• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E nabız'a biraz geç düşüyor. Hastane sisteminden protokol numarası ya da örnek numarasıyla görülebiliyor ama neden görünmedi bilemedim.

Aynen ben de bilmiyorum ilk gittigimde yapilan testlerim gorunuyor ama ikili sonucu gorunmuyor. Doktor gorebildigine gore bende de gorunmesi lazim degil mi? E nabıza kesin düser mi acaba ona gore kayit yapayim.

Aynen ben tahmin ettim zaten neyi anladığınızı yorumu sildirebilseydim bu denli açıklama gereği duymayacaktim
Benimde pozisyonum gereği etrafım doktor v.s. dolu
Senin bahsettiğin şey tam da uçların uyarımı
Benimki o değil :KK70: büyüdükçe içe göçmesini önlemek adına en ucu uyarmak degil şekillendirmekti
Çünkü zamanla büyüyecek kolostrum gelecek diye yine söylüyorum lütfen kimse uygulamasın ben uyguladım belki gorselle de görmek gerek ..

Ben hamilelikten once 62.5
Sonra yuseldi o sebeple 75
1 ay kulladim fazla düştü geri 62.5
Bende 50 lik kullanıyorum yıllardır

Aynen ben de bilmiyorum ilk gittigimde yapilan testlerim gorunuyor ama ikili sonucu gorunmuyor. Doktor gorebildigine gore bende de gorunmesi lazim degil mi? E nabıza kesin düser mi acaba ona gore kayit yapayim.
Bilemiyorum benim bütün testlerim düşmüş ama ikili test farklı bir şey de mi görünmüyor sistemde acaba.

Kuzum burda yanlış tarih demişsin, ayın 20si ve 22 si ilişki oldu. Yani adetin 9.ve 11.günü, bu durumda 30 aralık daha uygun senin dediğin gibi
Cinsiyet tahmini alabilirmiyim

Eklentiler

• IMG-20190228-WA0002.webp
    IMG-20190228-WA0002.webp
    13 KB · Görüntüleme: 39
Inanir misin? Bizde de oyle. Ben arnavutum. Bizde kizlar bir baska oluyor. Ama erkek olana da neden erkek demiyor kimse. Allahtan hep hayirlisini istedim. Gecen hafta doktor kiz yuksek ihtimalle dedi. Haberi verdik ailelere, uctular havaya. Bu hafta bebis erkekmis onu ogrendik. Tekrar haber verdik. Yine hem baba tarafi hem benim taraf uctu havalara. Yani kiz da bir, erkek de bir. Ne fark eder? Niye bu ayrimcilik anlam veremiyorum. Sukrediyorum cevremde ailemde boylesi yok. Ne sinir bozucu. Burada yazan arkadaslarim adina bile sinirleniyor ve uzuluyorum. Hepimizin hayirli, saglikli evlatlari olsun.. insallah...
Ne mutlu sana. Bizde de cinsiyet ayrımı yapacak kimse yok çok şükür çünkü zaten çok geç çok zor gelen bi bebek. Ama bizim sülalelerde kız az ve herkes kız evlat daha hayırlı olur kafası var

canım benim tsh 0,34 çıktı normalde 0,40 olması gerekmiş. dr sınırda sen endokrine git dedi.. ben sınırda diyince pek önemsemedim ama yinede gitti tabi.. endokrin dr ne kadar rahatsın bunu kontrol altında tutmalıyız çok önemli dedi.. ne bu riski kadın doğumcu alır ne endokrin dr dedi t3 ve t4 e baktı.. normal ama 1 ay sonra tekrar test yapıcam dedi..
Peki ilaç kullanıyor muydun? Gebelikte hipertiroidi oluşabiliyormuş öyle bir durum olabilir

