Merhaba nerede yaşıyorsunuz?İyi çok şükür. Sadece bugün burun tıkanıklığı hapşırık yaşıyoruz. Ateş yok çok şükür ama ciddi salgın var her yerde. Dikkat etmekte fayda var. Uykular düzenli, gündüz uykuları da uyumaya başladı en azından 5 dk uyumuyor 40 50 dk buluyor gündüzleriakşamları da en geç 9da uykudayiz işte. Kan damlasını kestim. 4 5 gün kaka yapmadığı oldu. 5 5.5 ay gibi başlamayı düşünüyorum. Bağırsakları daha çok gelişmiş olur. Ve doktorumuz kan damlasına tekrar başlayınca sabah akşam çay kaşığı zeytinyağı ver dedi. Yarın rota aşimiz var. Ve tekirdağ Çerkezköy civarında domuz gribi vakaları gozukmus. Bende kendim alıp yapacağım. İnşallah ziyan etmeden yapabilirim bakalım... Bu durumda hastaneye gitmek doğru değil. Senin yavru nasıl keyfi sıhhati yerindedir inşallah?
Merhaba, Tekirdağ cerkezkoyMerhaba nerede yaşıyorsunuz?
Merhaba bizde hissettik maalesefDepremi hisseden yaşayan oldumu arkadaşlar biz k.marasta yaşıyoruz çok kötü bi şekilde yaşadık sarsıntıyı sanki yıkılacak sandım allah beterinden korusun allah yardımcıları olsun ölenlerin mekanları cennet olsun hâlâ o korkuyu şoku atamadık üzerimizden
Geçmiş olsun. Biz de 10 Ocak’ta doktora gittik tahlil yapmadan kan damlası verdi. Tahlil yapmadan diyorum çünkü burada okuduğum biri çok kişiye tahlil yapılmış ve kan damlasına gerek görülmemiş. Her neyse o dönem 7 gündür kaka yapmıyordu, hala 3-4 günde bir yapıyor. O gün sağlık ocağındaki hemşire kan damlası kabız yapar, 4 aylıkken bağırsaklar tam gelişmediğinden kaka sorunu yaşar, sen 15 gün sonda yani 4,5 aylıkken başla kan damlasına dedi. Ben de başlamadım. 4,5 aylık oldu bugün başlamayı düşünüyordum. Eşim doktorun dediğini değil de hemşirenin dediğini niye yapıyorsun diyordu. 4 aylıkken başlatsa mıydım ki diyordum. Yazını okuyunca içim rahatladı.İyi çok şükür. Sadece bugün burun tıkanıklığı hapşırık yaşıyoruz. Ateş yok çok şükür ama ciddi salgın var her yerde. Dikkat etmekte fayda var. Uykular düzenli, gündüz uykuları da uyumaya başladı en azından 5 dk uyumuyor 40 50 dk buluyor gündüzleriakşamları da en geç 9da uykudayiz işte. Kan damlasını kestim. 4 5 gün kaka yapmadığı oldu. 5 5.5 ay gibi başlamayı düşünüyorum. Bağırsakları daha çok gelişmiş olur. Ve doktorumuz kan damlasına tekrar başlayınca sabah akşam çay kaşığı zeytinyağı ver dedi. Yarın rota aşimiz var. Ve tekirdağ Çerkezköy civarında domuz gribi vakaları gozukmus. Bende kendim alıp yapacağım. İnşallah ziyan etmeden yapabilirim bakalım... Bu durumda hastaneye gitmek doğru değil. Senin yavru nasıl keyfi sıhhati yerindedir inşallah?
Cok sukur cok iyiyiz canim. Kuzu her gecen gun bal oluyor. Hayat daha eglenceli. Gulusler, kahkahalar, oyunlarGünaydın kızlar ♥
nasılsınız kuzular nasıl?
P Papatyam3422 A azizan H honey bunch E Elwing6yesilus Labazop morcivertkedi Koalacikk P Pink85 Z Zzynp19 Nuhra2 H Historyfati azra-bade T tuboz -EarthLing- N NotFair X xxyyzztt sugarpare ShinSeGi Mavikelebek0134 Pircici Plm123 S Serrarana18 smyr35 huriye048 yorgunoz Sjax isisxz B Brcbrcbrc84 EslemVera Gula2 zuka24 erensar nery83 GULUMSE86
hilal1907
Nickini hatırlayamadıklarım oldu kusura bakmayın
Maşallah subhanallahCok sukur cok iyiyiz canim. Kuzu her gecen gun bal oluyor. Hayat daha eglenceli. Gulusler, kahkahalar, oyunlarsen nasilsin, kuzularin nasil?
