5 6 tane yede dememiş 9 diye sayı vermeside ilginç.
hemen hemen haftalarda her bebek yakın kilolarda.saglikla gelsin tüm yavrularımız.
Ben 2 haftadir evdeyim geçen hafta araba ile hst kontrolüne ordan kizin okuluna toplantiya gittim ama emniyet kemeri beni mahvetti karnimin alti dehşet ağrıdı.simdide aralarda kullanmam gerekiyor kullanıyorum ama riskli de iş yapıyorum 9 aylık oldum halen direksiyon tepesindeyim.
Aynen öyle canım önemli olan sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza almakBende kendi kararı olsun istiyorum bir daha asla bencillik yapmıyacam ne zaman isterse gelsin mimiğim
Korkma birşey olmaz. Sadece ara kati koyma. Arkadasin cocugu 5 yaşında hala park yatak da yatıyor. Bende kizim gormesin diye gece kurdum. Daha görmedi. Gorunce icine girecek belli o yuzden bende ara kati ve aksesuarları takmadimBaby jem park yatağı diye aldım. Aylar oldu alalı unuttum valla ama visco olması lazım. Henüz indirmedik gardlobun üstünde duruo halapark yatak geldiği gün dört yaşındaki oğlum hemen yattı içine benim yatağım falan dedi korktum bende bozulcak bişey olcak diye kaldirdim. Park yatak sonuçta mobilya kadar sağlam olmaz heralde
canım maaş sebebiyle seni zor durumda bırakmak istemiş olabilirler mi ? insanlar bu tip şeyleri fırsat bilir maaşı yükseltmek için kullanır.
Bende bu ara pek yiyemiyorumaynen smdi okudum snin kızçene de masallah kilosu cok iyi gidiyor masallah . bizimkinin de kafa geridevucud önde fl tam haftaylauyumlu sanirm buda göbekli bisi ama zayıf ya kizim bundan iyi gidiyordu sanirm beslenemiyorum yeterince bugün gebe okulunda ebe de dedi cok az kilo almışsın yeterli beslenememissin diye . hayirlisi bakalm
Bende senin gibi düşünüyorum o yuzden doguma yakin gelecek. Kizim var sonra bana çok lazım. Birde benden 10 gun sobra erkek kardesimin esi dogum yapacak. Onada gidecek nasil olacak bilmiyorum.
Bende direk 1 numara ile basladim hic sıfır almadim.
Sanirim tek kiloya takmayan benim doktorum. Kendimi kısıtlamadan herşeyi yiyiyorum. Bebegim saglikli olsun kilolari veririm.
Ucumuzde ayni gun dogum tarihi. Sanirim ilk ben doğuracağım.
Teşekkür ederim canım sabah gargara yaptım biraz rahatlattı gerçektenBogazin ilerlemeden elma yada üzüm sirkesi ile gargara yaparsan gün içinde rahatlatsin.varsa bir enfeksiyon mikrobu kirar.şu dönem içmek iyi olmayabilir yoksa ben bir yudumda iciyordum ama başındaysan gargara işini görür.
Valla sabah gargara yaptım ben çok rahatlattı . Sirke ile veya tuzlu su ile yapmanız iyi gelirbende de başladı burun akıntısı falan nane limon başlayacağım
16 ekime gun verdi canim. Sabah saatlerinde olacak. Tam 38+0 da alacak.Senin sezeryan olduğu için fazla bekletmezlergün verdiler mi sana
Az kalmış 15 günün var canım16 ekime gun verdi canim. Sabah saatlerinde olacak. Tam 38+0 da alacak.
Az kaldı vallaAz kalmış 15 günün var canımsağlıkla gelsin
Biz inşallah kasımı görmeyiz
5 6 tane yede dememiş 9 diye sayı vermeside ilginç.
hemen hemen haftalarda her bebek yakın kilolarda.saglikla gelsin tüm yavrularımız.
Ben 2 haftadir evdeyim geçen hafta araba ile hst kontrolüne ordan kizin okuluna toplantiya gittim ama emniyet kemeri beni mahvetti karnimin alti dehşet ağrıdı.simdide aralarda kullanmam gerekiyor kullanıyorum ama riskli de iş yapıyorum 9 aylık oldum halen direksiyon tepesindeyim.
