Valla nasil oluyo bilmiyorum, ben almiyorum ama bebek her hafta 200, 300 gr aliyo. Galiba ben zayifliyorum, bebek kilo aliyo

Aynen bazen avmye filan gidiyoruz, yiyecek bir sey bulamiyorum...

H honey bunch balon standını nerden aldın , masanın iki tarafına koymak için olanlardan mı?
ben hepsiburadada da mı ne biyerde görmüştüm onu düşünüyorumda sana sorayım dedim
bu arada 2.tacı aldınmı bulabildin mi istediğin gibi birşey
listende bebek takı yastığı var mı varsa görmedim
listemi güncelliyorumda

Kahkaha attım

Daha bibucuk ay var bide kalır mı kalmalımı emin değilim
Yanımda olmasını isterim ama annemide isterim ikiside aynı anda kalabilir mi ondan emin değilim :)
Bakarsın duruma göre, gecenin körüne kadar kalır eşin olmazsa sonra gider, annen daha çok işine yarayabilir
bilemedim ay ne zor inşallah ikiside kalabilir

Hastane de yıkamayacagımıza eminim ama altını biz mi değiştiricez
Hem ilk günden pişik olmaz ki
Bilemedim
Pişik kremini pişik olmasın diye günde 1-2 sefer sürmek faydalıymış diye okudum bi yerlerde. Bi de araştırdım hastane çantası listelerin de hep pişik kremi yazıyordu

Benim de annen kalıcak yanımda ama eşim ben de koridorda bekler orda uyurum diyorum
benim kayınvalide demesinmi eşinin kalmasına gerek yok, o gelir buraya uyur fln
oğlunada kıyamıyor , sanki uyuma zamanı
ben tam onun yanımda olmasıni isterim diyecektim, eşim niye kalmıyormuşum canım olur mu öyle şey dedi
aferim dedim içimden

Bebegi hergun yikamaya gerek yokki. Gobegi dustukten 1gun sonra yika demislerdi bize ve oyle yapmistik. Pisik kremi de surmemistim. Zaten sik sik alti degisiyor pisik olmaz hemen.
Bebisimi gordum cok yanak yapmis tosuncuk olmus teyzeleri. Boyunu sormayi unuttum. Yalniz bobreginin birinde genisleme gordu ona canim sıkıldı ama gecer insallah. Kilo vermeyi onermiyoruz dedi doktorum yine. Ben de kilo vermemek icin yemek yemeye devam edecem sanirim. Toplamda 8.5 kilo aldim. Sen 2 canlisin ye olayina gitmedim ama cok saglikli beslendigim de soylenemez.

Bizim bütün yeğenler yıkandı , göbek bağı 4 gün sonra düşende var 1 hafta sonra düşen var bana süre uzun geliyor,
doktorda bilgi verir zaten bakarız artık

N11den topluca aldım pkastik takımını :)
Bebek takı yastıgı yapmayacagım
Hastaneye kalabalık gelicek kişiler var her dk bebegin basında duramayacagım e gelen giden hemsirelerde olucak derken ne olur ne olmaz takılar ucmasın :)

Bakarsın duruma göre, gecenin körüne kadar kalır eşin olmazsa sonra gider, annen daha çok işine yarayabilir
bilemedim ay ne zor inşallah ikiside kalabilir
Banada annem daha cok işime yarar geliyor
Eşim tamam psikolojik olarak destekcim ama hbebegi emzirmek icin vermesi bile tutarken sıkıntı olabilir ne bileyim altını değiştireceksek ikimizde bilmiyoruz ameliyatlı olucam nasıl rahat pozisyonda dururum eşim bilemez ama annem ona göre besler oturtur bebeğin gazını cıkarır vs
Dedigin gibi eşim geçe kadar kalır gider sabah erken gelir tekrar
Herkesi telef etmeye gerek yok :)

Evet malesef tüp bebek sürecinde cok kilo aldım çünkü bi etapta en az 3 4 kere yumurta toplanırdi,yumurtam olmadığı için. Her seferide biliyosun kacartane igne demek.. Hala kalcam mosmor içi ur gbi boğum boğum.. ne yapalım doğumdan sonra vericez nasılsa seninle bebek kilolalarimiz aynı nerdeyse bende 27 haftalikken 1400du. Bugun ki randevun nasil gececek bakalimmm

Pişik kremini pişik olmasın diye günde 1-2 sefer sürmek faydalıymış diye okudum bi yerlerde. Bi de araştırdım hastane çantası listelerin de hep pişik kremi yazıyordu
Pişik olmasada kullanıcakmıyız yani
İyi bari üc kutu almıstım bosa gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…