bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez. bence etkilidir :)Büyüklerde de etkili mi acaba
Çok teşekkürler evet çok zor emmeye de hali olmadığından annenin göğüslerinin durumu da fenaydı sağım yapıyo falan. Yaa sizede çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzucuklar hasta olmasınYaa Allah yardımcıları olsun, çok zormuş bebeklerin hasta olması, 9 gün oldu bizde krup olduk, mahf oldu yavrum, öksür öksür,kusma, ishal nasıl zordurçabucak atlatır inşallah
Kucaktayken oturabilir mi?Bugün 5 aylık kontrole götürdüm. 4 haftada 600 gram almış ve 3 cm uzamış. 6100gram 62 cm olmuş. Gelişimi güzel. Öksürdüğü için rota aşısının 2. dozunu yaptırmadım. Kusar eder, aşı ziyan olur. Haftaiçi tekrar götürmeyi düşünüyorum. Şu an büyük kızımın ateşi var. Umarım bebeğe geçmez.
Sürekli oturmak hatta ayağa kalkmak istediğinden bahsettim. 6 aydan önce destekli oturtmayın. Şimdilik kucaktayken ayakları aşağıya sallandırın dedi. Bir de kızçeme anlatabilsem bunu.
Canim daha erken oturtmak ocin. Kucakta da olsa oturamaz. Ancak sirtini senin karnina yayayip oturur gibi tutabilirsin. Daha kemikleri okadar gelismedi. Evet yattigi yerden sıkılıyor ama beklemek zorundayiz. Ben daha oturamiyor diye kanguruya bile koymuyorum.Kucaktayken oturabilir mi?
Evet bizim doktorumuz da ayni seyi soyledi. Cok heveslenmistim oturtabilirsiniz ddiyedk diye, napalim bekleyecegiz biraz daha findigimizi :)Canim daha erken oturtmak ocin. Kucakta da olsa oturamaz. Ancak sirtini senin karnina yayayip oturur gibi tutabilirsin. Daha kemikleri okadar gelismedi. Evet yattigi yerden sıkılıyor ama beklemek zorundayiz. Ben daha oturamiyor diye kanguruya bile koymuyorum.
Kucaktayken de oturamaz. Ayaklar aşağıya doğru sarkacak.Kucaktayken oturabilir mi?
Merhaba canım öksürük yoktu ama bizim kızın da 2 gün ateşi yüksekti ve sesi çatallı gibiydi. Bol bol emzirdim, günde 3 kere burnuna serum fizyolojik yaptım (instagramda hekimanne sayfasında nasıl yapılacağı var), ara ara ılık su içirdim 1-2 çay kaşığı. Bir kerelik ılık ıhlamur içirdim 5 çay kaşığı filan belki zararı olur diye korktum fazla vermedim. İyileşti çok şükür. Ama en önemli ilaç anne sütüArkadaslar oglumun Sali gunu saglik ocaginda 4.ay aşıları oldu, cok kalabalikti sanırım ordan kapti bir seyler oksurmeye basladi ayni gece. Dun doktor kontrolumuz vardi. Oksurdugunu soyledim. Kalbini, ciğerlerini dinledi. Sikintili bir oksuruk degil olac vermeyecegim dedi. Bildiginiz dogal yontemler var mi bu oksurugu gecirmek icinBaska bir sikintisi yok yalnizca öksürük.
Geçmiş olsun canım. Bebekler hasta olmasın yaMerhaba canım öksürük yoktu ama bizim kızın da 2 gün ateşi yüksekti ve sesi çatallı gibiydi. Bol bol emzirdim, günde 3 kere burnuna serum fizyolojik yaptım (instagramda hekimanne sayfasında nasıl yapılacağı var), ara ara ılık su içirdim 1-2 çay kaşığı. Bir kerelik ılık ıhlamur içirdim 5 çay kaşığı filan belki zararı olur diye korktum fazla vermedim. İyileşti çok şükür. Ama en önemli ilaç anne sütü
Atak haftası da hikaye. Hafta geçti huysuzluk uykusuzluk geçmedislm kızlar ne alemdesiniz
ben verayi oyalamk için 40 takla atiyorum kusmuk bende fobi oldu
tatilde kuru hava daha beter yapti yanaklar fena halde atopik dermatitkaloriferlerin üstü suluk ve islak kiyafet dolu ama nemi yükseltmek zorluyor
neşe yok el surekli ağızda surekli bi vizirti ve her kes ne istiyo neyi var v.s. dio
arada babaya bırakıp uzaklaşıyorum muhabbet v.s.
