Senin cimcime uyku nedir bi öğrenemediSelamm
Aynıyız hatta daha huysuz dişler basladı iyice kasındırmaya sanırım onun etkisi var üstünde uyku gece gündüz farketmeksizin yarım saat 45dklarda falan :)
Allah iyilik versin canımÇok şükür iyiyiz sen ve kuzun nasılkanguru aldım onu deniyorum ama belimi ağrıttı anlamadım
Daim olsun inşallahÇok şükür biz de iyiyiz kızımlasen nasılsın çocuklar çok zorlamıyor inşallah Gerçi senin enerjin süper yaaa
Sağol canım bir çay kaşığı yeterli oldu ama tabi hastalık olmadığı için olabilir. Bir daha yaşarsak öyle bir durum aklımda olsunBen biraz geç gördüm ama aklında olsun. Önce bi çay kaşığı ver ve 4 saat bekle düşmezse eğer bi dahakine 2,5 ml ver (yaklaşık 2 buçuk çay kaşığı yapıyor). Benim kız geçen ateşlendi 38,4 filan oldu soydum vs düşmedi doktor 1 çay kaşığı ver dedi verdim yine düşmedi 4 saat sonra 2,5 ml verdim düştü 6 saat de etki etti.
Çok şükür iyiyiz canım sağolİyiyiz çok şükür canım. Sen de iyisindir inşallahbugün rota aşısı yaptık eşimle kuzuma çok şükür ziyan etmedik bir damlasını bile. Yedi yuttu hepsini hastaneye gitmedik. Salgılar varmış hep. Çocuğu hasta etmeyelim dedik. Bu ara pek dışarı çıkmamak lazım. Özellikle kapalı alanlarda bulunmamak lazım... Dışarı cikilacaksa bile ruzgarsiz açık havada dolasabiliriz.. Mevlam korusun hepimizi...
Allah kolaylık versingünaydın canım. çok şükür biz de iyiyiz. oturtmaya çalıştığım bi uyku düzeni var (evet doğduğundan beri) onunla uğraşıyorum. analık zor zanaat
sen nasılsın? abla nasıl, tosbağa nasıl?
Gerçekten her bi dönemi ayrı oluyorHic iyi degiliz :) uyku duzenimiz bozuldu dislerimiz kasiniyo surekli aglama modundayiz butun gun tuvalete bile gidemiyorum valla buyudukce daha zorlasiyor
Bu çalışan annelere saygı duyuyorum ama bi o kadar da içim gidiyorAyy canımişe başladım yarim gün çalışıyorum oğluşla da anneannesi ilgileniyor. Seçmelere doyamıyorum büyüdükçe ❤ sen nasılsın?
Bana cekmiş aynısıymıs annemler hep öyle diyorSenin cimcime uyku nedir bi öğrenemedi
Valla o kadar uykusuzluğa rağmen iyi gelişiyor kuzum
Genelde kaçıncı ayda çıkar diş?Aleykümselam canım ❤
Bakalım hangi kuzu önce diş çıkaracak
Herkes dişten dert yanıyor
Tek derdimiz o olsun dediğin gibi sağlıklı olsunlar da
Bunlar da gelişimin bi parçası
Benim kızımdan örnek vereyimGenelde kaçıncı ayda çıkar diş?
Ee o zaman çok görmemek lazım anasının kızıBana cekmiş aynısıymıs annemler hep öyle diyor
Bi anda kahkaha atıp hop aglamaya baslıyor mesela böyle huyları falan direk benmişim
Bende uykuyu sevmedigim icin gitmiş en pis huyumu almıs
Bizde iyiyiz canımİyiyiz çok sukur canim, sen nasılsın kuzuların nasıl?
Bizim gündüz uykular nerdeyse hiç yok. Bi huysuzluk var bu aralar elleri sürekli ağzında salya akitiyor ama damağında hiç sertleşme yok:)
Bu ara sesini keşfediyor sanırım kısa kısa çığlıkları var gören de etini kopariyorum sanir:) bi de sinirlenince eddededede diye söylenmeye başladı dedeleri ustune alınıyor:)
Gözü de çok açıldı uyanıkken tv izlemiyordum zaten ama tele de çok bakamiyorum artık..
Ev yoğurdu yaptım bugun ek gıdaya baslayacagim sizde durumlar nasıl
O hepimizde var yaİyiyiz canım sen nasılsın kuzucukların nasıl koşturmacadan bayadır bakamadım inşallah diğer kızlarda kuzucuklarıda iyilerdir özledim hepinizi
EstağfurullahYaa ne şahane kadınsın :))
İyiyiz çok şükür, uykusuzluk aynen devam, bi de kabızlık çıktı bu ara. Ara ara da öksürüyor ama genel olarak iyiyiz :) sen nasılsın, bebişkon nasıl :)
Topluca huysuzluk var canım38his merhaba canım bizimki huysuz bu aralar telefonu elime alamıyorum yeni gördüm mesajını Atak haftasının bitimine birkaç gün kaldı huysuzluk tavan yaptı komşular gelecek artık noluyo diye bağıra bağıra agliyor
BEnim duam da bu yaBizim de gece uykularımız 2 saatten 3 4 saate çıktı. Arada yine 2 saat oluyor. Tükürükler salyalar devammşu kışı bir atlatsaydıkk...
Boluk porcuk uyuyorus aglayarak uyaniyoruzGerçekten her bi dönemi ayrı oluyor
O yüzden analık sabır işi diye demiyorlar❤
Hiç mi uyuyamıyor yoksa bölük bölük kendini mi dinlendiriyor
Aynen ya arkadaşlarım da öyle söylüyor büyüdükçe zorlaşıyormuşHic iyi degiliz :) uyku duzenimiz bozuldu dislerimiz kasiniyo surekli aglama modundayiz butun gun tuvalete bile gidemiyorum valla buyudukce daha zorlasiyor
iyi bari bizimki de sınırları zorluyor şuanO fena cigliklar bitti. Simdi de atiyor ama o mesajda bahsettigim gercekten abarti cigliklardi. Simdi normale dondu. Deneme yapiyordu heraldesizinki de gecer yakinda bence. Seslerinin sinirini deniyorlar galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?