ilaclar yaglar derkeb 60 civarıydım sanırım almistim sonra 57e düştüm 17. haftaya kadarKızlar merhaba kaç kilo ile hamile kaldınız ve kaç kilo aldınız acaba paylaşalım birbirimize destek olalım
Anladım canım bende 75 kiloydum hamile kaldığımda daha 9 haftalığız henüz almadım mide bulantılarımdan dolayı ama sonrası için biraz korkuyorumilaclar yaglar derkeb 60 civarıydım sanırım almistim sonra 57e düştüm 17. haftaya kadar
17den sonra ipimi koparmış gibi bi almaya başladım
sonuç 75le doğuma gittim 4kg. bebeğim
73 le eve geldim
1. bebegimde de 75 le gitmiştim eve geldiğimde 63tu bu kezde öyle olur sandım olmadı
şuan 67 im
6 , 7 aylık olmadıkça ne diet ne spor yaparım
sadece anne sütü alıyor kuzum
durumumuz bu
Canım ben de gebelik zehirlenmesi riski vardı sonradan gebelik kolestazı da çıktı bu sebeple tuzsuz ve karaciğeri zorlamadan beslendim. İlk 4 ay bulantı kusma yüzünden kilo almadım sonra 9 kilo aldım (doktorum kilo konusunda çok katıydı) doğumdan 2 hafta sonra 9 kilo gitti ama süt arttırma derdinden sonradan 5 ayda 4 kilo aldımKızlar merhaba kaç kilo ile hamile kaldınız ve kaç kilo aldınız acaba paylaşalım birbirimize destek olalım
Kızlar merhaba kaç kilo ile hamile kaldınız ve kaç kilo aldınız acaba paylaşalım birbirimize destek olalım
Anladım canım54'le hamile kaldim.15 kilo aldim toplamda. Baslarda hic kilo vermedim cunku hic mide bulantim, tiksintim olmadi. En hizli ikinci trimesterde kilo aldim. Son aylarda daha yavas ve daha az kilo aldim.
Siz iyi almışsınız bende 8 9 kilo alsam çok memnun kalıcamCanım ben de gebelik zehirlenmesi riski vardı sonradan gebelik kolestazı da çıktı bu sebeple tuzsuz ve karaciğeri zorlamadan beslendim. İlk 4 ay bulantı kusma yüzünden kilo almadım sonra 9 kilo aldım (doktorum kilo konusunda çok katıydı) doğumdan 2 hafta sonra 9 kilo gitti ama süt arttırma derdinden sonradan 5 ayda 4 kilo aldım
canım ya hamilelikle çok alakalı olmuyor abartmazsanAnladım canım bende 75 kiloydum hamile kaldığımda daha 9 haftalığız henüz almadım mide bulantılarımdan dolayı ama sonrası için biraz korkuyorum
Canımm çok teşekkürler iyiyiz hamd olsun bu ara siteye giremedimGünaydın kızlar ♥
nasılsınız kuzular nasıl?
@Papatyam3422 @azizan @honey bunch @Elwing6 @yesilus @Labazop @morcivertkedi @Koalacikk @Pink85 @Zzynp19 @Nuhra2 @Historyfati @azra-bade T tuboz-EarthLing- N NotFair X xxyyzztt @sugarpare ShinSeGi @Mavikelebek0134 @Pircici Plm123 @Serrarana18 @smyr35 @huriye048 @yorgunoz @Sjax @isisxz @Brcbrcbrc84 EslemVera @Gula2 @zuka24 @erensar @nery83 @GULUMSE86
@hilal1907
Nickini hatırlayamadıklarım oldu kusura bakmayın
Daha 21 yaşıma yeni girdim inşAllah çok almam alırsam da veririm tek tesellim bucanım ya hamilelikle çok alakalı olmuyor abartmazsan
ben de ağır bir aşerme yaşadım hiperemezis gravidarum oluyor bizim ailede ve bende 2 gebeligmde de oldu ve birincisinde 4 kilo bunda 3 kg vererek 17. haftaya ulaştım
ancak şu vardı bende 7 8 hafta yattığım kan kustugum süreçte bıkkınlık yaşadım ağır travma gibi hayattan zevk alamama
v.s.
