Bir kez mi veriyorsun gunde?
Evet canım dün sabah bir çay kaşığı belki biraz daha fazlaydı. Bu sabah bi yemek kaşığı kadar yedi hatta daha versem yiyecekti. Aslında alerjik bi bebek değil ama yine de özellikle yoğurt ve yumurtayı uç gün kuralına göre vermek istiyorum diğerlerinde biraz daha esnek davranabilirim.
Peki ne zaman günde iki uç kez vermeye baslicaz biliyo musunuz??

Hayir, ben de onu merak ediyorum. Ne zaman kahvalti ogunu yapacagiz? Ne zaman ara ogunler olacak duzenli, valla cok merak ediyorum. Youtube ve instagramda iki anne bir mutfak kanali var. Cok bilgilendirici videolari var. Surekli izliyorum, ama kafam daha cok karisiyor, daldan dala atlayinca

Allah Allah huysuzluğu var mı? Bi de farklı bi atesolcerle de olcsen ?
tatlım elle de hissediliyor iki derece de benzer ateş ve her defasında kendimi de ölçüyorum evde kısa kollu atletsiz gezdiriiyorum ama içim hiç rahat değil ya iyice üşütürse diye napcam bilemedim

bizim haftaya randevumuz var doktoruna sorcam

tatlım elle de hissediliyor iki derece de benzer ateş ve her defasında kendimi de ölçüyorum evde kısa kollu atletsiz gezdiriiyorum ama içim hiç rahat değil ya iyice üşütürse diye napcam bilemedim
Hay Allah ya. Bi sorun yoktur inşallah. Oğlumun başının arkası ateş gibi sıcacık hep. Alnından ölçüyorum 36.9 civarı çıkıyor hep. O baş arkasındaki sıcaklık neden anlamıyırum.

Hay Allah ya. Bi sorun yoktur inşallah. Oğlumun başının arkası ateş gibi sıcacık hep. Alnından ölçüyorum 36.9 civarı çıkıyor hep. O baş arkasındaki sıcaklık neden anlamıyırum.
hep yatıyor lar belki o durum ondandir ama bizimki bildiğin 37lerde gezen bir ateş
hastane ye götürmekten korkuyorum adeta etrafımdaki doktorlar aman getirme diyorlar salgın varmış v.s.
akşam idrar alıcaz evde de götürcez kanı nasıl alınacak bilmuyorum
elinden kolumdan almak gerekecek ama çok zor oluyor
topuk kanıyla da kan tahlili yapılmıyor sanırım

Kıyamam evet elinden alıyorlar. Biz üniversitenin çocuk hastanesinde aldırmıştık deneyimliler güzel alıyorlar ağlatmadan. Ama şimdi hastaneler dediğin gibi sakıncalı. Doktoruyla tlfndan görüşme ihtimaliniz varsa sorun. Bizim önümüzdeki hafta randevu var ama ben de korkuyorum gitmeye açıkçası. Öte yandan bir ayı geçmiş olacak muayene olmayalı.

aynen idrarı aksam götürcez de kanı da bakalım nasil verecez

Ben de ig de bi kac anne takip ediyorum öyle ama işte ben mama verip zaten bir ay erken başlayınca işler değişti aslında en doğrusu doktora sormak

Ayy tüh tam da salgın zamanı hastaneye goturmesen iyi olur ama niye böyle olur ki çok geçmiş olsun canim

5. Ay boy kilo durumları nasıl herkeste azalma var mı ciddi anlamda ?
Canım ben 2 hafta önce ölçtüm evde sanki hiç kilo almıyor gibiydi 100 gram filan oynamış gibiydi. ben de korkup mamayı günde 2 ye çıkardım. Sizde durum nasıl?

Gecmis olsun kuzuya. Hemen iyilesir insallah.

Kızlar merhaba bugun oğlumun kakasında siyah pütürlü şeyler vardı. Demir damlası kullanmıyoruz mama ek gıda yok neden olmuş olabilir acaba ? 2 haftadır kaka yapamıyordu sadece 1 kere az yapmıstı. 2 gün öncede cok aZ yaptı bugun baya yaptı ama o siyah pütürler çıktı basına gelen oldumu

Bizimde öyle hatta başına dokundugumda ateşimi var diye ölçtüğüm oluyo ama normal çıkıyo. Normal bişi demekki

Kızlar merhaba kaç kilo ile hamile kaldınız ve kaç kilo aldınız acaba paylaşalım birbirimize destek olalım

Bizim başımıza geldi canım siyah ip gibi minik minik şeyler ben de araştırdım dediğin gibi ek gıdaya başlandığında muz yiyen bebeklerde görülmüş böyle bir durum bir de demir damlası kullananlarda ama bizde de ikisi de yoktu. Ben fotosunu çekmiştim ama doktor fotodan teşhis yapamam bir daha yapınca beziyle gel dedi ama bi daha hiç olmadı bilinmeyen olarak kaldı o durum.
Her şeyi ağızlarına götürüyorlar ya bi giysi kumaş yün vs biseyi emmiş olabilir mi belki o çıktı kakasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…