Daha iyiym kuzum patates iyigeldi suyu bol içiyordum zaten. muzda iyi olurda bni kabiz eder hemn bu kezdeevdekilerde ayni. hatta esim grip olmus bide tam vaktini bulur hep bnm en kotu oldugum zamanlari sanci geliyor e karnimin ağrısından da cok zorluyo az belimi ovsandiyorm bnm belim kopuyor halin varmi demiyorsun diye sitem ediyor birde belin kopsun dedm ayni seyi yaşıyoruz bn hamileyim diğeri cocuk daha hassas olduğumuz bi kesin ama kendisi evin en kötüsü yorgan döşek yatıyor
Bilmiyorum ben de emzirmeye diye oturuyorum mesela mümkün değil tam üstünde oturmak kaykılıyorum bi tarafa doğru bu gece biraz daha iyi çok şükür.. bi de başım felaket ağrıyo spinalden sonra olmadı diye sevinmiştim bugün sağ gözümden öyle bi vuruyoki sudur kahvedir hep içtim ama deliniyo sanki gözüm
Yogun bakima girenlere 1 aylikken isteniyor sanirim.dun hastane arad8 yaptirdiniz mi diyor.Bizde erkenden yaptirmayin diyenleri dinleyip aldigimiz rsndevuyu iptal etmistik.Bugune aldik yine.
Bugun tam 1 aylik oldularkontrolleri var.Insallah 1 numara guzel kilo almistir.
Canim eymen ne zamandan sonra kilo artis miktsri artti.Malum bizimkilerde ust sinir gunluk 30 gram.Ne zaman kadar 30 gram 30 gram olucak bu
Evet ben de sezaryen, onlar da herşeye geçer diyo başka da açıklama yok. İlk hafta kontrolünde götürdüm zaten sinir etti ağzında sakız eller deli gibi uzun tırnak oje. O sakızla cak cak gazı var bu çocuğun diyip durdu, rlimi ağzına sokup sakızı atasım geldiSezeryamdin dimi canim? Aile hekimi geçer dedi.. Bebek yapio dedi ama sezeryande ne yapabilir bebek anlamadm.. Yumusak yerlere otur bi süre dedi.. Ne zmn geccek anlamiyorm cok sinirimi bozmaya basladi benm
Evet ben de sezaryen, onlar da herşeye geçer diyo başka da açıklama yok. İlk hafta kontrolünde götürdüm zaten sinir etti ağzında sakız eller deli gibi uzun tırnak oje. O sakızla cak cak gazı var bu çocuğun diyip durdu, rlimi ağzına sokup sakızı atasım geldi
Valla canim eymen eve gelince daha rahat kilo aldı.. Hastanede 23 gunde 400gr almisti gerçi o zmn cok cok ufakti.. Eve gelince 1 ayda 800 gr aldi 3 kilo oldu.. Sonunda doğum kilomuza ve boyumuza ulastikama günde ne kadar aliyo hic hesaplamadm.. Kollarim git gide hesaplamaya basliyo ama ne kadar aldığını ilk basta mesela 2200 gelmisti eve eymen 2500 oldu o zmn da anlamamistik kilo aldgni yine ufakti zaten.. 2500 den sonra 2800 oldu orada git gide agirligini hissetmeye basladim.. En son doktorda da 3kilo çıktı.. Simdi ne kadar bilmiyorum.. Ama ben hala uyandigi zmnlar besliyorum.. Sen yine 2 saatte bir mi yapiosun? Hee bi de ben mama da veriyorum.. O da etkilemistir kilo alımını
Normal doğum yapanlar dikisleriniz ne durumda? Kaç günlük oldunuz kanamaniz ne durumda?