Ben emniyet kemerini takiyordum.. Ama bollastirip dizime takiyordum.. Boylelikle karnima baski olmuyordu.. Ama bence artik hamileler için emniyet kemeri uretilmeli ve zorunlu olmalı.. Her arabada bulunmali
Ben hala kullanıyorum mecburen eşim sürekli işini bırakıp gelemez. O da üzülüyor ama yapılacak bırsey yok. Ben koltugu geriye cekıp kemeri de gevsetıp biniyorum.. Kontroller 3 güne 1 indi mecburen ben sürüyorumBen 2 haftadir evdeyim geçen hafta araba ile hst kontrolüne ordan kizin okuluna toplantiya gittim ama emniyet kemeri beni mahvetti karnimin alti dehşet ağrıdı.simdide aralarda kullanmam gerekiyor kullanıyorum ama riskli de iş yapıyorum 9 aylık oldum halen direksiyon tepesindeyim.
Ben denemek için ara katı da yerleştirdim çok hoşuma gitti nevresimleri hazır zaten. Doğuma giderken kurcaz inşallah. Erken kurarsak oğlum oyuncak eder beşiği hafif olduğu için oda oda taşımak isterKorkma birşey olmaz. Sadece ara kati koyma. Arkadasin cocugu 5 yaşında hala park yatak da yatıyor. Bende kizim gormesin diye gece kurdum. Daha görmedi. Gorunce icine girecek belli o yuzden bende ara kati ve aksesuarları takmadim
hayatımız arabalarda geçiyor5 6 tane yede dememiş 9 diye sayı vermeside ilginç.
bende taıyorum yol çok uzun olamdığından sıkmıyo beniBen emniyet kemerini takiyordum.. Ama bollastirip dizime takiyordum.. Boylelikle karnima baski olmuyordu.. Ama bence artik hamileler için emniyet kemeri uretilmeli ve zorunlu olmalı.. Her arabada bulunmali
onların ki tamamen vicdansızlık işte bunu kullanmaya çalışıyorlarÖyle zaten benim onlara muhtaç olduğumu falann düşündüler herhalde.
Bu snee ki artımı beğenmeyip istemediler. Fazlası da imkansız hiç bir iş yeri öyle Bir şey yapamaz.
Açık açık konuşmamıza rağmen böyle söyleyince az da olsa insanlık kalmamış dedim kimsede.
Karnım burnumda şu halimle neler yapıyor insanlar.
Emniyet kemerine hamileler için aparat var kızlar ben denemedim işe yarar mı bilmem ama bir araştırın isterseniz illaki araç kullanmak zorundaysanız hem bebeğin hem kendi güvenliğiniz için emniyet kemerini doğru kullanmak da lazım Allah korusun nezaman ne olacağı belli olmuyor daha 2 ay önce falan ben ışıkta dururken arkamdan gelen araba çarptı kaza yaptık frene bile dokunmadı büyük ihtimalle önüne bakmıyordu çünkü baya hızlı çarptı arabanın arkası baya hasar gördü biz nekadar dikkatli olsakda böyle şeyler olabiliyor son zamanlardayız tedbirinizi alın lütfenBen hala kullanıyorum mecburen eşim sürekli işini bırakıp gelemez. O da üzülüyor ama yapılacak bırsey yok. Ben koltugu geriye cekıp kemeri de gevsetıp biniyorum.. Kontroller 3 güne 1 indi mecburen ben sürüyorum
Benim oğlumda beşiğin sallanma aparatını kırdıBaby jem park yatağı diye aldım. Aylar oldu alalı unuttum valla ama visco olması lazım. Henüz indirmedik gardlobun üstünde duruo halapark yatak geldiği gün dört yaşındaki oğlum hemen yattı içine benim yatağım falan dedi korktum bende bozulcak bişey olcak diye kaldirdim. Park yatak sonuçta mobilya kadar sağlam olmaz heralde
Korkma canım bekler salıya az kaldıBenim de bugün karnım epey aşağı inmiş gibi. Salı gününe kadar beklese
Canım ölçümlerde olabiliyor böyle hatalar ama 2400 bile olsa zaten aralıkta korkma gayet iyi kilosuHanımlar bugün kontrolüm vardı önce 2600 dedi sonra 2400 dedi . 1 ay önce acil 2400 demişti 2 hafta önce dogumhanede acil de bakmışlardı 2400 demişti doktorum ama acil yanlış ölçebilir demişti. Geçen hafta kontrolümde 2400 demişti e şimdi de 2400 dedi. Sorun nerde kidoktorum sıkıntı yapma kiloyu diyorAma kurtulamadık 2400 den
Canım beslenmeyle direk alakası yok canını sıkma sağlıklı beslen yediklerini yemeye devam etValla anlamadim bende.Gunde 2 yumurta,2 bardak sut,2 kase yogurt,ceviz,muz,hele kaşari kalıp kalıp bitiriyorum ekmeksiz ama.20.haftadan bu yana 3 kilo aldim sadece.Dururlar insalllah bebelerim de ne var ne yok silip supurucem valla.
