- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Kan damlası ve4. Ayda basladik. Doktorumuz newvit marka onerdi. Pek bir degisim yok. Kakasini her gun yapiyor cogunlukla. Bazen 2 gunde bir yapiyor, ama damladan once de oyleydi. Yalniz kakasi artik kaka gibi degil degisik kokuyor. Ilac gibi dicem, tam o da degil. Damladan memnun degilim, soyle ki simsiyah rengi ve hos olmayan kokusu var. Bebegim normalde kasikla verdigim d vitaminini, probiyotigini sorunsuz icer ama bundan tiksiniyor. Cogu zaman tukuruyor. Bunu icirirken birinin ellerini tutmasi lazim, cunku direkt elini agzina sokunca kiyafetleri de siyah oluyor. Yikayinca tam cikmiyor. Cok bulasan, etrafi batiran bir damla.
Kan ilacı vermeden önce tahlil yapıldı mı?4. Ayda basladik. Doktorumuz newvit marka onerdi. Pek bir degisim yok. Kakasini her gun yapiyor cogunlukla. Bazen 2 gunde bir yapiyor, ama damladan once de oyleydi. Yalniz kakasi artik kaka gibi degil degisik kokuyor. Ilac gibi dicem, tam o da degil. Damladan memnun degilim, soyle ki simsiyah rengi ve hos olmayan kokusu var. Bebegim normalde kasikla verdigim d vitaminini, probiyotigini sorunsuz icer ama bundan tiksiniyor. Cogu zaman tukuruyor. Bunu icirirken birinin ellerini tutmasi lazim, cunku direkt elini agzina sokunca kiyafetleri de siyah oluyor. Yikayinca tam cikmiyor. Cok bulasan, etrafi batiran bir damla.
Hayir. Ben demir hapi kullaniyorum dedim. Doktorumuz ama bebeklerde yine de gelisimsel demir eksikligi olur gibi bi sey dedi. Bizden almasi yetmezmis. Kullanmak gerekiyormus o yuzden.Kan damlası ve
Kan ilacı vermeden önce tahlil yapıldı mı?
aynen ben bi yerde okudum bu uygulama çok yüksek oranda zaten demir eksikliği çıktığı ve bebeklerden kan alma konusunda sıkıntı olduğundan yapılıyor muş sanırım bu tahlil koldan alınan kanla yapılmalıHayir. Ben demir hapi kullaniyorum dedim. Doktorumuz ama bebeklerde yine de gelisimsel demir eksikligi olur gibi bi sey dedi. Bizden almasi yetmezmis. Kullanmak gerekiyormus o yuzden.
Çok sevindim canım maşallah inşallah hep böyle gitsin egzamasız günler bizimde eskisi gibi değil çok şükür tabi tekrarlıyor kızarıyor arada konaklarımıza gelince hala var bizde hindistan cevizi yağını deneyeceğimHa bir de süt diyetine yeniden başlamıştım, ki bence boşa yapıyorum ama içim rahat etsin istiyorum, metenin egzamaları baya baya azaldı, linola kullanıyordum, kuruluklara iyi geliyordu ama kızarık egzamaların hakkından gelemiyordu. Diyete başlamadan önce kremi de değiştirdim, bioderma atoderm intensive baume aldım, baya iyi geldi. Bikaç güne kadar diyeti açmaya başlıycam, çünkü bence iyi gelen diyet değil krem oldu. Bioderma kızarıklıkları iyi geçirdi ama linola daha iyi bir nemlendirici bence, yine de biodermaya devam edicem
Şimdi tam sana yazacaktım :)) evet evet hindistancevizi yağını dene mutlaka, inanamadım baya iyi geldi. Banyodan önce sürdüğüm için kulak arkalarına da sürüyorum iyi geliyor ona da. Eczacıya sordum bu egzamalar için biodermayı ve senin kullandığın kremi önerdi la roshe, ben de bioderma aldım çok şükür iyi geldi kızarıklar gözle görülür şekilde azaldı. Sen her gün kullanıyo musun kremi yoksa kızardıkça mı kullanıyosun, ben her gün kullanıyorumÇok sevindim canım maşallah inşallah hep böyle gitsin egzamasız günler bizimde eskisi gibi değil çok şükür tabi tekrarlıyor kızarıyor arada konaklarımıza gelince hala var bizde hindistan cevizi yağını deneyeceğim
Ben bennHerkese selamlar.