Ben de orada yaşıyorum. Genelde insanlar haritada bile ismini bulamıyorken burada okuyunca şaşırdım.Merhaba, Tekirdağ cerkezkoy
Günaydın. Çok şükür iyiyiz. Dün geç saatte uzak bir yerden döndük. Arabada uyudu. Ama altını doldurmuş eve gelince değiştireim, pijamalarını giydirdim. Tabi o sırada uyandı. Tekrar uyumaz diye çok korktum ama uyudu.Günaydın kızlar ♥
P Papatyam3422 A azizan H honey bunch E Elwing6yesilus Labazop morcivertkedi Koalacikk P Pink85 Z Zzynp19 Nuhra2 H Historyfati azra-bade T tuboz -EarthLing- N NotFair X xxyyzztt sugarpare ShinSeGi Mavikelebek0134 Pircici Plm123 S Serrarana18 smyr35 huriye048 yorgunoz Sjax isisxz B Brcbrcbrc84 EslemVera Gula2 zuka24 erensar nery83 GULUMSE86
hilal1907
Bizim de ayni. Elleri surekli agzinda. Memedeyken bile bir yandan elini sokmaya calisiyorMaşallah subhanallah
Bizde de durumlar çok iyi şükür
Az önce miniğin altını değiştirdim ablası karnını öpüp ses çıkartıyo
Ona nasıl gülüyor tosbağam
Çok fena kaşınıyor dişlerimiz
Salyalar çoğaldı
Elini komple sokuyo ağzına
Yorganı bile kemiriyor
SelammGünaydın kızlar ♥
hilal1907
Çok şükür iyiyiz sen ve kuzun nasılGünaydın kızlar ♥
hilal1907
Amin inşallahS Serrarana18 kız görünce şok oldum
ALLAH hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik nasip etsin
İki eylül anası olacaksın
Çok şükür biz de iyiyiz kızımlaGünaydın kızlar ♥
hilal1907
İyiyiz çok şükür canım. Sen de iyisindir inşallahGünaydın kızlar ♥
hilal1907
Biz de bir kaç güne başlayacağız tekrar kan damlasına. Aklında olsun zeytinyağı verebilirsin 1 çay kaşığı kadar. Kabizlik maalesef kaçınılmaz oluyor. Biz sadece anne sütü alıyoruz kabizlik denmez yine cıvık yaptı 4 5 günün sonunda ama ilkinde zorlandı. Ben de biraz daha geç başlama kararı aldım. Bugün tam 5 aylığız. Rota aşını atlatalım etkilerini, 4 5 güne başlayacağım damlaya.Geçmiş olsun. Biz de 10 Ocak’ta doktora gittik tahlil yapmadan kan damlası verdi. Tahlil yapmadan diyorum çünkü burada okuduğum biri çok kişiye tahlil yapılmış ve kan damlasına gerek görülmemiş. Her neyse o dönem 7 gündür kaka yapmıyordu, hala 3-4 günde bir yapıyor. O gün sağlık ocağındaki hemşire kan damlası kabız yapar, 4 aylıkken bağırsaklar tam gelişmediğinden kaka sorunu yaşar, sen 15 gün sonda yani 4,5 aylıkken başla kan damlasına dedi. Ben de başlamadım. 4,5 aylık oldu bugün başlamayı düşünüyordum. Eşim doktorun dediğini değil de hemşirenin dediğini niye yapıyorsun diyordu. 4 aylıkken başlatsa mıydım ki diyordum. Yazını okuyunca içim rahatladı.
Canım sizin çığlaklar ne alemde bizimki de atıyordu ama son bir kaç gündür abarttı iyice aklıma geldin geçiyor mu bu dönem ne kadar sürüyor merak ettimBebegi ciglik atan var mi? Birkac gundur bizimki oyle bir ciglik atiyor ki duyan bi yerini cimdikliyoruz sanir. Bugun iyice abartti. Sanki sesinin cikabilecegi son noktayi bulmaya calisiyor. Aglarken de yapiyor ki bu en fenasi. Sinirlerim lacka oldu resmen. Boyle bir ciglik yok. Lutfen bu da bir surec olsun ve bir an once gecsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?