Bakalım yarın görcez ne durumda. Doktor da artık bir şeyler söyler sanırım.Bu tarz şeyleri okuyup canını sıkma lütfen . Resmen insanı kötü düşünmeye zorluyorlar. Benim görümceminde dönmedi 38 de sezeryana aldılar . Hiç bir anomali de yok kızımızda 3 yaşına geldi maşallah. Sen içini ferah tut şurda ne kaldı . Yeterki kucağımıza gelsinler. Ha sezeryan ha normal . ❤
Evet daha önce de yazmıştın . İlk doğumunda yaşadıklarını . Kıyamam senin de sınavın bu demekkiBen de kendini gerçekleştiren kehanet yasiyorum resmen. Ilk dogumumdan cok kisa sure sonra kaynanam ameliyat olup kendine baktirmisti. Bu dogumda da birsey olacak diye bekliyordum ve oldu.
Benim dogumuma 11 gun kaldi ve kaynana dusup omzunu kirmis. Hayir tamam kaza ama gece karanlikta camasir asmak icin evin icinde dolanmaya ne gerek var. Bekle sabahi. Gunduzler torbaya girmedi ya. Sekeri de cikmis. Sigarayi birakinca seker lokum cikolata tatliya sarmisti. Uyardim da ama dinleyen yok. Allahtan seker hastaligi degil ama yukselmis bayram tatlisindan sonra. Su ic diyorum yok su da icmiyordu. Yazik esim basinda simdi. Nereye kosacagimi sasirdim diyor.
Yok canım daha neler. Bir sürü makat geliş nedeniyle sezeryan olup sağlıklı bebek doğuran insan var. Aslında bazı bebekler son günlerde bile dönebiliyormuş ama doktorlar o kadar uzun bekletip riske girmek istemiyor.Canım benim de makat geliş iki kontroldür. Yarın da randevum var, ondan önce baş gelişti. Başka bir forumda birisi anomalili bebekler genelde makat geliştir yazmış canım sıkıldı. Allah korusun. Doktorum hiç öyle birşey demedi. Sadece dönmezse sezeryan dedi. Bi arkadaşım da bu sebepten sezeryan oldu, çocuğu da sağlıklı. Günler yaklaştıkça insan daha bir tedirgin oluyor galiba, inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza.
Pes diyorum bu kadar olurBen de kendini gerçekleştiren kehanet yasiyorum resmen. Ilk dogumumdan cok kisa sure sonra kaynanam ameliyat olup kendine baktirmisti. Bu dogumda da birsey olacak diye bekliyordum ve oldu.
Benim dogumuma 11 gun kaldi ve kaynana dusup omzunu kirmis. Hayir tamam kaza ama gece karanlikta camasir asmak icin evin icinde dolanmaya ne gerek var. Bekle sabahi. Gunduzler torbaya girmedi ya. Sekeri de cikmis. Sigarayi birakinca seker lokum cikolata tatliya sarmisti. Uyardim da ama dinleyen yok. Allahtan seker hastaligi degil ama yukselmis bayram tatlisindan sonra. Su ic diyorum yok su da icmiyordu. Yazik esim basinda simdi. Nereye kosacagimi sasirdim diyor.
iyi de akıntı kadın vücudunda dönem dönem olan şey. sorgusuz sualsiz fitil vermesi saçma değil mi? bugün takvimimin altında yazıyor akıntı fazlalığıBen doktora ne zaman akıntım var desem fitil veriyor. Yanma koku vs olmadığı halde. Şimdi yine kremsi bir akıntı var. Yarın söylesem mi bilmiyorum.
Ah be kuzum ne vicdansızlığı, asıl senin bakıma ihtiyacın olan bir dönem. Kat kat kesip dikiyorlar sezeryan da ameliyatların en süperlerinden biri yani. Sen ne diye bi de kalkıp yemek vs yaptın, çok ağrım var deyip yatacaktın. Kızı varken lohusa halinle sana gelirse pes derim. Sen dediğin gibi öyle bi durumda kaç, ikinci sezeryan olduğu için çok ağrım, sızım var çocuğuma bile bakamıyorum de.Kizi var ama nasil yaparlar bilmiyorum. Kayinpederim yemegini yapar yedirir onda sikinti yok ama kadinin nazi niyazi bitmez. Surekli esimi arayip anan fenalasti gel diyecekler. Kaynanam oglum cok agrim sizim var gel diyecek surekl8 ve ben delirecem. Simdi plan yaptim benim eve gelme durumu falan olursa diye dogumdan once annemin evine tasinmak icin valiz hazirlayacagim kendime.
Baktim naz olayini ilk dogumumdaki gibi abartti ve esim eve getirmeye kalkti daha onlar eve girmeden taksi tutup ben gidecegim. Ilk dogumumda ben lohusayken kanana kayinpeder bende ve ben sezeyanli halimle onlara yemek yapacam diye ugrasmaktan cok hasta oldum. Ustwlik de yemeklerimi begenmeyip sikayet edip durdular.
Amaelyati mide fitigi ameliyati olmasina ragmen midemin yarisini kesip aldilar diye konustu hep. Hasladigim yumurta bile dokunmuştu ki bebeklere bile ek gidaya gecerken yumurta da veriliyor. Bu yazilarima bak8nca vocdansiz gibi duruyorum ama cok cektim lohusayken. Ve cidden cok korkuyordum birsey cikaracak diye.
