Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile günlüğü kayıp olmuş bir de. Öyle güzeldi yaGünaydinlaaar :) siteye neler olmus böyle :)
söyledik kazene düzelir insallah en sevdigim sey takvimdiHamile günlüğü kayıp olmuş bir de. Öyle güzeldi ya
Evet gayet iyiydiHamile günlüğü kayıp olmuş bir de. Öyle güzeldi ya
Ben bugun cok oldum ama aklımdayken bunu da yazayım :)
Bebegimin yüksek ihtimal kız oldugunu ögrendigimden beri aklımdan kalbimden öykü ismi geciyor
Ki daha önce hic bu ismi sevdigimi veya cocugum olursa koyarım gibi bi düşüncem yoktu hatta isim listem vs bile yoktur ama gökten zembille inmiş gibi öykümde öyküm icimden sesleniyorum yavruma :)
Varmı aranızda benim gibisi ?
Cok sevindim canim benim :) benimde öyleydi ben deli gibi kiz esim erkek istedi ama 11.haftada erkek gibi dedi doktor :) senin kacinci haftanda netlesti :)Merhaba kızlar. Ben de cinsiyeti öğrendim. Doktor %5 yanılma payı ile şükürler olsun ki kız dedi. Zaten nub teorisini baya araştırmıştım. Doktor ultrasonda görmeden önce ben gördüm baya kız bu dedim içimden, sonra doktorda onayladı. Hatta nub daki gibi açıklama yaptı, çıkıntı aşağı doğru yani popoya paralel olursa kız, çıkıntı hafif yukarı bakarsa erkek dedi. 2-3 hafta sonra teyit ettirmeye gideceğim. 12+5 de öğrenmiş oldum.Gönlümde kızdan yanaydı çok mutluyum o yüzden.
Valla ben 12.haftada devletede randevu aldim :) benim doktora pek inanasim gelmiyo :)))) ama oraya ne deyip gitsem :) kontrole mi geldim diyeyim :) soylerler bence devlet ozel farketmez gorurse tahminde bulunurAy bende pazartesi ikindi gideceğim inşallah, belli olur mu ki birde ben devlete gidiyorum orda söylerler mi
Ben özelde 12.hafta öğrenmeme rağmen 15.hafta devletteki doktor sorduğum halde söylemedi. Kız olunca aldıran, düşürmeye çalışan oluyormuş diye söylemiyorlarmış.Ay bende pazartesi ikindi gideceğim inşallah, belli olur mu ki birde ben devlete gidiyorum orda söylerler mi
Ben özelde 12.hafta öğrenmeme rağmen 15.hafta devletteki doktor sorduğum halde söylemedi. Kız olunca aldıran, düşürmeye çalışan oluyormuş diye söylemiyorlarmış.
Ben özelde 12.hafta öğrenmeme rağmen 15.hafta devletteki doktor sorduğum halde söylemedi. Kız olunca aldıran, düşürmeye çalışan oluyormuş diye söylemiyorlarmış.
12+5 te öğrendim. 11. Hafta baya erkenmiş. Gerçi ben de öğrenemem diyordum ama göründü gayet de.Cok sevindim canim benim :) benimde öyleydi ben deli gibi kiz esim erkek istedi ama 11.haftada erkek gibi dedi doktor :) senin kacinci haftanda netlesti :)
Devlete giden arkadaşlarım var söylemiyorlarmış genel olarak. Bilseler dahi. Öyle duymuştum ama inşallah öğrenirsin.Ay bende pazartesi ikindi gideceğim inşallah, belli olur mu ki birde ben devlete gidiyorum orda söylerler mi
Ayyy nasil bir cehalett yaa biz kiz olsun diye takla atiyoruz :)))) benim kocamda erkek meraklisi ama biizimkisi biraz daha duygusal.babayla yasayamadiklarini yasayacakmis.. :) bende dalga geciyorum filmlerdeki gibi kotu adam diye :))))Ben özelde 12.hafta öğrenmeme rağmen 15.hafta devletteki doktor sorduğum halde söylemedi. Kız olunca aldıran, düşürmeye çalışan oluyormuş diye söylemiyorlarmış.
12+5 te öğrendim. 11. Hafta baya erkenmiş. Gerçi ben de öğrenemem diyordum ama göründü gayet de.
Devlete giden arkadaşlarım var söylemiyorlarmış genel olarak. Bilseler dahi. Öyle duymuştum ama inşallah öğrenirsin.
Benim çin takvimim tuttu bu arada kızlar.