Kuru kayısının koyu renkli olanı.Yok demir ilacida kullanmiyorum gunkurusu nedun gece resmen dos agrisi gibi zonkladi kac saat Allah kimsenin basina vermesin cok zor
Eğer unutmaz da her öğünden önce az bi zeytinyağı içersen de biraz rahatlatiyo. Bir de karın kaslarında sorun varsa hamilelikten dolayı o da üstüne biniyo . Eeee dışarı çıkıp sık sık yürüyüş de yapamıyoruz o yüzden hareket de kısıtlı. Yani mecburen kabizimArtik birseyler yemeye korkar oldum sadece iyi yani kilo vermem kolay oldu bende ekmegi kesecegim suyu artiracagm olmuyacak yoksa
4aylik olana kadar o şekilde oturtmamani oneririrm. Omurga destekli oturaklar dahi 4. aydan başlar. Kucakta oturusu da tam ağırlığı popoya vermedenBu 3 ay kontrolünde doktor artık kucağınızda oturabilir dedi. Arkasına uyuduğum yastığı yarı dik koyup oturtuyorum, muhabbet ediyoruz.Oturabilmesi benim için o kadar farketti ki sanki koca adam oldu benim minnoşBüyüyorlar artık farkında mısınız
Aynı ben de. Pirinç Pilav yediğim hafta bitik durumdayımEvet maalesef emziren annelerin en büyük şikayeti bu . Ben demir ilacı da kullanmıyorum yoksa içimden hiç çıkmazdoktorum dışkı kıvamı duzelene kadar sıvıyı arttır. En son 5 lt tukettigimde normale döndü 4.5 da bile kabozim ama sürekli o kadar tüketemiyorum . üstelik ağzıma ekmek surmuyorum.
Yok canım saracoglunun sitesinde var kabaca anlatayım. Çok az kaynamakta olan suya 3 yemek kaşığı ısırgan atıp kısık ateşte 5 dk daha kaynat. Sonra altını kapattıktan sonra ısırganları hafif ezer gibi yap yani lapa gibi. Suyunu süzüp bir beze sarıp çatlak bölgeye koyuyorsun yüz üstü yatıp. Asıl sorun kabızlık kabızlığı çözmedikçe çatlak olmaya devam edecek ama dediğim gibi ben kabızlığı çözemediğim için çatlak artmasın en azından onun için uğraşıyorumIsirgan kuru nasil yapiyorsun
Emziren annelerde sikinti olmuyormu
Evet çok hızlı geçmedi mi günlerBu 3 ay kontrolünde doktor artık kucağınızda oturabilir dedi. Arkasına uyuduğum yastığı yarı dik koyup oturtuyorum, muhabbet ediyoruz.Oturabilmesi benim için o kadar farketti ki sanki koca adam oldu benim minnoşBüyüyorlar artık farkında mısınız
Benim bebeğimin büyüme ve gelişimi önden gidiyor, doktorumuza da çok güveniyoruz. Şimdiye kadar tavsiyeleri hep işimize yaradı. Destekli oturuşa 4. Ayda geçeceğiz, yastıkla tarif ettiğim oturuş pusetteki pozisyonu kadar. Bir de ne kadar ince eler sık dokursak bir şeyler hep çok didikleyen insanın başına gelir gibi hissediyorum, ben rahat bir insanım. Bu arada aile hekimliğinden önce ortopedi hemşiresiydim, o yüzden zor bir bebeğim olmasına rağmen bebek bakımı bana hiç zor gelmedi. Bu konuda kendime güveniyorum, mesleki tecrübelerim ve içgüdülerimle devam edeceğim.4aylik olana kadar o şekilde oturtmamani oneririrm. Omurga destekli oturaklar dahi 4. aydan başlar. Kucakta oturusu da tam ağırlığı popoya vermeden
Bu bizde de var. Abisi çok öptüğü içim yanakları egzama gibi oluyor. Annem taktı kafaya her yüzünü öyle gördüğünde doktora göster diyor. Bende senin gibi aynı şekilde biliyorum neyden kaynaklı olduğunu. Ne olursa olsun vereceği krem de bir sürü yan etki olacak hiç gereği yok. Yüzünü yıkayım nemlendiriyorum.Sanırım babasıyla ben çok öptüğümüz için yanakları pütürcük oldu. Gelip yakamda yanaklarını sağa sola çevirip kaşıyor. Öpmemeye çalışıp, her gün temizleyip nemlendirdik düzeldi. Doktora sorsam hemen bilmem ne krem yazacak. O krem geçirmesse şunu yazacak, şampuandan diyecek, deterjandan diyecek vs. O yüzden rahat olun. Önce ciddi bir sorun değilse kendiniz çözmeye çalışın. 3 aylık anneliğimden size tavsiyeler...
