İnşAllah çok teşekkür ederimbenim de oluyordu ama normal demek anormal demek bizim değil doktorun bile gördüğü bişey yoksa anlami yok
ins. kısa sürede rahatlarsın
hayırla kavuş yavruna
Eylül bebelerinde bisey var kesin:))slm kızlar ne alemdesiniz
ben verayi oyalamk için 40 takla atiyorum kusmuk bende fobi oldu
tatilde kuru hava daha beter yapti yanaklar fena halde atopik dermatitkaloriferlerin üstü suluk ve islak kiyafet dolu ama nemi yükseltmek zorluyor
neşe yok el surekli ağızda surekli bi vizirti ve her kes ne istiyo neyi var v.s. dio
arada babaya bırakıp uzaklaşıyorum muhabbet v.s.
geliyorum yine kaliteli vakit geciremiyoruz
geçiremiyoruz...
naapsam bilmiyorum
herkes onu bekledi iki tarafta da uzun yillar bebek yok ama bebegimiz mutsuz huysuz ağlamaklı ve kusmuklu
gastrotus baby hergün veriyorum yine de kurtaramiyoruz
istanbul a dönünce ii olsa bari
bugün yine elimde peçete kusmuk temizliyorumEylül bebelerinde bisey var kesin:))
Ben de oyalamakra çok zorlaniyorum. Baskasinda beş dk dan uzun durmuyo sürekli kucak istiyo ve sürekli konuscam.. basbasayken veya babasıyla çok iyi başka biri olsun huysuz.. büyüdükçe daha iyi olur inşallah yoksa işimiz zor
ben kullaniyorum canım sanki salyayi azaltıyor geceleri çıkarmaya calisiyorum unutmadığım süreceKızlar kehribar kolye kullanan var mı yada duydunuz mu faydasını gören oldu mu 4 aylık kızımın dişi çıkıyor çok huysuz ve salyalı
Canim o donguden ben ciktim derken yeniden basladik. Dun dusa girdim ustume o derece kustu. 5 ile 10 dk arasi emerse kusmuyor. Tabi emdikten 5 dk sonra kucagimda dik olarak cok oynatmadan tutmam gerekiyor. 5dk dik tutmazsam kusiyor. 15 dakika emd8g8 zaman- cok nadir 15 dk emiyor- direk kusuyor. Kisaca kusmamasi icin 15 dakikadan az emmesi lazim. Anneme bu coxuk az emmeue basladi 5 dk emiyor demistim. Kac dakika emecekti demisti. 15 20 dk emiyor demistim. O da 15 dakika cocuk mu emzirilir 5dk yeter demisti. Bana mantikli geldi. Bizimkiler artik büyüdü ceneleri kuvvetli cekiveriyorlar sutu.bugün yine elimde peçete kusmuk temizliyorum
görüntü tatlı halasi dayısı... sevmek istiyor alıyorlar bir kusmuk bir huysuzluk
hala emmek uyumak gaz kusmuk kaka dongusunden çıkamadım
Ben memnunum canim. 1 hafta takmadim az huyu degisti. Salyasi artti. SINDI CIKARMIYORUMKızlar kehribar kolye kullanan var mı yada duydunuz mu faydasını gören oldu mu 4 aylık kızımın dişi çıkıyor çok huysuz ve salyalı
Ben bi haftadır kullanıyorum ama işe yaramadıKızlar kehribar kolye kullanan var mı yada duydunuz mu faydasını gören oldu mu 4 aylık kızımın dişi çıkıyor çok huysuz ve salyalı
Canım damlayı eczaneden almadık daha ya , parasını da verdik bir küsmeye olmadı kullanmaya gönlüm yok ondan mıdır nedirben kullaniyorum canım sanki salyayi azaltıyor geceleri çıkarmaya calisiyorum unutmadığım sürece
ya da elektriklenme yapacak peluş tarzı kıyafet battaniye falan kullandığımda
yesilus damlayı aldın mı unuttun bana yazmayi
.. baby öneririrm ben aldım çok memnunumKanguru almakta hala kararsızım
....Evet doğru diyorsun en son öyle karar verdim sadece kanguru alayım
Bağırsakları gelişince düzelir inşallah az kaldıbugün yine elimde peçete kusmuk temizliyorum
görüntü tatlı halasi dayısı... sevmek istiyor alıyorlar bir kusmuk bir huysuzluk
hala emmek uyumak gaz kusmuk kaka dongusunden çıkamadım
... BABY ALDIM GAYET İYİ KANGURUDABu arada evin içinde kanguru takmak mı daha iyi yoksa sling felan mı
Şimdi bende ikisi de yok sizce sadece kanguru alıp hem ev içi hem dışarda mı kullanmalıyım
Slingi de takıp çıkarması rahat gibi
Bi de kullandığınız kangurulardan memnun musunuz
BENCE 2. EL ALMAYIN BEBEK SONUÇTA BEN MEMNUNUM KANGURUDANBen de neko switch baby size beğendim seninkiyle de çok benziyor yorumlarda çok memnun kalmışlar
2. ellerine bakmadım henüz
Şey sorcam bi baby size var yenidoğandan itibaren onu almam gerekir dimi diğeri çocukluk için galiba
Çok çok geçmiş olsuninşallah çabucak iyileşirsiniz
Bence çocuk doktoruna anlat durumu çok basit egzersizlerle düzeliyor böyle şeyler
Canım sizin öksürük ne durumda? Bizim de 2 gündür öksürüyor ama akşamdan beri azaldı gibi, doktorunu aradık ciğer de hırıltı yoksa gelmenize gerek yok dedi.Arkadaslar oglumun Sali gunu saglik ocaginda 4.ay aşıları oldu, cok kalabalikti sanırım ordan kapti bir seyler oksurmeye basladi ayni gece. Dun doktor kontrolumuz vardi. Oksurdugunu soyledim. Kalbini, ciğerlerini dinledi. Sikintili bir oksuruk degil olac vermeyecegim dedi. Bildiginiz dogal yontemler var mi bu oksurugu gecirmek icinBaska bir sikintisi yok yalnizca öksürük.
Sağol canım. Valla eşim çok fena hastaydı, kız da 2 gün ateşlendi 2 gün iyiydi 2 gündür de öksürük çıktıGeçmiş olsun canım. Bebekler hasta olmasın ya
Bizde de öksürük var canım ama biz karı koca grip atlattık bizden kaptı sanırım. Serum fizyolojik yapıyorum sık sık, arada ılık su veriyorum. Evi nemli tutmaya çalışıyorum. Doktorumu göğsünde hırıltı yoksa sorun olmaz dediSlm kızlar oğlum özellikle sabahları boğazı gıcıklanıyormuş gibi peş peşe kuru öksürüyor. Hapşırık da oluyor ama öksürük daha çok. Alerji gibi sanki. Var mı böyle durum olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?