Normal destekli oturtuyor musun? Ben kucağımda oturtuyorum sadece. Bizde ayni uykumuz olsa bile yaptırdığım an poposunu kaldırıp kaldırıp duruyo. Hep kucaktayiz, sürekli oynayın gezdirin modundayiz
yok kucagimiz da salincaginda oturuyor dun babasi koltuğa destekleyip oturttu bir mutluki anlatamam etrafa bakip bakip gülücük atmalar v.s.
ama yatmak en nefret ettiği koltuk altlarindan tut etrafi izlesin
yere bırakma kiyamet kopuyor
popisini attira attira kendini yatak ya da koltuğun kenarina götürüyor Allah korusun görmesem hop aşağıda

O hepimizde var ya
Herşeye yetişmeye çalışıyorum
Hep bi tempomuz var ❤
Allah iyilik versin canım bizde iyiyiz ☺
Sorma ya bazen akşam olunca hissediyorum pilim bitmiş okullar tatil bende biraz Dinleniyorum abiler ufak tefek işlerde yardımcı oluyorlar sağolsunlar sende iki tane bende 4 tane nasıl geçiyor zaman hiç anlamıyorum bazen zaman yetmiyor gibi geliyor yatana kadar şunuda yapıyım yarına kolaylık olsun modundayım amin canım cümlemize iyilik versin Rabbim

Biz iyiyiz kuzum büyüyor seninkiler de iyidir insallah
Buralar biraz sessizleşti eskiden okumaya yetişemezdim belki ek gıdaya geçince biraz artar paylaşımlar. Öyle umuyorum

Önlük geliştiremiyorum anında sırılsıklam yapıyor ağzına dokunan herşeyi kemirmek istiyor bu birinin eli de olabiliyor kendi önlüğü de hayır demekten dilimde tüy bitti. Bazen yumruğunu komple sokup öğürüyor ne zaman geçecek iple çekiyorum

Kızlar bizimki diş mi çıkaracak damakları sertleşti sanırım emzirirken yine acımaya başladı. Yaşayan var mı ?
Benim de 1 haftadır falan tekrar acımaya başladı ama ben onu tutuş şekline bağlıyorum bazen sıkıştırarak tutuyor o zaman çok canımı yakıyor. Bir de kafasını geriye atıp aynı zamanda eliyle ters yöne memeye bastırması var ki en acısı o ben elini çektikçe kurtarıp kurtarıp tekrar bastırıyor memeye. Sen emmene baksana bu inat niye di mi

Allah iyilik versin canım ❤
Bizde iyiyiz şükür bi sıkıntı yok
Nasıl bişey aldın ki canım
Destek yerlerinde sünger filan yok mu
Neko switch kanguru aldım ama her şeyi doğru yapmama rağmen belim ağrıyor taktıktan 5 dk sonra

Aaa ne kadarlıktı senin kuzu? Doldu mu 180 gününüz

Benim sıpam da tam tersi herkese kahkaha atıyo
Ya normalde bizimki de öyleydi gülerdi herkese ama bu hafta bu huyu edindi. Netten biraz araştırdım bebeklerde yabancılama diye bir şeymiş bu. 6-8 aylıkken böyle yabacılarmış az gördüğü kişileri ama 4. Ayda da yabancılama olabilirmiş. Bizimki şimdiden başladı

Oyy kuzum benim
Bu dönemde çığlıklar konuşacak demek ki yakında baba da der hadi bakalım

Estağfurullah
Kabızlık neden canım?
Hasta mı oldu kuzum
İyiyiz şükür biz canım
Hiçbir fikrim yok neden kabız olduğuna dair, hasta değil, kan ilacı bile kullanmıyor, mama da eskisi gibi çok da artırmadım, yani 60-90 cc daha fazla içiyor eskiye göre o da kabız yapmaz heralde.
İyi olmanıza sevindim :)))

Yok canım beş aylık olacağız bi kac gün sonra. Ben mama veriyorum onun için 5 aylık baslatiyo doktorumuz
Hadi hayırlısı o zaman en tecrübeli sen olacaksın. Vaktin oldukça yaz ne yaptın ne yedirdin ben çok merak ediyorum

kan damlası basladiniz mi
ne zaman
marka ne ve
kuzulardan bu damla sebebiyle fizyolojik ya da psik. değişim hissediyor musunuz ??

Topluca huysuzluk var canım
Bende ara ara bakıyorum oraya buraya
Kıyamam ya öp benim için ☺
Aşımızda vardı bugün tam olduSenin kuzular da iyidir umarım☺Sanırım 2 yasinda ancak rahat edecez çevremdeki herkes 2- 3 yaşına kadar zor diyolar

kan damlası basladiniz mi
ne zaman
marka ne ve
kuzulardan bu damla sebebiyle fizyolojik ya da psik. değişim hissediyor musunuz ??
4. Ayda basladik. Doktorumuz newvit marka onerdi. Pek bir degisim yok. Kakasini her gun yapiyor cogunlukla. Bazen 2 gunde bir yapiyor, ama damladan once de oyleydi. Yalniz kakasi artik kaka gibi degil degisik kokuyor. Ilac gibi dicem, tam o da degil. Damladan memnun degilim, soyle ki simsiyah rengi ve hos olmayan kokusu var. Bebegim normalde kasikla verdigim d vitaminini, probiyotigini sorunsuz icer ama bundan tiksiniyor. Cogu zaman tukuruyor. Bunu icirirken birinin ellerini tutmasi lazim, cunku direkt elini agzina sokunca kiyafetleri de siyah oluyor. Yikayinca tam cikmiyor. Cok bulasan, etrafi batiran bir damla.

cok teşekkür ederim canim
ooceanmicrofer
sidefer
ya da bestirol du sanirim
3unden birini kullanacam
soyle bir yorum var
6 aylik olana kadar anne sütü dışında birşey vermeyin derken bu takviyeler neden var ?
bana da biraz mantik geluyor d vit. sektirerek veriyorum bilemiyorum doğru mu
büyük kızımda hiç bir şey kullanmadim
bakalım kan tahlili yaptıracağım

Ben de bilseydim bestiron alirdim. Doktor bunu onerince sorgulamadim pek. Icinde paraben, bha falan yokmus. Bittiginde bi daha almam, ama bitecek gibi degil mubarek. Kampanyaliymis iki koca sise var kutuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…