Eşimin kızını hastanede karıştırırlar, kaçırılar fobisi var devlet hastanesinde doğuma bile sırf bu yüzden karşı gece sabaha kadar kızına body guartlık yapacak
Bayağa araştırdım o şekilde kullanmışlar. Zaten bazı pişik kremleri pişik önleyici ve pişik iyileştirici diye ikiye ayrılıyor. Sanırım sürekli suyla bile olsa popoları temizlendiği için kuruyor pişik kremini nemlendirsin diye günde 1-2 sefer sürün diyorlar ben öyle anladım.
Eşimin kızını hastanede karıştırırlar, kaçırılar fobisi var devlet hastanesinde doğuma bile sırf bu yüzden karşı gece sabaha kadar kızına body guartlık yapacak
Kiz hic endiselenmesin bebegin daha kiyafetlerini giydirmeden sapkasina etiketi yapistirdilar. Yani bebis bize geldiginde bilegindeki bileklikten ayri benimle ayni hastane etiketi vardi sapkasinda. Karismaz korkmayin. O riske kimse girmez. Kizimin minnak hastane bilekligini sakliyorum pembe pembe. Insallah oglumunkini de mavi mavi saklarim
Kiz hic endiselenmesin bebegin daha kiyafetlerini giydirmeden sapkasina etiketi yapistirdilar. Yani bebis bize geldiginde bilegindeki bileklikten ayri benimle ayni hastane etiketi vardi sapkasinda. Karismaz korkmayin. O riske kimse girmez. Kizimin minnak hastane bilekligini sakliyorum pembe pembe. Insallah oglumunkini de mavi mavi saklarim
Yok kuzum benim ben korkmuyorum ama eşim takıntı yaptı laftan anlamıyor. Aynı şeyi tüp bebekte de yaptı, yumurtalar - spermler veya embriyolar karışır diye ödü kopuyordu sürekli eşimi telkin ediyordum bişey olmaz diye
Bayağa araştırdım o şekilde kullanmışlar. Zaten bazı pişik kremleri pişik önleyici ve pişik iyileştirici diye ikiye ayrılıyor. Sanırım sürekli suyla bile olsa popoları temizlendiği için kuruyor pişik kremini nemlendirsin diye günde 1-2 sefer sürün diyorlar ben öyle anladım.
Dur aydinlatayim.☺ hastaneye pisik kremi goturmeyecegim. Evde de kullanmayi dusunmuyorum pisik olmazsa. Zeytinyagi surerim. Evde desitin tester var muhtemelen o bize yeter pisik olmasi durumunda. Kizimda cok cok az kullanmistim. 2 veya 3 defa pisik olmustu. Yeni dogdugunda olmuyor zaten. Bir de bezi cok uzun sure islak tutmamak lazim ben sık sık bezini degistiriyordum cok sukur cok pisik olmamisti. Uzun sure kakali bez ile beklerse pisik olur.
Kizimda zeytinyagi kullanmistim hem pisik icin hem bebe yagi olarak. Bebe yagi da kullanmadim ilk bebekte. Zeytinyagini yakip asitini aldiktan sonra fisfisli siseye doldurdum onunla yagladim. Oyle vicik vicik pehlivan gibi degil az bir miktar yetiyor. Masaj ile de dagitinca yagli bir cilt olmadi hic.
Gönlüne göre hayırlı bir doğumun inşallah Rahim ağzında polip çıkması ve alınması, gebelik şekeri, gebelik zehirlenmesi riski gibi durumlarımdan dolayı tek istediğim bebeğimi sağ salim kucağıma almak.
Dur aydinlatayim.☺ hastaneye pisik kremi goturmeyecegim. Evde de kullanmayi dusunmuyorum pisik olmazsa. Zeytinyagi surerim. Evde desitin tester var muhtemelen o bize yeter pisik olmasi durumunda. Kizimda cok cok az kullanmistim. 2 veya 3 defa pisik olmustu. Yeni dogdugunda olmuyor zaten. Bir de bezi cok uzun sure islak tutmamak lazim ben sık sık bezini degistiriyordum cok sukur cok pisik olmamisti. Uzun sure kakali bez ile beklerse pisik olur.
Kizimda zeytinyagi kullanmistim hem pisik icin hem bebe yagi olarak. Bebe yagi da kullanmadim ilk bebekte. Zeytinyagini yakip asitini aldiktan sonra fisfisli siseye doldurdum onunla yagladim. Oyle vicik vicik pehlivan gibi degil az bir miktar yetiyor. Masaj ile de dagitinca yagli bir cilt olmadi hic.
