2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya kizlar emziren annelerde kabizlik sorunumi oluyor ne yapsam gecmiyor agliyacagim artık ac karna incir elma zeytin yag herseyi deniyorim ama kurtulamadim. Hemoroit çoğaldıkça çoğaldı sizde durum ne
Bende sıkıntı yok ama sezeryandan sonra bir süre olmuştu. 4-5 tane günkurusu kayısıyı az bir suda haşla, sonra blenderla çek püre olsun, onu ye, işe yarıyor.

Demir ilacı kullanıyor musun? O da kabız yapıyor, farklı marka yazdırabilirsin.

Bebegim dun oglenden beri hic uyumadi, az once abartmiyorum 20 dk hic susmadan agladi. Ara ara agliyordu ama bu kdar kesintisiz korkuttu. Ne asiymis gercekten yordu hepimizi. Simdi uyutabildik ama sorunu tam olarak ne anlayamadigimdan endiseliyim
Öğlen 3 saat uyudu demiştin ya toptan almıştır uykusunu. Aşıyı aynı gün yaptırdık, halen sürüyor sıkıntısı, subfebril ateşi var. Sanırım aşı yeri de ağrıdığı için kucağımdan inmek istemiyor, koala gibi.
Son haftalarda benimkinde bir huy başladı, uykuya dalamayınca değişik bir ağlaması var. Bazen bir şey mi oldu diye endişelendiğim oldu. Ağlayıp ağlayıp küt yatıyor derin bir uykuya. Belki dönemsel bir şeydir.

aynı ağlama bizde de var, hatta sanki 3 ay aşılarından sonra oldu gibi. Sanki bi yeri açıyor gibi ağlamaya başlıyor, meme almıyor o sora hiçbirşey istemiyor. Sallıyorum bir süre sonra uyuyor çok zor sakinleşiyor, AA uykusu varmış diyorum.. ama telaşyaptırıyor öyle bir ağlama..

Ya kizlar emziren annelerde kabizlik sorunumi oluyor ne yapsam gecmiyor agliyacagim artık ac karna incir elma zeytin yag herseyi deniyorim ama kurtulamadim. Hemoroit çoğaldıkça çoğaldı sizde durum ne
Meyve yiyin. Lifli meyve yemek önemli. Bunun yanisira kati gidalari bir sure azaltin. Sulu yemekler tercih edin. Corbayi fazla tuketin. Benim dogumdan sonra 1 hafta olmustu. Meyve yiyerek ve sulu yemeklere yönelerek cözmüstüm. Gecmis olsun

Bebegim dun oglenden beri hic uyumadi, az once abartmiyorum 20 dk hic susmadan agladi. Ara ara agliyordu ama bu kdar kesintisiz korkuttu. Ne asiymis gercekten yordu hepimizi. Simdi uyutabildik ama sorunu tam olarak ne anlayamadigimdan endiseliyim
4.ay aşısı degil mi? Ateş cikti mi peki? Huzursuzlugu ondan mi acaba?

Canm bizdede konak oldu ama çok yoğundu iki kere hindistan cevizi yağı ile masaj yaptım bende sonra banyo ve tarama. Çoğu geçti. Mustela şampuan aldım en son onla yıkadım tamemen geçti benimde bebeğim alerjik bünyeli. Döküntüleri oluo hep. Banyosu bikac gün geç kalırsa hemen döküntü baslio.

Bizimkide bazen bı aglio çocuğun biyerine bişey oldu sanıyorum. Eşim bı dakika deyip alıp kucağına dik şekilde ev yavaş yavaş turlamaya baslio anında susuyor bende her defasında aynı tongaya düşüyorum. Bizimkinde can sıkıntı var uykusu çok gelirse çok ağlamaz ama hareketlilik çok artar sinirli bı sekilde yüzünü paralamaya baslio. Bildigin kendini dövüyor

Wc ciktiktan sonra bi agrisi oluyor uyutmuyor
Aynen ben de böyleyim ağladığım bile oluyor. kabızlığı düzeltemiyorum ama her wc sonrası çatlak oluyor, üst üste çatlak insanı mahvediyor. Çatlak için ısırgan kürü yapıyorum. Tedavi etmezsem bir sonraki tuvalette çook daha fena oluyor

Evet maalesef emziren annelerin en büyük şikayeti bu . Ben demir ilacı da kullanmıyorum yoksa içimden hiç çıkmaz doktorum dışkı kıvamı duzelene kadar sıvıyı arttır. En son 5 lt tukettigimde normale döndü 4.5 da bile kabozim ama sürekli o kadar tüketemiyorum . üstelik ağzıma ekmek surmuyorum.

Yok demir ilacida kullanmiyorum gunkurusu ne dun gece resmen dos agrisi gibi zonkladi kac saat Allah kimsenin basina vermesin cok zor

Artik birseyler yemeye korkar oldum sadece iyi yani kilo vermem kolay oldu bende ekmegi kesecegim suyu artiracagm olmuyacak yoksa

Aynen meyve sebze yiyim bari gaz yapacak diye birsey yiyemiyordum

Isirgan kuru nasil yapiyorsun
Emziren annelerde sikinti olmuyormu

Yanlis anlamada mesajini okuyunca bana bi rahatlama geldi umay Allahim bir ben mi mutsuzum modundaydim. Anlattiklarinin hepsini neredeyse 3 haftadir yaşıyoruz psikolojim bozuldu tepemde huni sac bas yolar modda dolasiyorum. Esimde yok enazindan haftada birde olsa bi hava almaya çıkıyorduk arabayla bu cilgin bebeyle bir basima ckmak korkunc geliyor suan zaten.
Annem bende kaliyo oda nezaman skldk disari mi cksak dedigimde heeeee kucucuk cocukla gitte hasta et diyip hooop beni al asagi ediyor. Asla ama asla uslu ve mutlu bi bebek degil. Atak haftasi 15-19 biz 17 den 18 e gun sayiyoruz valla esimin asker yolunu bekler gbi atak bitimi bekliyorum. Bir yandan da esime gun sayiyorm cildirmak uzereyim. Uykusu var surekli elleriyle gozunu burnunu ovuşturup kendine zarar veriyor eli yuzu cizik hatta benimde boynum yuzum cizik saclarmi hep yoldu avuclari hep ben saclarimla doluyor. Ve isin kotusu gun gectikce duzelcegine hergun yeni bisey daha ekleniyo bazen cildirip seni kaldirip atarim bak yeter artk diye kızıyorm sonrada o uyuyunca oturup basinda agliyorm ozur dilerim diye

Sanırım dombili_xl diyetteydi belki detaylı liste onda vardır, geçen bir alerjiymiş inşallah en yakın zamanda toparlar. Bizimde var domatese, turşuya falan şimdilik bunları keşfedebildim
Evet canım süt ürünlerini tamamen kestik yaklaşık bir aydır. Night owl geçmiş olsun sizde mi alerji vardı okuyamadım geçmişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…