2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Geçmiş olsun canım

Sezeryamdin dimi canim? Aile hekimi geçer dedi.. Bebek yapio dedi ama sezeryande ne yapabilir bebek anlamadm.. Yumusak yerlere otur bi süre dedi.. Ne zmn geccek anlamiyorm cok sinirimi bozmaya basladi benm

Valla canim eymen eve gelince daha rahat kilo aldı.. Hastanede 23 gunde 400gr almisti gerçi o zmn cok cok ufakti.. Eve gelince 1 ayda 800 gr aldi 3 kilo oldu.. Sonunda doğum kilomuza ve boyumuza ulastik ama günde ne kadar aliyo hic hesaplamadm.. Kollarim git gide hesaplamaya basliyo ama ne kadar aldığını ilk basta mesela 2200 gelmisti eve eymen 2500 oldu o zmn da anlamamistik kilo aldgni yine ufakti zaten.. 2500 den sonra 2800 oldu orada git gide agirligini hissetmeye basladim.. En son doktorda da 3kilo çıktı.. Simdi ne kadar bilmiyorum.. Ama ben hala uyandigi zmnlar besliyorum.. Sen yine 2 saatte bir mi yapiosun? Hee bi de ben mama da veriyorum.. O da etkilemistir kilo alımını

Sezeryamdin dimi canim? Aile hekimi geçer dedi.. Bebek yapio dedi ama sezeryande ne yapabilir bebek anlamadm.. Yumusak yerlere otur bi süre dedi.. Ne zmn geccek anlamiyorm cok sinirimi bozmaya basladi benm
Evet ben de sezaryen, onlar da herşeye geçer diyo başka da açıklama yok. İlk hafta kontrolünde götürdüm zaten sinir etti ağzında sakız eller deli gibi uzun tırnak oje. O sakızla cak cak gazı var bu çocuğun diyip durdu, rlimi ağzına sokup sakızı atasım geldi

Sen dun beni gorcektin goztepe cocuk doktoruna gittim.. Kadina muayeneye geldik diyorum sikayetiniz ne dio.. Masanin basindan kalkmadi.. Mıy mıy biseydi.. Keske ismini alip sikayet etseydim diyorum.. O kadar sinir oldum. Nasil cocuk doktorusun anlamadm vallahi

Bizimkide eve 2020 geldi.En son gecen carsamba 2380 di.Bugun bakalim kac olucak.Resmen heyecanliyim..Ben uyandiriyorum ama araligi actim iyice.Bazen 3 saat oluyor.Mesela bu gexe.hep kendi uyandi..Mama ben de veriyorum...60 lik fazla geliyor bazen ama 40 ligi aliyor rahat.Emme suresi az ama.8-9 dakika kaliyor.Yetiyo mudur bilmiyorum.Emme gucu kilo aldikca.artti mi eymenin ?insallah daha da artar emrenin de.

SAdece hırıltı varsa normal canım hava kanalları dar oluyormuş. Ateş burun akıntısı nefes alamama falan yoksa normal. Ben de bu şekilde giydiriyorum. Evde sürekli 24derecede sabit

Ben seninkine ek olarak sadece alttan alt pijama giydiriyorum.

Ben doğum yapıp bir de oğlanın titreme işin içine girince ne kadar okumaya çalışsam da çok takip edemedim.
Doğumlar olmuş. İki kişiyi gidebildim başka göremedim. Başka varsa da tebrik ediyorum hayirli uğurlu olsun hepimize

O irkilme,titreme bizde de oluyor arada.Nasil bir titreme bu ? Insallah bir sey cikmaz

Çok sağ olun kızlar. Oğlana kardeşin biraz hasta hapsiriyor çok yaklaşma ki sana da bulaşmasın dedim. İse yaradi gibi.

Dilinde pamukcuk cikti sanirim.Sut ya da mama da olabilir.Dun krbonatli suyla temizledim ama yine oldu sabahtan beri.Aksamustu kontrol var.Insallah suttur.

Gerçekten ayıp ya valla böyle bazen parçalayasım geliyo lakayt insanları adam akıllı yap işini

Evet arada fark var.. Kilo aldikca daha da iyi emmeye başladı.. Bak artik kendi belirliyor uyancagi saati.. Biyolojik saatleri oluyo onlarinda.. Eymenin kakasi bile saatli gelio sanki düşün

Bence almıştır kilo.. Eymene sadece bi beslenmesinde 60lik veriodum ben.. Onu içiyordu.. Simdi 70e çıkardım sadece mama verdgm zaman.. Doktor mamadan sonra çay kasigiyla su verin dedi.. Sadece mama verdgmde su veriyorum çünkü eymende mama ateş yapio.. Süt icmedgi için vucudunda su azaliyor.. Ama meme+mama verdgmde su vermiyorum.. Su ihtiyaci karsilandgi için.. O emme suresi de artar zamanla.. Ben yasin suresini aciodum youtubedan.. Kac dakika emecek diye.. Ilk başlarda yarisinda kalioduk.. Sonra yavas yavas artti.. Sonucy bekliyorm.. Bnde hala heyecanla gidiorm tarti icin gittgmde kilo verdi mi aldi mi hep bi endise.. Ishal oldu diye korkuyorm.. Hafif pütürlü gelio kaka cok degil ama.. Ins degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…