Bende sıkıntı yok ama sezeryandan sonra bir süre olmuştu. 4-5 tane günkurusu kayısıyı az bir suda haşla, sonra blenderla çek püre olsun, onu ye, işe yarıyor.Ya kizlar emziren annelerde kabizlik sorunumi oluyor ne yapsam gecmiyor agliyacagim artık ac karna incir elma zeytin yag herseyi deniyorim ama kurtulamadim. Hemoroit çoğaldıkça çoğaldı sizde durum ne
Öğlen 3 saat uyudu demiştin ya toptan almıştır uykusunu. Aşıyı aynı gün yaptırdık, halen sürüyor sıkıntısı, subfebril ateşi var. Sanırım aşı yeri de ağrıdığı için kucağımdan inmek istemiyor, koala gibi.Bebegim dun oglenden beri hic uyumadi, az once abartmiyorum 20 dk hic susmadan agladi. Ara ara agliyordu ama bu kdar kesintisiz korkuttu. Ne asiymis gercekten yordu hepimizi. Simdi uyutabildik ama sorunu tam olarak ne anlayamadigimdan endiseliyim
Öğlen 3 saat uyudu demiştin ya toptan almıştır uykusunu. Aşıyı aynı gün yaptırdık, halen sürüyor sıkıntısı, subfebril ateşi var. Sanırım aşı yeri de ağrıdığı için kucağımdan inmek istemiyor, koala gibi.
Son haftalarda benimkinde bir huy başladı, uykuya dalamayınca değişik bir ağlaması var. Bazen bir şey mi oldu diye endişelendiğim oldu. Ağlayıp ağlayıp küt yatıyor derin bir uykuya. Belki dönemsel bir şeydir.
Meyve yiyin. Lifli meyve yemek önemli. Bunun yanisira kati gidalari bir sure azaltin. Sulu yemekler tercih edin. Corbayi fazla tuketin. Benim dogumdan sonra 1 hafta olmustu. Meyve yiyerek ve sulu yemeklere yönelerek cözmüstüm. Gecmis olsunYa kizlar emziren annelerde kabizlik sorunumi oluyor ne yapsam gecmiyor agliyacagim artık ac karna incir elma zeytin yag herseyi deniyorim ama kurtulamadim. Hemoroit çoğaldıkça çoğaldı sizde durum ne
4.ay aşısı degil mi? Ateş cikti mi peki? Huzursuzlugu ondan mi acaba?Bebegim dun oglenden beri hic uyumadi, az once abartmiyorum 20 dk hic susmadan agladi. Ara ara agliyordu ama bu kdar kesintisiz korkuttu. Ne asiymis gercekten yordu hepimizi. Simdi uyutabildik ama sorunu tam olarak ne anlayamadigimdan endiseliyim
Canm bizdede konak oldu ama çok yoğundu iki kere hindistan cevizi yağı ile masaj yaptım bende sonra banyo ve tarama. Çoğu geçti. Mustela şampuan aldım en son onla yıkadım tamemen geçti benimde bebeğim alerjik bünyeli. Döküntüleri oluo hep. Banyosu bikac gün geç kalırsa hemen döküntü baslio.Kızlar selam, eylül annesiyim :)) nerdeyse 5 aylık olmak üzere bir oğlum var. Şu son 1 haftaya kadar konak sorunu vardı, bi türlü geçmek bilmedi. Galiba sorunu çözüyorum, yazmak istedim, belki bununla uğraşan birileri vardır diye. Banyodan 1 saat önce organik hindistancevizi yağı sürüyorum, sonra tarayıp yıkıyorum. 3 kez kullandım henüz, %95i gitti diyebilirim. Zaten alerjik bi bebek, egzamaları var, konakları da o yüzden geçmiyordu. İnşallah şifası budur, aranızda varsa da umarım şifalanır bütün bebeklerimiz :) iyi geceler herkese
Bizimkide bazen bı aglio çocuğun biyerine bişey oldu sanıyorum. Eşim bı dakika deyip alıp kucağına dik şekilde ev yavaş yavaş turlamaya baslio anında susuyorÖğlen 3 saat uyudu demiştin ya toptan almıştır uykusunu. Aşıyı aynı gün yaptırdık, halen sürüyor sıkıntısı, subfebril ateşi var. Sanırım aşı yeri de ağrıdığı için kucağımdan inmek istemiyor, koala gibi.
Son haftalarda benimkinde bir huy başladı, uykuya dalamayınca değişik bir ağlaması var. Bazen bir şey mi oldu diye endişelendiğim oldu. Ağlayıp ağlayıp küt yatıyor derin bir uykuya. Belki dönemsel bir şeydir.
