- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Calpol verseydin hemen bexsero ates yapıyor cunku doktorlar atesin cıkmasını beklemeden calpol aldırıyorNasıl oldunuz canım? Biz az önce bexsero yaptırdık korkarak bekliyorum inşallah ateşi yükselmez. Emiyor şuan uykulu vaziyette.
Ben hala yavaş akış kullanıyorum lansinoh, dr browns var o da yavaş akış ama lansinohtan daha hızlı, mete onu sevmiyo. Bence yine yavaş akışlı lansinoh al, 160 ml yetmiyosa 250 olandan al derim eğer evdekini de seviyosa miniğinKızlar merhaba. Pompa nin içinden çıkan lansinoh biberon kullanıyorum yeni bir tane daha almayı planlıyorum. Aklımda avent var ama yavaş akış veya hızlı akış seçenekleri var. 5 aylık olacak artık hızlı akış mı alsam diyorum ama bir yandan da korkuyorum meme reddi olur mu diye. Ne dersiniz?
İki buçuk saat oldu yaptıralı, bekleyelim yükselmeye başlarsa veririz dedik, evet bize de dr önerdi calpol. Siz yaptırdınız mı?Calpol verseydin hemen bexsero ates yapıyor cunku doktorlar atesin cıkmasını beklemeden calpol aldırıyor
Biz aralıkta ilk dozunu vurdurduk 5subatta ikinci dozu vurdurucaz doktor eve gittiğiniz gibi verin dedi ates yapar atesin cıkmasını beklmeyin dört saatte bir yarım ölcek verebilirsiniz demiştiİki buçuk saat oldu yaptıralı, bekleyelim yükselmeye başlarsa veririz dedik, evet bize de dr önerdi calpol. Siz yaptırdınız mı?
ben pierre cardin yeehoo model aldım. gayet memnunum. tek elle kapanıp cok az yer kaplıyor çok pratik. bebek kucağındayken arabayı açıp kapatabillirsin. hatta taşıyabilirsin bile, kabin model olduğu için valiz gibi sürebiliyosunYaa evet ona da bakıyorum. İç genişliği iyi mi sence, yanibebelerimiz darlanmaz dimi
Ben avent yeni doğan biberonundan hiç hoşlanmadım gaz yaptı çocuğa. Dr browns geniş ağılı cam biberon aldık ondan çok memnunum ama onun da iki numaralı biberon ucu Türkiye'de yok. Hala bir numara kullanıyoruz. En azından meme reddi yapmıyor. Ben de biberon arayışındayım aslında. Şimdilik 60 cc mama içiyor ama ilerde 150 ml'lik biberon yetmez bize.
Cam biberon istiyordum aslında ama o da agir oluyor diyenler var. Emzik avent kullanıyoruz o yüzden biberon da avent mı alsam acaba diyorum artık gaz problemi de olmaz bence bebeklerimizin. Ben çalışmaya başladım süt bırakıyorum bizimki 180 cc içiyor hiç de kusmuyormuşBen hala yavaş akış kullanıyorum lansinoh, dr browns var o da yavaş akış ama lansinohtan daha hızlı, mete onu sevmiyo. Bence yine yavaş akışlı lansinoh al, 160 ml yetmiyosa 250 olandan al derim eğer evdekini de seviyosa miniğin
Göğsünden hırıltı yok ama boğazına gıcık var gibi peş peşe öksürüyor.Bizde de öksürük var canım ama biz karı koca grip atlattık bizden kaptı sanırım. Serum fizyolojik yapıyorum sık sık, arada ılık su veriyorum. Evi nemli tutmaya çalışıyorum. Doktorumu göğsünde hırıltı yoksa sorun olmaz dedi
O da çok hafif diye biliyorum evet tekrar bi bakayım ölçülerine. Altına battaniye/minder koyabilirim evetben pierre cardin yeehoo model aldım. gayet memnunum. tek elle kapanıp cok az yer kaplıyor çok pratik. bebek kucağındayken arabayı açıp kapatabillirsin. hatta taşıyabilirsin bile, kabin model olduğu için valiz gibi sürebiliyosuntek hoslanmadığım oturma kısmı biraz sert, ben altına battaniye serip de kullandım ama oturmaya basladıktan sonra o kadar sıkıntı olmaz
Tek öğün için çok değil hayır. Ben 160 cc cam lansinoh kullanıyorum memnunum. Ağır değil bence, hem zaten bebeğimiz kendisi tutup içmiyor ki taşıyamama gibi bi sorunu olsun. Bence de cam 250 olandan al sen hangi marka olursa olsunCam biberon istiyordum aslında ama o da agir oluyor diyenler var. Emzik avent kullanıyoruz o yüzden biberon da avent mı alsam acaba diyorum artık gaz problemi de olmaz bence bebeklerimizin. Ben çalışmaya başladım süt bırakıyorum bizimki 180 cc içiyor hiç de kusmuyormuşbilmiyorum midesi mı genişledi biraz çok gibi geldi bana aslında da. O yüzden acil biberon arayışına girdim
Cam alma attık kendileri tutup içecekler yakındaCam biberon istiyordum aslında ama o da agir oluyor diyenler var. Emzik avent kullanıyoruz o yüzden biberon da avent mı alsam acaba diyorum artık gaz problemi de olmaz bence bebeklerimizin. Ben çalışmaya başladım süt bırakıyorum bizimki 180 cc içiyor hiç de kusmuyormuşbilmiyorum midesi mı genişledi biraz çok gibi geldi bana aslında da. O yüzden acil biberon arayışına girdim
Ben baya biriktirip sağdım canım ama. Mesela 6 saat boyunca tek göğüs emzirdim diğerinde biriktirdim öyle sağdımCam alma attık kendileri tutup içecekler yakındaBen dün sağdım 10 cc çıktı Ondan önceki iki gün 30 cc çıkmıştı. 10 gün sonra ben de başlıyorum çalışmaya.
Geçmiş olsun biz de 6. ayda yaptırcaz. Pnömokok çok ağrıtan bir aşıydı bu nasıl? Yapılırken çok ağladı mı?Nasıl oldunuz canım? Biz az önce bexsero yaptırdık korkarak bekliyorum inşallah ateşi yükselmez. Emiyor şuan uykulu vaziyette.
Benim zaten tek göğsü emmiyor gibi bi şey. Diğerini emerken onu sağdım. Bebek emmiyorken de deneyim bakalım diğer göğsü. Ama hiç boş bırakmıyor ki beni, ya emmek istiyor ya kucak istiyor.Ben baya biriktirip sağdım canım ama. Mesela 6 saat boyunca tek göğüs emzirdim diğerinde biriktirdim öyle sağdım
Yarım ölcek demiiti hiç ml ine bakmadım yalan olmasınH honey bunch biraz yükselmeye başlayınca calpol verdim. 4 saatte bir 2,5 ml verebiliyoruz değil mi? Ptesi rotarix ikinci doz yaptırmıştık, bugün bexsero. Ve mukuslu kaka yaptı akşamüstü ilk kez. Vücut tepki verdi demek ki aşılara.
9a dogru feryat figan basliyr. Uykudan agliyr bazen 1.5 2 saatte uykuya dalmasi buluyorUykusu düzene giren var mı? Akşam kaçta uyuyorsunuz?
1 gün 2 saatte 1 kalkıyor 1 gün 4 artı 2.ama 1 den çnce uyumaz9a dogru feryat figan basliyr. Uykudan agliyr bazen 1.5 2 saatte uykuya dalmasi buluyor
Gece iyi sayiliriz şükür siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?