- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.827
- 348
Büyük oğlum bile 5 yaşında, gece 2 kez uyanırSanmıyorum. Denk gelmiştir bence. Ben gecede en az 5 6 defa emziriyorum ama gene uyanıyor. Bence uykuları 2 3 yasa kadar tam oturmayacak
Sanmıyorum. Denk gelmiştir bence. Ben gecede en az 5 6 defa emziriyorum ama gene uyanıyor. Bence uykuları 2 3 yasa kadar tam oturmayacak
Canım ben de bol bol yediriyorum yoksa ya sabah erken kalkiyo ya da gece uyanıyo. Anne sütü öyle tok tutan bişey değil. Bizde kahvaltı bir saat sürüyor diğerlerinde niyeyse saate bakmamisim ama üç aşağı beş yukarı aynı vakitlerdir. Açlık gece uyanmasinin temel sebeplerinden biri elbette ama tek sebebi değil. Ancak sizde belli ki açlıktan uyaniyomus doğduğunda uyuduguna göreDun eymeni anneme birakip esimle dışarı çıktık.. Annen tika basa yedirmiş butun gece deliksiz uyudu.. Acaba doymuyolar mi yada gece acıkıyolar mi.. Bu aksam da fazla yedircem artik bakalim noolcak.. Bi de yemio eskisi gibi zorla ugrasa ugrasa yediriyorum.. Tek basimayken hele o kadar zor ki yedirmek.. Kitlio ağzını resmen.. Annem nasil yediriyo aklim almio
İlk diş çıkmasıyla diş bakımı şart diyo uzmanlar. Bizde 6 tane ama şimdilik sadece yemeklerden sonra su iciriyorum tabiki yeterli değilKızlar diş bakımını nasıl yapacağız macun yok biliyorum. Parmak fırça gbi şeyler var ondan mı almak lazm. Bizim 8 tane oldu dişler gerekli dimi yoksa erken mı
Ay bi an benimkini gördüm sankiAğlamıyorum gözüme havlu tüyü kaçtıEki Görüntüle 2686342
Büyük oğlum bile 5 yaşında, gece 2 kez uyanır
Uyku konusu çok zor ya aynenBenimki de oyle 11 aydir duzgun uyku uyudugum yok. Şimdi ust disini cikariyor bir de onun acisina feryat figan agliyor uykusuzluk stres... zombi gibi geziyorum. Cok seviyorum oğlumu ama bir cocuk daha istemiyorum. Hep kardesi olsun istiyordjum ama yok ya benim harcım degilmis bebek cocuk
Gece tam dalıyorum biri uyanıyor. Toplam kaç saat uyuyorum bilemiyorum. Bu günümüze şükürAy bi an benimkini gördüm sanki
Aboooo yandık o zaman
Aynen. Birde biz bu ara sıcaktan salonda yatıyoruz. Büyük oğlum kendi odasında yatıyor. Onun odası büyük ve serin. Ama biz salondayiz ya gece ilk uyandığı an salona koşuyor. Boş bulduğu koltuğa yatıyor. Bu sefer babası büyük oğlanın odasina gidiyor yatmayaGece tam dalıyorum biri uyanıyor. Toplam kaç saat uyuyorum bilemiyorum. Bu günümüze şükür
Sabah ve gece beş ölçek mama, 3 ana öğün, aralarda emmek isterse meme tadımlık, oyalamak için meyve aralarda.. eğer sizi emmiyosa gün içine bi mama daha sokuşturursunuz.. ek gıdayla aramız şimdilik iyi ama o yüzden benim ölçü sayıları az birazBebeklerine mama veren arkadaşlar 10 aylik bebeğinize kac cc günde kaç kere mama veriyorsunuz? Yani kac ogun ek gida kac ogun mama yiyorlar
Bizimkinin sabah erken toplantıları falan oluyo haftasonu da arkadaşları sürekli halisahaya erkenden çağırıyo . Çok yoğun bi adam olduğu için sabah kahvaltımız 6.30 -7.00Sabah 7 de 120 cc
Sabah 10 da 120 cc
Gece 12 de 120 cc
Gece çok sık uyanıyor ama açlıktan değil kendi başına uyuyamadigindan ve dış sıkıntısı çünkü çığlıkla ağlıyor o yüzden gece 3 yada 4 gibi olan uyanmasindada 120 cc yapıyorum .
