Ya bende dünden beri takip ediyorum saf su şeklinde akıntı geliyor Eczanede turnusol ped de bulamadık pazartesi gitcem doktora suyum azalmıştı zaten dayanirmi Pazartesiye bilmiyorum. Kızlar bide bu su patlayınca falan idrar deliğinden mi geliyor yoksa vajina deligindenmii

Su kesesi patlasa anlamaman mumkun degil surekli ve cok geliyor cunku.Akinti gelir gecer ama su gelince durmaz surekli gelir ve cisini yapiyorsun hissi oluyor. Benim birden ve siril siril gelmisti doguma girene kadar da hep geldi 4 saat boyunca.

Su kesesi patlasa anlamaman mumkun degil surekli ve cok geliyor cunku.Akinti gelir gecer ama su gelince durmaz surekli gelir ve cisini yapiyorsun hissi oluyor. Benim birden ve siril siril gelmisti doguma girene kadar da hep geldi 4 saat boyunca.
Bilmiyorum bu hafta doktor suyun sınıra inmis dedi azalmış yani Ya idrar ile kaçıyor yada böyle sızıntı şeklinde de geldiğini okudum. Yani dünden beri mesela havlu kagit koyuyorum takip ediyorum Ön kisim saf su şeklinde islaniyor tam idrar deliğine denk geliyor ondan sordum kaçak olsa arkadan mi ondenmi olur bilmiyorum cnm

Bol su iç sanciya çok faydası var Ben geçen hafta bu sebepten yattım hastanede durdurup gönderdiler Benim gibi gelen 3 kisiydik acilde 31 32. Haftalar hep sıcaklardan dedi doktor susuz kaliyorsunuz dedi idrar enfeksiyonu da tetikliyormus hep

Benim de dünden beri çamur gibi akıntım geliyor kahverengi. Alttan muayenenin ertesi günü yani dün sabah geldi ilk, dünden beri devam ediyor. Ağrı sizi birşey yok ama

Kızlar yoğun akıntı doğum için rahmin hazırlandığının göstergesi imiş, rahim kasılmaları arttıkça salgı da artıyormuş. Endişe etmeyin.

H honey bunch canım kontrol nasıl geçti
3300küsür olmusuz 52cm
Bu hafta dogum beklemiyorum ama tabi her an herşey olabilir dedi
Sırt agrılarımı normal buldu
Her ondkda bir sırttan karın bölgesine dogru yayılan düzenli agrılar gelirse hemen hastaye gel dedi
Veya su veya nişan
Simdilik ama gayet Öykünün keyfi yerinde gibi :)

Vajinal akıntın veya adet kanın nerden geliyorsa su da ordan gelecek. Ben de havlu kağıt koyuyorum ön kısım ıslanıyor ona takılma, vajinadan çıkıp öne doğru ıslatıyor kağıdı. İdrarla alakası yok, hapşırınca mesela idrarım kaçabiliyor onu anlıyorum büyük bir alan ıslanıyor o zaman.

Ayyy az kalmış, hayırlısıyla gelsin Öykü kuzu

Ay ne güzel maşallah Öykü hanım buldu rahatı ye iç yat

oyyyy yerim ben onu
maşallah güzel beslenmiş öykücük 40ı bulursun gibi ee doktor doğum için tatmin etti mi seni? doğuma geliyor mu?

Ya ben bu kasilmalari o kadar uzun zamandir yasiyorum ki, dogum kasilmasi olsa artik anlamayacagim. Benim endisem bu kasilmalar bebege bir zarar veriyor mudur acaba?

Bebeğe zarar vermez sanmıyorum, doktorum erken dogum habercisi dedi benim çok fazla oluyor bebek bir tarafa toplanıp karnım taş gibi oluyo ve açıyor. Başka bir doktor normal dedi ama kendi doktorum tedbir amaclı ciğer geliştirici iğne vurdurdu erken dogum hikayem olduğu için birazda. Hayırlısı tehlikeli zamanları geçtik sukur rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah

Benim de dünden beri çamur gibi akıntım geliyor kahverengi. Alttan muayenenin ertesi günü yani dün sabah geldi ilk, dünden beri devam ediyor. Ağrı sizi birşey yok ama

Benimde aynı leke şeklinde geldi kontrolden sonra. Yoğunsa mutlaka doktora git genede

Benimde aynı leke şeklinde geldi kontrolden sonra. Yoğunsa mutlaka doktora git genede
Tuvalet kağıdına geliyor canım reglin son günlerinde olduğu gibi. Doktora sordum , rahim aktif o yüzden oluyor dedi. Doktorum biraz fazla rahat gibi kafam karıştı çok güvenir ve severim normalde doktorumu ama kontrol günü biraz tersti. Aman bunlara mı takıyorsun diye azarlamadığı kaldı ki ben relax bir gebeydim aslında gerdi beni

Gözün Aydın. Allah analı babalı büyütsün.

Yani bu normal kokusuz renksiz su gibi akıntı çoğu kişide var burda anladığım kadariyla inşallah normaldir ya

Ya korkutmayayim ama nişan da öyle gelebiliyor diye biliyorum adet ağrısı gibi sancıların olursa bence bir git Dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…