Kusarken sümüğümsü oluyor mu. Yapış yapış yani. Evet geniz akıntısına da serum fizyoloji yapılıyor. Böyle durduk yere midesi falan bulanıyordu benim ki nin. Hasta olmuştu. Doktor geniz akıntısı kolay kolay bitmez demişti kontrolde
Canım Beriko'cum sana öyle bir doktor lazım. Üniversitelerde özel muayene bakan hocalar var. İstanbul'dasin sen vardır mutlaka yakınında yörende.
Buyul oğlan 3 aylıkken hasta olmuştu başka doktora gittik. Sonra ilk gittiğimizde gidip dedik bu bu ilaçları kullandık. Çok kızdı. Bu ilaçlar bu çocuğa uygun değil öldürmeye mi calistibiz siz, dedi. Eğer bu çocuk benim takibimde olacaksa benden habersiz ateş düşürücü bile vermeyeceksiniz. Başka doktora gidebilirsiniz saygı duyarım ne zaman hangi doktora giderseniz gidin. Ama ilaç kullanacaksanız bana haber vereceksiniz, demisti.
Ben ne zaman idrar yolu enfeksiyonu olsam midem bulanır bu da o hastalığın belirtilerinden acaba eymende bu yuzden kusuyor olabilir mi ben yetiskinim bastırabilirim bulantiyi ama o bebek ya belkide o yüzden kusuyor yavrum
4aylik olana kadar o şekilde oturtmamani oneririrm. Omurga destekli oturaklar dahi 4. aydan başlar. Kucakta oturusu da tam ağırlığı popoya vermeden
Aynen ben de böyleyim ağladığım bile oluyor. kabızlığı düzeltemiyorum ama her wc sonrası çatlak oluyor, üst üste çatlak insanı mahvediyor. Çatlak için ısırgan kürü yapıyorum. Tedavi etmezsem bir sonraki tuvalette çook daha fena oluyor
Bebegim dun oglenden beri hic uyumadi, az once abartmiyorum 20 dk hic susmadan agladi. Ara ara agliyordu ama bu kdar kesintisiz korkuttu. Ne asiymis gercekten yordu hepimizi. Simdi uyutabildik ama sorunu tam olarak ne anlayamadigimdan endiseliyim
Bizimki bugun muhtesem bir bebekYa axel bu sureclerden önce bizde eymenle oyleydik.. Hatta eve geldik sorunu çözdük cocuk aç ve ihtiyaclari karsilanmadgi için sinirli gibi geldi bana.. Nerdeyse iki aya yakin bu cocugun temel ihtiyaclarini karsilayamadik bilmedgmz için.. Şimdi anlıyorum artık.. 120ccyle işi çözdüm.. Agliyo mu meme+mama dayiyorum pammuk gibin oluyorsenin sut sorunun yoktu ama önce beslenmesine yogunlas derim şahsen.. Gerci bazen nedensiz de aglarlarmis
Bizimki bugun muhtesem bir bebekdunki mesele asidandi ama artik cazgirliga vardirmisti
Anam bunlarin hepcigi nazlıbizim zmnimizda atak matak kriz mriz de yokmus ahahaha dermişim.. Bnmki acliktanmis garibim.. Simdide gazdan duramio.. Bugun kaka yapmadi huysuz ondan mama artnca kabizlik baslio yine kabusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?