Cok tesekkurler gercekten öyle ne zorluklarla buyuttu beni..6 kardesler basimiza bu gelince anladimki en gucluleri annemmis onlar bu sekilde olsa annemin sesi cikmaz el bebek gül bebek bakardi onlara..ama hergun kavga oldu 2gun once teyzemle babam birbirine girdi..kimseye laf ettirmezdi kimseyide uzmezdi ayni sey baslarina gelse..birtane teyzemin neden getirdiniz buraya iser dedigini omrumce unutmicam..öbürü cok sinirli bagiriyo diye yakarmasini(ki teyzem gencliginde hastalandiginda annem hastanedeyken Allahim malimdan al canimdan al kardesime ver) dedigini anlatmisti..hepsini okuttu ve buyuttu kendi okumadan..hepsi mevkiilerini anneme borclular..bakiyorlar ama birtanesi haric 4unun umrunda degil cokta.. cok kiziyorum..babami cok sever annem babamin gordugu muameleden bile canini sıktıgından olmus olabilir suan..Allah biliyor bu cocugu sırf o istedi diye yaptim surekli göremem göremem diyordu..simdi keske biraz daba bekleseydim diyorum..annemede bakamiyorum dogru duzgun evladimada hayrim yok..cok sınav atlattik annemle ama bu cok agırdi..bunu biz yasamamaliydik diyorum hep.E Elwing6 Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.yoğun bakımdan servise sonra da yaniniza sağlıkla dönsün inşallah.Çok iyi bilirim yoğun bakım kapısında beklemenin ne demek olduğunu.Allahım tüm bekleyenlere ve hastalara sabır versin güç kuvvet versin.Sizin annenize ne kadar ihtiyacınız varsa bebeğinizin de size ihtiyacı var.başından beri takip ediyorum.Belki mecburiyetten ama çok güçlü bir duruşunuz var eminim sizi yetistiren anne de oyledir ve direnecektir.
Banyodan sonra da hafif zeytinyağı sürmek gerekiyormuşBizim de başındaki konaklar sorunumyz. Zeytinyağı karbonat her banyo öncesi yapıyoruz. Çok az geçti
1-2 saat sonra ama geçen fitile rağmen yapamadı ertesi gün bi fitil daha verdik öyle yaptıGünaydın ☺
Fitil kullanan arkadaşlar,
Fitilden ne kadar sonra kaka yapıyo bebekleriniz?
Göz kapakları daha ince deri o yüzden bilemedimAynı durum bizde de var kaşlarında ve göz kapaklarında var. Bende zeytinyağı süreyim en iyisi. Göz kapaklarına sürülür mü acaba
Çok geçmiş olsun canım. Ben doğumdan birgün önce ağır nezle olmuştum doktorum sambucol diye bi tablet vermişti bitkisel iş eczacı da bayağa övmüştü bi araştır istersen.Ne biçimde grip oldum
Çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda bi mucize olur da tekrar sağlıklı günlerine dönerSagolun kizlar eksik olmayinkalp yetmezligi vardi kapakcik bozuk ritm bozuklugu da..zaten o yuzden felc gecirdi..yine akcigerleri su toplamis dün neefes alamamia farketmisler..artik her seye hazirim.hic umidim kalmadi eski gunlerine donecegine dair yeterki aci cekmesin diyorum.servise cikartmislar simdi..dünyanin en iyi insaniydi annem kimseyi kirmadi.. üzmedi..ama cekmedigide kalmadi.hala neden bunlari yasiyoruz inanamiyorum.onca kötü kalpli insanlar 100 yasina kadar yasarken bu yasta bu neden basimiza geldi demeden edemiyorum..dua etmekten baskada elimden bir sey gelmiyo.
Ya bizde soyle oluyor. Ilk uykusu en uzun olan oluyor 3 saat(nadiren 4saat). Uyaniyor emiyor. Tekrar 3 saat civari uyuyor. Uyanip emiyor, bazen cok enerjik oluyor, geceyarisi 2 saat ugrastiriyor uyuyana kadar. Sonra 2 saat falan uyuyor. Sabaha karsi, 1 saate dusuyor. Sabah ite kaka 1 saat araliklarla uyuyor. Boyle saat 10-11'i buluyoruz. Aslinda toplamda iyi uyuyor, ama bize yetmiyor bu uyku. En uzun uykusunu uyurken biz uyumuyoruz cunku en gec 8'de uyuyor. Biraz ileri alabilirsek gece uyku saatini, biz de dinlenecegiz insallahBen de öyle gece 3-3.5 saat uyusa bizden iyisi yok
Kusura bakma valla yazdığına yeni cevap veriyorum giremedim burayaBende çok istedim sancıları karşılamak zordu ama bir yandan Doğum çok yakın diye sevinip telkin ediyordum kendimiaçılma yetersiz ve bebeğin çene kısmı tam giriş yerinde bu şekilde bebeği almamız da sorun yaratır dedi , uzun sürdüğü için daha fazla beklemeden aldılar, seninki maşallah kilolu olduğu için sorun olmuş daha önceden doktor bişey dememişmiydi
Basima gelmedi ama doktorumuz sivilce cikabilir gayet normal endiselenme demisti. Kendiliginden gecer herhalde bir sey yapma bence...Merhaba Eylül anneleri,bir sorum olucak size.Kizimin yüzünde ve başında ucu beyazli sivilceler oluştu.Her gün ya da iki günde bir banyo yapıyor,temiz tutmaya çalışıyoruz buna rağmen geçmek bilmedi.Basiniza geldi mi?Öneriniz var mı?Doktor temiz tutun silin dedi sadece.24 günlük şuan..
