekmiş gibi düşünüyorum. ama hala işe gidiyorum arabayla bugünü de atlatırsam sonrasında evdeyim
Gece uyandım elim gayri ihtiyari yüzüme gitti . Ağladım sandım kendimden haberim yok meğer burnum akmış . Boğazım da sızlıyo inşallah ilerlemez
bende de başladı burun akıntısı falan nane limon başlayacağım

Visco yatak mı

Baby jem park yatağı diye aldım. Aylar oldu alalı unuttum valla ama visco olması lazım. Henüz indirmedik gardlobun üstünde duruo hala park yatak geldiği gün dört yaşındaki oğlum hemen yattı içine benim yatağım falan dedi korktum bende bozulcak bişey olcak diye kaldirdim. Park yatak sonuçta mobilya kadar sağlam olmaz heralde

Annemde evde tut evcimen olsun diyo

5 6 tane yede dememiş 9 diye sayı vermeside ilginç.
hemen hemen haftalarda her bebek yakın kilolarda.saglikla gelsin tüm yavrularımız.
Ben 2 haftadir evdeyim geçen hafta araba ile hst kontrolüne ordan kizin okuluna toplantiya gittim ama emniyet kemeri beni mahvetti karnimin alti dehşet ağrıdı.simdide aralarda kullanmam gerekiyor kullanıyorum ama riskli de iş yapıyorum 9 aylık oldum halen direksiyon tepesindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…