2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cok guzel haberler canim bizde 37+3 olduk ayniymisiz cati muayenesinde aci oldumu

Hayirli olsun. Sling aldim ama kanguru daha almadim. Dogduktan sonra gerek olursa alayim diyordum.

Bir de sterilizator gerekli mi arkadaslar? Bu gogus pompasi alanlar nasil sterilize ettiniz?
Ben sterilizatör almadım, gerek yok bence. Süt pompasını parçalara ayırdım, önce biberon temizleyici ile yıkadım, sonra hassas parçaları hariç parçaları 5 dk kaynattım, duruladım. Lansinoh marka benimki, mor kaucukları ve içinde beyaz bir tıpa gibi bir parça var onu, bir de biberon emziğini biraz sıcak suda tuttum, direkt kaynatmadım. Sonra yine duruladım, iyice kuruyunca çantasına koydum, hastaneye götüreceğim.

Benimki de lansinoh marka. Dedigin gibi yapayim ben de canim.

Ne aldın canım bebek arabası ?
Aylardir gunlerdir suren arastirmalarimiz sonucu cbx woya travel aldik. Baston istiyorduk aslinda ama fiyat performans olarak degerlendirince ve de agirlik olarak cok islevsel geldi. Surusu cok rahat, cok hafif. Umarim bebekle kullanimi da oyle olur

Bilmiyorum niye hazırlamadığımı, bebeğin ki hazır kendi eşyalarımdan unatacaklarım olacak kesin
Ben hepsini bir kabin boyu bavula koydum ayirsam mi acaba gerci her şeyi almadım çünkü burda normal doğum bile olsa 3 gün hastanede kalıyorsun. Eşim temizi getirir kirliyi götürür diye düşündüm

Cok guzel haberler canim bizde 37+3 olduk ayniymisiz cati muayenesinde aci oldumu
Korkutmak istemem ama ben hissettim valla aci agri ya ilk defa başıma geldiği icin bilmiyorum ama biraz daha iceri girse bebege dokuncak sandm yani. Beni lafa tutmaya çalıştı konusturmaya calisti doktor ama ne konustuk hatirlamiyorm bile inan. Kanamam da oldu bikac gun lekelenme olur korkma dedi. Ama gecti gitti şükür. Seninde mi ilk bebek canm? Cati muayenesi olacak msn sen?

Ben hepsini bir kabin boyu bavula koydum ayirsam mi acaba gerci her şeyi almadım çünkü burda normal doğum bile olsa 3 gün hastanede kalıyorsun. Eşim temizi getirir kirliyi götürür diye düşündüm
Ben ayrı ayrı hazırlamıştım ilk doğumum da da daha pratik geliyor bana. Annelerin bulması açısından, geri eşyaları toplama açısından. Kendi eşyalarımı da el valizim var ona koyucam.

Kizlar dogumun kolay gecmesi icin meryem suresi ve tarik suresini doguma gireceginizde elemnesrahlekeyi okuyun.
Meryem ana otunu suya koyup meryem,felak,nas surelerini ve ayetel kursiyu okuyup icmek gerekiyormus biraz acilma kolay olsun diye. Ot açıldıkça rahimde aciliyormus insallah

Kizlar dogumun kolay gecmesi icin meryem suresi ve tarik suresini doguma gireceginizde elemnesrahlekeyi okuyun.
Tarık süresi yollari açmak için okunur. Beklediğiniz birisi için trafik açılsın diye elektirik kesildiginde bile ve tabiki doğum icin yedi kere inanarak okuyunca gerçekten çok tesirli bu süre. Tarık zaten kelime anlamı yok demek. Kısa bı sure zaten. Allah yollarımız i açık etsin

Kizlar ben 38+3 de sezeryan olucam, dr 10 gun oncesinde aspirini 1 gun oncesinde igneyi birakacaksin dedi, 0.4 luk kullaniyorum gunde 2 kere etki suresi 12 saat, prespektfde yaziyor,
Gobekden yaptiginizda biraz daha yanlara dogru yapin eti tutamiyorsaniz ben amniyosentez oldum 1 karis igne soktular anca bebegin zarindan girdi korkmayin,
Dizin 4 parmak ustu, gobek deliginin 4 parmak sagi ve solu, kol arkasindan yapiliyor saglik ocagindaki hemsire cok guzel anlatiyor etinizi 2 parmakla katlayip dik bir sekilde yapmaniz gerekiyor 9 aydir yapiyorum hala sisiyor hala morariyor hala kan toplaniyor, ama sakin ovusturmayin sisti diye
Hepimiz saglicakla kavusalim bebislere

Aslında eğer alerjik bi yapısı olmazsa sorun olmaz ama ne biliyim benim çocukluğumda hep alerjim vardı ,peluş oyuncaklarla bile oynayamadım .
Trikolar eskisi gibi degilki. %100 pamuk. Kizimda almıştım hala yepyeni tüylenmedi bile.

Bende tek valiz hazırladım. Kizimda da tek hazirlamistim. Sadece bebegin kıyafetlerini hurca benzer bir seye koyup oyle valize koymustum. Bulması ve kullanılması kolay oldu.tuhaf geldi 1 gun icin birden fazla canta

Kızlar ben de kullanıyorum oksapar ı 0.4 ama bu iğne beni de geriyor Doğum öncesi ne zaman denk gelecek normal Doğum olursa özellikle

Birde doğuma girerken ettiğiniz dualar kabul olur derler. Ben doğuma giderken yan odanın refakatçileri dua et diye tembihlediler beni ben sedyede giderken. O an aklıma sadece oğlum sağlıkla doğsun diye etmek gelmişti
Ben doguma giderken basladim bebegimin sesini duyana kadar cevremde aklima kim geldiyse dua ettim.
24.haftada aspirini biraktirdi doktorum. Bugun kontrolde sordum igneyide dogumdan 24 saat once biraktiracakmis.
Kızlar ben de kullanıyorum oksapar ı 0.4 ama bu iğne beni de geriyor Doğum öncesi ne zaman denk gelecek normal Doğum olursa özellikle
Bugun bana dogumdan 24 saat once bıraktiracagini söyledi. Normal dogumda ne olur bilmiyorum

Doğum yaptım çok şükür tatlı mı tatlı bi oğlum oldu. Allahım herkesin bebeklerine sağsalim kavusmasını nasip etsin. Çok güzel bir duygu.
Gözünüz aydın. Rabbim anali babali buyumeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…