Cok tesekkurler gercekten öyle ne zorluklarla buyuttu beni..6 kardesler basimiza bu gelince anladimki en gucluleri annemmis onlar bu sekilde olsa annemin sesi cikmaz el bebek gül bebek bakardi onlara..ama hergun kavga oldu 2gun once teyzemle babam birbirine girdi..kimseye laf ettirmezdi kimseyide uzmezdi ayni sey baslarina gelse..birtane teyzemin neden getirdiniz buraya iser dedigini omrumce unutmicam..öbürü cok sinirli bagiriyo diye yakarmasini(ki teyzem gencliginde hastalandiginda annem hastanedeyken Allahim malimdan al canimdan al kardesime ver) dedigini anlatmisti..hepsini okuttu ve buyuttu kendi okumadan..hepsi mevkiilerini anneme borclular..bakiyorlar ama birtanesi haric 4unun umrunda degil cokta.. cok kiziyorum..babami cok sever annem babamin gordugu muameleden bile canini sıktıgından olmus olabilir suan..Allah biliyor bu cocugu sırf o istedi diye yaptim surekli göremem göremem diyordu..simdi keske biraz daba bekleseydim diyorum..annemede bakamiyorum dogru duzgun evladimada hayrim yok..cok sınav atlattik annemle ama bu cok agırdi..bunu biz yasamamaliydik diyorum hep.

Çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda bi mucize olur da tekrar sağlıklı günlerine döner

Tabiiki evladimi cok seviyorum onun icin canimi veririm. asla keske diyemem yanlis olmasin ama biraz daha bekleseymisiz zamanlama olarak suan annem yanimda olurdu diyorum.acaba bana kiriliyormudur beni mi istiyordur babamla kalmak mi ister diyorum..geldiinde 1 hafta kalamaz babam ne yer diye dusunurdu..bir yandan enazindan gördü diyorum..nereden bilebilirizki iste.. elinden bir sey gelmemesi cok kötü.. Allah kimselere yasatmasin.. isisxz

Arkadaşlar merhaba uzun zaman oldu valla buraya girmeyeli cok zor zamanlar geçirdim bebeğimle ama hepsini yendik şimdiki bebekler cok güçlü Rabbim evlatlarımızı bize bagislasin sağlık versin gerçektende her şey boş yeter ki sağlıklı olsunlar yoksa bu dünya cekilcek gibi değil iyi ki oğlum yanımda Rabbime binlerce kez şükür sizlerde iyisinizdir inşallah sayfaları okuyamadım daha

Ben de öyle gece 3-3.5 saat uyusa bizden iyisi yok
Ya bizde soyle oluyor. Ilk uykusu en uzun olan oluyor 3 saat(nadiren 4saat). Uyaniyor emiyor. Tekrar 3 saat civari uyuyor. Uyanip emiyor, bazen cok enerjik oluyor, geceyarisi 2 saat ugrastiriyor uyuyana kadar. Sonra 2 saat falan uyuyor. Sabaha karsi, 1 saate dusuyor. Sabah ite kaka 1 saat araliklarla uyuyor. Boyle saat 10-11'i buluyoruz. Aslinda toplamda iyi uyuyor, ama bize yetmiyor bu uyku. En uzun uykusunu uyurken biz uyumuyoruz cunku en gec 8'de uyuyor. Biraz ileri alabilirsek gece uyku saatini, biz de dinlenecegiz insallah

Kusura bakma valla yazdığına yeni cevap veriyorum giremedim buraya

Basima gelmedi ama doktorumuz sivilce cikabilir gayet normal endiselenme demisti. Kendiliginden gecer herhalde bir sey yapma bence...

Geçmiş olsun ya ne fena bende üşütüyorum heralde gazım oluyor atlet giymiyorum bugün giydim

Sagol cnm dikkat et ben oldum sen olma :)

H honey bunch atom grip çayı aldırsana esine. iyi geliyor. sorsun aktara emzirenler kullanabilir mi diye. cok gecmis olsun anneler bir an evvel toparlansın
Cok sagol cnm hamileyken mi kullandın her bitki de verilmiyor ya emziren anneye ondan temkinli yaklasıyorum

Sağol cnm
Olmadıgım odaları acıp havalandırıyorum maskeyle emziriyorum ellerimi bolca yıkıyorum ama gececegi varsa gecer onada kıyamam ya
Çok geçmiş olsun canım. Ben doğumdan birgün önce ağır nezle olmuştum doktorum sambucol diye bi tablet vermişti bitkisel iş eczacı da bayağa övmüştü bi araştır istersen.
Çok sagol cnm
Yarın öyküyü doktora götürücez sorarım ona eczacıya emziren annelere ilaç veya gıda takviyesi sordum ama sadece c vitaminini yarım sekilde almamı önermişti

Cok gecmis olsun. Insallah olumlu gelismeler olur en kisa zamanda.

Hiç öyle düşünmeyin ben de keşke daha erken evlenip çocuk sahibi olsaydım da babam torununu görseydi derdim.Hepimizin imtihanı farklı yükü farklı..Anneniz sizin yuvanizda olmanızı daha çok istiyordur eminim öyle daha mutludur.şükür babanız yanında içiniz rahat olsun.İnşallah bu zor zamanlari çabucak atlatırsıniz.Anneniz biraz iyileşince ziyaret edersiniz sizi görmek iyi gelecektir

Bizimde gece uykularımız öyle , sadece daha geç saate çektik oyalıyoruz o da hemen yatmak istemiyor sıkılıyor uyumaktan

E Elwing6 Rabbim annene tez şifa versin ne durumda su an var mı gelişme ?
Sagolasin servise almislar simdi takipte hava vermeye devam ediyorlar..bunu yasiyorduk zaten senede 1 falan ama simdi felcle konusamama durumu daha zorlastiriyor..keske ameliyata ikna etseydim zamaninda belki bu duurumlari bile yasamayacaktik.

Bizimde gece uykularımız öyle , sadece daha geç saate çektik oyalıyoruz o da hemen yatmak istemiyor sıkılıyor uyumaktan
-EarthLing- kizlar gece saatlerini ileri almak bebgi yordugu icin yarimsatte bile uyanabilirmis..daha uzun uyusun diye gec yatirmanin mantiiigi yokmus ve yoruyormus aksine..saat 8 de yatiriyoruz biz ve 2ye kadar rahat uyuyo..tabii yine sizin duzeniniz ama gorunce belirteyim dedim

Sabahta suanda kaka yapti bizimki..yine bahsettgim poziysonda ya da otokoltugunda..sen incir kayisi yiyormusun ? 2 gundur yiyordum ve corba falan ictim.ayva kopmpostosu yaptim damlayi sadece ihtiyac halinde verdim ustelik 2gundur yapiyo.tek sorun mukuslu yapiyo baya yarin asilar var doktora soracagim..kuru inciri bir dene istersen sutunle bebege gececektir limelemon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…