2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Daha erken alabilirler demekki. Sağol cnm

Kızlar, hastaneyi süslemek işin neler kullanacaksınız? Ben sadece kapı süsü yaptırdım ama başka bişey gelmedi aklıma:/ en az iki gün tutuyorlarmış benim doğum yapacağım hastanede.
Kapı süsümü ekleyeyim ben de:)

Eklentiler

• 35C48D87-83DB-452C-A87C-EA8FF7188306.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 60
Arkadaşlar günaydın, mutlu Pazarlar
Tecrübeli annelere sormak istiyorum, sezaryen sonrası korse kullandınız mı?
Hemen kullanılmıyordur değil mi?
Bir de önerebileceğiniz bir korse var mı?
Hemen kullanılmıyor, doktor kullanabilirsin dediği zaman kullanman daha iyi.ne zaman dediğini hatırlamıyorum Ben kullanmamıştım

Kapı süsüm bu hafta geldi. Turkuaz tül aldım. Kapıyı hastane yatagı ın basını süsleyecegıö. Masa ortusu balon standı, mavi gri ve beyaz metalik balon aldım.. Masa üzerine hastane dagıstacahım bebek süsleri ve bebek mu larını koyacağım. Adına özel cıkolata yaptırdım kutuda byebrudesıng kapı susu ve cıkolata ları onda yaptırdım. Çok kaliteli hacıserıfın kapak kutusunu begenmedım. Bebek cıkolata sının Uerındekı resmı sağolsun bana atttı ondan sticker cıkarttırdım ve afis yaptırdım. Masaya ayaklı ısım panosunu koyacağım süsleri, cıkoltayı ayrıca lokum kulakları aldım lokumu koyacağım, anı defteri mızı koyacağım. . Lohusa kadehleri e o sticker den yapsıtorcam. Lohusa serbeti cam musluk gıbı olan sısehı kiraladım.... Benım yatak ve uzerı balonlara suslenecek. Bebege ve bana cıbınlık aldım... Bız hastaneye once gıdıp süsleyecegız..kapı önünde ve masa da balon standları olacak.. Eşim senın valızımden cok süsler var. İkram baklava ve lohusa serbeti.. Kaynanam börek yapayım dedı yok dedım gelen fazla kalmasın baklavası yiyen gıtsın

Bana doktorum önermemişti, kasları tembelleştirir zamanla kendiliğinden, bir müddet sonra da sporla toplanması gerektiğini iddia etmişti. Ben ilk zamanlar sallantıdan rahatsız olduğum için şalla çok sarmıştım sadece, hem belimi sabitleyip, sıcak tutmamı sağlamıştı.

Oooo maşallah, napmışın sen
Lohusa şerbeti için cam musluğu nerden kiraladın?
Benim hastane çok uzak, bikaç kişi ancak gelebilir. Ben de gidip bi hastane odasını görsem iyi olacak aslında.
Çok teşekkür ederim

Ben spinal sezeryan olmaya karar verdim çok korkuyordum ama 2.cocugum birdaha düşünmüyoruz da bi cesaret geldi spinale karar verdim anı yaşamak istiyorsum , kizimla karsilasmalarini görmek istiyorum.
Canm spinal iğnesi yapılınca seni direk sırt üstü yatiracaklar tamamen uyuşma kadar hiç hareket etmemen laizm. Ben ilk doğumda çok sancım vardı bana da söylemediler kıvranıp durdum. Hareket edince ilaç eşit dagilmiomus o zaman bı tarafta his olabiliyor. Ben ilkinde yaşadım o yüzden bu sefer anestezi uzmanıyla konuştum öyle dedi. Hareket etmezsen ilaç eşit dağılır böylece hissetmezsin dedi. İçim rahatladı. Spinal çok güzel yaa ilk bebeğinin sesini duymak görmek.tabi bebeğin odaya geldiginde babasıyla kardesiyle ilk buluşma anina şahit olmak ben oğluma anlatıyorum bak üç gün kaldı bebegi almaya gitcez diyorum anne fotoğraf çekelim dio zamane çocukları

Benim de hastane uzak aslind toplu taşıma pek yok o yüzden çok gelen olmaz sanırım o yüzden ben haci şeriften bebek hediye seti aldım . İçinde bebek ismi yazılı lokum küçük kutuda madlen çikolata Antep fıstıkli çikolata mavi ve beyaz badem şekeri draje. Lohusa şekeri kolonyası paket bunlar 90 TL indirimli paket çok gelen olmayacagi için yeterli geldi bakmak istersen hacı serifin sitesinde var cnm

Bende nezle oldum. bütün ağrılara bir de bu eklendi hayırlısıyla sagsaglim bi atlatsaydık şu hamileliği doğumu..

Hemen kullanılmıyor, doktor kullanabilirsin dediği zaman kullanman daha iyi.ne zaman dediğini hatırlamıyorum Ben kullanmamıştım
Doktora sordum mu hatırlamıyorum ama eve çıkınca dört beş günlükken takmaya başladım çok oksuruyodum ben korse takinda öksürmek daha az canımı yaktı . Hastane çantasına koydum izin verirse doktor çıkışta takicam

Bende nezle oldum. bütün ağrılara bir de bu eklendi hayırlısıyla sagsaglim bi atlatsaydık şu hamileliği doğumu..
Bende de değişik bı rahatsizlik var hasta desen değilim arada hapsiriyorum günde binkac kere burnum doluo hapşırmak çok problem değilde inşallah oksurk baslamaz

Canım ben şimdiden alıp koyayım diye doktoruma sordum, ben önermiyorum dedi. Bizim derslerde de pıhtılaşmaya neden olabileceği anlatılırdı. O yüzden vazgeçtim almaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…