Merhaba tecrübeli hamilelere sorularım var
Bebeğin kesesi kaçıncı hafta da görünür bebek kaç haftalıkkken kesede gözükür
Kalp atışı kaçıncı haftada duyulur çok sordum kusura bakmayın cevaplarsanız sevinirim teşekkürler ❤
Son adet tarihine göre 7 haftalıkken gittim keseyi gördük bebeği de gördük kalp atışı duyulmadı doktor daha küçük dedi ultrason ölçümüne göre 5+4 günlük çıktı kafama takıldı bu haftada bebek görülmez 5 haftalıkken sanırım
Son adet tarihine göre 7 haftalıkken gittim keseyi gördük bebeği de gördük kalp atışı duyulmadı doktor daha küçük dedi ultrason ölçümüne göre 5+4 günlük çıktı kafama takıldı bu haftada bebek görülmez 5 haftalıkken sanırım
Kalp atışı kaçıncı haftada duyulur çok sordum kusura bakmayın cevaplarsanız sevinirim teşekkürler ❤
Notmal şartlarda kese 5.haftada, bebeğin kalp atışları da 6.haftada duyulmalı canım. Ama nadiren daha geç gelişebiliyolar. Hepsinin net görüleceği tarih 7.hafta
Bana göre de takılmaz. En cok kızdığım oturmus cekirdek yiyiyor. Demiyorki hasta icerde beni bekliyor. Her yer pisti. Yerler cekirdek kabuğu. Pişman oldum gittiğime
Bende mantar olmadi ama kanama oldu doktor alttan hiç ellemiyim dedi normal ultason la bakti . Mecbur kalmadan alttan bakmıyorum dedi hamileyken. İlk doktorum yedi haftaya kadar hep alttan bakmisti bu doktor beş haftadan beri hep karından bakiyor.
Aynen ama anlayissiz bir doktora denk geldim. O kadar tup bebek merkezine gittim. Hep uzerimi orttuler. Ozel hastaneler desen oyle. Ilk kez devlete gittim. Oyle apaçık bırakınca çok utandım. Gerildim uzuldum.
Malesef denizlinin de devlet hastaneleri berbat. Ilk gebeligimde kanamam geldi. Pazar gunu oldugu icin devlet hastanesine gittim. Beni dogumhaneye gonderdiler. Alttan muayene icin hazirladi ebe. Uzerimi bile örtmedi. Doktoru kapidan görüyordum. 20dk beni bekletti. Oturmus çekirdek yiyiyordu. O kadar sinirim bozuldu ki. Geldiginde spakulum takarak muayene etmek istedi. Bende bebege zarari olurmu diye sordum. Bana bagirdi istemiyorsan muayene olma git dedi. Bende sinirlendim ona bagirdim. Ne bagiriyorsun birşey sordum duzgun cevap ver dedim. Iyice sinirim bozuldu aglayarak çıktım orada. Hayatta bir daha devlete gitmem
Aynen ya.Bizim kız tekrardan erkeğe dönüş yapmazsa ismi hazır da erkek ismi bir turlu bulamiyoruzz.Bugun bebek isim uygulamasi indirdik play storedan bakiniyoruz ona devamli.