2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kötü bı tecrübe olmuş spektulum gebeyken takilmaz ki rahim filmi için bide aşılama öncesi rahmi açmak için takmislardi bende . Bilemedim ben olsam bende kalkar giderdim
Canım takılıyor . Bendeki mantar için de takıldı . Hemde kanama şüphesi olduğu için doktor rahim ağzından mı kanama var diye baktı .

Bana göre de takılmaz. En cok kızdığım oturmus cekirdek yiyiyor. Demiyorki hasta icerde beni bekliyor. Her yer pisti. Yerler cekirdek kabuğu. Pişman oldum gittiğime
Ya canım banada takmıştı doktor 8.haftada hatta geçen kanamam olduğunda acilde yine taktılar rahimi görebilmek için mecbur takiolardiye biliyorum yoksa nasıl görür bilmiyorum ama doktorun yaptığı saygısızlık işini sevmiosan defol git

Kızlar bugün cinsiyet kesinleşti, benim de oğluşum olacak inşallah, hayırlısıyla
Gözünaydın canım. Canim bana boya markasi sormustun. Eczaneye baktım bugun cok pahali geldi. Markasını aldim internette daha uygun. Bunu doktor onerisi ile kizimda boyamistim. Simdide bayramda boyayacagim.

Teşekkür ederim, şimdilik beyazları farla boyuyorum gittiği yere kadar böyle idare edeceğim. Ama sonrası için ekran resmi aldım, çok saol.

Merhaba tecrübeli hamilelere sorularım var
Bebeğin kesesi kaçıncı hafta da görünür bebek kaç haftalıkkken kesede gözükür
Kalp atışı kaçıncı haftada duyulur çok sordum kusura bakmayın cevaplarsanız sevinirim teşekkürler ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…