çünkü ben yemeyi yeni restaurant lara gitmeyi yemek konulu etkinlikleri çok seviyorum
o hasta dönemim de oruç lu gibi her gün sabahtan akşama akşamdan sabaha instagramda v.s. hep yiyecek tarifleri fotoları v.s. baktım ve deli gibi bebek alışverişi yaptim
çünkü 1. de depresyona girmiştim
bi de ben su da içmiyorum7 8 hafta
bu kez depresyona girmemk için elimden geleni yaptım
17. haftalara ulaştığımda deli gibi poğaça simit lahmacun yedim kiloları hızlıca aldim
bir de ben çay içemedim kendimi taze sıkılmış portakal suyuna verdim
monum pek sağlıklı olmadığından çok kg. aldim hızlı aldim ama bence alınan kg. ile süt de bağlantılı dikkatli ol ancak çok da takılıp doğal süreci baltalama
verirsin merak etme
heleki yaşın küçükse haydi haydi verirsin...
İnş dediğin gibidir ya alerjik bi durumda olabilirmiş inşallah öyle bişi değildirBizim başımıza geldi canım siyah ip gibi minik minik şeyler ben de araştırdım dediğin gibi ek gıdaya başlandığında muz yiyen bebeklerde görülmüş böyle bir durum bir de demir damlası kullananlarda ama bizde de ikisi de yoktu. Ben fotosunu çekmiştim ama doktor fotodan teşhis yapamam bir daha yapınca beziyle gel dedi ama bi daha hiç olmadı bilinmeyen olarak kaldı o durum.
Her şeyi ağızlarına götürüyorlar ya bi giysi kumaş yün vs biseyi emmiş olabilir mi belki o çıktı kakasında
Baloncuklu kaka gazdan oluyo diye biliyorum bu öyle değildi bildiğimiz siyah pütürdüTh4Lia yanlış hatirlamiyorsam
bu bütürler gaz diye okumuştum dogru olabilir
uzuncabi zamandir olmamıştı ilk kez nohut yedim bir de ateş yüzünden ciplak a yakin geziyoruz gaz doldu kuzum kakada pütürlü gibi
*siyahlık için bi fikrim yok gazdan pütür olurmuş diye okudum diye hatırlıyorum
Canım ben de gebelik zehirlenmesi riski vardı sonradan gebelik kolestazı da çıktı bu sebeple tuzsuz ve karaciğeri zorlamadan beslendim. İlk 4 ay bulantı kusma yüzünden kilo almadım sonra 9 kilo aldım (doktorum kilo konusunda çok katıydı) doğumdan 2 hafta sonra 9 kilo gitti ama süt arttırma derdinden sonradan 5 ayda 4 kilo aldım
Sadece emzirmek cok kilo verdiriyor. Tecrubeyle sabit. Benim kilolar yavas yavas ama duzenli bir sekilde gitti. 2 kilo kaldi. Eski kiyafetlerimin hepsine girebiliyorum artikDaha 21 yaşıma yeni girdim inşAllah çok almam alırsam da veririm tek tesellim bu
Ne güzel ya ben boğazıma hakim olamadığımdan hiç kilo veremedimSadece emzirmek cok kilo verdiriyor. Tecrubeyle sabit. Benim kilolar yavas yavas ama duzenli bir sekilde gitti. 2 kilo kaldi. Eski kiyafetlerimin hepsine girebiliyorum artik
Bizde alerji çıktı ama onunla ilgisi var mı bilmiyorum çok sonra bir gün minik kan gördüm kakada her seferinde. Süt ürünlerini yemeyi kestim bi daha olmadı. Çok katı diyet yapmıyorum ama sadece direkt süt ürünü yemiyorum ama mesela kek yiyorum yoksa yiyecek birşey kalmıyorİnş dediğin gibidir ya alerjik bi durumda olabilirmiş inşallah öyle bişi değildir
Canim ben 75.5la hamile kaldim. 85 ile doguma gittim. 9.5 kilo aldim. Bebek 3.5 kilo dogdu. Saglikli beslenip paket gidalardan uzak durursan cok almazsin. Zaten ilk 3 4 ay kilo alinmiyor.Anladım canım bende 75 kiloydum hamile kaldığımda daha 9 haftalığız henüz almadım mide bulantılarımdan dolayı ama sonrası için biraz korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?