geliyorum yine kaliteli vakit geciremiyoruz
geçiremiyoruz...
naapsam bilmiyorum
herkes onu bekledi iki tarafta da uzun yillar bebek yok ama bebegimiz mutsuz huysuz ağlamaklı ve kusmuklu
gastrotus baby hergün veriyorum yine de kurtaramiyoruz
istanbul a dönünce ii olsa bari
Merhaba.ben dr aynı durumdayim biliyorsun biraz. Dökmedim ben. Haftasonu 50-60 poset süt bağışladım. Biri 18 aylık kalp hastası bi bebeğe bi kısmını da beyin tümörü olan bir hastaya. Facede süt bağışı grubu var. Takip et istersen. Ek olarak üzülme. Bebeğinin kilosu iyi bildiğim kadarıyla çok sukur de geç. Ben çok üzüldum ama şuan çok mutluyum ihtiyacı olanlara ulastirdigim icin.Kizlar beni. Bebek alerjik biliyorsunuz. Bugun dondurucudaki diyet yapmadigim donemden kalan sutlerden isotip versim bebege. Sirf sutleri dokmeye kiyamadigim icin. Arada 1 öğün veririm diyordum kwndi kendime. Bebek sutu emdikten 20 dakika sonra kaka yapti su gibi. Sirf mukus ve les gibi kokulu. Normalde 5 ile 6 gund3 bir yalardi kakasini. Diyetsiz sutu icince yazik yavrum hemen yapti. Dahada vermem o sutleri. Mecbur dokecegim artik. Zaten bir kisminin tarihi gecti. Cok uzuldum bu duruma.
Sanirim diyet yapip ciktigi kadar sut sagacagim. Cikmadigi yerde diyet mamaya baslayacagiz oglumla.
Alerjik bebekte boy kilo sıkıntısı oluyor galiba
Adı cok guzelmis:) ismiyle büyüsün insllhslm kızlar ne alemdesiniz
ben verayi oyalamk için 40 takla atiyorum kusmuk bende fobi oldu
tatilde kuru hava daha beter yapti yanaklar fena halde atopik dermatitkaloriferlerin üstü suluk ve islak kiyafet dolu ama nemi yükseltmek zorluyor
neşe yok el surekli ağızda surekli bi vizirti ve her kes ne istiyo neyi var v.s. dio
arada babaya bırakıp uzaklaşıyorum muhabbet v.s.
geliyorum yine kaliteli vakit geciremiyoruz
geçiremiyoruz...
naapsam bilmiyorum
herkes onu bekledi iki tarafta da uzun yillar bebek yok ama bebegimiz mutsuz huysuz ağlamaklı ve kusmuklu
gastrotus baby hergün veriyorum yine de kurtaramiyoruz
istanbul a dönünce ii olsa bari
Selam,,, promalt işe yaradı mı? Humanayı denem kaç kutu olmadı. Bi de bunu deneyeceğim. İşe yaradı ise kaç günde etkisi oldu acaba?Kuzu eti dana eti bol yeşillik tahin helvası boza ayran bulgur pilavı 3litre su ve promaltBen incir ceviz hurma da yiyorum ama promalt 1000kalori Bir de bestlak damla
Benimki de alerjik, boy kilo sorunu yok. Egzaması bol :)Alerjik bebekte boy kilo sıkıntısı oluyor galiba
benim de oluyordu ama normal demek anormal demek bizim değil doktorun bile gördüğü bişey yoksa anlami yokKızlar şuan 7+0 dayım kasık ağrılarım bugün çok fazla gece de kasıklarımda ki ağrı yüzünden aniden uyandım normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?