• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depremi hisseden yaşayan oldumu arkadaşlar biz k.marasta yaşıyoruz çok kötü bi şekilde yaşadık sarsıntıyı sanki yıkılacak sandım allah beterinden korusun allah yardımcıları olsun ölenlerin mekanları cennet olsun hâlâ o korkuyu şoku atamadık üzerimizden 😢

Depremi hisseden yaşayan oldumu arkadaşlar biz k.marasta yaşıyoruz çok kötü bi şekilde yaşadık sarsıntıyı sanki yıkılacak sandım allah beterinden korusun allah yardımcıları olsun ölenlerin mekanları cennet olsun hâlâ o korkuyu şoku atamadık üzerimizden 😢
Elazığ’a çok uzağız. Hissetmedik ama dünden beri tadımız tuzumuz yok. Çok üzgünüm. Size de geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.

Elazığ’a çok uzağız. Hissetmedik ama dünden beri tadımız tuzumuz yok. Çok üzgünüm. Size de geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
Amin inşallah allah hiç birine boyle acı korku yasatmasin asıl merkezinde hissedenlere yardım etsin bi an ölümle yaşam arasındakalıyor insan :(

Kaka sorunu yaşayan anneler yardımınıza ihtiyacım var😖 bugune kadar hiç sekmedi hergün kesin yapardı. Ama bu ara 10 gün içinde 1 defa cok cok az yaptı neden oluyo acaba ya hastaneyede gitmek istemiyorum salgın korkusuna

az
şırıngayı denesene kız. cidden tam benlikmiş bu şırınga. gününü tam tutturmamıza ve şırıngaya bağlıyorum başarımızı :KK66:
spermler hiçç dışarı kaçmıyor. ilk kez denedim ben
Hayırlı olsun arkadaşlar sağlıkla büyütün bebeklerinizi şırınga yöntemi nedir? Anlayamadım
şırıngayı denesene kız. cidden tam benlikmiş bu şırınga. gününü tam tutturmamıza ve şırıngaya bağlıyorum başarımızı :KK66:
spermler hiçç dışarı kaçmıyor. ilk kez denedim ben
Hayırlı olsun evlatlariniz sağlıkla büyütün inşaallah. Ama bu şırınga yöntemi nedir anlayamadim

Kaka sorunu yaşayan anneler yardımınıza ihtiyacım var😖 bugune kadar hiç sekmedi hergün kesin yapardı. Ama bu ara 10 gün içinde 1 defa cok cok az yaptı neden oluyo acaba ya hastaneyede gitmek istemiyorum salgın korkusuna
Canım sadece anne sütü alıyorsa normal deniyor 10 güne kadar ama sizin 10 gün olmuş kabız filan mı oldu acaba? Ben kıza öksürüyor diye az ıhlamur verdim 2-3 kez ve ıhlamurun kaka yaptırdığını keşfettim. İstersen bi dene. 5-6 çay kaşığı vermiştim

4. Ayda çok yaşanıyormuş bu. Bağırsakları tam gelişmediği için sanırım. Kabız gibi değil de bir kaç günde bir yapıyor geç yapıyor. 4. Ay aşısına gittiğimizde 7 gündür kaka yapmamıştı. Bize doktor linex bakso diye bir ilaç verdi. Buna rağmen 3 günde bir yapıyor ama en azından yapana kadar gaz sıkıntısı çekmiyor bu ilaçtan sonra şükür. Telefonla sorma şansın varsa bu ilacı bir sor istersen doktoruna.

Arkadaşlar bebeğiniz öksürüyorsa kuru soğanı bölüp odasına koymayı deneyin, arkadaşımın doktoru söylemiş.

4. Ayda çok yaşanıyormuş bu. Bağırsakları tam gelişmediği için sanırım. Kabız gibi değil de bir kaç günde bir yapıyor geç yapıyor. 4. Ay aşısına gittiğimizde 7 gündür kaka yapmamıştı. Bize doktor linex bakso diye bir ilaç verdi. Buna rağmen 3 günde bir yapıyor ama en azından yapana kadar gaz sıkıntısı çekmiyor bu ilaçtan sonra şükür. Telefonla sorma şansın varsa bu ilacı bir sor istersen doktoruna.
Evet benim bebegimde 3 ay hergun bir defa yapti ne zaman 4. Aya girdik 10 gunde bire dustu. Ben de sorayim yazdiginiz ilaci bakayim doktorumuza.

ysmnjoy ysmnjoy
B Brcbrcbrc84
yumurtlama gününü belirliyorsun ovulasyon testi ile takip ediyorsun
o gün eşin sprm örneği verir gibi kendisi bi kaba aliyor orda siringaya örneği çekiyorsun ardından kadın kendi bel altina yastik koyup belini diklestiriyorki minimum seviyede kayip olsun
ardindan şırıngayla kadin sprmleri aliyor

Arkadaslar merhaba bestiron kan damlaso kullanip kabizlik yasayanlar oldu mu?

ysmnjoy ysmnjoy
B Brcbrcbrc84
yumurtlama gününü belirliyorsun ovulasyon testi ile takip ediyorsun
o gün eşin sprm örneği verir gibi kendisi bi kaba aliyor orda siringaya örneği çekiyorsun ardından kadın kendi bel altina yastik koyup belini diklestiriyorki minimum seviyede kayip olsun
ardindan şırıngayla kadin sprmleri aliyor
Bu ne ilginç bir yöntemmiş 😆 İlk defa duyuyorum işe yarıyor muymuş peki 😲

Back
X