Her seferinde bitmiyor ama genelde bu şekilde.
Gündüz 12 de kahvaltı
3 saat sonra çorba
3 saat sonra meyve ve meyveden 2 saat sonra yoğurt , yogurttan 2 saat sonra muhallebi yiyor.
Saatler bazen 1 saat öne geliyor .mama yesin diye kahvaltiyi 8-9 gibi erken yaptirmiyorum.aksam 10 da önce de çok nadir uyuyor.adam uyumayi sevmiyor
Dur kader arkadaşım sakin ol1 yaş sendromu diye birşey var mı kızlarHani varsa hee varmış deyip çok takmıcam ama benim kız bi havalarda ya ... yemek yemiyor katiyen. Ağzını kitliyor ama nasıl bir kitleme. İlgisini de çeksem asla yediremiyorum artık.Kendi yemeyi severdi önüne koyuyorum yerlere atıyor. Bazen zor bela ağzına bşyler koyuyorum anında diliyle itip çıkarıyor. Yeni öğrendi bunu da.
Kıyafet giydirmeye çalıştığım an kendini atıyor boşluklara.
Yerdeysa kucağıma almaya çalışırsam arkaya doğru atıyor kendini
Kucaktaysa da yere bırakmaya çalışırsam atıyo kendini arkaya.
Bi aykırı, bi müdahale sevmez oldu sanki bana 5-6 yaş çocuğu
Kesinlikle :)) çok şükür. Sagliklilar ve uyanıyorlar yaGece tam dalıyorum biri uyanıyor. Toplam kaç saat uyuyorum bilemiyorum. Bu günümüze şükür
Valla sabah o saatte beni kesseler ağzıma lokma koyamam bebekte yiyemez o saatteBizimkinin sabah erken toplantıları falan oluyo haftasonu da arkadaşları sürekli halisahaya erkenden çağırıyo . Çok yoğun bi adam olduğu için sabah kahvaltımız 6.30 -7.00
Bizimki büyük adam olarak doğdu da
İlk dişten itibaren bakımı öneriliyor. Türkiye’de var mı bilmiyorum ama ekteki gibi başlıkları olan fırçalar kullanıyoruz biz. Tırtıklı gibi olanın arasına konulan minik minik bir ilaç var(doğal) onu sıkıştırıyoruz, onunla kendisi fırçalıyor(ısırıyor daha doğrusu).Kızlar diş bakımını nasıl yapacağız macun yok biliyorum. Parmak fırça gbi şeyler var ondan mı almak lazm. Bizim 8 tane oldu dişler gerekli dimi yoksa erken mı
1 yaş sendromu diye birşey var mı kızlarHani varsa hee varmış deyip çok takmıcam ama benim kız bi havalarda ya ... yemek yemiyor katiyen. Ağzını kitliyor ama nasıl bir kitleme. İlgisini de çeksem asla yediremiyorum artık.Kendi yemeyi severdi önüne koyuyorum yerlere atıyor. Bazen zor bela ağzına bşyler koyuyorum anında diliyle itip çıkarıyor. Yeni öğrendi bunu da.
Benim de gözler açılmıyor.icten içe yalvarıyorum nolur işe geç git ne kadar önemli olabilir bi toplantı işte en fazla çişten kakadan konulardır ama yok toplantı da yaparım halisahaya da giderim işimi erken yaparım diyenlerden.Valla sabah o saatte beni kesseler ağzıma lokma koyamam bebekte yiyemez o saatteyani yok kesin yiyemez annelik iç güdüsü . benim gözüm yarım bile açılmaz o saatte.
2 yaşın altındakiler atak diye geçiyor ama sendromlara benim girdiğim kesin1 yaş sendromu diye birşey var mı kızlarHani varsa hee varmış deyip çok takmıcam ama benim kız bi havalarda ya ... yemek yemiyor katiyen. Ağzını kitliyor ama nasıl bir kitleme. İlgisini de çeksem asla yediremiyorum artık.Kendi yemeyi severdi önüne koyuyorum yerlere atıyor. Bazen zor bela ağzına bşyler koyuyorum anında diliyle itip çıkarıyor. Yeni öğrendi bunu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?