Bakalım yarın görcez ne durumda. Doktor da artık bir şeyler söyler sanırım.

Evet daha önce de yazmıştın . İlk doğumunda yaşadıklarını . Kıyamam senin de sınavın bu demekki

Yok canım daha neler. Bir sürü makat geliş nedeniyle sezeryan olup sağlıklı bebek doğuran insan var. Aslında bazı bebekler son günlerde bile dönebiliyormuş ama doktorlar o kadar uzun bekletip riske girmek istemiyor.

Pes diyorum bu kadar olur kaza olduğunu bilsende insan sinir oluyor seni çok iyi anlıyorum. İnşallah hemen toparlar. Başka çocuğu yok mu ya?

Ben doktora ne zaman akıntım var desem fitil veriyor. Yanma koku vs olmadığı halde. Şimdi yine kremsi bir akıntı var. Yarın söylesem mi bilmiyorum.
iyi de akıntı kadın vücudunda dönem dönem olan şey. sorgusuz sualsiz fitil vermesi saçma değil mi? bugün takvimimin altında yazıyor akıntı fazlalığı normal geliyor bana.

Ah be kuzum ne vicdansızlığı, asıl senin bakıma ihtiyacın olan bir dönem. Kat kat kesip dikiyorlar sezeryan da ameliyatların en süperlerinden biri yani. Sen ne diye bi de kalkıp yemek vs yaptın, çok ağrım var deyip yatacaktın. Kızı varken lohusa halinle sana gelirse pes derim. Sen dediğin gibi öyle bi durumda kaç, ikinci sezeryan olduğu için çok ağrım, sızım var çocuğuma bile bakamıyorum de.

Ben doktora ne zaman akıntım var desem fitil veriyor. Yanma koku vs olmadığı halde. Şimdi yine kremsi bir akıntı var. Yarın söylesem mi bilmiyorum.
O bende hep var. Bi kere fitil verdi, bi daha sormadim. Normal diye dusunup kafaya takmadim, ama cok rahatsiz edici.

ama bu çok tatlis yaaaa tospik yanaakkkkkk yerim seniiiiii

ama ben bunu ısırırımm maşallah ona. tarih verdi yani?

Kızlar doktoruma sordum sezeryan kaçıncı haftada yapılıyor diye, doktorum 38 hafta bitince yapıyormuş. Ben şuan 35+1im. Nasıl olacak yani 37+6dan sonra mı alacak, yoksa 38+larda mı olacak.
38 artı larda canim bülent bey 39u görmek isterim dedi
ki benim ilki 39+0da olmuştu

normal çok zor derken neyi ifade etti acaba kilolu mu demek istedi
biraz erken vermiş sanki bizimkilere nazaran
Kafasi 3hafta önden gidiyor zaten. vucutta 2hafta..suan 35.haftada 3kilo.tahmini 3.5 4ü bulur..o kafada zor cikar herhalde bende durumu anlattim. psikolojik olarak hazir degilim. o da bencede zorlama kendini dedi..her sey olagan gitse epidural normal istiyordum fakat saatlerce dogum sancisi cekmeye heyecanla beklemeye kisacasi stres yasamaya bir gun bile sabrim kalmadi icime boylesi sinecekti zaten ki bizim kizda koca kafali ve iri

hmm kafa büyük diye o zaman angaje olmasindan korkarak baya erkene verdi hayırla gelsin
koca kafalı bebekler çok tatlı olur bi de gözler iri olursa ısırmalara doyum olmaz

O bende hep var. Bi kere fitil verdi, bi daha sormadim. Normal diye dusunup kafaya takmadim, ama cok rahatsiz edici.
Ben de normal diye düşünüyordum ama doktor akıntın var mı deyince var diyordum hemen fitil yazıyor o da. Bu son haftalardaki birazcık farklı. Çamaşırımda ıslaklık, ortasında da krem rengi ve krem kıvamında birikinti oluyor. Bir ara tortu oluyordu. Bilmiyorum valla.

Hay Allah yaaa. Kazadır tamam da bile bile yapmasalar kendilerine dikkat etseler keşke. Hiç unutmam, bekarken ev arkadaşım ıslak saçla dolaşıp kendini hasta ederdi. Sonra bir buçuk ay yemeğe bulaşığa dokunmazdı. Ben okuldan gelip yemeği bulaşığı hallederdim, iyileşince de o yapar derdim ama yapmazdı. Senin kv de buna benzemiş. Planın çok iyi, kimseyle uğraşma sen ameliyatlı olacaksın ve evet 2. sezeryan daha zor. Bu arada eşinle de aran bozulmasın ama. Zaten annenin yanı müsaitse git, benim annem uzakta ve işi çoktur, benle zor ilgilenir, o yüzden gitmiyorum, imkanım olsa ben de annemin yanında geçirirdim en azından 20 günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…