2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ben emniyet kemerini takiyordum.. Ama bollastirip dizime takiyordum.. Boylelikle karnima baski olmuyordu.. Ama bence artik hamileler için emniyet kemeri uretilmeli ve zorunlu olmalı.. Her arabada bulunmali

Korkma birşey olmaz. Sadece ara kati koyma. Arkadasin cocugu 5 yaşında hala park yatak da yatıyor. Bende kizim gormesin diye gece kurdum. Daha görmedi. Gorunce icine girecek belli o yuzden bende ara kati ve aksesuarları takmadim

Ben 2 haftadir evdeyim geçen hafta araba ile hst kontrolüne ordan kizin okuluna toplantiya gittim ama emniyet kemeri beni mahvetti karnimin alti dehşet ağrıdı.simdide aralarda kullanmam gerekiyor kullanıyorum ama riskli de iş yapıyorum 9 aylık oldum halen direksiyon tepesindeyim.
[/QUOTE]
Ben hala kullanıyorum mecburen eşim sürekli işini bırakıp gelemez. O da üzülüyor ama yapılacak bırsey yok. Ben koltugu geriye cekıp kemeri de gevsetıp biniyorum.. Kontroller 3 güne 1 indi mecburen ben sürüyorum

canım maaş sebebiyle seni zor durumda bırakmak istemiş olabilirler mi ? insanlar bu tip şeyleri fırsat bilir maaşı yükseltmek için kullanır.

Öyle zaten benim onlara muhtaç olduğumu falann düşündüler herhalde.
Bu snee ki artımı beğenmeyip istemediler. Fazlası da imkansız hiç bir iş yeri öyle Bir şey yapamaz.
Açık açık konuşmamıza rağmen böyle söyleyince az da olsa insanlık kalmamış dedim kimsede.
Karnım burnumda şu halimle neler yapıyor insanlar.

Bende bu ara pek yiyemiyorum açım ama iştahım yok. Bence beslenmeyle alakalı değil bebeğin yapısıyla alakalı kilo alması ben zayıf olsun istiyorum ama onun göbeği maşallah sürekli önde
Sağlıkla gelsinler kilo doğduğunda da alır.. Sıkma canını

Senin sezeryan olduğu için fazla bekletmezler gün verdiler mi sana

Teşekkür ederim canım sabah gargara yaptım biraz rahatlattı gerçekten

Ben emniyet kemerini takiyordum.. Ama bollastirip dizime takiyordum.. Boylelikle karnima baski olmuyordu.. Ama bence artik hamileler için emniyet kemeri uretilmeli ve zorunlu olmalı.. Her arabada bulunmali
Ben hala kullanıyorum mecburen eşim sürekli işini bırakıp gelemez. O da üzülüyor ama yapılacak bırsey yok. Ben koltugu geriye cekıp kemeri de gevsetıp biniyorum.. Kontroller 3 güne 1 indi mecburen ben sürüyorum
[/QUOTE]
Emniyet kemerine hamileler için aparat var kızlar ben denemedim işe yarar mı bilmem ama bir araştırın isterseniz illaki araç kullanmak zorundaysanız hem bebeğin hem kendi güvenliğiniz için emniyet kemerini doğru kullanmak da lazım Allah korusun nezaman ne olacağı belli olmuyor daha 2 ay önce falan ben ışıkta dururken arkamdan gelen araba çarptı kaza yaptık frene bile dokunmadı büyük ihtimalle önüne bakmıyordu çünkü baya hızlı çarptı arabanın arkası baya hasar gördü biz nekadar dikkatli olsakda böyle şeyler olabiliyor son zamanlardayız tedbirinizi alın lütfen

Korkma birşey olmaz. Sadece ara kati koyma. Arkadasin cocugu 5 yaşında hala park yatak da yatıyor. Bende kizim gormesin diye gece kurdum. Daha görmedi. Gorunce icine girecek belli o yuzden bende ara kati ve aksesuarları takmadim
Ben denemek için ara katı da yerleştirdim çok hoşuma gitti nevresimleri hazır zaten. Doğuma giderken kurcaz inşallah. Erken kurarsak oğlum oyuncak eder beşiği hafif olduğu için oda oda taşımak ister bebek arabasini da geldiği zaman kurduk baktık oğlum bı gün oynadı sonra yine paketleyip kaldırdık üç yaşına kadar oğlumu bebek arabasına koyduk artik sıkıldı binmicem dedi. Bizde suriyeli bı kadına verdik onu. Bebeğe yeni alınca benm bebek arabam nerde aldılar götürdüler diye nasıl agladi

