Ben cok istiyorum ama kismet bakalim bugun ne diyecek bir de 2 saatlik mesafe var uygun olur mu olmaz mi bilmiyorm.
Gönlüne göre hayırlı bir doğumun inşallah Rahim ağzında polip çıkması ve alınması, gebelik şekeri, gebelik zehirlenmesi riski gibi durumlarımdan dolayı tek istediğim bebeğimi sağ salim kucağıma almak.

A aa o da ne biz 8 aydır silah arkadaşıyız da
Ahahah biz de yaaa Hatta doktor bir 10 gün kadar yasak demişti benim akıntım için fitil vermişti. Biz de çıkınca gülüştük zaten bi şey yaptığımız yok ki diye
Diğer bakımdan H honey bunch çeşit çeşit fikirler var bu konuda, kimi doktorlar doktorunuz yasaklamadıysa doğuma kadar diyor. Kimi ise 7 aydan sonra erken doğumu tetikleyebilir diyor.
Biz ilk aylarda bir kaç kez devam ettik sadece. Sonra ben konsantre olamadım gıdıklanma gibi geliyordu, eşim de bir şey olursa vicdan azabı çekerim diyordu, bir de biz çocuk için bir yıl uğraştığımızdan dolayı fazla zorlamadık bu olayı

Benim annem de unutmuştur alt değiştirmeyi, eşim zaten bilmiyor, kayınvalideyle bir gece cesaret edemiyorum. Hemşireler yardım etmiyor mu alt değiştirmeye acaba?

Ya bizim ki çok ilginç son ilişkimiz Durumun olduğu ilişki vajinal tahribat yaşadığım için tüp bebek sürecindeki üst üste toplamadan dolayı. Sadece bi kere iliski oldu Aralık ayında sonra ocakta hamile olduğumu öğrendim. Ogun bugündur eşim ölmediyse daha ölmez garibim gerçi kendi istemedi en başından beri kızıma bise olur korkusuyla doktor olmaz desenede biz ikna olamadık, zaten ben libidosu yerlerde olan biri olduğum içn çokta önemli değil yani H honey bunch

Bizim bütün yeğenler yıkandı , göbek bağı 4 gün sonra düşende var 1 hafta sonra düşen var bana süre uzun geliyor,
doktorda bilgi verir zaten bakarız artık
Vucudu koruyucu bir tabaka ile kapli doguyormus bebeklerin. Yikaninca suda yumusuyor ve kir gibi duruyor. O tabakayi kaldirmamak lazimmis yeni dogdugunda. Zaten minikken terlemiyor bile ilk haftalar.

Bizede ilk üc ay yasaktı bebegimle ilgili sıkıntılardan dolayı ama sonra devam ettik hayatımıza
Ben en iyisi doktora sorayım artık son aya giriyoruz ne olur ne olmaz :)

Benim annem de unutmuştur alt değiştirmeyi, eşim zaten bilmiyor, kayınvalideyle bir gece cesaret edemiyorum. Hemşireler yardım etmiyor mu alt değiştirmeye acaba?
Bilmem ki bebegede alısmamız lazım her dk yapıyorlarmıdır
Annemin ablamın dogumunda gece bebegi emzirirken yardım ettigini bebegin gazını çıkardığını falan hatırlıyorum da alt değiştirmeyi bilemedim

Zaten simdi dogumdu lohusalıktı kırkı cıksındı vs derken üc ay daha rahatsın o zaman ne diyim

Bizim bütün yeğenler yıkandı , göbek bağı 4 gün sonra düşende var 1 hafta sonra düşen var bana süre uzun geliyor,
doktorda bilgi verir zaten bakarız artık
İlk dogdugunda bayadır yıkamıyorlar yalnız
Yegenler ne zaman dogdu ki

Tontisim 2.5 olmus teyzesi. Benim kalcalar da oyle top top hep igne yerleri sert kaldi. Gecer zamanla. 2.5 hafta sonra sezeryan icin gun almaya gel dedi doktorum. Nifty testleri yapilmismiydi dedi. Yapildi temiz cikti dedim tamam o zaman dedi. Bobreginde genisleme gordu. Onu takip edelim dedi.

Oyy maşallah onaaa bizim bebekler aynı benimde 31ci haftamda 2250ydi randevum yarın bakalım benim ki ne alemde tosunum sezaryan için gün mü al dedi, ay çok heyecanlı ya. Anlamadığım şey böbrekte genişleme neden olurmuş, geçer miymiş ne yapman gerekiyor?

Zaten simdi dogumdu lohusalıktı kırkı cıksındı vs derken üc ay daha rahatsın o zaman ne diyim
Kocam duvara tirmancak moda gelmezse aynen süreyi uzatabilirim umarım doğumdan sonra benimde isteklerim değişir, kiminde öyle oluyormuş ya öyle umuyorum inşallah yani

Genisleme icin neden soylemedi ama ben cok takilmadim nedense. Cunku kalpte de parlama gormuslerdi vaktinde ben baya uzulup takmistim kafaya. Test yaptirmistik iyi cikmisti. Böbrek icin de takip edilir dedi. Ozeldeki doktorum ne diyecek bakalim. Onun fikrini de almak lazim.

Kocam duvara tirmancak moda gelmezse aynen süreyi uzatabilirim umarım doğumdan sonra benimde isteklerim değişir, kiminde öyle oluyormuş ya öyle umuyorum inşallah yani
O benim icin gecerli olabilir bak değişme seysi :)
azalabilir aksi gibi
Malum yeni bi hayat aglayan bi bebe sürekli bakım isteyen vs
Kendi bakımımızı salıp iyice bebege kanalize olucaz :)

İlk dogdugunda bayadır yıkamıyorlar yalnız
Yegenler ne zaman dogdu ki
biri 6 diğeri 4 yaşında yeğenlerimin , son doğan yeğenimi hatta gözümün önünde yıkayıp üstünü giydirdiler,
bazı yerlerde yıkamak için 24 saat bekleyin diyor aşağıdaki gibi, bazı yerlerdede dediğiniz gibi acele etmeyin diyor
bakalım doktoru dinleyeceğiz artık

Bu nedenle bebeğin ilk banyosunun 24 saat sonra yaptırılması gerekir. Bebeğin ilk banyosundan sonra anne ile bebek arasındaki ilişkiyi, o güdüsel birleşmeyi sağlayabilmek için bebeğin her gün yıkanması iyi olacaktır. Bebekler bir günün son beslenme saatinden 20 dakika kadar önce yıkanmalıdır.

Birçok özel hastane dogdugu gibi yıkamıyor artık
Bir gün sonrası olayını bilemem birgün sonra zaten eve gitmiş olucaz normal dogum yaparsak
Plm123 dedigi gibi bebegin dısını kaplayan o beyaz sıvı (ismi ne aklıma gelmiyor :)) bebegi virüslere karsı koruyor diye üstten kuru bezle silip veriyorlar kucagına :)

Hastanedeki eğitimde anestezi uzmanı bir hastasının 117 kiloyla hamile kalıp 117 kiloyla doğum yaptığını ve bebeğin çok sağlıklı olduğunu söyledi . Ben de geçen ay diyete başladım 2 kilo verdim. Bir ayda hiç kilo almadım. Bebek 1 önceki kontrolde 1200 dü dünkü kontrolümde 2 kilo olmuş. Sen almadan bebek gayet güzel kilo alabiliyor.

Hastane de bi erkekte lazım zaten, eczaneden marketten vs bişey gerekli olur alır gelirler

Sanki bi periontolog fikrimi alsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…