Bizde pierre cardin var amacımız çok hafif ve az yer kaplamasıydı arabanın bagajina sigsin ve ben tek rahat tasiyayim diye..isteklerimizi karşıladı memnunuz baya..travel sistem bizimki araba koltuğunu doğduğundan beri kullanıyoruz 13 kiloya kadar limiti var..arabasida hafif 10 Kilo felandi galiba ona dikkat et alırjen bazıları görsel güzel ama çok hantal bir işe yaramıyor
Fiyatı 2 bindi ama şimdi ne civarda bilmiyorum

Canım artık büyümeye basladılar kabin tipi bak derim
Travel sistem aldım maximum on onbeş kere kullanmısızdır cok agır
Bastona henüz gecmedik fena değil ama aynı göre daha az yer kaplayarak kabin tipi yapıyor birde instagram kullanıyorsan mühendisinoglunu takip et o sürekli önerilerde bulunuyor en aon önerdigi 600liramıydı neydi yorumlarda gayet güzeldi

Mühendisinoğlunu takip ediyorum da denk gelmemişim demek, post olarak paylaşmıştır umarım bakarım şimdi.
Yok canım zaten travel almamak için bu kadar bekledik, hem alamazdık da çünkü bizim arabamız yok, o ağır arabaları kendi arabası olanlar rahat kullanır diye düşünüyorum. Şimdi daha basit bi şey arıyorum. Gene de hemen kullanmayı düşünmüyorum, gene bi 6. Ayını bulur kullanmamız, dışarı pek çıkmıyoruz, çıkınca da kanguruya koyuyorum. Tamam canım kabin tipi olarak bakayım

Teşekkür ederim yok canım travel bakmıyorum, bizim kendi arabamız yok o yüzden oto koltuğuna da ihtiyacımız yok :) pierre cardin baston tipi de var ama onlara bakarım. Hem hafif hem de tam yatar olmalı

Kraft pocket. Ebebekte en çok satan araba demişlerdi. Hafif diğerlerinden. Arka tekeri de küçük çünkğ

Canım sizin öksürük ne durumda? Bizim de 2 gündür öksürüyor ama akşamdan beri azaldı gibi, doktorunu aradık ciğer de hırıltı yoksa gelmenize gerek yok dedi.
Bizim oksuruk devam Gectigimiz Sali aksami baslamisti. Ya doktorumuz hic onemsemedi oksurugunu. Cigerlerini, kalbini dinlemisti Persembe gunu. Hastaneye sakin gelmeyin diyor. Ama azaldi bugun bayagi, o kadar endise ettim ki esimle whatsapp grubu kurduk her oksurdugunde yaziyoruz. Mesela dunden onceki gun gece 12 den aksam 6ya kadar 29 kez oksurmus, dun 20, bugun 12. Iyice saykoya bagladim anlayacagin :)

Geçmişolsun canım..bizde de var öksürük ama baya azaldı..geceleri uykudan uyandırıyodi yavrumu..bizde aile hekimize gösterdik bi tedavi vermedi..burununu sf le yıkadık genzi doluyordu hep

Geçmişolsun canım..bizde de var öksürük ama baya azaldı..geceleri uykudan uyandırıyodi yavrumu..bizde aile hekimize gösterdik bi tedavi vermedi..burununu sf le yıkadık genzi doluyordu hep
Seviniyordum kisi atlaticaz herhalde hastalanmadan diye ama olmadi maalesef. Allah'a sukur baska sikintisi yok sadece oksuruk. Insallah hepsininki gecer bi an once.

Biz chicconun urban bebek arabasını aldik bana fazla hantal geldi. Arabaya koyarken ayır koy zor bence travelleri sevmedim ben bastonlar daha iyi. Abladan kalan arabayı daha çok kullanıyorum suan .

Kraft back aldık çok memnunum öneririm.
Çift yönlü kullanım tek elle katlanabilme özelliği var ve hafif.
Aynı zamanda kış mevsimi için özel ayak örtüsü kapanabilir tente epey işe yaradı.
Indirimdem 1100 e almıştık nette de o aralarda geziyor.

Canım biz chicco lite way 3 aldık çok beğendik baston tipi, hafif ve sürüşü çok kolay. Yağmurluk ve kış için özel kılıfı, ekstra kapanan tentesi filan var. Fiyatı 1300 TL gibi bişey ama biz joker de indirime denk geldik 900 TL ye aldık üstelik kampanya vardı 250 TL hediye çeki verdi yanında. Çift yönlü değil ama bebekler artık bize değil etrafa bakmak istiyor zaten

Son düzenleme:
Hehehe aynı biz. Biz de çocuk her öksürdüğünde eyvah eyvah moduna geçiyoruz. Çok şükür bizim de azaldı bayağa inşallah geçer. İyi olsun kuzular. Doktorun haklı, ben de çok mecburda kalmadıkça hastaneye götürmek istemiyor çeşit çeşit mikrop var şu ara. Doktorumuzu aradık biz de bişey olmaz göğsünde hırıltı yoksa geçer, gelmeyin dedi

Kızlar merhaba. Pompa nin içinden çıkan lansinoh biberon kullanıyorum yeni bir tane daha almayı planlıyorum. Aklımda avent var ama yavaş akış veya hızlı akış seçenekleri var. 5 aylık olacak artık hızlı akış mı alsam diyorum ama bir yandan da korkuyorum meme reddi olur mu diye. Ne dersiniz?

Nasıl oldunuz canım? Biz az önce bexsero yaptırdık korkarak bekliyorum inşallah ateşi yükselmez. Emiyor şuan uykulu vaziyette.

Ben avent yeni doğan biberonundan hiç hoşlanmadım gaz yaptı çocuğa. Dr browns geniş ağılı cam biberon aldık ondan çok memnunum ama onun da iki numaralı biberon ucu Türkiye'de yok. Hala bir numara kullanıyoruz. En azından meme reddi yapmıyor. Ben de biberon arayışındayım aslında. Şimdilik 60 cc mama içiyor ama ilerde 150 ml'lik biberon yetmez bize.

Bi kraft back bi de kraft pop up bakmıştık, pop up birazcık kısa gelmişti, backe tekrar bakayım teşekkür ederim

Kolye şeklinde olanı mı kullanıyorsun? Bizim salyalar feci, kolye boynunda rahatsız eder diye çekinmiştim.
Kolye aldım ama ayagına takıyorum iki sıra döndürüp boynunda iz bıraktı gecici. Bide gece cıkarmak lazımmış bazen uykusunu bölmiyim diye boynununda cıkarmayı unutuyorum diye korkuyordum

Yaa evet ona da bakıyorum. İç genişliği iyi mi sence, yanibebelerimiz darlanmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…