Masallah 2.800 gayet iyi canim.Kimisi de beslenmeyle alakasi yok diyor.Anlamadim gitti.
Neden iyi olmasın canım daha 1-2 haftan var ve aynı olmayabilir de zaten 3 üstü doktorlar için gayet iyi illa kilolu bebek olmak zorunda değiller gelişimleri iyi olsun yeter kiMERhaba kızlar benim de bugün muayenem vardı, az da olsa kızımın yüzünü görebildim sonra eliyle kapattıbizim de kilosu çok iyi değil sanki 2900 ama takmıyorum sağlıklı olsun da napalım. Çatı muayenesi de o kadar kısa sürdü ki. Çok acımadı da. Normal Doğuma müsaitmiş çatım çok şükür. O çatal gibi şeye yatırmadan yaptı çatı muayenesini daha iyi oldu Pazar günü 38. Hafta bitiyor. Artık ne zaman gelmek isterse meleğim bu arada babaları burda da almıyorlarmış Doğumhaneye.
Doğum yaklaşıyor canım kasılmalar bel ağrıları olabilir çok sık oluyorsa doktorunu bilgilendir yine deKızlar bebek karnımda toplanıyor sürekli bi yerlere.. acayip kasılma halindeyim. Belim ağrıyor zaten. Sizde de benzer şikayetler var mı
Pilates için geç mi kalmışız doktor kardeşime 37den sonra artık başla demişti amakizlar bugün kontrolüm vardi tam 34+0 2250 gram 46 cm oğlus. bası aşağıda normal doguma uyumlu dedi nstde istedi ama çekilemedim hastaneden çıktık hemen nikaha yetişmek icin :). sabah ac karnına kan tahlili vermiştim saglik ocağında sonuçları yarin alicam. ve bugün gebe okuluna gittim cok guzel gecti bn 37.haftadan sonra pilatese gitcez diye anlamıştım ama geç bile kalmisim yarin 10 da pilates icin gidicem . evdede yaparsin ayni hareketleri günlük dediler :) gebe okulunda ortam cok guzeldi insallah sizlerinde hastanelerinde vardir . bu hafta ck gerekli bilgiler alamadm cunku ilk aylardan falan bahsedildi ama haftaya persembe nefes egzersizleri ve dogum agriyla bas etme yontemleri hakkinda konusucakmisiz:)
Maşallah canım çok güzel göbeğine takılma bence bazı bölgeler önde geride olabiliyor haftasına tamamlayacakBizimde bugün kontrolümüz vardı. 34+0ız..
Kızım 2500gr olmuş göbeği 35+6da gidiyorhala göbekli kızım
Plt değerimiz çok şükür yükselmiş 133 olmuş 104ten yeşil mercimek yedim 2 hafta da 2 kere inşallah onun faydası olmuştur. Haftaya kontrole kadar mercimeğe ve kırmızı ete devam.. Başı artık aşağıda doktor poz vermiyor artık yüzü gözükmüyor dedi
Artık hafta da 1e düştük kontrolde ve nstye bağlıyoruz gittiğimde
Ahahha hamilelik hormonları canımSoda içiyorum şuan ama 10 yaşındaki kızımla kavga ettik az önce şişeyi öyle bir tutup içmem varki sanirsin efkardan 70 lik rakiyi diktim kafaya.hepten sinirlerim bozuldu.35 ten sonra çocuk dersen olacağı bu evdeki ayri karnimdaki ayri ansiyetem şaştı yine basanlar basıyor o ayri , dogurmayin tutun içinizde benim yine dogurasim gitti birkaç ay daha tutsam mi içimde acaba
Bugün o kadar çok sinirlerim bozuldu ki saatlerce nefes bile almakta zorlandım ağlamaktan. En sonunda mideme kramplar girdi ve kustum
İş yerimizde 2 senedir beraber çalıştığımız ve benim doğumda güvenip onlara emanet edeceğimi bildiğim insanlar ayrılacaklarını söylediler.
