sağol canım
kaliteliden kastım sanırım kusmuk ağıt vızıltı olmadan

Eylül bebelerinde bisey var kesin:))
Ben de oyalamakra çok zorlaniyorum. Baskasinda beş dk dan uzun durmuyo sürekli kucak istiyo ve sürekli konuscam.. basbasayken veya babasıyla çok iyi başka biri olsun huysuz.. büyüdükçe daha iyi olur inşallah yoksa işimiz zor

Kızlar kehribar kolye kullanan var mı yada duydunuz mu faydasını gören oldu mu 4 aylık kızımın dişi çıkıyor çok huysuz ve salyalı

bugün yine elimde peçete kusmuk temizliyorum
görüntü tatlı halasi dayısı... sevmek istiyor alıyorlar bir kusmuk bir huysuzluk
hala emmek uyumak gaz kusmuk kaka dongusunden çıkamadım

Kızlar kehribar kolye kullanan var mı yada duydunuz mu faydasını gören oldu mu 4 aylık kızımın dişi çıkıyor çok huysuz ve salyalı
ben kullaniyorum canım sanki salyayi azaltıyor geceleri çıkarmaya calisiyorum unutmadığım sürece
ya da elektriklenme yapacak peluş tarzı kıyafet battaniye falan kullandığımda

yesilus damlayı aldın mı unuttun bana yazmayi

görüntü tatlı halasi dayısı... sevmek istiyor alıyorlar bir kusmuk bir huysuzluk
Canim o donguden ben ciktim derken yeniden basladik. Dun dusa girdim ustume o derece kustu. 5 ile 10 dk arasi emerse kusmuyor. Tabi emdikten 5 dk sonra kucagimda dik olarak cok oynatmadan tutmam gerekiyor. 5dk dik tutmazsam kusiyor. 15 dakika emd8g8 zaman- cok nadir 15 dk emiyor- direk kusuyor. Kisaca kusmamasi icin 15 dakikadan az emmesi lazim. Anneme bu coxuk az emmeue basladi 5 dk emiyor demistim. Kac dakika emecekti demisti. 15 20 dk emiyor demistim. O da 15 dakika cocuk mu emzirilir 5dk yeter demisti. Bana mantikli geldi. Bizimkiler artik büyüdü ceneleri kuvvetli cekiveriyorlar sutu.
Ben artik 10 dakikadan fazla emzirmeyecegim. Aksamki kusma fena otesiydi. Atletimin yakasindan gobegome kadar kusutu. Atletin disi da oyleudi. Kolumda komple kusmuk oldu.

Canım damlayı eczaneden almadık daha ya , parasını da verdik bir küsmeye olmadı kullanmaya gönlüm yok ondan mıdır nedir
Dur bugün aldırayım eşime

Slm kızlar oğlum özellikle sabahları boğazı gıcıklanıyormuş gibi peş peşe kuru öksürüyor. Hapşırık da oluyor ama öksürük daha çok. Alerji gibi sanki. Var mı böyle durum olan?

Bağırsakları gelişince düzelir inşallah az kaldı

... BABY ALDIM GAYET İYİ KANGURUDA
....

Son düzenleyen: Moderatör:
BENCE 2. EL ALMAYIN BEBEK SONUÇTA BEN MEMNUNUM KANGURUDAN
....

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım sizin öksürük ne durumda? Bizim de 2 gündür öksürüyor ama akşamdan beri azaldı gibi, doktorunu aradık ciğer de hırıltı yoksa gelmenize gerek yok dedi.

Geçmiş olsun canım. Bebekler hasta olmasın ya
Sağol canım. Valla eşim çok fena hastaydı, kız da 2 gün ateşlendi 2 gün iyiydi 2 gündür de öksürük çıktı Allahtan azalmaya başladı hemen. Eşime mi bakayım kıza mı şaşırdım.

Slm kızlar oğlum özellikle sabahları boğazı gıcıklanıyormuş gibi peş peşe kuru öksürüyor. Hapşırık da oluyor ama öksürük daha çok. Alerji gibi sanki. Var mı böyle durum olan?
Bizde de öksürük var canım ama biz karı koca grip atlattık bizden kaptı sanırım. Serum fizyolojik yapıyorum sık sık, arada ılık su veriyorum. Evi nemli tutmaya çalışıyorum. Doktorumu göğsünde hırıltı yoksa sorun olmaz dedi

Kızlar bizim hala bebek arabamız yok, almayı düşünüyoruz artık. Tavsiyesi olan var mı? Kriterim hafif ve az yer kaplaması. Eşim de kullanacağı için çok kısa olmamalı. Çift yönlü olursa ne ala, olmazsa da sorun değil :) max bütçem 1400 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…