hayatımız arabalarda geçiyor
bende taıyorum yol çok uzun olamdığından sıkmıyo beni
onların ki tamamen vicdansızlık işte bunu kullanmaya çalışıyorlar
Emniyet kemerine hamileler için aparat var kızlar ben denemedim işe yarar mı bilmem ama bir araştırın isterseniz illaki araç kullanmak zorundaysanız hem bebeğin hem kendi güvenliğiniz için emniyet kemerini doğru kullanmak da lazım Allah korusun nezaman ne olacağı belli olmuyor daha 2 ay önce falan ben ışıkta dururken arkamdan gelen araba çarptı kaza yaptık frene bile dokunmadı büyük ihtimalle önüne bakmıyordu çünkü baya hızlı çarptı arabanın arkası baya hasar gördü biz nekadar dikkatli olsakda böyle şeyler olabiliyor son zamanlardayız tedbirinizi alın lütfen
[/QUOTE]
bu arada bizim arabada airback açma kapama düğmesi var neden var diye araştırırken hamile kadınlar için olduğunu okumuştum. hamilelik döneminde kapatmak gerekiyormuş kaza anında aniden patladığı için bebeğe zarar verebiliyormuş. en iyisi kullanmamak ama mecburiyetler işte

Benim oğlumda beşiğin sallanma aparatını kırdı erkek çocuğu bildiğin haşarı oluyor

Benim de bugün karnım epey aşağı inmiş gibi. Salı gününe kadar beklese
Korkma canım bekler salıya az kaldı
Canım ölçümlerde olabiliyor böyle hatalar ama 2400 bile olsa zaten aralıkta korkma gayet iyi kilosu
Canım beslenmeyle direk alakası yok canını sıkma sağlıklı beslen yediklerini yemeye devam et
Neden iyi olmasın canım daha 1-2 haftan var ve aynı olmayabilir de zaten 3 üstü doktorlar için gayet iyi illa kilolu bebek olmak zorunda değiller gelişimleri iyi olsun yeter ki
Kızlar bebek karnımda toplanıyor sürekli bi yerlere.. acayip kasılma halindeyim. Belim ağrıyor zaten. Sizde de benzer şikayetler var mı
Doğum yaklaşıyor canım kasılmalar bel ağrıları olabilir çok sık oluyorsa doktorunu bilgilendir yine de
Pilates için geç mi kalmışız doktor kardeşime 37den sonra artık başla demişti ama Maşallah gelişimi de çok güzel oğlunun
Maşallah canım çok güzel göbeğine takılma bence bazı bölgeler önde geride olabiliyor haftasına tamamlayacak
Ahahha hamilelik hormonları canım
İnşallah hayırlısıyla üstesinden gelirsin canım cidden hiç vicdanları yokmuş son dakika söylenecek şey değil bari 1-2 ay önceden haberin olsaydı ona göre hareket ederdinCanını sıkma vardır bir hayır elbet bebeğin etkileniyor annesi
Sabahtan beri karnım kasılıyor bebek hiç uyumadı ya sqnki karnımı iki taraftan cekiştiriyorlar
Doğum yaklaştıkça kasılmalar sıklaşacak canım korkma çok sık ise doktoruna danışırsın
Kızlar kimler normal doğum yapıcak doktorunuz ne diyo birde bebişlerinizin kilo ve boyu nasıl?
Normal düşünüyoruz canım nasipse inşallah 1 hafta önce 45 cm boy 2.370 civarı kilosuydu baş aşağı henüz çatı muayenesi olmadım tabi
Meraba kızlar sizce varmı 4 gün önce yapmıştım Eki Görüntüle 2309288
Silik var canım inşallah vardır sabah idrarla tekrarla derim
İnsana hayal gibi geliyor ama yaklaşıyoruz çok şükürDoktorun önerdiyse zararı olduğunu sanmam canım zaten 37-38 den sonra yiyin diyorlar genelde de
Canım emniyet kemerini tak sonra otur sen sadece üst kısmını önüne al gerisi arkada dursun böyle sıkmıyor ki

Teşekkür ederim canım sabah gargara yaptım biraz rahatlattı gerçekten

Ben çok faydasını gördüm sirkenin kızımda boğazım açıyor diyince hemen yapar alıştı artık çok şükür yıllardır sayesinde hiç boğaz enfeksiyonu için antibiyotik kullanmadik.bugun 1 2 kere daha yap yarına birşeyin kalmaz ağız içinide temizliyor rahat edersin.

Kıskançlık başlamış benim daha görmedi. Bir gorsun tepkisine göre bende kaldırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…