Ben hala yavaş akış kullanıyorum lansinoh, dr browns var o da yavaş akış ama lansinohtan daha hızlı, mete onu sevmiyo. Bence yine yavaş akışlı lansinoh al, 160 ml yetmiyosa 250 olandan al derim eğer evdekini de seviyosa miniğin

Calpol verseydin hemen bexsero ates yapıyor cunku doktorlar atesin cıkmasını beklemeden calpol aldırıyor
İki buçuk saat oldu yaptıralı, bekleyelim yükselmeye başlarsa veririz dedik, evet bize de dr önerdi calpol. Siz yaptırdınız mı?

İki buçuk saat oldu yaptıralı, bekleyelim yükselmeye başlarsa veririz dedik, evet bize de dr önerdi calpol. Siz yaptırdınız mı?
Biz aralıkta ilk dozunu vurdurduk 5subatta ikinci dozu vurdurucaz doktor eve gittiğiniz gibi verin dedi ates yapar atesin cıkmasını beklmeyin dört saatte bir yarım ölcek verebilirsiniz demişti
Calpole ragmen 37.6larda gezdi atesi iki gün boyunca

Yaa evet ona da bakıyorum. İç genişliği iyi mi sence, yanibebelerimiz darlanmaz dimi
ben pierre cardin yeehoo model aldım. gayet memnunum. tek elle kapanıp cok az yer kaplıyor çok pratik. bebek kucağındayken arabayı açıp kapatabillirsin. hatta taşıyabilirsin bile, kabin model olduğu için valiz gibi sürebiliyosun tek hoslanmadığım oturma kısmı biraz sert, ben altına battaniye serip de kullandım ama oturmaya basladıktan sonra o kadar sıkıntı olmaz

Cam biberon istiyordum aslında ama o da agir oluyor diyenler var. Emzik avent kullanıyoruz o yüzden biberon da avent mı alsam acaba diyorum artık gaz problemi de olmaz bence bebeklerimizin. Ben çalışmaya başladım süt bırakıyorum bizimki 180 cc içiyor hiç de kusmuyormuş bilmiyorum midesi mı genişledi biraz çok gibi geldi bana aslında da. O yüzden acil biberon arayışına girdim

Kızlar oğlum boğazı tahriş olmuş gibi öksürüyor. Bir çay kaşığı ıhlamur versem olur mu ki? 4,5 aylık bebeğe verilir mi bilemedim.

Göğsünden hırıltı yok ama boğazına gıcık var gibi peş peşe öksürüyor.

O da çok hafif diye biliyorum evet tekrar bi bakayım ölçülerine. Altına battaniye/minder koyabilirim evet

Tek öğün için çok değil hayır. Ben 160 cc cam lansinoh kullanıyorum memnunum. Ağır değil bence, hem zaten bebeğimiz kendisi tutup içmiyor ki taşıyamama gibi bi sorunu olsun. Bence de cam 250 olandan al sen hangi marka olursa olsun

Cam alma attık kendileri tutup içecekler yakında Ben dün sağdım 10 cc çıktı Ondan önceki iki gün 30 cc çıkmıştı. 10 gün sonra ben de başlıyorum çalışmaya.

H honey bunch biraz yükselmeye başlayınca calpol verdim. 4 saatte bir 2,5 ml verebiliyoruz değil mi? Ptesi rotarix ikinci doz yaptırmıştık, bugün bexsero. Ve mukuslu kaka yaptı akşamüstü ilk kez. Vücut tepki verdi demek ki aşılara.

Cam alma attık kendileri tutup içecekler yakında Ben dün sağdım 10 cc çıktı Ondan önceki iki gün 30 cc çıkmıştı. 10 gün sonra ben de başlıyorum çalışmaya.
Ben baya biriktirip sağdım canım ama. Mesela 6 saat boyunca tek göğüs emzirdim diğerinde biriktirdim öyle sağdım

Nasıl oldunuz canım? Biz az önce bexsero yaptırdık korkarak bekliyorum inşallah ateşi yükselmez. Emiyor şuan uykulu vaziyette.
Geçmiş olsun biz de 6. ayda yaptırcaz. Pnömokok çok ağrıtan bir aşıydı bu nasıl? Yapılırken çok ağladı mı?

Ben baya biriktirip sağdım canım ama. Mesela 6 saat boyunca tek göğüs emzirdim diğerinde biriktirdim öyle sağdım
Benim zaten tek göğsü emmiyor gibi bi şey. Diğerini emerken onu sağdım. Bebek emmiyorken de deneyim bakalım diğer göğsü. Ama hiç boş bırakmıyor ki beni, ya emmek istiyor ya kucak istiyor.

E bebek baston rocet var bizde. Netten baya bakmistim kg hafif olsun siye kraft ve chicco cok hafif ama kraft saglam degil diye yazmis cokkisi ( kisa sure deforme olmus) chiccoda tekerlekler kuck oldugu icin yerdeki bazi seylerde takiliyr dediler ama baya hafif chico

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…