Doğuma kalmış 2 hafta ben iş düzenimi nasıl oluştururum yeniden, bu kadar düşüncesiz nasıl olur bir insan. Ben çocuk m doğurayım yoksa işe mi gideyim. Eşim benden bağımsız başka bir iş yerinde çalışıyor, her şey mahvoldu
İnsanlara ne açıklama yapacağım nasıl toparlayacağım bilmiyorum, yediğim şu haksızlıkla Allaha havale ediyorum....
İnşallah hayırlısıyla üstesinden gelirsin canım cidden hiç vicdanları yokmuş son dakika söylenecek şey değil bari 1-2 ay önceden haberin olsaydı ona göre hareket ederdinDoğumdan sonra ne yapacağım bilmiyorum benim evde geçirecek zamanım da olmayacak inşallah normal doğum olur. 2 3 haftaya kadar işe dönmem gerek. Nasıl yaparım bilmiyorum. Emzirme bebek bakımı hiç bir fikrim yok
İş bana ait olduğu için herhangi bir doğum izni söz konusu değil bana, ve çalışanların da böyle bir kazık atması...
Bebeğim doğar doğmaz nasıl bir hayat beni bekleyecekona zaman ayırmak işe zaman ayırmak...... Hepsine yetemeyeceğim.
Doğum yaklaştıkça kasılmalar sıklaşacak canım korkma çok sık ise doktoruna danışırsınSabahtan beri karnım kasılıyor bebek hiç uyumadı ya sqnki karnımı iki taraftan cekiştiriyorlar
Normal düşünüyoruz canım nasipse inşallahKızlar kimler normal doğum yapıcak doktorunuz ne diyo birde bebişlerinizin kilo ve boyu nasıl?
Silik var canım inşallah vardır sabah idrarla tekrarla derim
İnsana hayal gibi geliyor ama yaklaşıyoruz çok şükürHerkese günaydınnnuzun zamandır baya geriden takip ediyorum yazılanlara yetişemedim de yazamadım da dün kontrolüm vardı kızım 2850gr olmuş nstye girdim karnımın ortasında toplanma gibi his oluyordu meğer onlar kasılmaymış nstde de 2 kere çıktı ama doktorum doğuma hazırlık kasılmaları olduğunu söyledi endişelenecek birşey yokmuş. Bebeğim uzun zamandır başaşağı ama yüzünü de doğum pozisyonuna dönmesi için egzersiz verdi günde 9 tane falan hurma yiyecekmişim ebeyle perine masajını falan konuştuk baya yaklaştı doğumlarımız sanki hiç doğmayacakmış gibi geliyor hala ama ciddi ciddi doğum konuşmaya başladık çok heyecanlandım ama günde 9 hurma yemek için daha erken değilmi sizce ya bana fazla gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz
Canım emniyet kemerini tak sonra otur sen sadece üst kısmını önüne al gerisi arkada dursun böyle sıkmıyor ki5 6 tane yede dememiş 9 diye sayı vermeside ilginç.
Teşekkür ederim canım sabah gargara yaptım biraz rahatlattı gerçekten
Kıskançlık başlamışBen denemek için ara katı da yerleştirdim çok hoşuma gitti nevresimleri hazır zaten. Doğuma giderken kurcaz inşallah. Erken kurarsak oğlum oyuncak eder beşiği hafif olduğu için oda oda taşımak isterbebek arabasini da geldiği zaman kurduk baktık oğlum bı gün oynadı sonra yine paketleyip kaldırdık üç yaşına kadar oğlumu bebek arabasına koyduk artik sıkıldı binmicem dedi. Bizde suriyeli bı kadına verdik onu. Bebeğe yeni alınca benm bebek arabam nerde aldılar götürdüler diye nasıl agladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?