Ya kiyamam bizimki kolunj oynatiyor. Gece yavas yavas yukseliyordu atesi huzursuzlugu da basladi hmen surup icirdim guzel uyudu. Sabah da her gunku gibi uyandi. Ama sanki yine cikacak gibi atesi. Elimde termoemtre basinda nobet tutuyorum. Ne kadar surer ki asidan sonra?
 
Biz de dün olduk asimizi hemşire 24 saat içinde atesi çıkabilir takip et demişti. Çok geçmiş olsun bizimki de gündüz iyiydi gece çok huysuzdu memeden inmedi bütün gece uyumadim bende elimde termometre nöbet tuttum. Allahtan çıkmadı ateşi
 
Cok sevindim..ne olursa olsun annenin o sicak sesini kaybetme..bak annemi yine yogun bakima aldilar..artik hic umudum kalmadi.
Insan en cok iyi gunlerinde daha yaninda olabilseydim diyo..git kal daha cok vakit gecir.yerine kimse koyulmuyo
Anne benim en hassas yanim annenin durumunu yakindan takip ediyorum hep dua ediyorum tanimasam da kimin duasinin kabul olacagi belli olmazmis. Niye aldilar yogun bakima? Cok uzuldum
 
Ayni biz. Benimki de oyle uyanik saatlerinin cogunu emerek geciriyoruz. Emzik de denedim ama cok nadir onu da zorla aliyor. Nuku hic almadi direkt oguruyor. Aventi bazen aliyor. Ben cok istiyordum emzik alsin ama yoook.
 
Allahiiimmm bir ben miyim 5 saatleri 6 saatleri 7 saatleri goremeyen. Yok mu benim gibi 3 3.5 saat uyursa mutlu olan
Ben variiimm bi kere 4 saat uyumus bayram ettim onun haricinde hep 3 3buçuk saat hatta bazen 2 saat
 
Ne biçimde grip oldum
Geçmiş olsun canım ben de atlattım.bol limonlu su içtim hem sıcak hem de normal su içerken limon doğradim kabuğuyla fln.iyi geldi.bebegimi de dayanamadim optum fln ona da gecti hos ayni havayi teneffus etmek bile kafi.inşallah bebegine de gecmez ama gecerse dahi onlar daha dirayetli daha cabuk atlatiyorlar benim 10 gun surdu kizim 2 gunde atlatti.bol bol emzir.benimki zaten zor emiyordu hastayken bide zorlanmasin dedim sagip sagip verdim şimdi iyice unuttu.
 
Ayni biz. Benimki de oyle uyanik saatlerinin cogunu emerek geciriyoruz. Emzik de denedim ama cok nadir onu da zorla aliyor. Nuku hic almadi direkt oguruyor. Aventi bazen aliyor. Ben cok istiyordum emzik alsin ama yoook.
Bizde bizde ucuz pahalı bütün emzikleri denedim ogurerek çıkartı son olarak nUk un kauçuk uclusunu aldım emmiyo ama azında tutturup elimle ayağımda sallıyorum güç bela benim için zor oluyo iki büklüm oluyo ama ayakta sallayınca hiç değilse yarim saat bir saat uyuduğu oluyo gu içinde
 
E Elwing6 Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.yoğun bakımdan servise sonra da yaniniza sağlıkla dönsün inşallah.Çok iyi bilirim yoğun bakım kapısında beklemenin ne demek olduğunu.Allahım tüm bekleyenlere ve hastalara sabır versin güç kuvvet versin.Sizin annenize ne kadar ihtiyacınız varsa bebeğinizin de size ihtiyacı var.başından beri takip ediyorum.Belki mecburiyetten ama çok güçlü bir duruşunuz var eminim sizi yetistiren anne de oyledir ve direnecektir.
 
Anne benim en hassas yanim annenin durumunu yakindan takip ediyorum hep dua ediyorum tanimasam da kimin duasinin kabul olacagi belli olmazmis. Niye aldilar yogun bakima? Cok uzuldum
E Elwing6 canım.. yeni okudum yogun bakıma alınmıs annen. Allah tez vakitte sifasını versin insallah sana evladına bagıslasın
Sagolun kizlar eksik olmayin kalp yetmezligi vardi kapakcik bozuk ritm bozuklugu da..zaten o yuzden felc gecirdi..yine akcigerleri su toplamis dün neefes alamamia farketmisler..artik her seye hazirim.hic umidim kalmadi eski gunlerine donecegine dair yeterki aci cekmesin diyorum.servise cikartmislar simdi..dünyanin en iyi insaniydi annem kimseyi kirmadi.. üzmedi..ama cekmedigide kalmadi.hala neden bunlari yasiyoruz inanamiyorum.onca kötü kalpli insanlar 100 yasina kadar yasarken bu yasta bu neden basimiza geldi demeden edemiyorum..dua etmekten baskada elimden bir sey gelmiyo.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…