2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
7.hafta git hepsini görürsün.

7.hafta git hepsini görürsün.
Son adet tarihine göre 7 haftalıkken gittim keseyi gördük bebeği de gördük kalp atışı duyulmadı doktor daha küçük dedi ultrason ölçümüne göre 5+4 günlük çıktı kafama takıldı bu haftada bebek görülmez 5 haftalıkken sanırım

Büyük ihtimal 1 hafta sonra duyarsın. Gec döllenme olmus olabilir

Notmal şartlarda kese 5.haftada, bebeğin kalp atışları da 6.haftada duyulmalı canım. Ama nadiren daha geç gelişebiliyolar. Hepsinin net görüleceği tarih 7.hafta

Senin geç döllenme falan olmuş sanırım. 5+4 günlük kalp atışı duyulmaz o yüzden endişelenme canım. 1 hafta sonra duyulur artık

Canım takılıyor . Bendeki mantar için de takıldı . Hemde kanama şüphesi olduğu için doktor rahim ağzından mı kanama var diye baktı .
Bende mantar olmadi ama kanama oldu doktor alttan hiç ellemiyim dedi normal ultason la bakti . Mecbur kalmadan alttan bakmıyorum dedi hamileyken. İlk doktorum yedi haftaya kadar hep alttan bakmisti bu doktor beş haftadan beri hep karından bakiyor.

İnsan hamileyken daha hassas oluyor doktorlar daha ince davranmali sonucunda ekmegini kadinlardan kazanıyor
Aynen ama anlayissiz bir doktora denk geldim. O kadar tup bebek merkezine gittim. Hep uzerimi orttuler. Ozel hastaneler desen oyle. Ilk kez devlete gittim. Oyle apaçık bırakınca çok utandım. Gerildim uzuldum.

Bende İstanbuldayım ve inan bir kere gittim hatta burayada yazdım .
Allahım gitmek zorunda olanların yardımcısı olsun

Doktordan çıkarken hüngür hüngür ağladı böyle bir muamele olamaz çünkü

Birdahada kapısında geçmedim .
Ama tabi hepsi bir değildir .
Benim gittiğim öyledir diyorum inşallah

Benim doktor detaylı ultrason için gelmemi söyledi hiç öyle yönlendirme falan söylemedi bende sormadım şimdide kafam karıştı
Doktorun perinatolog falan mı acaba ? Beni yönlendirdiği doktorun eğitim bilgilerine baktım, fetal radyoloji yazıyor.

Erkek ismi bulmak çok zormuş ya. Kızım da hemen koydum. Buda kız olsaydı Defne Deren olacakti
Aynen ya.Bizim kız tekrardan erkeğe dönüş yapmazsa ismi hazır da erkek ismi bir turlu bulamiyoruzz.Bugun bebek isim uygulamasi indirdik play storedan bakiniyoruz ona devamli.

İnşallah ya çok tedirgin oluyorum teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
Rica ederim. Hepimiz ayni hisleri yaşadık. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar bebegimin kiz olduğunu öğrendim. Isim konusunda hiçbir isim içime sinmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz fikir olsun
Benim erkek ama kızımın adı Meyra Beren
Aynen bende öyle diyorum. Gerci devler hastanelerinde iyi olan doktorlari ozeller kapıyor.

Benim 6+4 sadece kese vardı.
7+2de bebeği de kalbi de gördük çok şükür canım
Gözükmediyse kese geç döllenme olabilir bekleyin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…