Ya korkutmayayim ama nişan da öyle gelebiliyor diye biliyorum adet ağrısı gibi sancıların olursa bence bir git Dr a
Ya bence de nişan zaten ama doktorum çok yuvarlak cevaplar veriyor. Baktığımız zaman zaten aktif rahim sebebiyle rahim tıpacı açılıyor ve nisan geliyor. Doktorun dediği de bu bence ama yuvarlak konuşup net olmayınca gerildim ben biraz . Eşim çok paniklemişti, ebe 4 cm açıklık var 3 gün e doğurursun deyince. Belki onu daha fazla germemek adına böyle konuştu bilmiyorum

Ne bileyim bazen nst sonucuna gore hemen doguma filan aliyorlar ya, ben ne zaman nst ye girsem tek tuk sanci cikiyor, ama bazen art arda kasilmalar da oluyor genellikle aksamlari. Doktor onlari gormuyo sonucta. Ben de bebek hareketli diye artik pek umursamiyorum ama aklimi hep kurcaliyor.

Merhaba36 haftalık hamileyim ve normalde kesintisiz uyuyan ben bir kaç zamandır aynı saatlerde uyandığımı farkettim. Saat 2,5,6 ve7 çok tuhaf bir durum ama biraz araştırdım vücut doğum sonrası bebek için uyanık kalmaya hazırlıyormuş kendini.. Bir de bu sıcaklarda el ve ayak yanmaları havayı iki kat sıcak yapıyor sizde de oluyor mu böyle durumlar?

Nisan gelince gitmene gerrk yok zaten zamanında gelmiş çünkü sancılarını takip et

Kızlar nasıl olmuş, kendi aldığım malzemelerle hastane odası masası planı yapmaya çalıştım, henüz bazı eksiklerim var, dr 9 Eylül’den 4 Eylül’e çekti doğumumu

Eklentiler

• 3B1A385B-67F8-4716-B57D-0F4E5996B1BB.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba ben her uyandığım saate bakmıyorum ama bende kesintisiz uyurdum şimdi hep aynı pozisyonda yatınca ve yer değiştirmek istediğimde ister istemez uyanıp tekrar dalıyorum ama 1 kez lavobaya kalkıyorum mutlaka
Evet muhtemelen kan akışından dolayı sıcağız 2 kişiyiz sonuçta

oyyyy yerim ben onu❤
maşallah güzel beslenmiş öykücük 40ı bulursun gibi ee doktor doğum için tatmin etti mi seni? doğuma geliyor mu?
Valla normal düşündügüm ve simdilik herşey normal gittigi icin 40ı bulucak bencede :)
Doguma gelicek zaten de fazla sakin adam karsısında nasıl ıkınıp bagırıp sövebilirim doya doya bilemedim

1 kez lavaboya kalkmak vayy beee en son ne zaman oyleydim acaba 3 4 kez kesin kalkıyorum sıcaktan bunalıyorum sabaha kadar eşime 5 6 kez camı açıp kapattiriyorum

H honey bunch yok çentik var beslenemiyo diye diye 4 kilo doğurcan☺ kontrolün haftada bire mi düştü
Cok sükür ya işe yaramıs coraspin :)
3500gr civarı dogar dedi
Cok kocaman olmaz inşallah normal dogum zor olur
Üç haftadır her cumartesi gidiyorum haftaya gene gidicem 36dan beri haftada bir oldu belki son hafta bikaç günde bir olur bilemedim

Ben geceleri suyum gelicek korkusuna dpgru düzgün uyuyamıyorum bile ama saatlerine hic bakmadım :)

Maşallah uzun boylu olacak

Kızlar nasıl olmuş, kendi aldığım malzemelerle hastane odası masası planı yapmaya çalıştım, henüz bazı eksiklerim var, dr 9 Eylül’den 4 Eylül’e çekti doğumumu
Cok güzel olmus
Balon standı ve beze kuleside aldım ben benzeri olarak

hahaha. kusuruna bakmasın artık 9 ay sesin çıkmadı
Yüzüne bi daha bakamayacak kadar sövmeyeyimde
İnanılmaz kibar bi kız arkadasım var dogum yaparken öyle bi küfürler etmiş ki kendimden utandım diye anlatıyor ben nerden duymusum nerden ögrenmişim o kadar cesit kendime inanamadım sonra demişti

yaa bıçak kemiğe dayanınca bilinçaltına yerlesen tüm küfürler ortaya cıkıyo demek ki. aman mazallah ben yapsam doktor beni bi daha kabul etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…