- 17 Temmuz 2018
- 1.900
- 5.896
- 158
Sağol canımMasallh 2. De arayi acmamak disaridan cok tatli duruyr![]()
Hele kardeşi aşı olurken kızım beni çekiştiriyor yapmasın diye. Hiç kıyamıyor yüzünü astı nasıl üzüldü
Bi tavır koydu ebeye görmen gerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımMasallh 2. De arayi acmamak disaridan cok tatli duruyr![]()
Çok şükür sizde sıkıntı olmadı biz fena geçirdik dünü kucakta bile ağlıyordu hiç uyuyamadı bugün iyi sankiGece birkaç kez kontrol ettim çıkmadı şükür ateşi, emmeye başladı onun da faydası olmuştur. 2 ay aşısında calpol vermiştim ama zaman geçince unutmuşum nasıl verildiğini.
Ay ne güzel bizimkilerinde arada 22 ay varKiyamam kiz kardesimle aramda 20 ay var ikiz gibi büyüdük oyunla. Kizima yaakin kardes istiyrm ama bazen korkuyrm sanirm annem istanbulda isebaslayinca yardimci olma durumu varkn arayi acmamk iyi aslinda
Anasının kızıHahahah![]()
Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün
Daha salıncagında durmuyor kendini atıp atıp duruyor kemer takmadan on sn oturtayım hop yerde buluyorum bacaklarını kafasını oturma tarafındaoyun halısına koyayım yüz üstü kendini komando gibi cektirmeye calısıyor özellikle bel kısmı ve poposu durmadan hareket etmek istiyor :) kendini yüzseksen dereceye kadar döndürebildi suana kadar, kucagımda fış fış kayıkcıyı yarı oturur halde yapardım dururdu simdi her fış ta bana dogru gelirken hooop ayaga kalkıyor kendini öyle ittiriyor kollarını sıkıyor falan :) her iki elindede o kücücük parmaklarıyla mıncırmaktan kücük yaraları var kanatmıs o derece
Cok uslu cok![]()
Insallh canim kucuk erkek kardesim 10 yil arayla oldu ve hala niye benim kardesim yok oyun oynayacgm diye anneme.sizlaniyor biraz zor olsada arasi yakin kardes guzel nimet. Bakalim en az 1 yil gecsin bi toparlanalim insllhAy ne güzel bizimkilerinde arada 22 ay var
Şimdiden çok güçlü bi bağ var arada. Büyük çocuğumun kız olmasının avantajı olarak görüyorum ben bunu.
Senin annende yanında bak bu güzelmiş ☺
Hayırlısıyla zamanında sağlıklı bi kardeşi olur inşallah![]()
Bi yaşına geldiğinde kızın belli eder zaten kardeş isteyip istemediğiniInsallh canim kucuk erkek kardesim 10 yil arayla oldu ve hala niye benim kardesim yok oyun oynayacgm diye anneme.sizlaniyor biraz zor olsada arasi yakin kardes guzel nimet. Bakalim en az 1 yil gecsin bi toparlanalim insllh![]()
İnşallah ☺Anasina cekerse zorlanmayiz insllh :) kardesimi cok sahiplenmisim kucukanne gibi. Annem oyle diyorrabbim hayirlisini nasip etsin insllh
Gebelikte protein kacagim cok vardi bideno biraz dusunduryr sanirm yine olurmu diyebakalim nasip yinede
bidaha uyudukSağol canım napıyorsunuz erkencisin
Ben oğlanı ablasının yanına yatırdım
Bil bakalım ne oldu
Sıpa kızın saçını çekti
![]()
böyle çocuklar büyüyünce tam tersi oluyoHahahah![]()
Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün
Daha salıncagında durmuyor kendini atıp atıp duruyor kemer takmadan on sn oturtayım hop yerde buluyorum bacaklarını kafasını oturma tarafındaoyun halısına koyayım yüz üstü kendini komando gibi cektirmeye calısıyor özellikle bel kısmı ve poposu durmadan hareket etmek istiyor :) kendini yüzseksen dereceye kadar döndürebildi suana kadar, kucagımda fış fış kayıkcıyı yarı oturur halde yapardım dururdu simdi her fış ta bana dogru gelirken hooop ayaga kalkıyor kendini öyle ittiriyor kollarını sıkıyor falan :) her iki elindede o kücücük parmaklarıyla mıncırmaktan kücük yaraları var kanatmıs o derece
Cok uslu cok![]()
Nefrologa hangi bolumden yonlendirme oluyr direk randevu alinmiyr galibaİnşallah ☺
Benim protein kaçağım vardı böbreklerimden dolayı
Ama oğlumda protein kaçağım sıfırlandı
Nasıl oldu anlamadım.
Bi nefrolojiye gitmeni öneririm
Yanlıs teori bencebidaha uyuduk10.30a kadar
böyle çocuklar büyüyünce tam tersi oluyokim bebekken usluysa büyüyünce yaramazlaşıyor. benim de ümidim o yönde bebeği uslu olanlar düşünsün
![]()
Nefroloji de verilmiyor randevuNefrologa hangi bolumden yonlendirme oluyr direk randevu alinmiyr galiba
kendimi avutmama izin verseydinYanlıs teori bence
Eşim cok usluymus hala öyledir sakindir bende inanılma sımarıkmısım kıpır kıpırmısım hala öyleyim![]()
Ohh ne güzelbidaha uyuduk10.30a kadar
böyle çocuklar büyüyünce tam tersi oluyokim bebekken usluysa büyüyünce yaramazlaşıyor. benim de ümidim o yönde bebeği uslu olanlar düşünsün
![]()
Senin bebiş daha çok kilo alıyordu hep. Seninki öyleyse bizim daha azdır kilo alımıSağlık ocağına gittim hava güzelken
Biri kanguruda diğeri bebek arabasında salına salına gittik
Herkeste bi yardım etme isteği oldu
İki çocukla görünce acıdılar mı ne
@azizan canım sendin dimi kanguru takıp bebek arabasıyla dolaşan
Aşıyı yaptırdık bu ay 700 gr alıp 4 cm uzamış
Gayet İyi dedi. (((Tabi iyi olacak mandıra görevi görüyorum)))
Bu arada prima külot bez 4 adet ve bepanthol pişik kremi verdi ebemiz.
Dağıtım yapılıyor reklam amaçlı sanırım ☺
Kan damlası da aldık 8 damla vereceğim
Şimdilik bu kadar![]()
Boyuna vermiş canımSenin bebiş daha çok kilo alıyordu hep. Seninki öyleyse bizim daha azdır kilo alımı
Evet cuma. Taşıyamıyorum ben artıkBoyuna vermiş canım
Zaten o hızda devam etseydi ele avuca sığmazdı
Şuan yine iyiyiz
Sen cuma mı gideceksin