Sezaryen olanları da merak ediyorum ne kadar sürede toparlandinjz
Doktorumuz bize 1 bucuk saatte bir emzir gerekiyorsa uyandır dedi. Ben uyanmazsa uyandiriyorum
Sezeryan. 2 haftayı da gectik ama iyi değilim sanki hala. Bi ben mi boyleyim
Neyin var. Ağrın mı oluyorSezeryan. 2 haftayı da gectik ama iyi değilim sanki hala. Bi ben mi boyleyim
Sarılık gecene kadar sık sık emzir. 2 saati bekleme canim.Bende 2 saate alarm kuruyorum olur da uyanmazsa uyandırmak için. Hafif sarılığı vardı ama düşmeye başlamıştı. Kalmış midir ki
SAdece hırıltı varsa normal canım hava kanalları dar oluyormuş. Ateş burun akıntısı nefes alamama falan yoksa normal. Ben de bu şekilde giydiriyorum. Evde sürekli 24derecede sabitBurnunda hırıltı var emerken bile her nefeste burun hırıl hırıl, acaba üşüttü mü ya neden böyle oldu?
Kısa kollu zıbın üstüne penye tulum ya da alt üst pijama. Daha sonra penye battaniyeye kundak yapıp yatırıyorum üstünü örtüyorım başka bir battaniyeyle
Ne giydiryorsunuz siz!?
Ben seninkine ek olarak sadece alttan alt pijama giydiriyorum.Burnunda hırıltı var emerken bile her nefeste burun hırıl hırıl, acaba üşüttü mü ya neden böyle oldu?
Kısa kollu zıbın üstüne penye tulum ya da alt üst pijama. Daha sonra penye battaniyeye kundak yapıp yatırıyorum üstünü örtüyorım başka bir battaniyeyle
Ne giydiryorsunuz siz!?
O irkilme,titreme bizde de oluyor arada.Nasil bir titreme bu ? Insallah bir sey cikmaz
Canım gecmis olsun küçük adına çok sevindim. Büyüğe gelince de geçmiş olsun, haklısın endiselerinle Benim doğum yaptığım gün kızım ateşlendi Allah'tan bulasmadi . Eğer nezle grip gibiyse, bı tencereye bı yemek kaşığı lavanta koy kaynat mutlaka işe yarar. Buhari odada dursun soğuyunca yeniden ısıt, yeniden odaya koy. Hem güzel kokuyor, hemde mikrop kırıyor.
Çok sağ olun kızlar. Oğlana kardeşin biraz hasta hapsiriyor çok yaklaşma ki sana da bulaşmasın dedim. İse yaradi gibi.Geçmiş olsun canim. Mümkün olduğunca uzak tut. Büyük oğlum da küçük 4 günlükken bulaştırdı. Tam toparladı bebek. Yeniden başladık geniz akıntısı, hafif nezleye. İlaç da olmuyor haliyle.
Gerçekten ayıp ya valla böyle bazen parçalayasım geliyo lakayt insanları adam akıllı yap işiniSen dun beni gorcektin goztepe cocuk doktoruna gittim.. Kadina muayeneye geldik diyorum sikayetiniz ne dio.. Masanin basindan kalkmadi.. Mıy mıy biseydi.. Keske ismini alip sikayet etseydim diyorum.. O kadar sinir oldum. Nasil cocuk doktorusun anlamadm vallahi
Canım bünye ye göre değişiyo ben normal doğum yaptım bir buçuk hafta dogrulamadım tuvalete zar zor gittim. Yeni toparliyorum.Sezeryan. 2 haftayı da gectik ama iyi değilim sanki hala. Bi ben mi boyleyim
Bizimkide eve 2020 geldi.En son gecen carsamba 2380 di.Bugun bakalim kac olucak.Resmen heyecanliyim..Ben uyandiriyorum ama araligi actim iyice.Bazen 3 saat oluyor.Mesela bu gexe.hep kendi uyandi..Mama ben de veriyorum...60 lik fazla geliyor bazen ama 40 ligi aliyor rahat.Emme suresi az ama.8-9 dakika kaliyor.Yetiyo mudur bilmiyorum.Emme gucu kilo aldikca.artti mi eymenin ?insallah daha da artar emrenin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?