2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizde 7 aylik olduk bugun basarili oldum yan taraflarina verdim agzinda biraz cevirdi

Bizde oyle kizimla ikimiz kaliyoruz bayrama gelecek eşim zaten 31 mayisda tamamen yatili kalma bitiyormus arada annem gelip kaliyor market alisverisimizi ben cikip yapiyorum ama kocami cok ozledim

Ezogelin corbasini nasil yapalim kizlar?sogan havuc patates mercimek .Azcik bi salca koysam mi ki?
Bulgur ve pirinç de koyuyorum ben. Ev yapımı domates salçam var az birşey koyuyorum bazen. Büyük oğlumda salçasız yaptım hep şimdi bile salçayı zorlanarak yiyor. Damak tadı olsun diye az az koyuyorum.

Bizde oyle kizimla ikimiz kaliyoruz bayrama gelecek eşim zaten 31 mayisda tamamen yatili kalma bitiyormus arada annem gelip kaliyor market alisverisimizi ben cikip yapiyorum ama kocami cok ozledim
Aynen, epey zor oluyor. Erken bitse de bayramda evlerinde olsalar. 31 mayıs dönüşü bizim de

Bulgur ve pirinç de koyuyorum ben. Ev yapımı domates salçam var az birşey koyuyorum bazen. Büyük oğlumda salçasız yaptım hep şimdi bile salçayı zorlanarak yiyor. Damak tadı olsun diye az az koyuyorum.

Bulgur tam ezilmiyor yiyemiyolar.Pirincle yapayim bi.Gaz yapmaz insallahh

Düdüklü de pişiriyorum ben. Hepsi özdeşleşiyor. Benim bebeğim 7 buçuk aylık , Kimyon da koyuyorum içine bu ara da. Şükür gaz olmadı hiç.
Kimyon cok iyi fikir.Ya bendeki bulgur köy bulguru.Kendimize bilgur pilavi yapinca bile sert sert oluyo.Ince.bulgur koyayim olmadi.

Kızlar koronadan hiç korkmuyor musunuz? Herkes dayıdan, haladan, teyzeden bahsetmiş. Biz 2 aydır kimse ile görüşmüyoruz, her gün görüntülü konuşuyoruz.
Biz görüşüyoruz söyleki annemler yan binamda oturuyor dayı da dahil dışarı çıkmıyor market alışverişi eşim yada ben yapıyoruz.zaten onlara bulaşsa şu dönem sadece bizden bulaşır, başka görüştükleri yok.

Kızlar koronadan hiç korkmuyor musunuz? Herkes dayıdan, haladan, teyzeden bahsetmiş. Biz 2 aydır kimse ile görüşmüyoruz, her gün görüntülü konuşuyoruz.

Esim,ben ve bebekler.12 mart itibariyle takriben 60 gündür kimseyle gorusmuyoruz.Bir defa aşıya gittik.onun haricinde disari markete de gitmiyoruz.Migros sanal,carefour,sütgetirden keçi sütü,şok kapimda,e bebek uygulamasi,hepsiburada,erikli su ve bilimum eve sebze meyve hizmeti veren instagram hesaplari..Delirmenin esigindeyiz.Araba calismaya calismaya bi yerleri gitmis.Bugun ilk defa tamirciye gitmek durumunda kaldi eşim.Haziran 15 e kadar boyle sanirim.Niyeyse kendimizi 15 haziran diye kandiriyoruz.

Benim paşa da öyle. Ayrıca yumurta sarısını büyükler bile zor yiyo. Ağzı saran bişey olduğu için. Ben sulandiriyorum öyle yiyo. Ben zar zor da olsa sadece her şeyi çatalla ezerek veriyorum. Bazen kesinlikle istemiyo o zaman çok az hurma eziyorum yemeğin tadı daha güzelleşiyor ama puturluye alışsın istiyorum. Çok tatlı alismamasina dikkat ediyorum. Yemek yendiğinde üzülüyorum ama daha çok emzirmeye çalışıyorum. Zamanla alışacak. Blendir kullanan arkadaşlarım çok pişman oldu şuanda kocaman oldular yemek seçiyorlar çok fazla ve normal yemeğe alışmaları çok zor olmuş

Bizde 7 aylik olduk bugun basarili oldum yan taraflarina verdim agzinda biraz cevirdi
Bende bugün yoğurt çorbası verdim. Arpa şehriye ile yapmıştım. Dün ezip verdim zorla yedi. Bugün ezmeden verdim yedi çok şükür. Galiba tam açlık zamanini bulmakta zorlanıyorum ben. Her emmek istediginde emziriyorum. Tam acikmiyor galiba. Bugün biraz aç bıraktım. Yedi çorbayı

Aynı fikirdeyim. Az miktarda salça koymak lazım. Her çorbaya değil ama ara sıra salça olan çorbada veriyorum.

Mercimek nişasta içeren bı ürün olduğu iicn susatir. Ezogelin benimkide çok sevmişti

Nisasta deyince aklima geldi acaba bezelye verilir mi 7 aylik bebege. Simdi cikmis da bezelye mevsimi

Çocuklar annelerine benzettiler kişilere daha sevgi dolu oluyor, yabancılamıyor.teyzeleri varsa onlara da öyle olur büyük ihtimal

Annemle gözlüklerimizin modeli bile ayni

yaa duymamistim bunu

Bulgur tam ezilmiyor yiyemiyolar.Pirincle yapayim bi.Gaz yapmaz insallahh

Bulguru tabaga koyduktan sonra ezdim kasikla

Pisirirken kimyon attim azicik. Gaz yapmasin diye

Artik gaz sorunu yaşamiyor benimki ya. Bazen acaba yapar mi diyorum sonra amaann yaparsa masaj yaparız pırtlar diyorum

Bezelyenin zararı olmaz diye biliyorum. Ben bezelye yemeği yaptigimda bezelyenin içini elime ezip çıkardım. Öyle verdim . Patates ve havuç vardı yemeğin içinde onu da yemeğin suyuyla ezip verdim. Kabuğuyla verme boğulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…