Kaç günde bir adet oluyorsunuz? :KK51:
Ben 35 günde bir adet oluyorum. İlk gittiğim doktora da özellikle söyledim bunu. İşte 28 günde bir adet gören biriyle senin aranda bebekte 10 günlük bir fark olur dedi. Kendince hesap mesap da yaptı. Çok da hızlı konuştu. :ukala:Aklımda o 10 gün kalmış. Sonra doktoru değiştirdim. Şu anki doktorum da en son baktığında son adet tarihini bundan sonra 2 Aralık kabul ediyoruz dedi. Normalde 23 Kasım idi. Yani diğer doktorun dediği gibi 10 gün oynuyor benim adet düzenime göre. Vee ilk kızımda da yine böyle birşey yaşamıştım. O zaman da gittiğim perinatolog son adet tarihimi 10 gün ileri kaydırmıştı. Bundan sonra bu şekilde kabul edeceğiz diye.
23 Kasıma göre şu an 13+5 görünmem gerekiyor ama bebek :emir_bebek:ölçümlerde 12+2 çıkıyor. Tam 10 gün yani.
Destan yazmışım. Özür dilerim.:eek: Ama açıklayıcı olmak istedim. :KK49:
Yaa olur mu çok tesekkur ederim:KK200::KK200: gayet açıklayıcı olmuş. Benim dongulerim gayet düzenlidir 28 günde bir. Muhtemelen benim dr um da bi ayar çekecektir son adet tarihine. Benim de sat a göre 1 hafta geri seyrediyor. Belki de açık zamanla kapanacaktır. Sağlıkla kalin:anneadayı:

Peki ilaç kullanıyor muydun? Gebelikte hipertiroidi oluşabiliyormuş öyle bir durum olabilir
hamilelik planladığımızda ben tüm kan testlerimi yaptırdım normaldi.. hiç hap kullanmadım.. şimdide 1 ay sonraki tahlilde dengesizlik olursa başlarız heralde hapa.. bana dr şey dedi beta hcg hormonu yükselince ths düşebiliyor fakat 3 ay sonra düzelmesi gerekiyor.. seninki hala sınırda o yüzden takip edeceğiz dedi.. bazı troit hastaları hamilikte ortaya çıkıyormuş ve hep kalıyormuş, bazılarının hamilelik sonlanınca geciyormuş vs çok farkli ama ihmal etme bence. dr çok ciddi vicdani boyutu var troitin bebek üstünde dedi

hamilelik planladığımızda ben tüm kan testlerimi yaptırdım normaldi.. hiç hap kullanmadım.. şimdide 1 ay sonraki tahlilde dengesizlik olursa başlarız heralde hapa.. bana dr şey dedi beta hcg hormonu yükselince ths düşebiliyor fakat 3 ay sonra düzelmesi gerekiyor.. seninki hala sınırda o yüzden takip edeceğiz dedi.. bazı troit hastaları hamilikte ortaya çıkıyormuş ve hep kalıyormuş, bazılarının hamilelik sonlanınca geciyormuş vs çok farkli ama ihmal etme bence. dr çok ciddi vicdani boyutu var troitin bebek üstünde dedi
Yok zaten ben çok kötüyüm o yüzden doktora ısrarla soracağım gidince. Olmadı endokrine giderim. Sağol canım

Biz geldikkkk...ense kalinligimiz 0.9 cikti cok sukur..kan sonuclarimizda 1 hafta sonra...ve veeeee erkek gibi ama net degil dedi.sasirdim mi :) basindan beri erkek hissediyorum ama kiz yorumlarid cok aliyordum..sizce cidden erkek midir :)) babamiz mest oldu :)

Biz geldikkkk...ense kalinligimiz 0.9 cikti cok sukur..kan sonuclarimizda 1 hafta sonra...ve veeeee erkek gibi ama net degil dedi.sasirdim mi :) basindan beri erkek hissediyorum ama kiz yorumlarid cok aliyordum..sizce cidden erkek midir :)) babamiz mest oldu :)
Erkek olduğu belli ikili taramada fhcg değeri kaç çıktı acaba

Back
X