2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende eğtim düşünüyorum canm tam eğitim değilde rutinlere alıştırma diyelim. Işe başlayınca ders çalışır gibi bu konu üzerine yoğunlaşacagm Bibs emzikleri kaucuk güzel ancak 4 hafta da bir yenisini almak gerekiyor çünkü kaucuk ucu bozuluyor . Emzik de 60 tl ayda bir yenilemek biraz can sıkıcı gibi

Ayni sebeple bende gitmedm hastaneye asiya gidio geldik hemen. Damlayi doktorumuza wp den yolladm kullanma dedi kendi isim verdi canm

Aynen biliyorum. Benim hedefim işte bikac ay kullanmak. Sonra tamamen desteksiz uyku. Tabi hersey dusundugum gibi giderse

Sallanmak istiyor olabilirmi

Ölçü alıp dikmiyorlar mı

Benimde yabanci gorunce dudaginj bukup agliyor.

Buyuk olan kac yasinda.

Iki cocuk

10 gündür giremedim hiç.. büyüğünü sormuşsun en son 4 yaşında canım. Bide hiç bağırmazken ne hale geldim..smdi biraz kendimi frenlemeye başladım o da bebek ne sucu var diye.. Ama hiç bağırmıyorum demek mümkün değil

Insallah basarili olursun ben de baslamak istiyorum ama daha bende o enerji yok gelismeleri yazarsin

Arkadaslar kızım pişik oldu üç gündür almadığım sürmediğim krem kalmadı hiç faydası olmuyo hatta ilerliyo bi akadasım travazol krem sür dedi hiç kullanan var mı travazol bebeklere kullanılır mı

Anne sütü besleyici malum. Mikrobu bakteriyi enfeksiyonu da besliyor. O yüzden sürmeyin deniyor artık.
Bu arada enfeksiyon varsa vücutta demir ilacı verilmiyor. O da enfeksiyonu azdırıyor.

Aynen biliyorum. Benim hedefim işte bikac ay kullanmak. Sonra tamamen desteksiz uyku. Tabi hersey dusundugum gibi giderse
1) Uyku eğitimi 4. ay çok erken.
2) şimdi emziği alıştır iki ay sonra bıraktır. Bir yandan desteksiz uyku... Bunlar bebeği yorar psikolojisini etkiler.
3) Uyku eğitimi istediğin kadar ver en ufak bir hastalıkta dişte hemen bozulacak.
4)Uyku eğitiminde çocuk kendi kendine uyumayı değil mizirdansam da ağlasam da ihtiyacım olsa da annem benimle ilgilenmiyor, mantığını öğreniyor. Ya i öğrenilmiş çaresizlik denen durum bu.
Bu aylarda bebeğe yapabileceğiniz en güzel şey yatırıp elini tutup ya da sırtına pat pat ile uyuması. Bunu basarabilirseniz ne mutlu. Ama ciddi uyku eğitimi için kasmayın. Bebeğe zarar. Hayatının üç yılını uykusuz bir bebekle geçiren bir anne ve eğitimci olarak olarak söylüyorum bunu. İki yıl boyunca vidyolar kitaplar makaleler... Aklınıza gelebilecek her şeyi okudum.

Travazol kortizonlu.
Onun yerine trosyd ile hametan karıştır onu sür en azından kortizonlu değil.
Anne yöntemi: her alt acista beyaz sabun ile yıka popoyu, iyice kurula. Havalandir. Sonra kremini sür. Yalnız burada şu var ki ben beyaz sabunu bir defa kullanmak üzere minik minik parçaladım. Her parçayı bir defa kullanıp attım çünkü sabun bakteri taşıyor üzerinde. İslandiktan sonra bekteri üzerinde yaşayabiliyormuş.
Rint yöntemi :)) kare pamuğu gazlı beze sar. Poposunun altına koy bezini kaparirken, popo beze temas etmesin.
Bu karın hepsini bir arada yaparsan hemen toparlar.

Ben kullandim ogluma. Gecti pisigi ama uzun surede iyilesti
Şimdi her alt acmada pamukla silip kuruluyorum mutlaka pisik kremi sürüyorum
Azcik kızarsa da hic ilk pisigi kadar coook yanmadi

Bir de bu aralar favorim naturalive markasinin pisik kremi. Bence gayet basarili

Anne sütü besleyici malum. Mikrobu bakteriyi enfeksiyonu da besliyor. O yüzden sürmeyin deniyor artık.
Bu arada enfeksiyon varsa vücutta demir ilacı verilmiyor. O da enfeksiyonu azdırıyor.
Bilmiodum gerçekten. Eskilerin biz kaç tane çocuk büyüttük sen benden iyimi bilcen demelerine cevap olsun o zaman.

Trosyd ve desitin karistirip surunce iyi geliyor. Trosyd doktorumuz yazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…