- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Oyyy kankaya baglamıssınızdır artıkA aa o da nebiz 8 aydır silah arkadaşıyız da
Gönlüne göre hayırlı bir doğumun inşallahBen cok istiyorum ama kismet bakalim bugun ne diyecek bir de 2 saatlik mesafe var uygun olur mu olmaz mi bilmiyorm.
Ahahah biz de yaaaA aa o da nebiz 8 aydır silah arkadaşıyız da
Benim annem de unutmuştur alt değiştirmeyi, eşim zaten bilmiyor, kayınvalideyle bir gece cesaret edemiyorum. Hemşireler yardım etmiyor mu alt değiştirmeye acaba?Banada annem daha cok işime yarar geliyor
Eşim tamam psikolojik olarak destekcim ama hbebegi emzirmek icin vermesi bile tutarken sıkıntı olabilir ne bileyim altını değiştireceksek ikimizde bilmiyoruz ameliyatlı olucam nasıl rahat pozisyonda dururum eşim bilemez ama annem ona göre besler oturtur bebeğin gazını cıkarır vs
Dedigin gibi eşim geçe kadar kalır gider sabah erken gelir tekrar
Herkesi telef etmeye gerek yok :)
Ya bizim ki çok ilginç son ilişkimiz Durumun olduğu ilişkiAhahah biz de yaaaHatta doktor bir 10 gün kadar yasak demişti benim akıntım için fitil vermişti. Biz de çıkınca gülüştük zaten bi şey yaptığımız yok ki diye
Diğer bakımdan H honey bunch çeşit çeşit fikirler var bu konuda, kimi doktorlar doktorunuz yasaklamadıysa doğuma kadar diyor. Kimi ise 7 aydan sonra erken doğumu tetikleyebilir diyor.
Biz ilk aylarda bir kaç kez devam ettik sadece. Sonra ben konsantre olamadım gıdıklanma gibi geliyordu, eşim de bir şey olursa vicdan azabı çekerim diyordu, bir de biz çocuk için bir yıl uğraştığımızdan dolayı fazla zorlamadık bu olayı
Vucudu koruyucu bir tabaka ile kapli doguyormus bebeklerin. Yikaninca suda yumusuyor ve kir gibi duruyor. O tabakayi kaldirmamak lazimmis yeni dogdugunda. Zaten minikken terlemiyor bile ilk haftalar.Bizim bütün yeğenler yıkandı , göbek bağı 4 gün sonra düşende var 1 hafta sonra düşen var bana süre uzun geliyor,
doktorda bilgi verir zaten bakarız artık
Bizede ilk üc ay yasaktı bebegimle ilgili sıkıntılardan dolayı ama sonra devam ettik hayatımızaAhahah biz de yaaaHatta doktor bir 10 gün kadar yasak demişti benim akıntım için fitil vermişti. Biz de çıkınca gülüştük zaten bi şey yaptığımız yok ki diye
Diğer bakımdan H honey bunch çeşit çeşit fikirler var bu konuda, kimi doktorlar doktorunuz yasaklamadıysa doğuma kadar diyor. Kimi ise 7 aydan sonra erken doğumu tetikleyebilir diyor.
Biz ilk aylarda bir kaç kez devam ettik sadece. Sonra ben konsantre olamadım gıdıklanma gibi geliyordu, eşim de bir şey olursa vicdan azabı çekerim diyordu, bir de biz çocuk için bir yıl uğraştığımızdan dolayı fazla zorlamadık bu olayı
Bilmem ki bebegede alısmamız lazım her dk yapıyorlarmıdırBenim annem de unutmuştur alt değiştirmeyi, eşim zaten bilmiyor, kayınvalideyle bir gece cesaret edemiyorum. Hemşireler yardım etmiyor mu alt değiştirmeye acaba?
