- 8 Kasım 2018
- 5.967
- 14.778
- 248
Sadece babasi asiya goturse yok yapmayacagiz deyip geri mi gonderecekler? Valla ben saglik bakanligina sikayet ederdim. Kafalarina gore uygulama yapiyorlar.1 senedir Tekirdağ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece babasi asiya goturse yok yapmayacagiz deyip geri mi gonderecekler? Valla ben saglik bakanligina sikayet ederdim. Kafalarina gore uygulama yapiyorlar.1 senedir Tekirdağ...
Doktorumuzun öyküye önerdiği kan ilacında portakal şurubu var. Olabiliyorum sanırımBi ben yanlış görmedim o halde şase demiş ama vişne aromalida var bilemedim![]()
Değiştirsene saglıkocagını veya doktorunuAy bir bilsem... 1 Kere devlet hastanesine gittim daha 4 haftalık hamileyken. 4+4 Du gittiğimizde. Orda bile odaya almadılar... Son oldu zaten. Enteresan erkeklere karşı nasıl bir bakış açıları varsa artık.![]()
Bizede yaz cnm ona göre stok yapayımYa çok talep görmüyor muhtemelen. Genelde sağlık ocağından verilenler kullanıyorlar. Özel olarak daha uygun fiyatlar da olanlar tercih ediliyor. Mesela ferrum mu ne var, onu kullanan çok ben de hapını kullanıyorum. Ama damlası diș boyuyormus. Bizimkinin rengi açık renk boyama yapmıyor o avantajı da var. 2 3 aya dislenecekler inşallah. Buldukça almak lazım. Yarın firmayla goruscem ben. Üretimi devam ediyor mu durdu mu diye... Neyle başladıysam onunla devam. Etmek istiyorum.. Kalacaksa piyasadan başka damla arayışına geçeceğim.
Benimkinin ust damak simdiden degisti sanki. Tanidik bir disci de ayni seyi soyledi dis yapisi ayrik olur diye ama cocuk dokturi da cerrah da mudahale etmiyoruz dedi. Ne yapsam baska bir coxuk cerrakina mi gostersemEvet canım üst dudak. Dişlerin ayrık veya çarpık çıkmasına sebep oluyormuş. Bizim çocuk doktoru söylememişti. Ameliyat sabahı çocuk cerrahimiz son muayeneye geldiğinde üst dudak bağı da var onu da halledicem ben dedi. Ay olmasa falan diye mırın kırın ettim ben ama dişleri sorunlu olabilir dedi o şekilde ikna oldum.
Iyi yspmissin, benim de dudak bagindan dolayi dislerim ayrikti, bebekken kurtulmasi iyi olmusEvet canım üst dudak. Dişlerin ayrık veya çarpık çıkmasına sebep oluyormuş. Bizim çocuk doktoru söylememişti. Ameliyat sabahı çocuk cerrahimiz son muayeneye geldiğinde üst dudak bağı da var onu da halledicem ben dedi. Ay olmasa falan diye mırın kırın ettim ben ama dişleri sorunlu olabilir dedi o şekilde ikna oldum.
Size ne onerdi honeycim sende microfer mi alacaksinBizede yaz cnm ona göre stok yapayım
Ya bir de bazi doktorlar vermiyor bu damlayi kuzenim benimle birkite dogum yapti ona doktoru baslamamisBizede yaz cnm ona göre stok yapayım
Canım ellerini emiyorlar o yüzden normal üzülme5 te emzirip yatirmistim 1 saat sonra baktim ilk defa uzerini acmis elleri buz vicdan azabi=ben.![]()
![]()
Ben bir sey demedim ki. Tecrubeli anneyim diye de ustunluk taslamiyorum.Günaydın sabah güneşiniz bizden olsun
Çok mu popüler olmuşuz da konuşulmuşuz kızlar
Biraz kayıverin de yer açalım
gelip yanımızda konuşsunlar
Uzaktan duyulmuyorlar
Başka konu mu kalmamış Allah aşkına
Bizden ve bebeklerimizden kime ne?
Kusura bakmasın da kimse tecrübeli anne diye başımızda üstünlük taslayamaz!
Peki kaö yaşta öneriyor?Canım hangi şehirde yaşıyorsun?
Biz bugün bi cerrahla konuştuk sünnet için, 3 yaşın altındaki çocuklara lokal yapmıyorum, genel anestezi yapıyorum bence siz bi üroloğa gidin dedin. Ben de çocuk cerrahı yapsın istiyorum. Emin olamadım
Ne saçma neden almıyorlar e çocuk durmıyosa napacaz benimde eşim tutuyo ben dayanamıyorum hatta sağlık ocağından sışarı çıkıyorum sesini duymayım diyeGeçmiş olsun. Bizde maalesef sağlık ocağında babaları odaya sokmuyorlar. Sinir oluyorum her seferinde ben tutmak zorunda kaldım. İlk aşısında ağladım tutarken. Erkek giremiyor odaya ne hikmetse. İyi ki çocuğuma aşı yapıyorlar, erkek diye onu odaya almamazlik yapmıyorlar. Sanki dağda yaşıyoruz ya. Dağda bile böyle bir mevzu olmaz.![]()
Emzikle kendi kendine oyalanır en azından. Ya da uyuduğundan hemen geri uyanmaz. 4.5 yaşında bir kızım daha var. O da ilgi istiyor. Ev temizlik istiyor. Yemek yapmak gerekiyor. Gece uyuyor ama gündüz hep benim üstümde.:))) kendi adıma söyleyecek olursam o muhabbetlerde ben de varım çünkü benim oğlan asla uyumuyor ve alerji durumları da mevcut. Olsun yine de yaz, bakarsın bizim yapmadığımız bi şeyi yapıyosundur bi örnek olur bize.
Neden emzik emsin istiyosun ki, emmesin daha iyi bence. Ha bu durumda sürekli bizi emmek isiyorlar ama olsun, ben bunun kısa süreceğini düşünüyorum, algıları iyice etrafa kayınca bizi pek sallamıycaklar :)
Biizm Dr sidefer dedi daha hızlı emiliyomuş sanırımBizede yaz cnm ona göre stok yapayım
O konuyu uzatanlar bizden bi ay önderler diye öyle söyledimBen bir sey demedim ki. Tecrubeli anneyim diye de ustunluk taslamiyorum.
Zaten simdi cocuk buyutme teknikleri degismis. Benim ilk cocuk zamaninda boyle degildi sanki.
Ne bileyim ben de alingan uyandim gune sanirimO konuyu uzatanlar bizden bi ay önderler diye öyle söyledim
Sana değildi kastım
Zaten kimseye taş atma gibi bi huyum yok
Az çok biliyorsunuz beni
Benimde ikinci çocuğum ve onu 2017 de doğurdum
Bu sıpamla alakaları yok
Fabrika aynı olsada
Her gün bişey öğreniyoruz