Ben de 1 aydir hep belirli saatlerde uyaniyorum. 2. 3,30. 4 veya 4.30 6 gibi saatlerde uyaniyorum. 1 haftadir sabit 4de ve 6dea uyaniyorum

Acaba yüzde kaçın üstü sancı kabul ediliyor?
Hic bilmiyorum canim ilk defa nst de duzenli agrim cikti. Evde bol su icip yatiyorum. Arada agrim gelip gidiyor. Doktoeum kanaman veya suyun gelirse acile git dedi. Dogurmamak icin mucadele ediyorum.

Yok progestan vs kullanmıyorum. İlk defa oldu. Bebeğin suyu azalmıştı zaten bayağa, belki de böyle böyle kaçak oluyor fark edemiyorum. Doktora yazdım 1 sefer olduysa idrar olabilir demiş. Benim zaten kolestazdan ötürü çok beklemicez doktor bu hafta %90 alırız dedi bu hafta almasa bile haftaya alınacak. Gebelik kolestazı olanlar en en fazla 37-38.haftalara kadar bekletiliyor.

Şuan aynı dertteyim senlee kafayı yicem düşüne düşüne
Canım çok evham yapıyorsan en garantisi git acile nst çektir. Bebek sıkıntıya girerse zaten nabzı düşüyor hareketleri azalıyor. Benim nst çok iyi çıktı bugün o yüzden doktor gelen sıvıyı çok önemsemedi, tekrar gelirse haber et dedi.

Azar azarda gelebilirmiş o su
Bebegin suyu değildir ama bilemedim
Doktor idrar da olabilir dedi ama bayağa şeffaf kokusuz bişeydi, idrar olsa anlarım herhalde. Neyse nst iyi çıktı, doktorda bi kere geldiyse bişey olmaz modunda. Pazartesi kontrol var orda akkoyun karakoyun çıkar ortaya amma maceralı geçiyor son haftalar haaa sancı, su, nabız vs diken üstünde kaldı çoğumuz

Ohhh maşallah ne güzel büyüdü. Bakalım öykü ne zaman gelecek çok heyecanlı

Canım benim o kasılma dediğim şey nst esnasında kaç kez oldu o an batırdım hemsireye sanci olarak yansımadı ama bir nst de hiç kasılma Şancı hissetmeme rağmen sanci cikti düzenli hemen serum verdiler tekrar çektiler bu bu kez çıkmadı farklı birşey demekki

Benimde aynı şekil geldi geçti doktor zaten söylemişti muayeneden sonra olabilir endişelenme diye kırmızı olursa gel demisti

4 cm açıklık varsa nisanda olabilir canim bence tekrar kontrole git

Sağol canım sana da geçmiş olsun sende dikkat et.
Bende sancı hissetmiyorum kızımda da hissetmemiştim zaten
Ben içim rahat etsin diye gittim
Sancıyı ihtimallere bile almamıştım
İnşallah dururlar durdukları yerde

Ben su içiyorum canım
Şükür suyum filan iyiydi
Ben az hissettim hareketleri ve karnım sertti
Suyu mu azaldı yoksa yeri mi daraldı dedim kendi kendime
O sebeple gittim

Heyecanla bekliyoruz kuzularımızı

Ya hepimiz su akintilar yuzunden endiseliyiz, bir doktor da cikip kafamizdaki soru isaretlerini gidermiyor. Hayirlisiyla alirsin umarim bebisi kucagina. Ben artik actim kollarimi bekliyorum akinti, kasilma, o, bu, su... gelecekse gelecek

Iste kocaman bir soru isareti daha doktorlar nst de neye bakiyor? Sonucta bebegin kalp atislari da onemli ama haftada 1 kez 20 dk bakilan seye gore nasil doguma karar veriyorlar anlayamiyorum. Amaaan bence bizi oyaliyorlar, sonucta dogum baslasa yapacak bisi yok, hepimiz anlayacagiz dogum olacagini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…