Metehan tam 4 ay 23 günlük oldu. Bir türlü geçmeyen konak sorunu vardı. Radix kullanıyoduk hem kremi hem şampuanını, yıkadığımız ilk bikaç saat iyi idi ama tamamıyla geçmiyordu. Galiba konak sorununu hallettik, onu yazmak istedim. Organik hindistancevizi yağı sürüyorum. Bugün 3. Kez sürdüm, banyodan 1 saat kadar önce sürüyorum saçına, sonra tarayıp yıkıyorum. Henüz 3 kez kullanmama rağmen %90ı hatta 95i gitti diyebilirim. Bizimki kadar uzamış konak sorunu olan var mıdır bilmiyorum ama varsa belki onun da şifası budur diye yazıyorum
Pskolojim bozuldu çok korktuk sarsıntı baya etkiledi beni uyuyamıyorm ev içinde com huzursuzum nekadar düşünememeye çalışsakta allah bi daha yasatmasinMerhaba bizde hissettik maalesef
Allah yardımcısı olsun kardeşlerimizin
Gerçekten çok zor
Denemiş miydin hindistancevizi yağını, denemediysen dene mutlaka, ilk yıkamada fark etti de ben yine de 3 kez bi deniyim öyle yazayım istedimBen benn
Ben hep karbonatlı zeytinyağı denedim. Geçti ve tekrarladıDenemiş miydin hindistancevizi yağını, denemediysen dene mutlaka, ilk yıkamada fark etti de ben yine de 3 kez bi deniyim öyle yazayım istedim
Zeytinyağı bizimkini daha kötü yapmıştı. Doktorumuz önerdi hindistancevizi yağını da, hemen sonuç aldık. 2. Yıkamanın üstüne 3 gün yıkanmadı mete yine de artmadı konağı, çok azaldı. İnşallah bununla geçecek diye umuyorum. Sen de bi dene bakalımBen hep karbonatlı zeytinyağı denedim. Geçti ve tekrarladı
Tamamdır çok teşekkürlerrZeytinyağı bizimkini daha kötü yapmıştı. Doktorumuz önerdi hindistancevizi yağını da, hemen sonuç aldık. 2. Yıkamanın üstüne 3 gün yıkanmadı mete yine de artmadı konağı, çok azaldı. İnşallah bununla geçecek diye umuyorum. Sen de bi dene bakalım
İlk başlayan ben değilim sanırım ama yazarım tabi kiHadi hayırlısı o zaman en tecrübeli sen olacaksın. Vaktin oldukça yaz ne yaptın ne yedirdin ben çok merak ediyorum
Evet canım hergün tüm vucüt sürüyorum biodermada çok etkili la roche den memnun kaldım baya etkili oluyor konaklar için deneyeceğim bende hindistancevizi yağınıŞimdi tam sana yazacaktım :)) evet evet hindistancevizi yağını dene mutlaka, inanamadım baya iyi geldi. Banyodan önce sürdüğüm için kulak arkalarına da sürüyorum iyi geliyor ona da. Eczacıya sordum bu egzamalar için biodermayı ve senin kullandığın kremi önerdi la roshe, ben de bioderma aldım çok şükür iyi geldi kızarıklar gözle görülür şekilde azaldı. Sen her gün kullanıyo musun kremi yoksa kızardıkça mı kullanıyosun, ben her gün kullanıyorum
Geçmiş olsun canım ailem Elazigda herkes çok korkmuş Allah birdaha yasatmasın çok zor bir durum sen de Elazığda mıyın?Pskolojim bozuldu çok korktuk sarsıntı baya etkiledi beni uyuyamıyorm ev içinde com huzursuzum nekadar düşünememeye çalışsakta allah bi daha yasatmasin(
Fermix aldık ama çocuk hiç severek içmiyor ağzında pas tadı geliyor kuzumun yazıkkan damlası basladiniz mi
ne zaman
marka ne ve
kuzulardan bu damla sebebiyle fizyolojik ya da psik. değişim hissediyor musunuz ??
pas tadımıFermix aldık ama çocuk hiç severek içmiyor ağzında pas tadı geliyor kuzumun yazıkartık vermiyoruz 6 ay olunca verelim dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?