Kızlar merhaba. Hastane çantası icin sampuan pisik kremi bez ıslak mendil gibi ürünleri ne aldınız. Arastirdikca kafam karisiyor. Hepsini gectim stok yapamiyorum ya iyi gelmezse siye sizler nasil yapıyorsunuz
Kızlar merhaba. Hastane çantası icin sampuan pisik kremi bez ıslak mendil gibi ürünleri ne aldınız. Arastirdikca kafam karisiyor. Hepsini gectim stok yapamiyorum ya iyi gelmezse siye sizler nasil yapıyorsunuz
Kızlar merhaba 33+3 günlük hamileyim dün doktorum çocuğun 1900kg olduğunu zayıf olduğunu söyledi . Haftasına göre baktığımda normal yazıyor internette bilgisi olan varmı çok canım sıkıldı açıkcası doktor bu haftaya göre 2500kg olması gerekiyor dedi
Kızlar merhaba 33+3 günlük hamileyim dün doktorum çocuğun 1900kg olduğunu zayıf olduğunu söyledi . Haftasına göre baktığımda normal yazıyor internette bilgisi olan varmı çok canım sıkıldı açıkcası doktor bu haftaya göre 2500kg olması gerekiyor dedi
Biraz zayıf bana göre de üzülmeyin çocuk minyon ve zariftir. Bu ortalamaya bakarsaniz heralde 3 kilo civarı doğum yaparsınız ki bence bu gayet normal. Bizde dün konuştuk bu konuyu arkadaşlarla kilonun hiç önemi yok gelişim olarak sıkıntısı yok ise. Herkesin yapısı farklı doktorların bakış açısı da bazı doktor fit anne fit bebek istiyor, bazısı daha ananevi kiloyu sorun etmiyor. İçinizi hic sıkmayın gelişim de sıkıntı yoksa
Merhaba, ben mustela yenidoğan seti aldım, zaten minik minik kullanılacağı için stoğa gerek yok, tekrar bulunabiliecek şeyler. ıslak mendilde uni yenidoğan aldımm temiz içerik 18 paket stokladım
Ben bir ay yetecek kadar sleepy merhaba setini aldım icinde bebek bezi ve ıslak mendil var
Eger iyi gelmezse öyle değiştiririm zaten vucut bigünde tepki vermez diye tahmin ediyorum
Pişik icin mos desitin krem aldım
Şampuan icin baby&me aldım
Bunların hepsi kullanıcılar tarafından incelenmiş bebege zarar vericek kimyasal icermeyen ürünler
İnstagram kullanıyorsan mühendisinoglu diye bir hesap var orda detaylı inceliyor ürünleri kendin ordan secebilirsin bütcene göre
Doktorunuz biraz abartmış,
benim doktorum dediki, haftasına uygun olan bebeklerin sağlıklı alt ve üst sınır kilosu vardır , fazlası veya azı olursa uyarıp bilgi veriyorlar zaten. Ama sizin dediğiniz gibi haftasına uyumlu görünüyor misal 1900 değilde 2 kgolması beklenebilir bu durumda da doktor beslenmeni düzenle der en fazla. Ama 33.hafta içindesin 2.500 kg olması gerekiyor gibi keskin bir bilgi vermesi yanlış olmuş. Ben 34+1 deyim bu haftanın sonuna kadar bebeğim maksimum 2500 kg a kadar normal alması beklenir yada normal karşılanır üst sınır 2500 kg yani 2200 de olabilir 2300 de olabilir. Doktorunuz biraz abartmış, bir başka doktora görünseniz normal karşılar büyük ihtimalle
Haftasonu 33+5 tim doktora gittigimde 2400küsür ve normal cıktı
Ancak doktorum en basından beri bebegi besleyen damarlarım tıkalı oldugu icin beni zayıf cocuk olucak fikrine alıstırmıstı
Zayıf olup olmaması önemli değil saglıklı olmasına odaklanıcaz demişti
Sende sıkma canını derim saglıklı mı değilmi ona bak
Proteine agırlık ver bebege kilo yapıcı seylerle beslen yeter
Selam, Ilk baslarda sadece su ile yikayacagim icin sampuan vs almadim. Pisik kremi bepanthol esantiyon vermislerdi gerekirse onu kullanirim. Islak mendil uni baby aldim, 3lu paket indirimdeydi. Bebek bezi prima premium care aldim 92 lik. Hic bir seyi stok yapmiyorum, kiyafet dahil. Sadece ilk etapta lazim olacaklar ve cok ayilip bayildigim bir urun olursa onlari satin aliyorum. Bebek bezi stoklasak ne olacak? Belki premature dogacak, ya da iri dogacak? Kiyafet de ayni sekilde. Hem hic bir sey kacmiyo. Once dener sonra hosuna giderse indirimde filan stoklarsin. En kotu cok acil bir sey olursa 3 lira fazlaya alirsin. Bence hic stres yapma.