Yok 3. Ay menenjit asilari.4.ay aşısı degil mi? Ateş cikti mi peki? Huzursuzlugu ondan mi acaba?
Aynen ben de böyleyim ağladığım bile oluyor. kabızlığı düzeltemiyorum ama her wc sonrası çatlak oluyor, üst üste çatlak insanı mahvediyor. Çatlak için ısırgan kürü yapıyorum. Tedavi etmezsem bir sonraki tuvalette çook daha fena oluyorWc ciktiktan sonra bi agrisi oluyor uyutmuyor
Evet maalesef emziren annelerin en büyük şikayeti bu . Ben demir ilacı da kullanmıyorum yoksa içimden hiç çıkmazYa kizlar emziren annelerde kabizlik sorunumi oluyor ne yapsam gecmiyor agliyacagim artık ac karna incir elma zeytin yag herseyi deniyorim ama kurtulamadim. Hemoroit çoğaldıkça çoğaldı sizde durum ne
Yok demir ilacida kullanmiyorum gunkurusu neBende sıkıntı yok ama sezeryandan sonra bir süre olmuştu. 4-5 tane günkurusu kayısıyı az bir suda haşla, sonra blenderla çek püre olsun, onu ye, işe yarıyor.
Demir ilacı kullanıyor musun? O da kabız yapıyor, farklı marka yazdırabilirsin.
Artik birseyler yemeye korkar oldum sadece iyi yani kilo vermem kolay oldu bende ekmegi kesecegim suyu artiracagm olmuyacak yoksaEvet maalesef emziren annelerin en büyük şikayeti bu . Ben demir ilacı da kullanmıyorum yoksa içimden hiç çıkmazdoktorum dışkı kıvamı duzelene kadar sıvıyı arttır. En son 5 lt tukettigimde normale döndü 4.5 da bile kabozim ama sürekli o kadar tüketemiyorum . üstelik ağzıma ekmek surmuyorum.
Aynen meyve sebze yiyim bari gaz yapacak diye birsey yiyemiyordumMeyve yiyin. Lifli meyve yemek önemli. Bunun yanisira kati gidalari bir sure azaltin. Sulu yemekler tercih edin. Corbayi fazla tuketin. Benim dogumdan sonra 1 hafta olmustu. Meyve yiyerek ve sulu yemeklere yönelerek cözmüstüm. Gecmis olsun
Isirgan kuru nasil yapiyorsunAynen ben de böyleyim ağladığım bile oluyor. kabızlığı düzeltemiyorum ama her wc sonrası çatlak oluyor, üst üste çatlak insanı mahvediyor. Çatlak için ısırgan kürü yapıyorum. Tedavi etmezsem bir sonraki tuvalette çook daha fena oluyor
Önerilmiyor. Zaten hormonlar değişken olduğu için ise yaramiyormus.Emzirirken lazere gitmekle ilgili bilgisi olan var mi? Zarari olur mu?
Önerilmiyor. Zaten hormonlar değişken olduğu için ise yaramiyormus.
Yanlis anlamada mesajini okuyunca bana bi rahatlama geldi umayYa bebeklrinize cildirmadan nasil bakabiliyorsunuz??
Ya oglum aglayip duruyor. Her seyee agliyor her seyeeee
Onceden gece kalkinca biraz mizlar sut içer uyurdu. Simdi uyaninca ortaligi yikarcasina agliyor. Alip mmeye koyuyorum istemiyor aglmya devam. Kucagima al gezdir sakinlestir memeye koy gene ayni. Zaten gözüm zor acilmis uykudan. Sinirlerim bozuluyor
Gunduz de ayni. O nasil ses o nasil aglamak allahimmm
Bir de aglarken yuzunu ciziyor. Dövüş horozu gibi her yeri cizik yara icinde.
Engel olamiyorum. Eldiven de takamam
Ben bir seyi yanlis mi yapiyorum bu cocuk boyle huysuz oldu???
Yoksa büyüyor diye mi
Valla ağlarken birakip montumu giyip evden cikip gidesim geliyor
Ben iyi anne olamiyorum ya. Bugun iyice delirdim. Esime dedim al götür ver baskasina bakamiyorum ben. Mutsuz mu bu bebek ne ya boyle
Deliricem ya.
Uykusuzluktan sinirden bas agrisindan yikilicam şuralara Bülent ersoy gibi
Ben neyi yanlis yapiyorum????
Evet canım süt ürünlerini tamamen kestik yaklaşık bir aydır.Sanırımdombili_xl diyetteydi belki detaylı liste onda vardır, geçen bir alerjiymiş inşallah en yakın zamanda toparlar. Bizimde var domatese, turşuya falan şimdilik bunları keşfedebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?