Geçmiş olsun ya ne fenabende üşütüyorum heralde gazım oluyor atlet giymiyorum bugün giydim
Cok sagol cnm hamileyken mi kullandın her bitki de verilmiyor ya emziren anneye ondan temkinli yaklasıyorumH honey bunch atom grip çayı aldırsana esine. iyi geliyor. sorsun aktara emzirenler kullanabilir mi diye. cok gecmis olsun anneler bir an evvel toparlansın
Sağol cnmGeçmiş olsun canım ben de atlattım.bol limonlu su içtim hem sıcak hem de normal su içerken limon doğradim kabuğuyla fln.iyi geldi.bebegimi de dayanamadim optum fln ona da gecti hos ayni havayi teneffus etmek bile kafi.inşallah bebegine de gecmez ama gecerse dahi onlar daha dirayetli daha cabuk atlatiyorlar benim 10 gun surdu kizim 2 gunde atlatti.bol bol emzir.benimki zaten zor emiyordu hastayken bide zorlanmasin dedim sagip sagip verdim şimdi iyice unuttu.
Çok sagol cnmÇok geçmiş olsun canım. Ben doğumdan birgün önce ağır nezle olmuştum doktorum sambucol diye bi tablet vermişti bitkisel iş eczacı da bayağa övmüştü bi araştır istersen.
Cok gecmis olsun. Insallah olumlu gelismeler olur en kisa zamanda.Sagolun kizlar eksik olmayinkalp yetmezligi vardi kapakcik bozuk ritm bozuklugu da..zaten o yuzden felc gecirdi..yine akcigerleri su toplamis dün neefes alamamia farketmisler..artik her seye hazirim.hic umidim kalmadi eski gunlerine donecegine dair yeterki aci cekmesin diyorum.servise cikartmislar simdi..dünyanin en iyi insaniydi annem kimseyi kirmadi.. üzmedi..ama cekmedigide kalmadi.hala neden bunlari yasiyoruz inanamiyorum.onca kötü kalpli insanlar 100 yasina kadar yasarken bu yasta bu neden basimiza geldi demeden edemiyorum..dua etmekten baskada elimden bir sey gelmiyo.
Hiç öyle düşünmeyin ben de keşke daha erken evlenip çocuk sahibi olsaydım da babam torununu görseydi derdim.Hepimizin imtihanı farklı yükü farklı..Anneniz sizin yuvanizda olmanızı daha çok istiyordur eminim öyle daha mutludur.şükür babanız yanında içiniz rahat olsun.İnşallah bu zor zamanlari çabucak atlatırsıniz.Anneniz biraz iyileşince ziyaret edersiniz sizi görmek iyi gelecektirTabiiki evladimi cok seviyorum onun icin canimi veririm. asla keske diyemem yanlis olmasin ama biraz daha bekleseymisiz zamanlama olarak suan annem yanimda olurdu diyorum.acaba bana kiriliyormudur beni mi istiyordur babamla kalmak mi ister diyorum..geldiinde 1 hafta kalamaz babam ne yer diye dusunurdu..bir yandan enazindan gördü diyorum..nereden bilebilirizki iste.. elinden bir sey gelmemesi cok kötü.. Allah kimselere yasatmasin..isisxz
Bizimde gece uykularımız öyle , sadece daha geç saate çektik oyalıyoruz o da hemen yatmak istemiyor sıkılıyor uyumaktanYa bizde soyle oluyor. Ilk uykusu en uzun olan oluyor 3 saat(nadiren 4saat). Uyaniyor emiyor. Tekrar 3 saat civari uyuyor. Uyanip emiyor, bazen cok enerjik oluyor, geceyarisi 2 saat ugrastiriyor uyuyana kadar. Sonra 2 saat falan uyuyor. Sabaha karsi, 1 saate dusuyor. Sabah ite kaka 1 saat araliklarla uyuyor. Boyle saat 10-11'i buluyoruz. Aslinda toplamda iyi uyuyor, ama bize yetmiyor bu uyku. En uzun uykusunu uyurken biz uyumuyoruz cunku en gec 8'de uyuyor. Biraz ileri alabilirsek gece uyku saatini, biz de dinlenecegiz insallah
Bayadır yoksunKusura bakma valla yazdığına yeni cevap veriyorum giremedim buraya
Sagolasin
Bizimde gece uykularımız öyle , sadece daha geç saate çektik oyalıyoruz o da hemen yatmak istemiyor sıkılıyor uyumaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?