Zaten simdi dogumdu lohusalıktı kırkı cıksındı vs derken üc ay daha rahatsın o zaman ne diyimYa bizim ki çok ilginç son ilişkimiz Durumun olduğu ilişkivajinal tahribat yaşadığım için tüp bebek sürecindeki üst üste toplamadan dolayı. Sadece bi kere iliski oldu Aralık ayında sonra ocakta hamile olduğumu öğrendim. Ogun bugündur eşim ölmediyse daha ölmez garibim gerçi kendi istemedi en başından beri kızıma bise olur korkusuyla doktor olmaz desenede biz ikna olamadık, zaten ben libidosu yerlerde olan biri olduğum içn çokta önemli değil yani H honey bunch
İlk dogdugunda bayadır yıkamıyorlar yalnızBizim bütün yeğenler yıkandı , göbek bağı 4 gün sonra düşende var 1 hafta sonra düşen var bana süre uzun geliyor,
doktorda bilgi verir zaten bakarız artık
Tontisim 2.5 olmus teyzesi. Benim kalcalar da oyle top top hep igne yerleri sert kaldi. Gecer zamanla. 2.5 hafta sonra sezeryan icin gun almaya gel dedi doktorum. Nifty testleri yapilmismiydi dedi. Yapildi temiz cikti dedim tamam o zaman dedi. Bobreginde genisleme gordu. Onu takip edelim dedi.Evet malesef tüp bebek sürecinde cok kilo aldım çünkü bi etapta en az 3 4 kere yumurta toplanırdi,yumurtam olmadığı için. Her seferide biliyosun kacartane igne demek.. Hala kalcam mosmor içi ur gbi boğum boğum.. ne yapalım doğumdan sonra vericez nasılsa seninle bebek kilolalarimiz aynı nerdeyse bende 27 haftalikken 1400du. Bugun ki randevun nasil gececek bakalimmm
Oyy maşallah onaaa bizim bebekler aynı benimde 31ci haftamda 2250ydi randevum yarın bakalım benim ki ne alemde tosunumTontisim 2.5 olmus teyzesi. Benim kalcalar da oyle top top hep igne yerleri sert kaldi. Gecer zamanla. 2.5 hafta sonra sezeryan icin gun almaya gel dedi doktorum. Nifty testleri yapilmismiydi dedi. Yapildi temiz cikti dedim tamam o zaman dedi. Bobreginde genisleme gordu. Onu takip edelim dedi.
Kocam duvara tirmancak moda gelmezse aynen süreyi uzatabilirimZaten simdi dogumdu lohusalıktı kırkı cıksındı vs derken üc ay daha rahatsın o zaman ne diyim
Genisleme icin neden soylemedi ama ben cok takilmadim nedense. Cunku kalpte de parlama gormuslerdi vaktinde ben baya uzulup takmistim kafaya. Test yaptirmistik iyi cikmisti. Böbrek icin de takip edilir dedi. Ozeldeki doktorum ne diyecek bakalim. Onun fikrini de almak lazim.Oyy maşallah onaaa bizim bebekler aynı benimde 31ci haftamda 2250ydi randevum yarın bakalım benim ki ne alemde tosunumsezaryan için gün mü al dedi, ay çok heyecanlı ya. Anlamadığım şey böbrekte genişleme neden olurmuş, geçer miymiş ne yapman gerekiyor?
O benim icin gecerli olabilir bak değişme seysi :)Kocam duvara tirmancak moda gelmezse aynen süreyi uzatabilirimumarım doğumdan sonra benimde isteklerim değişir, kiminde öyle oluyormuş ya öyle umuyorum inşallah yani
biri 6 diğeri 4 yaşında yeğenlerimin , son doğan yeğenimi hatta gözümün önünde yıkayıp üstünü giydirdiler,İlk dogdugunda bayadır yıkamıyorlar yalnız
Yegenler ne zaman dogdu ki
Birçok özel hastane dogdugu gibi yıkamıyor artıkbiri 6 diğeri 4 yaşında yeğenlerimin , son doğan yeğenimi hatta gözümün önünde yıkayıp üstünü giydirdiler,
bazı yerlerde yıkamak için 24 saat bekleyin diyor aşağıdaki gibi, bazı yerlerdede dediğiniz gibi acele etmeyin diyor
bakalım doktoru dinleyeceğiz artık
Bu nedenle bebeğin ilk banyosunun 24 saat sonra yaptırılması gerekir. Bebeğin ilk banyosundan sonra anne ile bebek arasındaki ilişkiyi, o güdüsel birleşmeyi sağlayabilmek için bebeğin her gün yıkanması iyi olacaktır. Bebekler bir günün son beslenme saatinden 20 dakika kadar önce yıkanmalıdır.
ben de başlarda çok hızlı kilo aldım, son gittiğimde baktık ki 1 ayda 1 kilo almışım sadece, onun da 700 gram ı bebeğe gitmiş zaten. doktor çok iyisin dedi. benim merak ettiğim şu var yalnız, artık bebeğin kilosu 2 ye katlanacak ve bu süreçte bizim hiç kilo almamamız mümkün mü? yani kilomuz sabitken bebek büyüyor olabilir mi? bunun mümkün olması için bebeğin benden alması gerekiyor, yani kilo kontrolü yapayım derken o da geri kalsın istemem
Hastane de bi erkekte lazım zaten, eczaneden marketten vs bişey gerekli olur alır gelirlerbenim kayınvalide demesinmi eşinin kalmasına gerek yok, o gelir buraya uyur fln
oğlunada kıyamıyor , sanki uyuma zamanı
ben tam onun yanımda olmasıni isterim diyecektim, eşim niye kalmıyormuşum canım olur mu öyle şey dedi
aferim dedim içimden
Sanki bi periontolog fikrimi alsanGenisleme icin neden soylemedi ama ben cok takilmadim nedense. Cunku kalpte de parlama gormuslerdi vaktinde ben baya uzulup takmistim kafaya. Test yaptirmistik iyi cikmisti. Böbrek icin de takip edilir dedi. Ozeldeki doktorum ne diyecek bakalim. Onun fikrini de almak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?