O bende hep var. Bi kere fitil verdi, bi daha sormadim. Normal diye dusunup kafaya takmadim, ama cok rahatsiz edici.Ben doktora ne zaman akıntım var desem fitil veriyor. Yanma koku vs olmadığı halde. Şimdi yine kremsi bir akıntı var. Yarın söylesem mi bilmiyorum.
ama bu çok tatlis yaaaa tospik yanaakkkkkk yerim seniiiiiiMerhaba biz kontrolden ciktik..doktoruma süreci anlattim.bebek biraz stresten etkilenmis akcigerlerinde hafif genisleme olmus ve kordonlar cok fazla yakinlasmis..kafasi yine buyuk..eger 2 hafta icinde kendi gelmezse zaten cikisi zor olur ama bencede psikolojik olarak normale hazir degilsen kendini yipratma dedi.suan 3 kilo olmus zaten vucududa iri kafasida dedi ve 6 eylül gibi aliriz dedi..tipini yedigim suratini gosterdi ama tamda cihazin renkli ciktisi bozuldu :)))) aylar sonra gördüm..naasil mutluyum
Cok tesekkur ederiz teyzeleriama bu çok tatlis yaaaa tospik yanaakkkkkk yerim seniiiiii
ama ben bunu ısırırımmMerhaba biz kontrolden ciktik..doktoruma süreci anlattim.bebek biraz stresten etkilenmis akcigerlerinde hafif genisleme olmus ve kordonlar cok fazla yakinlasmis..kafasi yine buyuk..eger 2 hafta icinde kendi gelmezse zaten cikisi zor olur ama bencede psikolojik olarak normale hazir degilsen kendini yipratma dedi.suan 3 kilo olmus zaten vucududa iri kafasida dedi ve 6 eylül gibi aliriz dedi..tipini yedigim suratini gosterdi ama tamda cihazin renkli ciktisi bozuldu :)))) aylar sonra gördüm..naasil mutluyum
38 artı larda canim bülent bey 39u görmek isterim dediKızlar doktoruma sordum sezeryan kaçıncı haftada yapılıyor diye, doktorum 38 hafta bitince yapıyormuş. Ben şuan 35+1im. Nasıl olacak yani 37+6dan sonra mı alacak, yoksa 38+larda mı olacak.
38 artı larda canim bülent bey 39u görmek isterim dedi
ki benim ilki 39+0da olmuştu
Verdi canim..6 eylul gibi aliriz dedi..zaten 2hafta icindr gelmezse normal cok zor dedi.ama ben bunu ısırırımmmaşallah ona. tarih verdi yani?
e öyle olursa acil sezaryen canım ama herşey normal rutin giderse diye veriliyor o tarihlerBanada 38 bitince dedi de anlamadım, hadi o zamana kadar sancım yada suyum gelirse
normal çok zor derken neyi ifade etti acabaVerdi canim..6 eylul gibi aliriz dedi..zaten 2hafta icindr gelmezse normal cok zor dedi.
Kafasi 3hafta önden gidiyor zaten. vucutta 2hafta..suan 35.haftada 3kilo.tahmini 3.5 4ü bulur..o kafada zor cikar herhaldenormal çok zor derken neyi ifade etti acabakilolu mu demek istedi
biraz erken vermiş sanki bizimkilere nazaran
hmm kafa büyük diye o zaman angaje olmasindan korkarak baya erkene verdiKafasi 3hafta önden gidiyor zaten. vucutta 2hafta..suan 35.haftada 3kilo.tahmini 3.5 4ü bulur..o kafada zor cikar herhaldebende durumu anlattim. psikolojik olarak hazir degilim. o da bencede zorlama kendini dedi..her sey olagan gitse epidural normal istiyordum fakat saatlerce dogum sancisi cekmeye heyecanla beklemeye kisacasi stres yasamaya bir gun bile sabrim kalmadi icime boylesi sinecekti zaten ki bizim kizda koca kafali ve iri
2 hafta içinde gelir bakarsınVerdi canim..6 eylul gibi aliriz dedi..zaten 2hafta icindr gelmezse normal cok zor dedi.
Ben de normal diye düşünüyordum ama doktor akıntın var mı deyince var diyordum hemen fitil yazıyor o da. Bu son haftalardaki birazcık farklı. Çamaşırımda ıslaklık, ortasında da krem rengi ve krem kıvamında birikinti oluyor. Bir ara tortu oluyordu. Bilmiyorum valla.O bende hep var. Bi kere fitil verdi, bi daha sormadim. Normal diye dusunup kafaya takmadim, ama cok rahatsiz edici.
Hay Allah yaaa. Kazadır tamam da bile bile yapmasalar kendilerine dikkat etseler keşke. Hiç unutmam, bekarken ev arkadaşım ıslak saçla dolaşıp kendini hasta ederdi. Sonra bir buçuk ay yemeğe bulaşığa dokunmazdı. Ben okuldan gelip yemeği bulaşığı hallederdim, iyileşince de o yapar derdim ama yapmazdı. Senin kv de buna benzemiş. Planın çok iyi, kimseyle uğraşma sen ameliyatlı olacaksın ve evet 2. sezeryan daha zor. Bu arada eşinle de aran bozulmasın ama. Zaten annenin yanı müsaitse git, benim annem uzakta ve işi çoktur, benle zor ilgilenir, o yüzden gitmiyorum, imkanım olsa ben de annemin yanında geçirirdim en azından 20 günü.Ben de kendini gerçekleştiren kehanet yasiyorum resmen. Ilk dogumumdan cok kisa sure sonra kaynanam ameliyat olup kendine baktirmisti. Bu dogumda da birsey olacak diye bekliyordum ve oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?