2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hepsini deniycem teşekkür ederim bize kızımın kalça ultrasonunda gevşeklik çıktı çift bez bagliyorum o yüzden de daha mı cok halamız kaldı acaba hic pişik olmamıştı yeni oldu

Bübchen nasıl acaba ondan kullanmaya baslamıstım o mu yaptı diye de düşünüyorum yada cift bez

Hepsini deniycem teşekkür ederim bize kızımın kalça ultrasonunda gevşeklik çıktı çift bez bagliyorum o yüzden de daha mı cok halamız kaldı acaba hic pişik olmamıştı yeni oldu
Benim oglaninki antibiyotik pisigiydi. En inatçı pisiktir. O bile durulmuştu. Şu an ben de çift bez bağlıyorum. Ama püf noktası şu: asla ıslak nemli bırakma.

Benim oglaninki antibiyotik pisigiydi. En inatçı pisiktir. O bile durulmuştu. Şu an ben de çift bez bağlıyorum. Ama püf noktası şu: asla ıslak nemli bırakma.
Çok dikkat edicem bundan sonra nemli olmasına çok dikkat etmiyodum ama günde 6 7 kere bile kaka yaparken pişik olmadı şimdi düzene girdi pişik oldu anlamadm

Ben aglatmadan yapmaya calisacagim. Ayakta sallamada icim rahat etmiyor. Annem alistirdi. 1 haftalikken aldi ayagina. Yavas salliyoruz ama cocugumun beyni zarar gormesin diye cok korkuyorum.

Sallamanin sonu yok ama yani şimdi yavaş, iki ay sonra hızlı olacak maaleşef. Evet saklamayı bırakmak en güzeli.
Ben aglatmadan yapmaya calisacagim. Ayakta sallamada icim rahat etmiyor. Annem alistirdi. 1 haftalikken aldi ayagina. Yavas salliyoruz ama cocugumun beyni zarar gormesin diye cok korkuyorum.

Kendi kendimi alintilayarak bildiriyorum bu da ise yaramıyo. Ağlaya ağlaya zorla sırf ağzına az az sıkıyorum diye yutmak zorunda kaliyo am bir süre sonra kıyameti kopariyo.

Günaydın kızlar dün gece acile götürdüm oğlumu geniz akıntısı arttı.temizlememe müsade etmeyince de ilerledi . Ben bronşite cevirmesin diye götürdüm Dr hafif dedi bunda bişey yok dedi bitkisel şurup verdi ama ben tahmin ettim olacakları. Gece tıkandı çocuğum ememiyo da öyle olunca.bugun randevu aldım iyi bi doktora gidicem ama gurupta bu ara hastalanan bebek çoktu merak ediyorum doktorlar sizlere nasıl müdahale etti.
Bebeğimde bugün hırıltılı öksürük başladı dün yoktu

Çok geçmiş olsun, bizim de öksürük başta hafifti, sadece serum fizyolojik ile temizleyin demişti doktor. 3 gün içinde ilerledi maalesef ciğerlere inmiş, bebek küçük olduğu için tehlikeli olabilir diye 1 gece hastanede yatış verdiler, antibiyotik ve buharla ventolin verildi. Sonra hızlı toparladı çok şükür, bronşiolit çok arkadaşta var sanırım bu ara.

Geçmiş olsun canm ıns ilerlemeden iyilesir rahatlar bebisin

Kendi kendimi alintilayarak bildiriyorum bu da ise yaramıyo. Ağlaya ağlaya zorla sırf ağzına az az sıkıyorum diye yutmak zorunda kaliyo am bir süre sonra kıyameti kopariyo.
Bende hiç bir şekilde sagdigim sütleri içeremiyorum biberon almıyor kaşıkla ve enjektörlerde verilince yutmuyor öyle akiyor ağızından geri

Geçmiş olsun, Benimki ne antibiyotik ve ventolin başlamıştı. Hastane de de hava vermişlerdi. Seninkinden yoğundu, bronşite çevirmeden müdahale edelim demişti. Bir hafta da düzelmişti

Uyku eğitiminin zararları ile ilgili bir çok makale var. Ama yararıni anlatan hiçbir kaynak yok. Kaldı ki uyku eğitimi denen şey çok yeni bi olgu en fazla 10yıl diyelim. Uyku eğitimi alan çocuklar henüz büyümedi ve nasıl bir kişilik oluşturacaklar benim açımdan büyük merak konusu. Kesinlikle ben de desteklemiyorum. Bununla ilgili de bi yazı paylaşmak istiyorum.

Lütfen bunu herkes okusun.

Bebek duyduğunu anlar canim ta artık yenidoğan degiller tok bebek 140 cc içemez tok olduğuna emin misin.
Valla benim biberon alan oğlum bile bazen bezdiriyor almıyor.emzik ile kucağımda sakinlestirip yavaşça emziği alip biberonu veriyorum.bunu bazen meme içinde yapıyoruz.tok herhalde diyorum ama memeyi sakinleşir tutunca emiyor.biberonuda tutturabilirsem 90 cc içiyor.
Ventolin hava verdiler her emme öncesinde burun açık olmalı yoksa tıkanıp bırakıyor emmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…